BKV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CaviaR
Ezen én is gondolkodtam már, de nem jöttem rá. Viszonylag értelmes szavakat ki lehet rakni de ennyi.
Gondolom maradt egy csomó betüt ábrázoló csempe és kicsapták oda occsóé, így lett belõle modern mû. 😄

Mint a felvonulási téren az a rakás, földbõl kiálló rúd. Engem az inkább emlékeztet egy rozsdás roncsra, mint 56-ra. 😄

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Ilyet én is tudok 😄 :

A gyógyszergyártók meg halálra keresik magukat ezekkel az drogterápiákkal, ennyi. Ezekután számomra hiteltelen marad az összes pszichiáter, és gyógyszergyártó.

Szal maradjunk annyiban hogy ugyanolyan szar mind a kettõ. A kezelés nem megoldás szvsz, a pszichés bajok kialakulását kell megakadályozni.
A másik meg, hogy manapság már mindenki egybõl rohan pszichológushoz. Én inkább a barátaimhoz megyek, ha valami bajom van.

-the invisible-

Jah, ha jól tudom, azok versek
CattiBrie

[/spam]™

Milyen felirat?o.0
CattiBrie
Próbálok on-olni.

Megkérdezem újra - már egyszer feltettem itt a topikban a kérdést, de semmi reakció nem jött rá:

nem tudja valahi, hogy a Deák téren a 3-as metrónál a falon lévõ "felirat" micsoda? milyen szöveg, vagy mi az?

meg egy kép, csak úgy - szerintem jól néz ki, szeretem az ilyen képeket 😊

[/spam]™

A sarkított megfogalmazásodat gondolom viccnek szántad - nyilván nem egy a véleményünk arról, hogy ezek milyen mértékben drogok. Én is szedtem antidepresszánst, nem álltam rá, de nagyon sokaknak segít.
A pszichés bajokat szakképzett orvosok (pszichiáterek), vagy pszichológusok kezelik. Egyetemet végzett, diplomás emberek. Talán többet tudnak errõl, mint egy "auditor", aki elvégzett egy 24 órából álló tanfolyamot.
Dr. Lenkei meg halálra keresi magát ezzel a vitaminterápiájával, ahogy a szcientológusok is, ennyi. Ezekután számomra hiteltelen marad az egész ember, és egyház.
mert inkább droggal tömjük õket, ugye?

-the invisible-

😄 az a csóka elég gáz... az egész tanítása a szcientológiából indult ki, hogy tömjük a drogosokat meg a pszichés zavarokkal küzdõket vitaminokkal, mert az meggyógyítja õket, amikor lófaszt:\
szvsz két nagy pofont érdemelne a csóka
De 😛 (lol)

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

csak nem a csodás Dr. Lenkeitõl?:\
Én is megvettem még tavaly Anyumnak a Cenzúrázott egészség c. könyvet. 😊

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

CattiBrie
😄

[/spam]™

CattiBrie
Tetkó titkok könyvrõl jut eszembe, hogy anyum most kapott karácsonyra egy magyarországi orvosi hibák és tévesdések könyvet, 2000 utáni megtörtént eseményekkel...

[/spam]™

Te kis huncuút... 😛

Ha a vezér elkezd piszkálni 1-2 érdekes ügyet akkor nem biztos, hogy lesz hova haza mennie. Túl sok ember lop és sikkaszt a bkv-n keresztül, hogy csak úgy pikk-pakk feladják a biztos megélhetésüket nyújtó könnyen szerezett pénzt. Más kérdés, hogy garázsonként tudják, hogy náluk minden negatív info is feljebb jut, csak hát odafönn az Akácfában keverednek el valahogy a legdurvább adatok is. Mostanában látott napvilágot a Tesco Titok c. könyv. Azt hiszem ezt már csak a BKV Titok c., még ezidáig ki nem talált - így érthetõ okokból el sem készült - mû tudná ûberelni. Ritkán veszek könyvet, de ezt a mûvet megvenném. 😄 😊

kétlem, hogy olyan változásokat tudna eszközölni, aminek hatására bérletet vennék😄
CattiBrie
én nem követem... meg most nincs is bérletem 😄

[/spam]™

mi történt? bkv-nál pezseg az élet, itt meg kuss van? ://

nagyon, nagyon remélem, hogy lesz az új vezérnek elég bátorsága és kitartása ahhoz, hogy végre elhozza azt a változást, ami már 15 éve esedékes lett volna...

-the invisible-

Egy nagyon érdekes cikk... és mennyire igaza van! komolyan nem értem... direkt szart karnak ennek a városnak ezek a majmok??

-the invisible-

nah, ez jogos😄😄😄
Max7
hidd el a villamos vezetõ leszáll a villamosról és arra megy amerre te akarod ha éles fegyvert fogsz a fejéhez! 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Dragooon
jah értem 😛 oké, köszi

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Hivatalos személynél igen. Dehát mióta hivatalos személy az ellenõr? 😊

2! Egy szürke és egy kék. 😄 😛

Dragooon
hát köszönöm a segítséget, most már egy fokkal jobb, hogy tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal ^^

ez most lehet, hogy hülye jkérdés (csak még nem tudok mindent), de ha hamis adatokat adok meg, az csalásnak minõsül, nem?

CattiBrie
Ugye neked van "I Love BKV" feliratú pólód? 😄

[/spam]™

Ja és mégvalami. Olyan igazolványt mutasson fel ami alapján joga van kérni személyit vagy bármit. De ha nagyon nem a metró területén van akkor udvariasan köszönsz, Jó napot! meg Viszont látásra! és kész. Ha hozzád ér, kérdezd meg lenézõen, hogy holnap is akar-e dolgozni. Mert ha nem veszi le a kezét rólad akkor bepereli az ügyvéd jóanyám és kibasszák mint macskát szarni.

Nem minden hivatalos személynek vagy köteles felmutatni vagy felmutatni és átadni az irataidat de a rendõrnek mindenképp. Ha civilben van és igazolja magát akkor is. Ha egyenruhában van akkor mindenképp még ha nem is igazolja magát. A helyszínen nem adhatja ki 3. személynek az adataidat de az adatfelvételrõl jegyzõkönyv készül és utólak kikérheti a bkv. Ezért mondom, hogy ne ellenkezzetek az ellenõrrel csak ajánljátok fel, hogy természetesen megadod az adataidat de amíg nem mutat fel hatósági igazolványt addig nem adsz semmiféle fényképes személyt azonosító igazolványt magadról. Megmondod, hogy kitöltöd Te a csekket nagyon szívesen. Dragooon Zoltán vagyok Rücskösbasszájbáról a Kabbe utca 103 alól. Anyám neve Tanita Tikaram. 😊 A rendõr pedig nem jelent fel mert nincs miért. Azzal, hogy nem adtad meg az adataidat az ellenõrnek még nem sértettél törvényt.

Dragooon
oké értem, köszi a választ..
még egy kérdés. ha mondjuk kijön egy rendõr, neki meg kell adnom az adataimat, mert ugye õ hivatalos személy, de nem adhatja ki õket az ellenõrnek, mert sértené a jogaimat. nah itt jön az, hogy a rendõr feljelenthet engem, nem?

én asszem inkább ellátogatok az akácfa utcába és fizetek 😄 (már ha nem enged el😛)

Ha egyszerûen leszállsz a buszról akkor már lehet, hogy megrongálod a buszt és még össze is töröd magad az eséstõl. 😄

Jogunk a szabadsághoz van, így a helyszínen nem tarthat fogva senki sem kivéve a rendõr. Márpedig az ellenõr nem rendõr és semmivel sincs több joga mint neked.

Stimm?

Dragooon
arra, hogy ellenõrzés van és épp kérik a jegyedet mondjuk, és te egyszerûen leszállsz a buszról vagy villamosról mondván, hogy az utasoknak van útvonal megszakítási joguk(magyarul leszállhatnak), amit bármikor felhasználhatnak és így nem tudnak megbüntetni, mivel nem tudnak mit csinálni.
azt szeretném megtudni, hogy tényleg van-e ilyen jogunk =)

Útvonal megszakítási jog... hmm... nem értem...<#szomoru1>
Megszakítom a tömegközlekedési eszköz útvonalát? (fûrésszel a sineknek)
Vagy a saját utazásomat szakítom meg, majd folytatom tovább mondjuk a következõ szerelvénnyel/busszal/stb? (újságot veszek a peronnál)
Vagy arra gondolsz, hogy ellenõrzés esetén leszállsz?
Fejtsd már ki pls bõvebben!

mooo
Az mindegy.Ha a fejedhez fogják a fegyver még a sínrõl is leemeled<#nyes>
CattiBrie
a metró még gázabb..

a vill még "mehet az úton", de a metrónak csak a fal van (természetesen a fõd alatti részen) 😊

[/spam]&#8482;

villamos😊
Max7
Nem tudsz olyan tömegközlekedési eszközt mondai aminek a soförjének a fejéhez fogsz egy 9mm-est és nem arra megy amerre te mondod 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

CattiBrie
hát majdnem az egész topik errõl szól...

kicsit olvasgass vissza

[/spam]&#8482;

Dragooon
google-ön már rákerestem de eddig semmit nem találtam...

egyébként vmi olyasmi, hogy ha buszon (máshol nem nagyon tudod kihasználni, max villamoson) megállít az ellenõr és nincs jegyed, te simán élhetsz ezzel a jogoddal: egyszerûen leszállsz a buszról és elmész, az ellenõr meg csak áll
érdekelne, hogy van-e ilyen

CattiBrie
Ez mit jelentene pontosan?

google? 😊

[/spam]&#8482;

azért ebben nem lennék biztos, mi van a kötöttpályás tömegközlekedési eszközökkel?😄
Max7
Hogy mit csinálsz? Persze ha fegyvert fogsz a vezetõ fejéhez akkor arra megy amerre te akarod ezt garántálom 😊

Atisz
"- egy addig ismeretlen típusú gombát."

Ez kemény! 😄

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Dragooon
kérem valaki válaszoljon!
az utasoknak tényleg van "útvonal megszakítási joguk" a bkv járatain?

HiPPoNaX
olvasd el az url cimet, urban legend a dolog :]

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

mooo
Az igen!Akkor milyen lehet magyarországon!?<#wilting>
CattiBrie
Bár már régi, de úgy emlékszem itt is esett errõl szó:

http://www.urbanlegends.hu/2004/05/26/spermium-hanyasmaradvanyok-a-londoni-es-pesti-metron/

[/spam]&#8482;

CattiBrie
ez így van! <#finom>

de maradjunk csak az öltönynél 😊

[/spam]&#8482;

Valld be hogy vonzódsz az egyenruhához!!! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

CattiBrie
az elsõ sorra értettem

[/spam]&#8482;