6962

\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • Atisz #3315
    Őőő...azért vigyázz a nagy hírzárlattal

Az lett volna a lényeg, hogy az ember válogassa meg honnan informálódik.

Vlala, a Klubrádió az egyik legszélsőségesebb kormánypárti adó az éterben, ezért ha a BKV-ról van szó és a hozzá (tetszik-nem tetszik) szorosan köthető főpolgármesterről, akkor hajlamosak a mellébeszélésre...
  • CattiBrie
    Ezért nem szeretem a híreket. Általában semilyen fajtát sem. Mert nem hiszem el, ami benne van.
  • Vlala #3313
    Olyan hírforrást még nem láttam, amely ne lenne félrevezető. Valamelyik irányba mindegyik csal. Ez pont a "rossz" irány felé hajlott, ez volt itt a baj.
  • BenceYCE
    Bárhonnan linkelhetsz! A baj inkább az ha félrevezetően írnak meg egy cikket. Ezért nem Te vagy a felelős, de azért lásd a fát az erdőtől! ;)
  • Vlala #3311
    Mindenesetre legközelebb kikérem az engedélyedet, hogy honnan linkelhetek. :)
  • Vlala #3310
    ÉN egy BKV-s hírt linkeltem be. Azt, hogy honnan, mellékes.
  • Atisz #3309
    Engem nem érdekelne, hidd el. De mivel te pont azon szószólók egyike vagy aki a leghangosabban felemelte a hangját a politika ellen (holott annak is köze volt a BKV-hoz), ezért rádszóltam, hogy vedd magad észre.
    Próbáltam elég kultúráltan foglamazni, remélem nem bántottalak meg
  • Vlala #3308
    Hagyd, nagyon érzékeny az ilyesmire. Csak magán nem veszi észre néha...
  • CattiBrie
    Kit érdekel ha egy adott site milyen politikai oldalon áll, ha a topiknak semmi köze nincs a politikához?
  • Max7
    #3293: én is csoportosan mászkálok hiszen a törvény engedi sőt a gyülekezni is enged.....

#3295: nagyon sok alkotmányos jogba ütközik és sokan támadják szal egy darabig még nem lesznek hivatalos személyek....

#3300: az baszna be ha én a csöves után pucolnám a vizeletét meg az egyébb trágyát!

#3305: én visszamegyek elmondom neki hogy otthonhagytam ha elhiszi minden rendben ha nem akkor tegyen ellene!

(megjegyzem minden hónapban megveszük a bérletet az egész családnak kivétel faterom mert kocsival jár és ha 1x otthonhagyom mert előfordul én is ember vagyok én is hibázhatok ne húzzanak le 2500ft-tal! ez már rablás! csinálják meg a csipes fizetést legyen nyilvántartásuk mint a rendőröknek még az adataim kezeléséhez is hozzájárulok de ne lopjanak ha már az álam is ezt teszi!) [/courier]
  • Atisz #3305
    Lol, ma engem és a haveromat a mozgólépcsőről hívtak vissza a bérlet bemutatása miatt. Mentségükre legyen szólva fizikai kontaktus nem történt és mi magun léptünk vissza (persze a helyzet korántsem lett volna ennyire egyszerű, ha nincs jegyünk )
  • Atisz #3304
    Nem biztos hogy szerencsés ha egy ilyen szélsőséges rádió honlapjáról helyekről linkelsz be cikkeket... még ha kivételesen ide is vág.
  • banok
    egyetértek. Jó néhány buszra ráférne egy takarítás.
  • Mike at home
    vicces lenne, ha mindenki hatósági jogkört kapna Mo-n aki pénzt kér a szolgáltatásiért
  • Vlala #3301
    Másik választása az lenne, hogy nem nyújt szolgáltatást, amíg meg nem kapta a juttatást. Így azokkal is kitolnának, akik fizettek a szolgáltatásért.
  • CattiBrie
    Ne pénzbüntetés legyen, hanem mondjuk busz-sikamika. :)
  • Mike
    ne jöjjön be
    egy cégnek ne legyenek ilyen jogai, mert akkor bármlyik cégnek lehet
  • Vlala #3298
    Ha bejön a lobbijuk, akkor a BKV-ellenőr ugyanúgy igazoltathat majd, mint a rendőr.
    /2: Ne tedd. Én akarom. :)
  • Mike
    azt sem értem a BKV ellenőr miért hivatalos személy?
    Mo-n mindent lehet? Csinálok egy céget, és kimegyek büntetni az M7-esre
  • CattiBrie
    Amúgy szerintem nem.
  • Vlala #3295
    Meg aztán könnyű testi sértés helyett nehogy hivatalos személy elleni erőszak legyen a vége, mert egy-két évig is vendégül láthatnak.
  • CattiBrie
  • Vlala #3293
    Vagy két hetet a kórházban. Mostanában több az ellenőr...
  • Max7
    Mostantól nem csak lenézem az ellenőröket meg a munkájukat hanem ha otthon hagyom a bérletet..... mint tegnap vizsgára mentem és ideges voltam... hanem még jól szájba is verem ha szívózik legfeljebb könnyű testi sértés miatt gugolok a sitten 48 órát!
  • Vlala #3291
    Úgyis mindenki csak egyszer felejti otthon. :) Másodszorra kétszer is meggondolja, betette-e a táskájába.
  • CattiBrie
    "Az otthon felejtett bérletek utólagos bemutatása esetén az eddigi 750 forint helyett 2.500 forintot kell fizetni."

Ennyit a rendes emberekről, akik egyszer otthon felejtik a cuccot...
  • Vlala #3289
    Nemrég volt egy "inkább kockáztatom a jegy nélküli utazást" hozzászólás.
    Köszi.
  • CattiBrie
  • BenceYCE
    Jaa, OK!
  • CattiBrie
    Héj, félre érc! Én nem általánosítottam.
  • BenceYCE
    Ne általánosíts PLS!
    Bárkinek lehet szar napja.
  • BenceYCE
    Kár lenne érte. Piaci öccázéé! Az a tuti! :)
  • CattiBrie
    Szváccs :)

Tegnap reggel buszon. Busz kanyarodik.. azaz kanyarodna balra, de a mellékutcából érkező busz már nagyon kijött az út szélére. Ez a mellékutcában lévő másik busz elkezdett tolatni, a mi buszosunk meg elkezdett kanyarodni.. bla bla (szal megoldották úgy, hogy a másik busz hátratolatott, mi meg bekanyarodtunk mellé). és mindeközben a mi busz sofőrünk elkezdett "anyázni" úgy magában, valami ilyet:
    - Mert neki ilyen kib@szott sürgős, hogy kanyarodjon.
    Szóval a másik buszsofőrre gondolt, hogy minek gurult ki az út szélére.

Lényeg, hogy érdekes volt hallani, hogy "mennyire összetartóak" a buszosok.
  • Vlala #3282
    Seiko jó lesz?
  • BenceYCE
    Ejj ez az esgé! :) Már a humorérzéke sem a régi! :)
  • Mike at home
    ne nagyon karózzál, mert azért mostanában ban jár az sg-n
  • BenceYCE
    Jöttem énis polizni! Az összes anyját az összes népnyomorgató politikusunknak! :D Karóra mindet!
  • Atisz #3278
    Ezt akartam elkerülni, de nem válaszoltál a kérdésemre hanem kötekedni kezdtél...
  • Prank
    huzzál politizálni az ...-ba...
  • Mike
    elkönyvtél annak aminek
    iennentől kezdve nincs értelme, mert veled nem lehet értelmesen, felnőtt módjára vitatkozni
    ne haraagudj de nem érv, hogy Párt meg a satöbbi

(többi pv-ben)