BKV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CaviaR
Nem szállhat le? Hány ellenõrt láttál eddig végállomást meg az egész menetvonalat végigállni? 😄

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

CattiBrie
és meg is nézték?

egyébként mindig megköszönik

[/spam]™

CattiBrie
nem taktikázhabnatk sokat - szabályaik vannak

pl a kombínóról nem szállhantak le, amíg tart a munkaidõ

és nicns fix unkkaidõ
- van, aki 3 mûszakos
- van, aki 2 mûszakos
- van, aki rendesen 8-tól 4-ig
...

[/spam]™

CattiBrie
ez érdekes.. nekem mindenhol ugyanannyi 😛

[/spam]™

Tavaly egyszer metróztam (egy magamfajta paraszt nem mindennap jut el Pestre), láttam, hogy a mozgólépcsõ elõtt csekkolnak. Elõkotortam a zsebembõl a jegyet, felmutattam, és most kapaszkodjatok meg:

Megköszönték.

Nekem ez annyira jólesett, hogy szerintem nem érte volna meg bliccelni a jeggyel.

maerlyn
Nekem a kedvencem amikor jön, látszik messzirõl a karszalag is, meg az emberek vonulása is a legközelebbi ajtóhoz/lyukaszóhoz leszállni/lyukasztani, aztán megállunk, elrakja a karszalagot, és leszáll szépen 😊
Szóval amennyire látom, már nem végigmennek az egészen, tart ameddíg tart, hanem inkább rajtaütésszerû ellenõrzéseket végeznek.

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

maerlyn
jó, a metró az csít, nem szoktam vele utazni, felszínen olcsóbb 😊

Mattboy
Az elég durva amikor nem jelentik be hogy cseking van...és a tömeg meg halad felfelé....
És ilyenkor sosem állok meg...(Általában amúgy sem)
MONDJÁK Be!
<#gun><#action><#banplz>

Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN

Atisz
Pedig a metrófeljárókban mindig abban állnak...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

CattiBrie
met nem tod milyen a BKV egyenruha 😄 <#idiota>

[/spam]&#8482;

A metróban és az elõre bejelentett vonali ellenõrzésekkor nekik is kötelezõ. 😊

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

maerlyn
Sose láttam még ellenõrt BKV-egyenruhában, szóval arra én nem mozdulok.

Max7
Manapság már semmire nem ugranak az emberek 😄

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

CattiBrie
jah, nekem ilyen statisztikáim nincsenek 😄D

[/spam]&#8482;

banok
sokan még a pirosra ugranak megszokásból.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

CattiBrie
szoktam pislogni a bkv egyenruhás emberkékre... de azért meglátszik az, hogy nem ellenõr.. 😊

[/spam]&#8482;

Max7
Azért írt pirosat emrt a kékkel semmit 😄

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

CattiBrie
lol, és mit érsz vele, ha kék?

[/spam]&#8482;

banok
be kéne szerezned egy piros karszalagot is. Én már gondoltam rá... :XD

Én ha megyek haza akkor szoktam a bkv-s szerkõmmal nikkelbolhaversenyt rendezni. Csak úgy pattgnak lefelé a buszról 😊 😄

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

banok
Nekem van egy sötét kék színû melegítõm és ha, ebben a szerelésben, felszállok egy BKV jármûre akkor begyûjtök néhány riadt tekintetet... XD

De.

Atisz
Tök jó, most 3-adjára mentem úgy hogy a jobb kezemet bedugtam a kabátzsebembe és olyan jegykeresõ arckifejezést vágtam...nem is állítottak meg.

Remélem BKV-ellenõrök nem olvassák ezt a témát... <#vigyor5>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

CattiBrie
<#wow3>

[/spam]&#8482;

"Action" közben értem oda, szegény anyukának késõn esett le, hogy az én autóm, megkérdeztem, mit csinál, majdnem leordított, hogy "Nem látott még pisilõ gyereket?" Mondtam, hogy olyat, amelyik az én autómat jelöli meg, még nem. Szegény asszonyt elnézve, azon sem lepõdtem volna meg, ha fogja a "szökõkutat", és átviszi a következõ autóhoz...

CattiBrie
Az igen és végignézted???

Vagy meséld már el!

[/spam]&#8482;

Max7
Jó teléibebasztam volna az anyukát és megmondtam volna a gyereknek ha nem akarod hogy veled is ez történjen akkor ne tanícsd bunkóságra majd a gyereked!

Ha enyhe utalásként a metró sarkába vizelsz, talán észreveszik magukat :-) Ehhez azonban nem kell metróra szállnod, tavaly egy anyuka oldalba vizeltette a gyerkõccel az autómat...

Max7
Pedig kezdtem örülni 😞
Én mindig megveszem a bérletet (mert szüleim kifizetik) de ha nem fogjáûk eszem ágában nem lessz bérletet venni!

CattiBrie
Igen, amikor fizetek érte engem is nagyon zavar. :S

[/spam]&#8482;

Mattboy
Az még nem is akkor gond, de az már inkább, hogy õket 1 méteres ívben kerülik el az ellenõrök, te meg(Velem együtt) fizethetsz azé, hogy szarszagban utazz...
Nah ez a durva!

CattiBrie
Tegnap volt egy nagyon csövi, nagyon beteg, nagyon (nem vettem levegõt) nõ a metrón, végigjárt az összes metrokocsiban. :S

[/spam]&#8482;

Én kormánysergetõ vagyok nem ellenõr 😛

CattiBrie
Hm, nem figyeled eléggé a topikot?! 😛

[/spam]&#8482;

Max7
Csak nem ellenõr vagy? 😄 Nem tudnál nekem kiokoskodni egy gyurcsány csomag háta mögötti áron aluli éves bérletet (diák)

Bár a 30-asnak ott van az egyik végállomása a KeletiPU túloldalán, én még sosem jártam azon a vonalon mert az nem a kelenföldi garázshoz tartozik. Ha esetleg egyszer vmi oknál fogva pótolni kell csak akkor járok arrafele. Régen azzal jártam melózni Újpestre.

CattiBrie
Tehát pl még soha nem vittél 30-as buszt?

Mert én úgy láttam, tapasztaltam h emberkéket cserélik rajta ...

[/spam]&#8482;

Ha nem berendelt és olyan vonalra megyek ahol azt a típust használják akkor igen.(98%-ban igen)
Kivéve az elmúlt fél (!!!) évet amikor is Fehérváron van a kicsikém a nagyfelújítóban. 😊 😄
Ha kijön szép lesz 😛

CattiBrie
Bence!

Te szokál más busszal is randalírozni, vagy vagy csak azzal az egyel?

[/spam]&#8482;

Mattboy
Nos igen....
Lehetne bõven több a fizu...
De ahogy érzem ez nálad is aktuális!

Mátol a jelszó, ha jön az elllenõr: Én Gyurcsány csomaggal utazom! lol

Csak jegyre/bérletre nem telik vagy semmire se. Mert akkor nem a jegy árával van a baj hanem a fizetéseddel. 😊 Ez pedig általános probléma ma Magyarországon.

Mattboy
Szomorú, de ilyen árak mellett büszkének is érzem magam!

Herkulesi tett.
Mattboy
Szóval a Gyöki-köcsi(Gyökér, köcsög)ellenõr megpróbált megállítani, de nem jött neki össze! <#wave>

Most ugyanezt magyarul, légyszi.

Mattboy
Fújj!
A gyöki-köcsi megpróbált megállítani.....de nem jött neki össze....
lol

Nos indíték kell? Hát mivel az elsõ helyen a fegyver, a második helyen meg a gyógyszeripar/egészségügy áll a legprofitálóbbak listáján, így azt hiszem semmi kommentárt nem kell hozzáfûzzek. Volt barátnõm egész családja orvos. Nemzedékek óta. És ha az Anyja mondja nekem személyesen, hogy minden orvos kuruzsló akkor azt hiszem ehhez sem kell mit fûzzek. A másik volt barátnõm gyógyszerész. Kérte, hogy ha a doki aspirint ír fel akkor kérjem meg, hogy 2 db 10-es csomagolást írjon fel ne 1 db 20ast. Nem akarta felírni. Késõbb kiderült azért mert a 2x10 fele annyiba sem került mint az 1x20. Ehhez sem kell semmit se fûzzek. Õk abból élnek, hogy vannak beteg emberek. Akarva akaratlanul belekeverednek a gyógyszeriparba ha nem akarnak éhbérért dolgozni.

Ha valakinek üldözési mániája van, az Jézusban is azt fogja látni, hogy "szakállas ember fejbe akar vágni egy nagy kereszttel". Bízzunk már egymásban egy pöttyet, és ne azt nézzük, ki mirõlakar lehúzni...

CattiBrie
biztos van egy algoritmus, ahogyan ki lehet olvasni 😊

[/spam]&#8482;

nyamiag
jó hely, jó kép 😊

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"