BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom maradt egy csomó betüt ábrázoló csempe és kicsapták oda occsóé, így lett belõle modern mû. 😄
Mint a felvonulási téren az a rakás, földbõl kiálló rúd. Engem az inkább emlékeztet egy rozsdás roncsra, mint 56-ra. 😄
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
A gyógyszergyártók meg halálra keresik magukat ezekkel az drogterápiákkal, ennyi. Ezekután számomra hiteltelen marad az összes pszichiáter, és gyógyszergyártó.
Szal maradjunk annyiban hogy ugyanolyan szar mind a kettõ. A kezelés nem megoldás szvsz, a pszichés bajok kialakulását kell megakadályozni.
A másik meg, hogy manapság már mindenki egybõl rohan pszichológushoz. Én inkább a barátaimhoz megyek, ha valami bajom van.
-the invisible-
[/spam]™
Megkérdezem újra - már egyszer feltettem itt a topikban a kérdést, de semmi reakció nem jött rá:
nem tudja valahi, hogy a Deák téren a 3-as metrónál a falon lévõ "felirat" micsoda? milyen szöveg, vagy mi az?
meg egy kép, csak úgy - szerintem jól néz ki, szeretem az ilyen képeket 😊
[/spam]™
A pszichés bajokat szakképzett orvosok (pszichiáterek), vagy pszichológusok kezelik. Egyetemet végzett, diplomás emberek. Talán többet tudnak errõl, mint egy "auditor", aki elvégzett egy 24 órából álló tanfolyamot.
Dr. Lenkei meg halálra keresi magát ezzel a vitaminterápiájával, ahogy a szcientológusok is, ennyi. Ezekután számomra hiteltelen marad az egész ember, és egyház.
-the invisible-
szvsz két nagy pofont érdemelne a csóka
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
[/spam]™
nagyon, nagyon remélem, hogy lesz az új vezérnek elég bátorsága és kitartása ahhoz, hogy végre elhozza azt a változást, ami már 15 éve esedékes lett volna...
-the invisible-
-the invisible-
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
ez most lehet, hogy hülye jkérdés (csak még nem tudok mindent), de ha hamis adatokat adok meg, az csalásnak minõsül, nem?
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
még egy kérdés. ha mondjuk kijön egy rendõr, neki meg kell adnom az adataimat, mert ugye õ hivatalos személy, de nem adhatja ki õket az ellenõrnek, mert sértené a jogaimat. nah itt jön az, hogy a rendõr feljelenthet engem, nem?
én asszem inkább ellátogatok az akácfa utcába és fizetek 😄 (már ha nem enged el😛)
Jogunk a szabadsághoz van, így a helyszínen nem tarthat fogva senki sem kivéve a rendõr. Márpedig az ellenõr nem rendõr és semmivel sincs több joga mint neked.
Stimm?
azt szeretném megtudni, hogy tényleg van-e ilyen jogunk =)
Megszakítom a tömegközlekedési eszköz útvonalát? (fûrésszel a sineknek)
Vagy a saját utazásomat szakítom meg, majd folytatom tovább mondjuk a következõ szerelvénnyel/busszal/stb? (újságot veszek a peronnál)
Vagy arra gondolsz, hogy ellenõrzés esetén leszállsz?
Fejtsd már ki pls bõvebben!
a vill még "mehet az úton", de a metrónak csak a fal van (természetesen a fõd alatti részen) 😊
[/spam]™
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
egyébként vmi olyasmi, hogy ha buszon (máshol nem nagyon tudod kihasználni, max villamoson) megállít az ellenõr és nincs jegyed, te simán élhetsz ezzel a jogoddal: egyszerûen leszállsz a buszról és elmész, az ellenõr meg csak áll
érdekelne, hogy van-e ilyen
Ez kemény! 😄
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
az utasoknak tényleg van "útvonal megszakítási joguk" a bkv járatain?
http://www.urbanlegends.hu/2004/05/26/spermium-hanyasmaradvanyok-a-londoni-es-pesti-metron/
[/spam]™