6962
Vélemények, tapasztalatok, történetek. | busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb | |
-
#2994 te csak hiszed
-
#2993 nem -
Vlala #2992 A hiba nem az én készülékemben van. -
#2991 Te most ezt komolyan mondod? Nem vágom mi köze van II. Erzsébetnek a MU-hez.
Ezt a hasonlatot elbaltáztad, írj újat. -
Vlala #2990 Ugye, nem csak én látom úgy, hogy itt demszkájozni olyan, mint a Manchester United topicjában az angol királynőt szidni? -
#2989 kérdezd meg Borgot vagy Punkert, de Pheel is szívesen osztja a pontokat, szal, aztán majd amikor sorra kapod az egy hetes szabadságokat rájössz, mit lehet és mit nem -
Vlala #2988 a) nem vagyok főnök.
b) Ahelyett, hogy engem csesztetsz, olvasd el ezt, aztán olvasd el a topic címét. Na jó, segítek: B-K-V, kiejtve békávé, azaz a Budapesti Közlekedési Vállalat. -
#2987 Főnök, Demszkájról szabad írni? (Vigyázzunk a sok korlátozással, nehogy a végén csak a kombájnóról és a buszokról lehessen írni...) -
davos80 #2986 A modorával volt baj és az,hogy miért utazom jegy nélkül (azémedrága),az más kérdés.
És,hogy a BKV miért ilyen szarszemét módon ellenőriz,az más kérdés.
És,hogy miért 30 millió egy veszteséges cég,cégvezérének az évi prémiuma,az megint más kérdés. -
Vlala #2985 Már bocs, de ismét ott tartunk, hogy az ellenőr a köcsög, mert jegy nélkül utazol. Nem reklámozandó magatartás. -
#2984 Ebben megint nem vagyok biztos.
Bár az olyan, aki direkt ezt a választja, az tényleg mindent megédemel.
De a legtöbbjüknek biztos nem ez az álom állás. :D
De ők valószínűleg nem is gecóznak. :)
Mondjuk az olyan emberek nem is kérik, hogy rendesen mutasd fel a jegyet.
Azért remélem, hogy ha úgy számolnánk az eseteket, hogy pl. 10-ből, hányszor mész el, csak a jegyet/bérletet lógatva és ebből hányszor állnak neki nagyítóval vizslatni azt, akkor többször tapasztaljuk, hogy nem kérik ilyen részletességgel. Tehát vannak normális ellenőrök. Bár erről, ilyen formában nem áll rendelkezésemre adat. :) -
davos80 #2983 Népligeti történet:
Megyek lefelé,kamujeggyel(van "lyuk" rajta,de nem volt nyomtatás) és lobogtatom az ellenőrnek,erre ő:
-áljkak meg,mutassam
mondom én:itt van:mutattam,de nem áltam meg,nem adtam oda,az enyém,nemadomoda
-erre a hülye droid mit csinál?elkezdi az ingem végét markolászni és a falhoz próbált szorítani, - sikertelenül - közben mondogatta,hogy hülyebuzi
-mikor már elegem lett mondogatni,hogy engedjen el, és mielőtt lerugtam volna a lépcsőn,mondtam neki,hogy menjen vissza a barátaihoz,ha szeretné,hogy legyen munkája holnap.
Ennyi volt
A srác ott állt a fal mellett,mint egy kiskutya akivel érzékeltették,hogy ma nincs kaja,ráadásul jópár ember előtt...
Szarügy.Nem tudom sajnálni őt és a hozzá hasonlókat.
Volt választása,nem kötelező olyan munkát választani amiben embertársainkat basztatjuk. -
#2982 :D
Na, erre kíváncsi leszek!!! :) -
Vlala #2981 Igen, kicsit elegem volt abból, amit a BKV-be, illetve a toicjába belemagyaráznak.
De azért a tuningbusz nem marad el, egy kicsit choppoljuk a tetejét, leültetjük, kap egy fényezést, új kerekeket stb. :) -
#2980 Hagyjátok már, legalább a topichoz illő témát talált. -
#2979 Nos, mint látod (többek között nálam) nem jött be :P -
Vlala #2978 Ne mfantázia kérdése. #2971? -
Cat 02 #2977 eléggé :D -
#2976 fél perccel korábban megbántódtam az egyik hsz-n amit máshol irtak nekem
ennyire látszik? :) -
#2975 Ennyi? Hát elég fantáziátlan vagy, már megbocsáss... -
Cat 02 #2974 ma rossz kedvedben vagy ?
1ébként így is sokan bedöltek neki és találgattak(többek között te is) -
Vlala #2973 Cégnél a kelleténéél eggyel kevesebb photoshop van, de otthon feltuningolom Neked. :) -
#2972 inkább te vagy irtó lusta
meg béna
ne kend erre, hogy lövésed nincs hogy használd a Photoshopot -
Vlala #2971 Nem kell kreatívabbnak lennem, ez nem nyereményjáték volt, hanem egy teszt. Miután az előttem szólók már erősen elkószáltak a témától az "indokolt csoportos garázdaság" felé, kíváncsi voltam, hány érdeklődőt tudok megfogni egy primitív játékkal. Az ember alapvetően befolyásolható. -
#2970 te szerencsétlen -
#2969 Legközelebb ennél legyél kreatívabb. -
#2968 De nyomi oldal.
Képesek voltak az adatokat képként feltenni.
Bexarás. :D
Ez tetszett:
Szállítható utasok száma
8 fő / m^2 -
Vlala #2967 Nyertél. Nincs hiba, a kép ahogy lejött, már ment is fel. :)
-
Prank #2966 itt van az eredeti környezetben, de hibát én se találtam... -
#2965 Háttö, ez nem a Moszkva tér? :) -
Vlala #2964 Az optimizmus. -
#2963 nincs rajta a BKV loko -
#2962 Amúgy nagyon örülök, hogy neked jó a fizud és jó a melóhelyed és mindennnel meg vagy elégedve. Nyilván jó induló környezetet kaptál az ősöktől. Mindenesetre sok-sok optimizmust és önbizalmat. De azt képtelen vagyok elhinni, hogy te minden egyes életkörülményből képes volnál "kimászni". És szerintem éppen ezért nem látod, vagy nem vagy képes elfogadni azt, hogy igenis élnek olyan emberek (nem kevés), akik egyszerűen saját erejükből nem tudnak tovább lépni. Vagy belőlük csak az optimizmus, az erő.. vagy inkább a lehetőség hiányzik? -
Vlala #2961 Nem, nem ilyesmi. -
#2960 ajtószélesség?
ajtókeret szín? -
Vlala #2959 Erre senki többet? -
#2958 nem a tv-re gondoltam, hanem kicsit eltúloztam az autót, mert ennyi energiával akár házat is lehetne gyújtogatni, ha kocsit is -
#2957 ígazad van
sajnos nem bírtam megállni, hogy ne reagáljak, de nem én kezdtem
büntetőpontot pedig ne kapjak már más miatt
szal a felkérésemet abszolút önös érdek szűlte :)) -
Vlala #2956 Felhívnám szíves figyelmedet arra, hogy a politizálás erősen kerülendő dolog az SG-n. Attól, hogy OFF-ON közé teszed, még nem javul a helyzet, mert valaki szintén OFF-ON közé téve válaszol rá, és kész a káosz.
-
#2955 Ezt pont te mondod? Olvass már vissza és vedd górcső alá a saját hsz-aidat (az idézetem pont az ilyenekről szól)...