6962
Vélemények, tapasztalatok, történetek. | busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb | |
-
#3315 Őőő...azért vigyázz a nagy hírzárlattal
Az lett volna a lényeg, hogy az ember válogassa meg honnan informálódik.
Vlala, a Klubrádió az egyik legszélsőségesebb kormánypárti adó az éterben, ezért ha a BKV-ról van szó és a hozzá (tetszik-nem tetszik) szorosan köthető főpolgármesterről, akkor hajlamosak a mellébeszélésre... -
#3314 Ezért nem szeretem a híreket. Általában semilyen fajtát sem. Mert nem hiszem el, ami benne van. -
Vlala #3313 Olyan hírforrást még nem láttam, amely ne lenne félrevezető. Valamelyik irányba mindegyik csal. Ez pont a "rossz" irány felé hajlott, ez volt itt a baj. -
BenceYCE #3312 Bárhonnan linkelhetsz! A baj inkább az ha félrevezetően írnak meg egy cikket. Ezért nem Te vagy a felelős, de azért lásd a fát az erdőtől! ;) -
Vlala #3311 Mindenesetre legközelebb kikérem az engedélyedet, hogy honnan linkelhetek. :) -
Vlala #3310 ÉN egy BKV-s hírt linkeltem be. Azt, hogy honnan, mellékes. -
#3309 Engem nem érdekelne, hidd el. De mivel te pont azon szószólók egyike vagy aki a leghangosabban felemelte a hangját a politika ellen (holott annak is köze volt a BKV-hoz), ezért rádszóltam, hogy vedd magad észre.
Próbáltam elég kultúráltan foglamazni, remélem nem bántottalak meg -
Vlala #3308 Hagyd, nagyon érzékeny az ilyesmire. Csak magán nem veszi észre néha... -
#3307 Kit érdekel ha egy adott site milyen politikai oldalon áll, ha a topiknak semmi köze nincs a politikához? -
#3306 #3293: én is csoportosan mászkálok hiszen a törvény engedi sőt a gyülekezni is enged.....
#3295: nagyon sok alkotmányos jogba ütközik és sokan támadják szal egy darabig még nem lesznek hivatalos személyek....
#3300: az baszna be ha én a csöves után pucolnám a vizeletét meg az egyébb trágyát!
#3305: én visszamegyek elmondom neki hogy otthonhagytam ha elhiszi minden rendben ha nem akkor tegyen ellene!
(megjegyzem minden hónapban megveszük a bérletet az egész családnak kivétel faterom mert kocsival jár és ha 1x otthonhagyom mert előfordul én is ember vagyok én is hibázhatok ne húzzanak le 2500ft-tal! ez már rablás! csinálják meg a csipes fizetést legyen nyilvántartásuk mint a rendőröknek még az adataim kezeléséhez is hozzájárulok de ne lopjanak ha már az álam is ezt teszi!) [/courier]
-
#3305 Lol, ma engem és a haveromat a mozgólépcsőről hívtak vissza a bérlet bemutatása miatt. Mentségükre legyen szólva fizikai kontaktus nem történt és mi magun léptünk vissza (persze a helyzet korántsem lett volna ennyire egyszerű, ha nincs jegyünk ) -
#3304 Nem biztos hogy szerencsés ha egy ilyen szélsőséges rádió honlapjáról helyekről linkelsz be cikkeket... még ha kivételesen ide is vág. -
#3303 egyetértek. Jó néhány buszra ráférne egy takarítás. -
#3302 vicces lenne, ha mindenki hatósági jogkört kapna Mo-n aki pénzt kér a szolgáltatásiért -
Vlala #3301 Másik választása az lenne, hogy nem nyújt szolgáltatást, amíg meg nem kapta a juttatást. Így azokkal is kitolnának, akik fizettek a szolgáltatásért. -
#3300 Ne pénzbüntetés legyen, hanem mondjuk busz-sikamika. :) -
#3299 ne jöjjön be
egy cégnek ne legyenek ilyen jogai, mert akkor bármlyik cégnek lehet
-
Vlala #3298 Ha bejön a lobbijuk, akkor a BKV-ellenőr ugyanúgy igazoltathat majd, mint a rendőr.
/2: Ne tedd. Én akarom. :) -
#3297 azt sem értem a BKV ellenőr miért hivatalos személy?
Mo-n mindent lehet? Csinálok egy céget, és kimegyek büntetni az M7-esre -
#3296 Amúgy szerintem nem. -
Vlala #3295 Meg aztán könnyű testi sértés helyett nehogy hivatalos személy elleni erőszak legyen a vége, mert egy-két évig is vendégül láthatnak. -
#3294 -
Vlala #3293 Vagy két hetet a kórházban. Mostanában több az ellenőr... -
#3292 Mostantól nem csak lenézem az ellenőröket meg a munkájukat hanem ha otthon hagyom a bérletet..... mint tegnap vizsgára mentem és ideges voltam... hanem még jól szájba is verem ha szívózik legfeljebb könnyű testi sértés miatt gugolok a sitten 48 órát! -
Vlala #3291 Úgyis mindenki csak egyszer felejti otthon. :) Másodszorra kétszer is meggondolja, betette-e a táskájába. -
#3290 "Az otthon felejtett bérletek utólagos bemutatása esetén az eddigi 750 forint helyett 2.500 forintot kell fizetni."
Ennyit a rendes emberekről, akik egyszer otthon felejtik a cuccot... -
Vlala #3289 Nemrég volt egy "inkább kockáztatom a jegy nélküli utazást" hozzászólás.
Köszi. -
#3288 -
BenceYCE #3287 Jaa, OK! -
#3286 Héj, félre érc! Én nem általánosítottam. -
BenceYCE #3285 Ne általánosíts PLS!
Bárkinek lehet szar napja. -
BenceYCE #3284 Kár lenne érte. Piaci öccázéé! Az a tuti! :) -
#3283 Szváccs :)
Tegnap reggel buszon. Busz kanyarodik.. azaz kanyarodna balra, de a mellékutcából érkező busz már nagyon kijött az út szélére. Ez a mellékutcában lévő másik busz elkezdett tolatni, a mi buszosunk meg elkezdett kanyarodni.. bla bla (szal megoldották úgy, hogy a másik busz hátratolatott, mi meg bekanyarodtunk mellé). és mindeközben a mi busz sofőrünk elkezdett "anyázni" úgy magában, valami ilyet:
- Mert neki ilyen kib@szott sürgős, hogy kanyarodjon.
Szóval a másik buszsofőrre gondolt, hogy minek gurult ki az út szélére.
Lényeg, hogy érdekes volt hallani, hogy "mennyire összetartóak" a buszosok. -
Vlala #3282 Seiko jó lesz? -
BenceYCE #3281 Ejj ez az esgé! :) Már a humorérzéke sem a régi! :) -
#3280 ne nagyon karózzál, mert azért mostanában ban jár az sg-n -
BenceYCE #3279 Jöttem énis polizni! Az összes anyját az összes népnyomorgató politikusunknak! :D Karóra mindet! -
#3278 Ezt akartam elkerülni, de nem válaszoltál a kérdésemre hanem kötekedni kezdtél... -
Prank #3277 huzzál politizálni az ...-ba... -
#3276 elkönyvtél annak aminek
iennentől kezdve nincs értelme, mert veled nem lehet értelmesen, felnőtt módjára vitatkozni
ne haraagudj de nem érv, hogy Párt meg a satöbbi
(többi pv-ben)