BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Különben meg a topic is errõl szól...
BenceYCE! Köszönjük az infókat, ha bármi eszedbe jut még, oszd meg velünk légyszi! 😊
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
A rendõrnek kötelessége felvenni az adataidat. A BKV pedig csak a központiból kérheti le.Így derül fény arra, hogy miért pont akkor és pont ott lettél igazoltatva.
Az ítélet után derül ki hogy ki fog kifizetni mindent. Eljárási költség úgy tudom nincs mivel nem kötelességed kiadni a bkv felé semmiféle adatot. A rendõr meg a helyszínen nem adhat ki rólad semmit. Ergo a metró kivételével bárhol találkozol velük akkor leszállsz és köszönöd szépen. Mész a következõvel. De az elsõ írásomban írtam, hogy nem vagy Te olyan lány aki nem adja ki az adatait. Te vagy Jóska István a 32. kerületbõl a seggfej utca 1 bõl. Ennyi. Miért hív rendõrt? Mert szerinte nincs seggfej utca, vagy te nem is vagy férfi? Érted már? Ki õ hogy eldönthesse a dolgot? Belefásultabb ellenõr odaadja a csekket hogy töltsd ki 😄
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Most azt ne vegyük, hogy megnyerik. tartsunk ptt, hogy már igazán feketelistán vagyok és "WANTED" körözõs papírt is függesztettek ki az irodájukba vagy hova rólam.... Akkor sem lépnek fel másképeen ellenem, mint a 81dik fizessbe papír? És ha az megérkezésénél is éppen elköltöztem otthonról.. akkor sem fog SEMMI sem történni?
Más
És mi van akkor, ha nem adok igazolványt és kihívja a rendõrt (volt rá példa), majd a rendõr az mondta, hogy ha nem adom ki az adataimat, akkor a BKV fejjelentést tesz és úgy kéri el az adataimat (igaz a rendõr nem írt fel rólam semmit). Viszont ott már a törvény ellen midnnképpen kell fizetnem eljárási vagy milyen költséget - gondolom (bár nem értem, miért nem a BKV, ha õk ugrálnak) 😊
[/spam]™
Szóval egy szónak is száz a vége. Ma azt lehet megbüntetni aki hagyja magát. Nekem adja a cég az éves bérletet. De ha egyszer ez megszûnik, akkor egészen addig nem fogok jegyet vagy bérletet venni, amíg magyarországról el nem bontják az összes jogi egyetemet és helyükre nem építenek legalább egy igazságegyetemet. Mert ma annak van joga, akinek pénze van. Akinek több pénze van, annak több joga van. Ennyi.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
A BKV-nál központilag tettünk szolgáltatói vizsgát. A Vizsgabiztos hiteles forrásból tudja, hogy a BKV ZRT ezidáig egyetlen egy pert sem nyert meg ami a bliccelést illeti. De mondanám tovább ha esetleg hagyod magad megbüntetni. Kijön a postás és szépen mosolyogsz rá, esetleg adsz neki egy ötszázast és ráíratod az idézésre, hogy: Címzett ismeretlen helyre költözött. És pont. Lezárult az ügy. Ha esetleg zûrzavaros életet élsz és számítassz arra, hogy úton útfélen tárgyalásra kell menned akkor ajánlom figyelmedbe a D.A.S.-t. Jogvédelmi biztosító, és kishalat nem eszi meg a nagyhal...
Értsétek meg. Ma semmilyen eszköz nincs a BKV ZRT kezében amivel érvényesítheti a jogait a bliccelõkkel szemben. Sõt azóta azt is megtudtam, hogy a metró is csak addig magánterület, amíg ki nem nyit. De ha csak egy kicsit is belegondoltok. Azok az eszközök amikkel a bliccelõt a helyszínen lehetne tartani, minden jogsérelmüknél jogtipróbb. Esélye nincs megnyerni 1 pert sem. És a dolog csúnyábbik része hátra van. Olyan rettenetesen sok támadás éri a céget, hogy más se hiányzik neki csak az, hogy belekeveredjen napi 500 bliccelõ jogainag súlyos megsértésébe. Ha gentleman kisstílûtolvajbliccelõ akarsz lenni akkor csak szépen mosolyogsz az ellenõrökre és "Jó napot!" kívánsz majd "Viszontlátásra!". Ha mégis hozzád nyúl ennek ellenére akor marad az "A" verzió.
Hogyan bliccelj a buszon címû könyv.
Ami széles körben tárgyalja az egyes közlekedési egységek lehetõségeit, kipróbált és alkalmazott trükkjeit, továbbá kamuzási ötletek kifogyhatatlan tárháza..... 😊))
[/spam]™
Van valami "elõfeltétele"? Úgy értem már elõtte aláíratnak egy pappírt, mely szerint utána ellenõrködni fogok náluk?
[/spam]™
én évente kb egyszer járok Németo-ba és mindig van bérletem, de még nem tudom, hogy néz ki egy ellenõr 😊
[/spam]™
[/spam]™
Náluk ugyanolyan jelvénye van az ellenõrnek, mint a rendõröknek, azaz ilyen kis fém jelvény, azonosító, stb. Aztán szépen odavezetett egy táblához, amin minden részletesen levolt írva, hogy bizony jogosan jár el a csávó, aztán megbüntett a szemétje 😄 500 korona 😛 kb 4900 huf 😛
Csak úgy megjegyezném, hogy az ellenõrnek semmivel sincs több joga semmiféle tekintetben, mint bármely másik utasnak. Igazolványt kér? Rendben adok, DE(!!!). Elõbb kérném szépen az õ igazolványát amelyben feltehetõen benne van a hologrammos rész és megkérem szépen hogy mutasson egy határozatot vagy igazolványt amely szerint köteles vagyok felmutatni vagy felmutatni és átadni neki bármiféle igazolványt. Nem nincs nálam se bérlet, se jegy. És készséggel állok rendelkezésére, megbüntethet. De amíg nem mutat hitelt érdemlõen magáról egy hatósági igazolványt amely feljogosítja adatfelvételre addig a játékszabály úgy folytatódik, hogy természetesen hajlandó vagyok megadni az adataimat. Parancsoljon:
Kiss Jónásné vagyok a XXVIII. kerületbõl a Nekeresd utca 418-ban lakok. Mi? Nem hiszi hogy ez a nevem? Anyám ezt adta! És ha férfi vagyok akkor mi van? Én átadom az adataimat önszántamból! Büntessen meg. Nem mondhatja, hogy nem adom át! Kitölti a csekket és kész. Mindenki mehet boldogan az útjára! És ha hozzám ér egy újjal is, tudja amit a tanfolyamon a legjobban hangsúlyoztak hogy TILOS, akkor holnap nem lesz állása!!! Mert a kedves édesanyádat is beperelem, hogy megszült!
Ezért kezdenek külföldiekkel és fiatal suhancokkal. Nem tudják a jogaikat. Sajnos ilyen világot élünk hogy ezt meg lehet csinálni. De kérdem én. Ha az állambácsi (mindegy hogy mikori, jobb vagy bal) élni nem hagyja a társadalmat és éhbérért dolgozik hogy még egy nyamvadt bérletet is drágállunk megvenni, akkor miért ne játszhatnám én is azt amit Õk nagyban? 1.5 milliárdot elsikkaszt és 3 hónap múlva a parlamentben vigyorog. Mirõl beszélgetünk?!?!
[/spam]™
Nem úsztatok meg, mert mától van netem! 😛
ettõl függetlenül kérni már én sem fogok soha többé ellenõrt, mert tuti kifogom a seggfejeket
inkább simán elszaladok
[/spam]™
Így utólag már senki nem szépíthet rajta semmit.
Az én történetemet szerintem már párszor leírtam lejjebb, ezért ha nem haragszol nem untatnám a többieket ezzel. 😊
Hint: még olyan május-június körül történt, ha megpróbálnád visszakeresni.
[/spam]™
1. eltûröd, hogy így bánjanak veled és közlöd a fõiskoláddal hogy fizessék ki (ki kell fizetniük mert ha patáliát csapsz meg is büntetik õket hogy nem adtak idõben matricát)
2. otthagyot és kérsz egy új diákot azzal az indokkkal hogy elhagytad! viszont akkor is megszívod emrt egy új diák 3e ft!
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Az igazolványodat pedig tényleg nem szabad kiadni a kezedbõl.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Csak az õ hangja volt megvetõ, és akkor már nem tudtam rimánkodni neki. Ez a megdobnak kõvel, dobj vissza kenyérrel nekem sosem ment. Széltében hosszában kétszer akkora voltam nála, fekete motoros dzseki fekete farmer stb, gondolom ezért támadt nekem mert azt látta h nem vagyok jófiú, pedig nem kerestem a balhét.
Catti! Tudom h nem kellett volna odaadnom, de mindenki odaadná ha úgy hiszi minden rendben van a papírjaival. Most hogy kb 10hónap után lejárt a matricám kicsit hirtelen jött. 😞
Hogy volt az a story amikor rendõrt hívtak? Mi történt?
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
[/spam]™
másik:
én is azon voltam, hogy úgy sem hívnak rendõrt, de megtették...
[/spam]™
Annyit tudni kell, h vágom a jogaimat, tudom mit tehetek meg. Ezt igazolandó, valamivel több mint 9 hónapig jártam bérlet nélkül a 2es metróval 17 és 21 óra között. Egyszer nem büntettek meg, mert amikor elkaptak azt mondtam nincs nálam semmi, és ha azt mondták h rendõrt hívnak egyszerûen megvártam, de olyan EGYSZER SEM volt egyébként h valóban hívtak volna rendõrt... Még õk hagytak ott engem, és ez full komoly.
Szóval mentem ma a 4-6-sal és volt diák bérletem is. Lévén h fõiskolás hallgató vagyok, félévente adják a matricát, enyémen rajta is van. Jött az ellenõr kérte megmutattam, kérte fordítsam meg, megfordítottam, majd elkérte. Én nyugodt szívvel odaadtam mert minde renden volt a matricákkal, és ez volt a nagy hiba. Ugyanis a féléves matricám lejárt pár napja, ekkor el akartam venni tõle, de elkapta a kezét, erõszakot meg nem akartam alkalmazni elsõként, mert nemtom akkor mi áll jogában.
Szal egy elég fennhangú vita következett a részemrõl kb 10 percen keresztül, mert nem hagytam magam, viszont a vége mégis az lett h kiállította a csekket, nekem meg be kell mennem felmutatni a bérletem. Tudom nem a világ vége az az út az akácfába meg a 700ft sem, de ez akkor is genyóság, mert még nem kaptuk meg a matricákat fõsulin. És ha egy héten belül nem kapom meg a matricát önhibámon kívül akkor fizessek 7000Ftot??
Mit tehettem volna? Kivegyem a kezébõl? Ha elsétálok azzal nem oldok meg semmit mert a diákom még nála volt. Tudom ott rontottam el h odaadtam, de nem tudtam h sáros a dolog.
Mihez lett volna jogom?
http://www.bkv.hu/ejszakai/index.html
éjszakai vonalhálózat
[/spam]™
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
-the invisible-
-the invisible-
-the invisible-
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
tehát ha lopsz a boltban, az õr feltartóztathat a rendõrök kiérkezéséig, de a csomagodat nem kutathatja át.
-the invisible-
[/spam]™