Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
A jók úgy kb 40tõl kezdõdnek.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Olyan 10.000 környékén melyik a legjobb kormány? Logitech Wingman 12.999, ? Ez elehetséges hogy egy forc feedback-es 14.000? (az ilyen olcsó cuccok hamar elromlanak?) Tök hülye vagyok kormány ügyben please help?
A VC-ben a 70jámrû jut 1 városra itt mef 3ra😞(
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Szóval: joyal idétlen célozni, billel idétlen vezetni.
Beakarok nevezni majd én is 1 videókártáyra, de majd nyár végén, addigra lemegy az ára.
Sok a tré felbontású kép.
És néhány színárnyalat valahogy más mint a PS2esben megszokott.
A PS2es kicsit elmosódott, ezért nem láccanak a recék, és nem olyan feltûnõek a gyengébb felbontású képek és jobbak a színárnyalatok.
Tanner mozgása tényleg érdekes, de szerintem egyáltalán nem rontja le a játék élvezetét.
A vezetés nagyon zsír, a VC után tök ász(imádom a VC-t) hogy a legkissebb kanyarért is megkell küzdeni az autóval.
Motorozni se olyan könnyû mint VC-ben.
Miamit és Nizzát próbáltam, nagyon szépek és hatlamasak lettek.
Szerintem nagyon ász játék.
Kiváncsi vagyok ti hogy csináltátok meg. Nem értem mire jó ez, miért kell ennyire szemétre megcsinálni?

És ilyen lesz bõven.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
`Take a look to the sky just before you die`
`Take a look to the sky just before you die`
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Már kértem hogy bannolják mert csak szétcseszi a topicot. Nem szoktam ide irogatni, nem is tudom milyen itt a hangulat, de akkor is szivemen viselem a fórum sorsát annyira hogy ilyen apróságokat megtegyek. 😄
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
És IGEN! Ez a PC-s Driv3r topic, még meg sem jelent PC-re!!!!!
Akit a PC-sek közül érdekel, azok megnézik konzolos topicban vagy valamelyik magazinban, vagy a Gamespoton, vagy akárhol.
Én nem PC vs. konzolról, hanem a SPOILER tényérõl beszélek.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01