BKV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
😄

ez nem az én véleményem, tapasztalom volt,

de igaz, sry elfelejtettem odaírni, hogy

forrás: slágerrádió hírek

sry 😊

[/spam]™

Max7
Én a népligetnél mentem lefelé és áltak ott 3-man arcomon agybaj hogy vakarhatom elõ a táska ajáról menet közben kapirgásztam a táskámban ezek meg olyen jól eldumcsizgattak persze odatettem a megjegyzést hogy akkor baszátok meg 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Atisz
Igazad van. Eddig a hét mind3 napján lefelé menet vártak és keményen meg is nézték (ebbõl következik hogy elég sokan voltak).
Szóval aki azt mondta hogy nem látt intenzívebb ellenõrzésre utaló keleket, az nem jár metróval...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Mattboy
Az örsön befelé, az Astorián meg kifelé csekkolnak 3 napja...
De én mindíg áttörök az ellenõrblokádon!
Pfuj!

Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN

Match
"15 nagy metrómegállónál ellenõriznek folyamatosan"

És mégis mikor?
Napok óta minden reggel megjárom a nagyvárad tér -> deák -> hõsök tere útvonalat és mióta fokozott ellenõrzés van én még egy ellenõrrel sem találkoztam.

Jah, ezek biztos kis metrómegállók 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Buszt Kéne Vezetni.

Catti: 8 millió naponta...

Ti bliccelõk, nem szégyellitek magatokat, hogy konkurrenciát csináltok a vezetõségnek? Napi 8 milla annyit jelent, hogy öt nappal késõbb lesz meg a bálnamercijük, mint ha nem bliccelnétek, és ezért Ti vagytok a felelõsek!

CattiBrie
aszonnya:
a fokozott ellenõrzés eredménye 8 millio forint plusz bevétel naponta
jelenleg az utasok egynegyete jegy nélkül utazik
15 nagy metrómegállónál ellenõriznek folyamatosan

ha jól gondolom, akkor CSAK befele/lefele ellenõriznek
tapasztalat?

[/spam]™

csgery
Hello mindeki!😊 a BKV rövidítése: Biztos Késés Várható 😊
CattiBrie
de mekkora pojén lenne már.. hm mondjuk egy karikatúra, ahogy a titkos fórumokon megjelenõ információk után kutat a BKV titkos szövetsége 😄D

OKJ Diplomás Elit Alakulat 😊

[/spam]™

Ha az ilyet komolyan lehetne venni, akkor a) már mindenki az anyján feküdne, b) mindannyiunknak elvitte volna a gépét a BSA, c) a buszok utasainak a feleellenõr lenne. 😊

<#nevetes1>

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

CattiBrie
<#wow1>
ótejóég, az embereknek elveszett a humorérzékük!!! 😞

<#help> <#help> <#help>

[/spam]&#8482;

CaviaR
Igen valószínûleg pont méregdrága informatikusokat alkalmaz a bkv ilyen "fontos" munkák elvégzésére. 😄

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Max7
Ezt te sem gondolod komolyan? ezoknak nagyob gondjuk bajuk van most a 4-es metróval mint hogy ilyenekkel foglakozzanak meg mikor leépítések vannak majd ilyenekre fogják kibaszni a sok pénzt 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

CattiBrie
nem lehetne "privatizálni" ezt a topikot?
pl saját topikká, hogy ha kintrõl rákeresnek, akkor ne találjon erre a topikra

nyilván a bkv alkalmaz informatikusokat, akik egész nap google-be keresnek bizonyos szavakra, pl "hülye ellenõr", ahol rátalálnak fórumokra (mint ez is) és elolvassák a tippeket, ötleteket, tapasztalatokat és speciálisan kiképzett elemzõkkel elemeztetik azokat. és, amit õk kihoznak aszerint járnak el munka közben. 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
#2636 és #2637 kommenteket

[/spam]&#8482;

Öhhömm Mit is?<#nemtudom>

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

CattiBrie
netuddki: ezt ugye lehet törölni?

[/spam]&#8482;

nahh szal ez nem melosnet sztrem

[/url][/img]

Bocs, azt hittem, a BKV topicjában vagyok...

NeoMaN
Nekem 8, de dolgozónet és közalkalmazotti az 5 megabit.
:F

egy francot!
most is 9983 volt a down és 998 az up

Match
jah, mióta elvileg razzia van azóta nem láttam egy ellenõrt se 😊

CattiBrie
csak kérdeztem 😛

[/spam]&#8482;

maerlyn
és ha igen?

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

Atisz
Pedig álltólag most pár hétig nagyon nagy lesz a kontroll...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

CattiBrie
teljesen változó

van, amikor minden bajom van, ha egy olyan aluljáróból kell felmennem, ahol tudom, hogy fent vannak
de van, amikor krvára nem érdekel, hogy merre vannak és mit csinálnak (tegnap)

[/spam]&#8482;

Te már sportot ûzöl ebbõl 😊

NeoMaN
Ja, és így máris többet fizetsz az 5megabitért, mint az aki sima szerzõdést köt.
😄DD

NeoMaN
ehe, azt is tedd hozzá, hogy így a 10megabit helyett csak 5-öt kapsz
<#beka3>

Atisz
Tényleg sokan voltak ma, de legalább elfogadták a MÁV bérletet is... <#smile>

EmThor
nem valami razzia van megint és viritanak, hogy mennyi + pénzük van 1-1 ilyen akcióból + hogy plusz embert is felvettek... lol

Match
én egyel se találkoztam...

CattiBrie
ma jó sok ellenõrke volt, de csak azért is metróztam 😄

[/spam]&#8482;

CattiBrie
te vezettél már buszt? 😄

[/spam]&#8482;

Héves nincs.
Egyiket se.
Még különbözõbb. 😊

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

maerlyn
Szerintem méginkább.

Atisz
/szintén (kivéve ha éppen õmiatta halok meg) <#vigyor3>

CattiBrie
Van villamos- metró- troli- HÉV vezetõ ismerõsöd? 😊
Ezek közül vezetted már valamelyiket? 😊

Két más fajta (típus/márka..) buszt vezetni annyira más, mint két különbözõ típusú autót? 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
lehet, hogy csak éppen kiesett egy hajszála, amúgy meg a légynek sem árt

bár magamból kiindulva egy vadidegenre soha nem kiabálnék rá, még ha éppen majd meghalok sem

[/spam]&#8482;

Teljesen mindegy. A bkv-nál se mindenki bunkó. A rendõröknél se mindenki lõ nyakon gránáttal. Szóval csak szimplán nem erre a világra való az ipse. Egyel több...

Atisz
Jókora tapló lehetett...kíváncsi vagyok hol dolgozik az ilyen.

CattiBrie
Idõ: ma reggel
Helyszín: metrón

Leányzó (fiatal) áll az ajtóban ajtó felé fordulva olvas, egy férfi (középkorú, olyan 40 éves, teljesen normális külsõ, ránézésre is melóba készül) mögötte (én a lány mellett álltam). Jön a megálló, éppen "ajtóváltás van". A lány nem lépett azonnal félre, hogy le tudjanak szállni az emberek, de mielõtt hátra tudott volna nézni egyáltalán, a mögötte álló férfi dühödten, mérgesen, kiabálva:
- Mi a fasznak állsz az útba?
...

[/spam]&#8482;

halee fijjug
rég vótam itt 😊
nahh
szal
akinek chelloja van és bkv-s az menjen kérjen munkáltatói igazolást arrol hogy, bkv dolgozó
aztán usgyi be a legközelebbi upc ügyfélszolgálati irodába és új szerzõdés amiben a chello classic az eddigi (mongyuk) 9600 ruppó helyett 7190 pengõ forint leszen. nekem maa annyi szal aki úg ygondolja ,hogy sok a lové amit fizet...............
yahh és bkv dolgozó...
az menjen...😛

na pá all<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#violent><#banplz><#help><#wow1>

maerlyn
Ezt rendszeresen mondják, de ettõl nem változik semmi, csak ilyesztgetnek.

Match
Nicsak, egy hír!

Egy rambós szlogennel élve: Ez az én harcom 😄

Atisz
Szerintem abba nem halsz bele...mondjuk az tényleg jó lenne ha emlékeznél rá hogy bediktáltad-e az adataidat vkinek...

Mattboy
Ja!
10 ezer párszáz...

Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN

Atisz
Még mindig csak 10 ezer Ft? <#guluszem1>
2003-as eset, nem?