Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthewpamer
mikorra van a megjelenése?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Kit--Kat
Hát gyanús 14ért egy forcos kormány.
A jók úgy kb 40tõl kezdõdnek.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

OFF OFF OFF

Olyan 10.000 környékén melyik a legjobb kormány? Logitech Wingman 12.999, ? Ez elehetséges hogy egy forc feedback-es 14.000? (az ilyen olcsó cuccok hamar elromlanak?) Tök hülye vagyok kormány ügyben please help?

Engem meg az zavar a legkevésbé. Sokkal inkább az a dühítõ, hogy üldözéseknél mennyire szemét módon csal a gép!

Kit--Kat
egy nagatívumot találtam eddig ami eléggé zavar a DRIV3R-ben, kevés az kb 20 verda.
A VC-ben a 70jámrû jut 1 városra itt mef 3ra😞(

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Jó, ez most egy felesleges vita. 😄D Billel is, joyal is jól jásztható a GTA.

KG21
ki mondta, hogy billel vezetek? van kormányom, (mondjuk a VC-hez csak a pedáljait használom, hogy lehessen finoman gázt adni)

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Ezt elírtam. 😄D
Szóval: joyal idétlen célozni, billel idétlen vezetni.

Egérrel idétlen célozni, viszont billel idétlen autótvezetni.

KG21
5000-ért kapsz PC-re bármikor olyan joy-t, amúgy meg idétlenül lehet egér nélkül célozni.

Ráadásul az analóg irányítással is sokkal jobb, mint billel.

Kit--Kat
De sokkal több bugot hagytak benne mint PS2õn ez tény.

KG21
én kiraktam már TV-re a PC-s VC-t is (72 centisre), de a monitoron (19 colos) jobban néz ki sztem. A jobb felbontás sokat dob a látványon.

12346
én nem sok különbséget láttam ps2-es és pc-s vc között. max a pixel hegyek zavartak ps-en. fõleg, hogy nagy bazi tv volt.

KG21
nekem még bõven elég lenne a Gef4 ti egy ideig, de csak júl 1-ig lehet még 100%-os visszatérítéssel kihasználni a sulinetet, így muszály volt most venni vmit.

Kit--Kat
Én most alaplapot kapta,az enyém bírja a gömbölyítést, vagy hogy hívják, de így se az igazi😞(
Beakarok nevezni majd én is 1 videókártáyra, de majd nyár végén, addigra lemegy az ára.

KG21
aham... de egy fullos karival olyan éles képet lehet csinálni, hogy recének nyomát sem látod. (Most rendeltünk sulinetre radeon 9600xt-t azzal tuti nem lesz recés 😊 )

Ja bocs, ezt már írtam 😄
Valaki játszott a Take a ride módban? Mindegyik városban elbújt 10 ember akiket meg kell ölni. Ha valaki tud ezeknek a helyérõl bõvebb infót akkor szóljon és emailben egyeztethetünk mert már egész sokat megtaláltam.
Kit--Kat
Engem az zavar, hogy PC-n pálmafák, más növények, kerítések bizonyos helyzetbõl nézve kék aurát kapnak.Néhány helyzetbõl eltûnik a kerítés.
Sok a tré felbontású kép.
És néhány színárnyalat valahogy más mint a PS2esben megszokott.
A PS2es kicsit elmosódott, ezért nem láccanak a recék, és nem olyan feltûnõek a gyengébb felbontású képek és jobbak a színárnyalatok.

Kit--Kat
Hát én is kipróbáltam és nyugodtan állíthatom, hogy grafikailga simán veri a VC-t.
Tanner mozgása tényleg érdekes, de szerintem egyáltalán nem rontja le a játék élvezetét.
A vezetés nagyon zsír, a VC után tök ász(imádom a VC-t) hogy a legkissebb kanyarért is megkell küzdeni az autóval.
Motorozni se olyan könnyû mint VC-ben.
Miamit és Nizzát próbáltam, nagyon szépek és hatlamasak lettek.
Szerintem nagyon ász játék.

Nem is tudom mokor találkoztam utoljára ennyire szemét játékkal, pedig már játszom egy ideje. A Driver1-2 altatódal ehhez képest, pedig ott is volt pár mocsokság.

Kész, KO vagyok!! Ott tartok, hogy több órája nem tudok megcsinálni egy kib*szott küldetést! Carlitat kell üldözni Istambulban, de olyan szemét módon csal a gép, hogy az már kiakasztó. Carlita egy F1-es versenyautó stabilitásábal kanyarog a legszûkebb utcákban, a legnagyobb bukkanó sem dobja el, soha semmibe nem megy bele és õbelé sem megy senki, még a legnagyobb keresztforgalomban sem! Énbelém persze mindenki belehajt, a legkissebb bukkanókon is hatalmasakat repülök és persze minden szaron fennakadok a szûk sikátorokban. Naná hogy egy kis ütközés is elég a véghez. Mindezt persze az egész városon keresztül, de a legjobb idõm is 1-2 perc lehetett, ennél tovább nem lehet ütközés nélkül megúszni.
Kiváncsi vagyok ti hogy csináltátok meg. Nem értem mire jó ez, miért kell ennyire szemétre megcsinálni?

KG21
azért, annyira nem vészes, néha elmosódnak a textúrák erre gondolsz?

zaki
ja, csak ps2-n 9.6-ot kapott a Gamespot szerint, PC-re meg 9.3-at, a Driv3r 3 meg tudjuk jól hányas osztályzatot kapott

zaki
szeptember

Kit--Kat
Azt hittem megszûnik ez, azt hittemn csak a Driverben meg a Driver2-ben volt a rövid látótávolság miatt.

Ja igen, gyûlölöm az olyat, amikor egy üldözésnél még bõven látom, hogy ott fordult be a sarkon, de már írja is ki a mission failed-et. Ez a legnagyobb szemétség! Miért nem ad egy kis esélyt sem, hogy utolérjem? Emiatt aztán vagy 100X kell újrakezdeni, teljesen elbasszák ezzel a játékélményt..
És ilyen lesz bõven.

Kit--Kat
Nekem a PS2 jobban bejött a VC mert PC-n bugos a grafika.

Csacsi
Mikor jön ki pc-re?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

A videok alapjan a hangok jok, foleg a kocsike. A VC-ben ez nem volt jol megoldva, de itt jonak tunik.

gergou
na az ilyen mission egy nagy suxx, remelem nem sok efele gagyi kuldetes van, meg remelem azt is, hogy nem 8 sec lesz arra, hogy a varos egyik vegebol a masikba eljussak, mert ez megint egy hatalmas baromsag...

`Take a look to the sky just before you die`

gergou
figy, en azt irtam, amit a gamespotos arc fikazott a cikkeben... En pont amiatt varom a drivert, mert rohadtjo toresmodell van bent, de ha egyszer valkli jatszott vele, es azt mondja, hogy suxxok a kuldetesek, a masik meg azt mondja, hogy a nem, kurva allat mind1ik, akkor kinek higyjek?😊 No mind1, ha kijott a pcs, meglatjuk...😊

`Take a look to the sky just before you die`

Sephi
Vegulis a VC az szerintem sokkal jobb lett Pc-en mint Ps2-on szal remelyuk a legjobbakat 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

grebber
Ehe volt takarítás kellett is, a game továbbra is jó lesz.

Next PC upgrade: 2022

12346
+ ha még járgányokat is lehet majd bele gyártani, akkor jódarabig maradandó lesz. én is már csak ezért nyomom néha a vc-t. mafiát sûrûbben. abban legalább vmennyire érezni, hogy autóval megyek.

mi a fenérõl vitatkoztok? majd ha kijön pcre is, akkor lehet nyilatkozni hogy jó e vagy rossz!addig még sok minden történhet, javíthatnak rajta, meg a pc többet is bír, biztosan szebb lesz. sztem tutira jó lesz a grafikája, ha csak annyit fog tudni mint a VC, és lesz hozzá egy jó storyline, akkor mindenki elégedett lesz vele egy darabig

Hmuda
Igazis. 😄

Már kértem hogy bannolják mert csak szétcseszi a topicot. Nem szoktam ide irogatni, nem is tudom milyen itt a hangulat, de akkor is szivemen viselem a fórum sorsát annyira hogy ilyen apróságokat megtegyek. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kit--Kat
Én még arra videó szerkesztõre leszek kiváncsi a játékból.

12346
te vennéd a fáradtságot, hogy házi múvit csinálj a gaméból? nem hiszem😊 fölösleges is. múvi így is van épp elég. inkább a gémet lesném majd meg.

Sephi
Mondom hogy szintelen vazzeg! A kocsik azok igen tulszarnyajak de a varos szintelen es sivar 😊)))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kit--Kat
A lényeg az, hogy a látootak alapján leszögezhetjük, hogy nagyon simán túlszárnyalja a Vice City grafikáját.

insp
Semmi bajom a konzolokkal, sõt. Viszont szerintetek mi értelme van annak, hogy néhány ember lelövi a poénokat a játékban, csak azért, hogy -bármennyire szeretnék is titkolni- mindenki láthassa: õk már itt tartanak, már három hete megvan, stb... Kinek kell ez.

És IGEN! Ez a PC-s Driv3r topic, még meg sem jelent PC-re!!!!!
Akit a PC-sek közül érdekel, azok megnézik konzolos topicban vagy valamelyik magazinban, vagy a Gamespoton, vagy akárhol.

Én nem PC vs. konzolról, hanem a SPOILER tényérõl beszélek.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Kit--Kat
Holnap ilyenkor már több órája nyomom😊)

Sephi
En nem is akartam irni semmit mert mar unom az ilyen idiotakat 😊)

Kit--Kat
eddig még csak 2 ember panaszkodott

Kit--Kat
Had osszák már meg az élményeiket, engem nagyon érdekel😊)

grebber
nekem tetszett ez a kis 10 perces movie

Next PC upgrade: 2022

Adi
pfff. hja😄 szerencsére!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Pff én lelassultam.. kreszelek..asszem a kikötõs volt az uccsó!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01