6962
Vélemények, tapasztalatok, történetek. | busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb | |
-
BIZ0906 #3475 pontosan -
BIZ0906 #3474 Mennyiért is vetted a kocsit? -
#3473 Ja, az autó meg csak úgy beröppent a garázsba, mi?
A Greenpeace feliratú logot, illő volna levenni ilyen gondolkodásmóddal... -
#3472 *feledkezett (gyorsírás vs. helyesírás - 1:0) -
#3471 Én meg azon nevetek hogy most majd a grippen-vásárlást akarják megvizsgálni, de a combino-bizniszról milyen szépen elfeletkezett mindenki... -
#3470 Hameg nem lenne ennyire szar a bkv, lehet kevesebben bliccelnének :D -
#3469 Háát, én éppen ezért járok kocsival.
Nemtom mennyi a bérlet vagy akármi, de a kocsi havi 15ezer. Klímával.
45perc-1 óra helyett 20-30 perc az út. Kényelmesebb is jóval.
Inkább 30perc a dugóban klímával zenével egyedül, mint 10 perc a buszon, tömve /bár ha dugó van akkor a busz is bedugul :D /. -
moralosan #3468 Talán tegnapelőtt volt a tévékettőn egy beszélgetés a tényekben, talán BKV szóvivő volt, nem tudom.
A kérdés az volt, hogy miért van olyan meleg a kombinnyókon, és miért nem lehet beszerelni valami szellőzést [nem értek ehhez :)].
BKV válasza: Az utasok 30%-a bliccel, és ha nem lenne ennyi bliccelő jobb lenne a szellőzés.
-
BenceYCE #3467 Az egyik rádióban hallottam, hogy reform lesz és behajtás. Gondolom ezért a nagy érdeklődés! :D -
BenceYCE #3466 hmm... lemaradtam vmiről? -
kisdaru #3465 Na letelt a munkaidő, megyek haza, BKV-vel. Majd megírom az élményeimet. Biztosan lesznek!!!:-) -
#3464 városban azért egy autó jóval drágább (és ha gyorsabb is, nem sokkal), mint a bkv :) -
#3463 Lehet, nem egyedi speciális tulajdonságommal képes vagyok nem venni levegőt (nem szagolni a levegőt) annyi ideig, míg elmegy mellettem. Ha viszont még így is megérzem... :) -
#3462 mi ez az íráskényszer? :) máskor napokig pang a topik -
#3461 lol
igen, és előtte tanfolyamot végeznek :)) -
kisdaru #3460 Nem szükséges szagolgatni, szerintem akkor is érzi az ember, amikor nem akarja. Pláne ebben a melegben. -
#3459 Ráadásul ha jól tudom a bkv valami utasszabályzatában benne van a tilos kéregetni mellett, hogy csak tisztán lehet használatba venni a járgányt (igaz, nem szoktam szagolgatni egyiket sem). :) -
kisdaru #3458 Jaj, bocsi, nem volt kedvem elolvasni az összes hozzászólást, ezért lehet, hogy mondtam olyat, amit már más is mondott előzőleg. -
#3457 pesten az ilyen kéregető csövesek szinte kivétel nélkül "futtatva" vannak...szépen fel vannak osztva a területek, a "stricik" pedig lenyúlják tőlük a lóvé nagy részét...vagy szerinted a "marketingszövegeket" maguktól találják ki? :) -
#3456 újraéletesztés nem elsősegélynyújtó tevékenység -
#3455 Jah, ismerem őket. A lábnélkülit a családja futtatja, a cigánykurva meg gondolom a gyerek után járó segély mellé akar összevakarni egy kis kiegészítőt, ezért köpte ki magából...
gondolom mindkettő érvényes bérlettel szokott utazgatni -
#3454 (66 új üzenet)
Hogy ti mennyit tudok írni.
Nade majdnem midenn betűt elolvastam. :)
#3386: Ez nem feltételn igaz, de biztos, hogy sok esetben így van.
Asszem volt ilyen eset, amire a csövi csak bámult, hogy hogyhogy nem pénzt kap.
kisdaru: szerintem szinte midneki véleménye megtalálható a háttrébb lévő kommentekben. :)
#3390: Ha annyira tunkolós a baleset, akkor azt már tömegkatasztróvának hívják. :)
#3400: Szerintem sem venném meg olcsóbban sem. :)
#3405: Azt, hogy drága nem dárga viszonyíthatjuk a fizetésekhez, legyen minimálbér és a szolgáltatás minőségéhez. Csak úgy mondom.
#3407: Autóval azért szeretek járni, mert akkor jól megnézhetem a szomszéd autóban ülő pasit és rámosolyoghatok. :))
#3430: Tök jó! :)
"egyre több légkondis busz van"
Tegnap mondta be a rádió, hogy a bkv-s buszok 15%-ában van légkondi. (Gondolom nem csak tippelte.) :)
-
Vlala #3453 Igen, és inkább bliccelnek a benzinnel. Pl. amikro nem látja őket a rendőr, leállítják a motort :-) -
Takezó #3452 Sajnos épp ezaz, hogy az ilyen BKV, illetve MÁV-árak mellett az emberek a környezetszennyezőbb autós közlekedésre kényszerülnek... -
Vlala #3451 Annyi is sok, ha ingyen is utazhatsz... -
#3450 aki szerint a BKV drága járjon melózni egy hónapig kocsival, aztán vesse össze a kettőt időben, költségben és kényelemben -
#3449 régen is blicceltek az emberek amikor 1 ft volt a metró -
Vlala #3448 Például. Kíváncsi vagyok, a tegnapi vihart hogy csinálta a BKV... -
#3447 vagy korábban kéne elindulni -
Vlala #3446 Metrónál oké, de busznál hogy képzelsz el egy beléptetőrendszert? Ennél már a viperás, igazoltató ellenőr isjobb megoldás... -
#3445 Ez így van. -
kisdaru #3444 Szerintem elég kellemetlen tud lenni, ha elkap az ellenőr és nincs nálad jegy, szerintem ciki helyzet, bár gondolom, nem mindenkinek az. Nekem igen. -
#3443 Ezért kellene már rég a beléptetőrendszeren dolgozni és nem drasztikus áremelésekkel leszoktatni az embereket a villamosról (persze kérdés hogy ha ez drasztikus, akkor a 250%-os vasúti bérlet áremelés micsoda...) -
Vlala #3442 A nagy lótuszt. Aki most bliccel, annak a félárú jegy is sok lenne, annak is a fele kellene, különben is, balek fog jegyet venni, ha ingyen is utazhat... mit koickáztat? Azt, hogy visszafelesel az ellenőrnek, és otthagyja? Aztán leírja az SG-n, hogy milyen nagyfiú volt? -
kisdaru #3441 Volt egy olyan esetem, amikor vettem egy bácsitól BKV jegyet a Moszkva-téren, aki ott üldögélt a bejáratnál és jegyet árult, kilyukasztottam és lementem a metró aluljáróba és amikor megnézte az ellenőr, akkor azt mondta, hogy ez a jegy már érvényesítve volt, csak le van róla dörzsölve a szám. Megbüntetett a rohadék, hiába mondtam neki, hogy ott fent vettem egy bácsikától kb. 2 perce, nem volt hajlandó feljönni velem és megkérdezni, erre felmentem a jegypénztárhoz panaszt tenni. Ott azt mondták, hogy ez a jegy nem volt érvényesítve, csak a gumi nyoma látszik rajta (gondolom befőttes gumi, amivel össze lett kötve a köteg), mondtam, hogy csináljanak valamit, de nem érdekelte őket az eset. Azóta is rühellem a BKV-t. -
#3440 Nem tudom, de szerintem a mentők anyagi helyzete nem engedi meg, hogy csak úgy szabadon furikázzanak a városban, hogy egy esetleges balesethez hamarabb odaérjenek. -
#3439 hát nem éppen
merre lax te? -
#3438 mihez képest drága? -
#3437 *Aki bliccel, az nem valószínű hogy csökkentett árnál már nem fog <- helyesen: "...valószínű, hogy nem fog..." -
kisdaru #3436 Akkor szerencséje volt! Éppen volt a közelben egy szabad mentő.