BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez nem az én véleményem, tapasztalom volt,
de igaz, sry elfelejtettem odaírni, hogy
forrás: slágerrádió hírek
sry 😊
[/spam]™
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Szóval aki azt mondta hogy nem látt intenzívebb ellenõrzésre utaló keleket, az nem jár metróval...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
De én mindíg áttörök az ellenõrblokádon!
Pfuj!
Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN
És mégis mikor?
Napok óta minden reggel megjárom a nagyvárad tér -> deák -> hõsök tere útvonalat és mióta fokozott ellenõrzés van én még egy ellenõrrel sem találkoztam.
Jah, ezek biztos kis metrómegállók 😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Catti: 8 millió naponta...
Ti bliccelõk, nem szégyellitek magatokat, hogy konkurrenciát csináltok a vezetõségnek? Napi 8 milla annyit jelent, hogy öt nappal késõbb lesz meg a bálnamercijük, mint ha nem bliccelnétek, és ezért Ti vagytok a felelõsek!
a fokozott ellenõrzés eredménye 8 millio forint plusz bevétel naponta
jelenleg az utasok egynegyete jegy nélkül utazik
15 nagy metrómegállónál ellenõriznek folyamatosan
ha jól gondolom, akkor CSAK befele/lefele ellenõriznek
tapasztalat?
[/spam]™
OKJ Diplomás Elit Alakulat 😊
[/spam]™
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
ótejóég, az embereknek elveszett a humorérzékük!!! 😞
<#help>#help> <#help>#help> <#help>#help>
[/spam]™
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
pl saját topikká, hogy ha kintrõl rákeresnek, akkor ne találjon erre a topikra
nyilván a bkv alkalmaz informatikusokat, akik egész nap google-be keresnek bizonyos szavakra, pl "hülye ellenõr", ahol rátalálnak fórumokra (mint ez is) és elolvassák a tippeket, ötleteket, tapasztalatokat és speciálisan kiképzett elemzõkkel elemeztetik azokat. és, amit õk kihoznak aszerint járnak el munka közben. 😊
[/spam]™
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
most is 9983 volt a down és 998 az up
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
van, amikor minden bajom van, ha egy olyan aluljáróból kell felmennem, ahol tudom, hogy fent vannak
de van, amikor krvára nem érdekel, hogy merre vannak és mit csinálnak (tegnap)
[/spam]™
Egyiket se.
Még különbözõbb. 😊
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Ezek közül vezetted már valamelyiket? 😊
Két más fajta (típus/márka..) buszt vezetni annyira más, mint két különbözõ típusú autót? 😊
[/spam]™
bár magamból kiindulva egy vadidegenre soha nem kiabálnék rá, még ha éppen majd meghalok sem
[/spam]™
Helyszín: metrón
Leányzó (fiatal) áll az ajtóban ajtó felé fordulva olvas, egy férfi (középkorú, olyan 40 éves, teljesen normális külsõ, ránézésre is melóba készül) mögötte (én a lány mellett álltam). Jön a megálló, éppen "ajtóváltás van". A lány nem lépett azonnal félre, hogy le tudjanak szállni az emberek, de mielõtt hátra tudott volna nézni egyáltalán, a mögötte álló férfi dühödten, mérgesen, kiabálva:
- Mi a fasznak állsz az útba?
...
[/spam]™
rég vótam itt 😊
nahh
szal
akinek chelloja van és bkv-s az menjen kérjen munkáltatói igazolást arrol hogy, bkv dolgozó
aztán usgyi be a legközelebbi upc ügyfélszolgálati irodába és új szerzõdés amiben a chello classic az eddigi (mongyuk) 9600 ruppó helyett 7190 pengõ forint leszen. nekem maa annyi szal aki úg ygondolja ,hogy sok a lové amit fizet...............
yahh és bkv dolgozó...
az menjen...😛
na pá all<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#violent>#violent><#banplz>#banplz><#help>#help><#wow1>#wow1>
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
10 ezer párszáz...
Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN