BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
étteremben szoktál fizetni, vagy ott is leállsz a picérrel, hogy mit akarsz köcsög?
egy szerencsétek van, hogy a BKV nem magáncég
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
sztori: metro kifelé ellenõrzés van haverommal megyünk fel, erre ilyet mond az ellenõrnek:
-Elnézést, de lengyel vagyok.
hát akkor ezen beszartam 😄
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
Ültem a sofõr mögötti üllésen, jött az ellenõr, mondtam neki szépen hogy nincs jegyem, se bérletem,igazolványom az van de nem adom neki oda, és le se szállok. Erre odament a buszvezetõhöz és szólt neki hogy ne menjen addig tovább... A busz 1 percig ott állt a megállóba, az ellenõr meg azt mondja hogy magára várunk hogy leszáljon.
Na erre pipa lettem mondtam neki tudod mit ? tõlem éjfélig is itt állhatunk, ha nektek jó hogy ennyi utassal kibasztok. Fogtam felraktam az mp3-m lejátszómat a fülemre és hallgattam... Erre asszondja hgoy rendõrt hiv.... Mondom neki hajrá, és akkor mivan ? Az adataimat úgysem adja ki..
Erre kijön a vezetõ a fülkébõl nagy keményen kiakarja dobni a táskámat a buszból, erre feláltam és kérdeztem mi a faszt akarsz ? Erre ökölbe tette a kezéd és felált nekem😊 MOndom neki felálsz nekem köcsög ráförmedtem, aztán kicsit elmélázott és bement a vezetõfülkébe rádiózni, aztán becsukta az ajtót és rpovábbment a busz.. Erre mopndja tovább az ellenõr hogy igénybe veszem a szolgáltatást akkor fizetni is kell.
Mondom erre neki,ez a szolgáltatás hogy nekemugrik a buszvezetõ ?
Aztán ment a busz elérkezett a megûlló ahol lekellett szálnom.. jeleztem, és odaszóltam az ellenõröknek hogy Na most szállok le köcsögök... Szerintem ha nem lett volna mellettem más utas aki még leakart volna szálni, akkor talán a buszvezetõ ki se nyitotta volna az ajtót😊 Na mind1....
Viszont szerintem az már jó volna, ha a topik visszakanyarodna valami BKV témájúvá, mert nagyon a szélén táncol. 😊
[/spam]™
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
ne varrd más nyakába a saját felelõsségedet
Szóval én nem fogok azért fizetni, hogy "azt" szagoljam, hogy el kelljen viselnem azt, hogy beszól az embereknek elég csúnyán, azt, hogy végigüvölti a villamost nomeg leül, és teleköpdösi...
És ilyen téren nem érdekel más véleménye. Fõleg azé, aki nem is Budapesten él, fõleg azé, aki nem is utazik BKV-val. Nyilvánvaóan engem is meglop valaki, én lennék a hülye ha én nem tenném ezt. Ha meg nem lennék meglopva, akkor valahogy baromi jó életszinvonalon kéne élnem.
[/spam]™
semmiféle fordulópontot nem látok egyébként
[/spam]™
lefotóztam a cikk mellé tett táblázatot, érdemes áttanulmányozni

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Szóval én csak lájtosan, csendesen, ahogy én tudok, úgy lopok.
Én örülnék (sokadmagammal) a legjobban, ha az országban rend, vagy legalábbis egy normális állapot uralkodna. De mindig a kisember szívja meg a legjobban. (Ismétlés: én lopok picibe, õ lop nagyba, de azért nézzük meg, hogy mi a két életkörülmény között a különbség. :/)
Ennek nem sok köze van a BKV-hoz, inkább kicsibe teszem. 😊
[/spam]™
Egyetértek azzal, hogy ne lopjunk. Bár az a gond hogy ma MaO-n szinte minden törvényünkben van joghézag. Márpedig ha van az baj. Ez pont azok használják ki leginkább és fordítják saját hasznukra akik valamiért otthagyták azt a hézagot. Én azt mondom hogy lopjon mindenki. És akkor rájönnek, hogy ez nem állapot. Igenis mindenki fizesse be az adót, még a vállalkozók is! És ezt nem azért mondom mert szeretném ha éhenhalna a családjával együtt pár millió ember hanem azért mert akkor legalább észrevennék, hogy kurvára nem elég semmire se a mai átlagkereset. Nem a BKV bérlet drága vagy a gáz ára, hanem a fizetések rohadt kevesek. Ha mindenkin behajtanák a lóvét akkor az emberek kimennének az utcára, hogy "Hé Te kormányos, keféld má' szárazra Anyádat!" Ez a zûrzavaros állapot a rendszervált(oz)ás, akarom mondani módszerváltás óta senkinek nem jó csak a kormánynak. Egymás pénztárcájában turkálunk miközben várjuk hogy mikor jön el az a politikus (jobb vagy bal tökmindegy kéz a kézben lopnak minket) aki nem fogja elsõként a saját zsebét megtömni. A BKV csak egy színfoltja az egész mutatványnak amit megetetnek velünk.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
meg kell felelni bizonyos feltételeknek mert különben nem kapnak hitelt
eddig miért nem volt ennyi ellenõr? mert szartak bele, a pénzt az állam kipótolta
a 4-es metrót nem a BKV építi
-the invisible-
-the invisible-
Akkor kijelentem!
Én lopok az egész Ország adófizetõ polgáraitól!!!!
És ez még nagyon sokáig így lesz!!!
Egészen addig, amíg a biztonsági õr 8 általánossal(Amúgy az ellenõr is) nem beszél úgy velem és embertársaimmal, mintha a picsájából rángatott volna ki! Addig, amíg a csöves és a roma ingyen utazik(Utóbbi hordákban jár és senki nem meri megállítani). A csövest meg sajnálom, hogy lecsúszott...de ugyanakkor nem kéne a kunyizott pénzt piára költeni, hanem meg kéne próbálni túlélni. Nah...ezek ingyen utaznak a státusuk és a bõrszínük miatt!
Na és itt álljunk meg egy pillanatra!
Nehogymá ez legyen a mérce!!!!!
Mer cigány vagy mindent megtehetsz?
Vagy ezt sugallja az ország vezetése?
Legyél csöves, és ingyen utazhatsz?!
Úgyhogy nekem senki ne magyarázzon itt lopásról....
Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN
Viszont az is elég érdekes, hogy a rádió azt mondta, hogy a (kb.) hónapja tartó fokozott ellenõrzés óta naponta +8 millió forint bevétele van a BKV-nak. De nekik ez sem elég. Drágítanak.
Mert ugye ha megtehetik, miért ne tennék meg? Senki nem áll meg x összegnél, amikor 2*x összeget magáévá tehet.
Mondjuk azt nem tom, hogy vajon ezt a sok pénzt mire fordítják? A négyes metróra? Vagy a jármûveket fenntartani? Vagy inkább a vezetõk (nem a jármúvezetõkre gondolok :]) zsebébe vándorol? Remélem, nem.
[/spam]™
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"sajnos nincsen tankom"
Mehet bash.hu-ra 😄DDDD
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
De ki nem tojja le, hogy õ itt úgy érzi, hogy õ itt valaki?
El lehet normálisan mondani a véleményt, nem kell úgy megszólalni, hogy mást bántson. Én sem bántottam senkit.
És, ha valki olvasta rendesen ezt a topikot, akkor nagyon jól tudja azt is, hogy ÉN NEM UTÁLOM A BKV-t (sem az ellenõröket.. stb. stb.)!
[/spam]™
bár ha tudom, hogy egy hajléktalan eladja és ebbõl vesz kaját akor kannát is adok hozzá!
Evvel arra akarok kitérni hogy aki rászorul azt az álam úgy is támogatja aki meg nem az igenis ki tudja fizetni a bérletet!
(ettõl függeltenül utálom az elenöröket mind naplopó banda! és olyanba is belekötnek akinek van bérlete!)[/coruier]
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
És más ember máson mennyit?
Mit tegyek ezt mutatja a vezetõség, amit õk nagyba, azt én picibe.
"normális világban a vezetõ azért kap magas fizetést, hogy ne legyen korrupt"
Ez tök jó és igaz, de ez nem az az ország.
Amúgy, meg kicsit visszafoghatnál, mert érdekes a modorod.
[/spam]™
jöhetnél azzal, hogy nem veszel benzint sem, vagy nem dohányzol
a BKV hiányát a költségvetés fedezi amit vagy adóbevételbõl kell fizetni, vagy hitelbõl
mit jelent nálad a normális ár? 1000 forint legyen a bérlet?
nem tudom naponta hány kilométert utazol, de mondjuk ha max 20-30-at, akkor vegyél robogót, olvsóbb mint a BKV, vagy járh biciklivel, ahogy mondod
de ne mond azt, hogyha drága a jegy, szar a szolgáltatás, jogod van lógni, mert ilyen alapon mozijegyet sem kell venned, egyszerüen lógj be a terembe, max ha a nézõközönség fele csinálja akkor csõdbe megy a mozi, aztán lehet siránkozni
másrészrõl akinek drága a 7350 forint (illetve a nem tudom hány forintos diákbérlet) vegyen a pénzen benzint, és járjon kocsival, megnézem hány napig tart ki
ugyanakkor a robogó nem fogyaszt sokat, lehet, hogy olcsóbabn jössz ki a hónapban még ennél is, sõt ha biciklizel még ennyi sem kell
-the invisible-
Szóval akimegunja a bkvt és bicajozik inkább,akkor az a többi emberel baxik ki, mert a békávénak a bicajos miatt lesz vesztesége ? hagyjuk már ezt a xar dumát.. Legyen normális áron a bkv, sõt legyen ingyenes a bkv,és ne arról beszélj hogy ha vki lóg akkor az a társadalmat lopja meg, mert ez eléggé hülye duma.
Adózok én eleget, bármit veszek a közértbe,vagy üzletekbe, elég sok adót pengetek én azért is, meg bárki. Tehát mindenki adózik...
1 biztos én nem fogok sosem a bkv-ra költeni, én nem fogom antalka zsebébe tolni a lóvét..