BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokkal jobb olyan magasan utazni. Meg azon vannak normális helyek (álló), kapaszkodók 😊
[/spam]™
[/spam]™
[/spam]™
Egyszer karamboloztunk egy 3 ajtós ikarusz busszal illetve mi a buszon ültünk és egy trabis csávó kemélnyek képzelte magát és azt hitte meg tudja elõzni a buszt de szembe jöttek és úgy döntött inkább a busznak megy neki oldalból mint a szembejövõnek persze a busz egy fának sodrodott és faterom ugrott fel hogy megálítsa a buszt mert a sofõr elvesztette az eszméletét. Akkor a "keréken" ültünk 😊
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nem azt mondjuk hogy azért mert a csöves...
Hanem a busz nem alkalmas utasszállításra. Azt nem kérdõjelezheti meg. Arra a vonalmûszakos adhat utasítást, hogy mész-e tovább vagy sem. Garázsba mész saját lábon, megjavít vagy vontató visz be. Õ viszont idõ mire kiér.
Hiba pedig minden buszon van. Gyakorlatilag az összes 412-es busz a tetõalváz és az alacsonypadlós kiépítés miatt, plusz a gyártási hibák miatt váztörött. Azzal pedig sehova egy tapottat se. Remélem most megnyugodtál. Mesélhetnék kiesõ kerékrõl, mert elfelejtették meghúzni erõkulccsal az anyákat, vagy leszakadt lépcsõrõl. Ez mind az "a6-os nem elég a8-as kell" emberkék miatt van. Sosem tudjuk, hogy meik busz mikor esik ki. A legmegfelelõbb szó erre: életben tartják. Nem nehéz kitalálni, hogy mi történik akkor ha egy olyan vonalról ahol 4 busz jár és kiesik 1, mi történik. Mire kiér a szerelõ, aztán ha vontató kell utánna küldik el garázsba és kérnek esetlegesen más vonalról vagy garázsból munkaerõt.
Az én buszomat ( BPI-006 ) már töb mint fél éve a nagyfelújítóban tartják. A felújítás 1 évet csúszott mert nem volt annyi busz hogy el merjék engedni. De mire odakerült, a felújító és egyben a gyártó jogutódja megtagadta a váztörések garanciális kijavítását. A jogi huza-vona pedig évekig tarthat. Addig ha rajtuk múlik még szekérrel is kiküldenének. Ezek a buszok mindössze 7-8 évesek.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
multkor mentem suliba és azt hallgattam végig hogy a csepeli végálomáson a diszpécser nõ üvöltözik az egyik vezetõvel és azzal fenyegetõzik hogy feljelenti az egész bagázst hogy nem tudtak beszólni hogy ki mikor indult és ki mennyit késett 😄 Szakadtam a röhögéstõl 😄
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Szólok neki, hogy nézze meg hátul is mert lehet, hogy nem egyezik 😄
Említettem, hogy ezzel nemigen fogsz meghatni senkit sem. Sõt!
Lehet (mert már jártam így is), hogy a 412-esben a felforrósodott motor miatt letilt az elektronika. Mennél melegebb annál kevésbé engedi pörgetni a motort (de lehet, hogy csak a hõfokmérõ szarakodik, mert ezek tele vannak elektronikai hibával). Nyugodtan félreállhatna, de inkább elerõlködik a végállomásig. Ezt Te külsõ szemlélõként nemigen fogod tudni megállapítani. De kicsit próbáld meg úg ynézni a dolgot hogy nem egy buszvezetõ és egy utas van ott, hanem két ember. A buszvezetõ (köztük én is) sokmindenkit megvár, nem feltétlen cibálja a kanyarban a buszt pedig megtehetné, és mégis lekésik a saját ebédjérõl (kevesebb mûsz. pihenõ), útbaigazít, pedig mondhatná azt is hogy nem tudja hol van, azzal megy kajálni. Jómagam még az angolul kérdezõsködõket is útba igazítom. Most akkor szeretném megtudni, hogy Te mint utas, mikor milyen segítséget adtál egy buszvezetõnek?
Nem vagyok bp-i lakos (szerencsére 😛) ezért még az az elenyészõ esélyem sincs meg ami egy átlagos bp-i x kerületi választópolgárnak, hogy szavazatommal befolyásoljam a választás kimenetelét.
Egyébként én már megelégeltem, országos szinten...
(Én becsületesen veszem a bérleteket, csak nagyon ritkán csalok)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
-the invisible-
-the invisible-
"a menetrendet a buszvezetõk írják"
Ezt jó tudni! 😊
[/spam]™
Ha a haverod nem kapott papírt róla, akkor igen, az zsebre ment...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Más táborba mikor megyünk mindig van egy-két hülye gyerek aki azzla szorakozik h 20 szor berakja automnatába lyukasztani (-> lesz rajta sok dátum xD) ilyenkor micsinál az ellenõr ? xD
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nem vagyok beszólós típus, de tuti hogy szóvátenném ha a csigalassú busz miatt nem érnék be a suliba.
<#hawaii>#hawaii>
Fõleg a nem túl hétköznapiakat és a kissebbik végállomáson élõket.
2esben ezen a fordulatszámon még nem vált kissebb sebességbe a busz.
35 pedig a direktben ugyanezért. Feljebb váltani 30 nál és 40-nél kezd. Onnan engedjük vissza a fordulatszámot, 1000-1200-ig, a sebbességet ezáltal 25(2), 35-re(D). Így lehet takarékoskodni.
A 25 azért gazdaságosabb rendszerint mert túl közel vannak egymáshoz a megállók. Amennyi üzemenyagot elpazarolsz, hogy feljebb válts 30-ról 40-re, annyit nem spórolsz meg legtöbbször a szabadon futás alatt amíg a megállóba nem érsz. 35 csak nagy távolságú megállóknál jó és az is csak ha nem emelkedõn kell kigyorsítani, mert ott elhúzódik a felváltás. Vagy garázsmenetben ahol érthetõ okokból legtöbbször nem szedünk utasokat a szabály ellenére. (Kivéve ha intenek. De azután is csikorog a fogam, ha akkor kérdi meg hogy hova megyek. Merthát ugye honnét tudná.) A 412-eseink pár példány ki van "herélve". a Tiltást kiszedik és akkor kb 80-85-tel képes "száguldani" nagyjából ez a vége a régi 415-ös példányoknak is a váltó áttételezése miatt. A 260-asok 70-75 körül halnak meg. A volvo-k már más tészták. Több sebességfokozat, miegymás.
Fõleg a nem túl hétköznapiakat és a kissebbik végállomáson élõket.
2esben ezen a fordulatszámon még nem vált kissebb sebességbe a busz.
35 pedig a direktben ugyanezért. Feljebb váltani 30 nál és 40-nél kezd. Onnan engedjük vissza a fordulatszámot, 1000-1200-ig, a sebbességet ezáltal 25(2), 35-re(D). Így lehet takarékoskodni.
A 25 azért gazdaságosabb rendszerint mert túl közel vannak egymáshoz a megállók. Amennyi üzemenyagot elpazarolsz, hogy feljebb válts 30-ról 40-re, annyit nem spórolsz meg legtöbbször a szabadon futás alatt amíg a megállóba nem érsz. 35 csak nagy távolságú megállóknál jó és az is csak ha nem emelkedõn kell kigyorsítani, mert ott elhúzódik a felváltás. Vagy garázsmenetben ahol érthetõ okokból legtöbbször nem szedünk utasokat a szabály ellenére. (Kivéve ha intenek. De azután is csikorog a fogam, ha akkor kérdi meg hogy hova megyek. Merthát ugye honnét tudná.) A 412-eseink pár példány ki van "herélve". a Tiltást kiszedik és akkor kb 80-85-tel képes "száguldani" nagyjából ez a vége a régi 415-ös példányoknak is a váltó áttételezése miatt. A 260-asok 70-75 körül halnak meg. A volvo-k már más tészták. Több sebességfokozat, miegymás.
😊))))))
De hát miért a 25 a leggazdagágosabb sebesség egy busznak?
Ennél azért többre számítottam. De akkor ez nem azt jelenti, hogy 60-nál már erõlködik?
Kb. hány utast tudsz megjegyezni, hogy igen õ volt tegnap is, igen õt már láttam, szokott erre járni...?
[/spam]™
Most épp azt a versenyt játszom, hogy ki tud kevesebb naftával megfordulni. Ugyanis elkezdték kifizetgetni az üzemanyagmegtakarításokat. Rögtön szereztem magamnak pár hódolót. 239-es gyors csonkamenetben rendszeresen utazik velem egy fószer. Amikor meglát elkezdi csapkodni a fejét 😊 Nem értem miért baj az ha visszaélve a jogaimmal 25-tel jövök végig a majdnem üres Budaörsi úton 😄 ^^ (Rosszabb hangulatban elengedem magam, felváltok direktbe és 35-tel megyek). Ilyenkor az indulási idõig sem szoktam megérkezni 😊 Ez van. Ha nem tenné ki a fizetésem akkora arányát mint amekkorát kitesz, akkor nagyívben lesz..nám. De így azért jól jön a kis plusz.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Úgy értem, hogy szerintem tuti, hogy létezik buszvezetõk között "verseny". Hogy pl fõidõben mi volt a rekord, hogy mennyi idõ alatt ért végig a városon.. meg ilyenek.
De erõsítsd meg, Bence. 😊)
#3020: ezt nem értem, mire és miért kellett.
[/spam]™
By JoeP
" Eleink idejében úgy kaptak neveket ismerõs és ismeretlen dolgok, hogy megpillantásuk láttán az emberek rendszeresen ugyanazt a jelsorozatot ejtették ki a szájukon.
Ebbõl kiindulva mostantól a metróbejáratnál rendszeresen keresztbehúzódó ellenõrsorfalat óbazdmeg névre keresztelem. "
<#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes><#banplz>#banplz>
^^
Csak dolgoznak, baj?
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
- kétszer ekkora kerék?
- vörös szín láng mintával oldalt?
- országúti vízszintesen elmosódó háttér?
(:
[/spam]™

Caviar: elõbb magyarázta meg, hogy miért nincs akkora kapcsolat II. Erzsébet és a MU között, úgyhogy te lehetsz a gyopár.
"Olyan BKV-s topikban..." Idióma, te... A FIDESZ gyûlés fideszeseknek van, a BKV topik nem békávésoknak...
Szal h még te is megértsd: A Manchester United egy ANGOL csapat. Eddig remélem világos. Kapaszkodj meg: az angol királynõ is ANGOL. Tudom egyszerre sok az infó, könnyebb feldolgozni mint köveket dobálni, de vesd össze a kettõt. (Tipp: angol rajongók nem szeretik ha szidják a királynõjüket)
Ha így sem megy: Olyan a BKV-s topikban demszkájozni mint fidesz gyûlésen "köcsögorbánozni".
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!