BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
mármint nem
Dune-tõl szeretem.. fõleg, mert azt ugye csajci énekli 😊
[/spam]™
emiatt gondoltam 😊
Éppen rád gondoltam, amikor jöttem most elõbb haza. Láttam egy buszot bekanyrodni a benzinkútra. 😊
[/spam]™
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
a bunkok ma vasárnap se hagyják abba az ellenörzést. Bárcsak ilyen kötelességtudoan tartanák be a menetrendet is.
Rendelnek nemtom hányszázmilliárdért alacsonypadlós jármûveket, építenek hozzá milliárdokért új peronokat mindezt teszik azért is, hogy megkönnyítség a rokkantak közlekedését. Mit tesz Isten, természetesen nem sikerült elsõ körben jópárszor tízmilliárd kidobása után abszolválni a feladatot...
Gondolom kiírnak majd egy-két éven belül egy tendert, ahol közbeszerzés keretein belül mutyiban az üvegzsebû Aba Botond vagy Demszkáj valamelyik sameszát megküldik jópármilliárd rénes forinttal, hogy építse át a cégével a járdaszigeteket úgy, hogy tényleg fel tudjon "szállni" a Combino-ra egy kerekesszékes.
[/spam]™
Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
Tuti, valamelyikõtök besúgó! <#idiota>#idiota>
😄😄
[/spam]™
-the invisible-
http://goo.gl/gd6Zi5
Jegykezelés a londoni metróban. Európa több nagyvárosában már mûködik hasonló csipkártyás rendszer
Forrás: nol.hu
[/spam]™
Hogy lesznek megkülönböztetve a kiskorúak, diákok, nyugdíjasok?
Mi van, ha mama vesz egy személyre szóló kártyát, feltölti meg minden, majd "elhunyik"? Örökli az unoka???
[/spam]™
De jó, így nem csak a felõvezetõk mehetnek Hávájra nyaralni!
vagyis
Így a felsõvezetõk nem csak Horvátországba mehetnek nyarani, hanem Florida..
[/spam]™
Mégis hogy? 😄
Ájj a sorba, ne tolakodj...
[/spam]™
"hoszszas" <#idiota>#idiota>
Ki nyerte? Tik? <#hawaii>#hawaii>
[/spam]™
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
"Miután a hálózatot mindenhol kiépítették, az utasok kétféle kártyával találkozhatnak. Az egyik a bérletet helyettesíti majd, s a mobiltelefon-kártyákhoz hasonlóan lehet feltölteni, szerepelne rajta személyi azonosító és fénykép is. A jelenlegi jegyet viszont egy személyes adatokat nem tartalmazó egyszerûbb elektronikus kártya váltja ki. A végsõ fázisban teljesítményarányossá tennék a tarifarendszert, azaz az érvényesítés alkalmával a kártyáról annyi egység fogyna, ahány megállót utazott a tulajdonosa. "
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.