BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-the invisible-
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Amennyiben az utas a pótdíjazás napjára érvényes arcképes bérlettel, vagy diákigazolvánnyal használható tanulóbérlettel rendelkezik, de azt a jegyellenõrzésnél felmutatni nem tudja, a pótdíjazástól számított 8 naptári napon belül a társaság által kijelölt helyen a bérlet bemutatása esetén a pótdíjfolyamat 750 Ft bérletbemutatási díj ellenében megszûnik. A bérletbemutatás lehetõsége a kutyabérletre nem vonatkozik.
Tehát nem.
[/spam]™
Csak azért kérdeztem mert nekem sokminden mást mondtak de pl én Tatabányán lakom és itt is ha bemutatod akkor nem kell fizetni(habár itt minden egyes nap buszozok de az évek során azt hiszem max 2-3 ellenõrrel futottam össze<#smile>#smile>)
Azt szeretném kérdezni hogy ha van bérletem, de nincs nálam akkor is kell mindenképpen perkálni a büntetést?
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Amúgy esett baja villamosnak, vagy bárminek, ami az utcán van (pl autó)?
[/spam]™
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
meg 139-essel is
7-es vonalon tirkán ma már régebben többet
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
86-ossal pl.
Én sem reklámozom.
"Vélemények, tapasztalatok, történetek."
Ha meg a mondat második felében rám célzol, akkor ez érdekelne részletesen. Nem hiszem, hogy valaha is egy rossz szót szóltam volna (pl) rád! 😞
[/spam]™
Monnyuk én a légkondit nem szeretem. :/
Viszont ez a "lehet bambulni", ez aranyos! 😊)
[/spam]™
#2876: Igen, mert akkora darab vagy, hogy senki nem mer köpködni a közeledben. 😊
az sem baj, hogy a norm.támogatás több mint a másik
az sem baj, hogy f alatt Bp bûnös város volt, csúsztass csak nyugodtan
reagálhatsz, én már nem fogok, semmi kedvem miattad büntetõpontot kapni
érdekes módon nekem nincsenek ilyen tapasztalataim
néha egy-egy hajléktalan becsúszik, de egyébként semmi olyasmit nem tapasztalok, mint amiket te kifogásolsz
szépen kultúráltan lehet utazni, most már van ahol van légkondi is, nem mondom hogy nem kényelmesebb az autó, de a BKV olcsóbb, és lehet bambulni, szunyálni, ezt azért kocsival neccesebb
csak arra mutattam rá, hogy olyat lát bele a számokba, ami nincs ott
Atisz: a tévés ügynek kb. annyi köze van, mint a BKV-nak az utasokhoz.
Ha leprivatizélik, akkor eladják külföldre, és B-Cafénak fogják hívni 😄
Dizájnoltam volna topikot a BKV-nak, ha nem szeretném a BKV-t? 😊)
Legyen még egy BKV szó, mert olyan kevés volt. 😄
Ja és: megyek BMV-zni. <#wave>#wave>
[/spam]™
Az eddigi hozzászólásaid alapján azt hogy bunkó lennél, nem lehet elmondani rólad (hidd el van viszonyítási alapom, akár innen az sg-rõl is) 😉
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Amúgy biztos azt gondoljátok, hogy egy jó nagy darab szõszemély vagyok, 8 általánossal, aki mindig midenkinek visszapofázik, tök bunkó stb. stb. 😊))
[/spam]™
Normativ állami támogatást nem érdemes nézni ha nyakig el van adósodva és többszörösére nõttek a tarifák meg az infláció <#buck>#buck>
Vlala: Gyõzike a retekklubbon megy, UPC-nek nem sok köze van hozzá. A csapvíz ivásra nem a legmegfelelõbb, ezt mindenki tudja.
Amúgy megértem Cattie-t is hogy nem fizet egy olyan szolgáltatásért ami nem tetszik neki, ugyanakkor neked is igazad van, enélkül csõdbe megy a BKV, leprivatizálják és akkor vége a történetnek...
Az elõbbit sokat csinálják, a másodikat csak a bunkók.
[/spam]™
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nem tom, én nem szeretem, ha békésen utazgatok és leköpnek, ordibálnak velem, lökdösnek és még sértegetnek is..
[/spam]™
Kifogást bármire lehet találni, de ha egyszer a BKV azt mondja, hogy "oké, amíg nem rendezõdik a helyzet, addig oldjátok meg gyalog, mert egyetlen járatot sem indítunk - ugyanitt buszok eladók", akkor lehet, hogy visszasírjuk még a teleköpdösött villamost.
Atisz, Mike: légyszi, ne politizáljatok már. Nõjetek fel végre 😊
[/spam]™