6962

\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • Atisz #3275
    Lol, a te adódból? Ez mekkora szánalom duma már...
    Most akkor nyomjak ilyen szar dumát én is? Hogy az én bérletem árából építi(?) neked a Demszkáj a 4-es metrót? Hát ha valami, akkor ez demagóg, nem az amire ti szoktátok mondani

Hagyjon boldogulni az állam? Te tudod mit kapnak az adójukért Svédországban az emberek?

Na mind1, tudom úgy sem tudom megingatni a Pártba és a Böszmébe vetett hitedet. Remélem tetszik majd az új kormányzati negyed, amit találd ki hogy miből finanszíroznak
  • CattiBrie
    Hát naugye! Tessék rajzlani! :)
  • Mike
    mert nemtucc fotóboltolni azért
  • Vlala #3272
    Ha valaki szerint több fajta ember él az országban, az már alapból gond, ezen tévhit miatt ugyanis nem tud reális képet alkotni az ország helyzetéről, problémáiról, azok megoldásáról. Ha távolabbról nézzük, nagyjából mindannyian az unalmas kétlábú, egyfejű fajtából vagyunk, ha meg belemegyünk a témába, akkor Magyarországon tízmillió "fajta" ember él. :)

De fejezzük már be ezt, 13:50-kor már tudtam, hogy megint ez a rész jön! Forza BKV, vagy mi a fenét kell ilyenkor mondani. (ez is az én hibám, még mindig nem kreáltam tuningbuszt. )
  • Mike
    de ne vegye bántásnak
    elhiszem hogy félre lehet érteni, de bennem nincs indulat
    egszerüen elmondom a véleményem, ős is elmondja, mindketten gondolkodunk
    és ez jó
    azért van ez a fórum, hogy beszélgessünk, nem kell mindenben egyetérteni
  • CattiBrie
    Picikével, mert off:
    Végülis igazad van, így is hozzá lehet állni a dolgokhoz.
    Én azért nem szeretem ezt, mármint azért nem vagyok ilyen, mert megeshet, hogy a másik félreérti, amit mondok és bántásnak veszi, amit meg nem szeretnék.
  • Mike
    mi az, hogy a "ti fajtátok" - egy ilyen kiszólással simán elvágod magad

nekem hol nem jó? gondolkozz már egy picit
    nem egy 13 éves kishülyével álltál le, vedd észre
  • Mike
    de most tényleg: nem gondolod, hogy kicsit fals ez az egész
    azt mondod, szavazzak máshogy
    aztán kiderül, én adózom, és már jóideje, te meg nem
    most mondhatnád, okés, majd fogsz te is, és lehet hogy többet
    és akkor igazad lesz
    az a kérdés megéri-e nekem beléd pénzt feccölni? reméljük így lesz

és hidd nekem el, ha normális fizuhoz fogsz jutni, azt fogod gondolni, az állam segítsen azoknak, akik tényleg rászorulnak, nekem meg ne adjon amíg nem kell, mert önálló, felnptt ember cvagyok. hagyjon boldogulni, ennyi, ez az állam dolga, nem pedig az hogy helyettem törölje ki a seggem

ha erre azt mondod, hogy ez így embertelen, megértelek
    sohasem voltam szociálisan érzékeny
  • Atisz #3267
    Ez a baj a ti fajtátokkal, ha nekem nem jó, másnak se legyen...

A topik címe miatti szolidaritásból nem megyek bele a témába pedig tudnék.

Azért vmit megkérdeznék: Lelkes mszp-szavazó vagy, ugye?
  • Mike
    akkor meg? ne az én adómat oszd be :)
  • Atisz #3265
    Te ezt most komolyan mondod? Ez nem személyre szól...

Egyébként én még tanulok, dolgozni (pénzért) csak hébe-hóba szoktam...
  • Vlala #3264
    Mééég nem. :)
  • Mike
    nem szeretem a mézesmázos mérgezett tőrt
    én nem vagyok katolikus pap
  • Mike
    jó, akkor én arra szavazok, hogy ne kapj állami támogatást az utazásaidhoz
    felnőtt ember vagy, keresel pénzt, nem kell a kezedet fogni, hogy tudj járni
  • Mike
    te sem vagy tisztában mit jelent az a szó: flame

nem vitatkoztunk, nem szidtuk egymás anyját, stb
  • CattiBrie
    tessék .)
  • Atisz #3259
    Aham, azt látom...
  • CattiBrie
    de te kedvesen nem igen szoktál szólni senkihez :)
    mondjuk beszólni is lehet kedvesen :))
    persze szorri ha nem így van :)
  • Atisz #3257
    Az együttérzés nem sírásból áll. Az a kifejezés hogy "szavazati jog" esetleg mond vmit?
  • Vlala #3256
    Apa, kezdődik... a flém. Hű, de jó, hurrá meg hip hip.
  • Mike
    nemis igaz
    egyszerüen vannak dolgok, amik irritálnak
  • CattiBrie
    Mike minden nap mindenkinek-beszólok-napot tart. :)
  • Mike
    de most tényleg, sírjak veled, hogy milyen szar neked, hogy kevesebb állami támogatást kapsz az utazásaidhoz? szerinted nekem, vagy bárkinek nincsenek problémáink?
  • Mike
    rögtön sejtettem :)
    no engem meg nem :)
    igaz, a határon belüliek sem igazán
  • Atisz #3251
    "Most én meg mondjam azt..."

De nem mondtam, csak megemlítettem, hogy mi lenne ha... szép dolog az empátia. Képzeld, engem még a határon túli magyarok is érdekelnek...
  • Mike
    nálátod, vmit vmiért
  • Mike
    mert te olyan rendes vagy
  • Atisz #3248
    Pesti bunkó-e vagy? (tisztelet a kivételnek)

Azért, mert téged nem érint, attól még nem kellene mást leordítani. Most én meg mondjam azt, hogy járkálj csak Demszkáj kutyagumis álomvárosának utcáin, amíg én itt élvezem a (majdnem) hegyi levegőt és a zöldet?

(Ha most ilyen "mindenkinek beszólok" napot tartassz akkor bocs és ez esetben válaszom sokkal lakónikusabb: Anyád! )
  • Vlala #3247
    Nem kicsi bogaram van, sajnos. :)

#3246: Biztos én vagyok a hülye, de nekem semmi nincs a zsebeimben éjszaka, mindig este készítem ki az asztalomtra, amit másnap reggel vinnem kell.
  • Mike
    én 4-5 gatyát hordok egyszerre (nem egymáson) na most szerinted a reggeli rohanásban mindig eszembe jut, hogy mit kell bepakolni? (általában azért igen)

RFID tetkót a bőrömre!
  • Mike
    csak akkor nem indul el, kisbogár
    mondjuk otthonhagyhatod a jogsit, forgalmit
    nem fognak megdicsérni :)
  • Mike
    "Az éves bérlettel minden utas egy év biztonságot, nyugalmat és hónap eleji sorban állást elkerülő bérletet vásárolhat. A megvásárolt éves bérlettel és a tömegközlekedés választásával nemcsak a közösségi közlekedés hatékonyságához lehet hozzájárulni, aktív környezetvédőként védve lakóhelyünket, hanem jogot lehet szerezni a BKV Rt. törzsutas rendszerének tagságára is. "

fasza :(

olyan mint egy újság: előfizetőknek fazsa, aki havonta megveszi, dögöljön meg
  • Mike
    egyzserü
    megmondod az ellenőrnek, hogy rendszeresen veszed a bérletet, de most otthonhagytad, és nincs az az Isten, hogy te adj még ezen felül 2500 forintot a BKV-nak. inkább nekik kéne feléd hajbókolniuk, meg a piros szőnyeget leteríteni.
    (egyébként van vmi törzsutas nemtommi, félszemmel láttam a honlapjukon, majd mindjárt megnézem mit is fed igazából)
  • Mike
    persze mert légkondisra tervezték. amin persze a nagy é s okos D. megint látszatspórolni akart. aztán csodálkozik az SZDSZ a 2-3%-on. Világéletemben liberális voltam (lehet köpködni) de szerintem D. egy fasz
  • Mike
    lehet, hogy többet kéne fürdeni? :DDDD
  • Mike
    ki nem szarik rá? fizesd meg vagy járj gyalog. vagy autóval, vagy ami tetszik. engem nem érdekel. ha nincs pénzed akkor meg mond le a netet, és menj guberálni (bocsi :)
  • Vlala #3239
    Ha teszünk rá egy matracot, jó lesz ágynak. Sőt, még azt is eldönthetjük, hogy milyen mélyen szeretnénk aludni. :)
  • CattiBrie
    Vegyünk egy ollós emelőasztalt, mint egy szent tárgy a topiknak.. :D
  • Vlala #3237
    Nekem a honlapon ez indította be a fantáziámat. :)
  • Vlala #3236
    Én autózni szoktam, egyszer otthon felejtettem a kulcsomat. Meg a benzint. :]

A büntetéssel az a baj, hogy ha nerm lenne, akkor újmagyaréknál, akiknél egy nyolcgyermekes családban, plusz a szűkebb (kb. 50 emberszabású) rokonságban van egy bérlet, bárki mondhatná, hogy sajnos most éppen otthon felejtette, és másnap beviszi... nem kell otthon felejteni, személyi, pénztárca, telefon, mp3-lejátszó, hajzselé, dezodor, bérlet egy helyen, és máris megszűnt a gond.