BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Azt hiszem e téren soha nem volt igen negatív saját bõrömön tapasztalt eset (nem ültem rágóba, nem lettem <éces>éces> - vagy nem tudok róla 😄).
De mégsem ülök. de errõl is már kiba sokat beszélgettünk vagy egy évvel ezelõtt .😊
[/spam]™
Amúgy tegnap egy ellenõr kb. 8 mp-ig meredt a bérletemre, csak akkor emelte fel a tekintetét, amikor már eltûntem a horizonton... mit lehet annyi ideig egy bérleten bámulni?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

-the invisible-
Kár, hogy ez utópia. A buszsofõr, az ellenõr, a gyalogos, az utas és a csöves is ember. (és ezzel észrevétlenül vissza is tértem a BKV topic mondanivalójához. 😊 )
Kár, hogy neked még nem sikerült. De azért ne add fel.
-the invisible-
De nem itt.
A politikáról beszélni kell, ez sajnos tényleg egy olyan téma, nem lehet kikerülni. Mindazonáltal fontos hogy túljussunk az anyázás szintjén (még ha a jelenlegi kormány "munkájával" kapcsolatban ez mégoly nehéz is <#vigyor3>#vigyor3>)
Nem mondtam hogy a kollégád barom, csak annyit hogy egy csöpp türelemmel megspórolhatott volna egy ilyen konfliktust és egy üveglapot...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Tõlem és még egy párunktól biztosan nem hallottál még olyat, hogy a BKV-t szidalmaznánk. Még olyat sem, hogy nem veszek jegyet, és ezért természetesen az ellenõr, a BKV, a sofõr a köcsög, ha megkérdez az ellenõr, még meg is fenyítem, mert annyira jó fej vagyok...
A politikai részrõl nem írok, mert akkor írsz, utána írnak, én is írok, és kész a káosz.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Sokszor érzem én is ezt garázsmenetben ^^
Túl azon a srác megoldotta hogy kb 300 ember késve érkezzen meg, nehogy a barátnõjének 10 percet várnia kelljen. Igazad van. A koléga volt a barom.
1°C lehûtésre 3x annyi energiát kell befektetni mint ugyanenyi felfûtésre. Klima hajrá, égesd fel a földet!
"Aki integet, az búcsúzik, aki fut, az sportol, aki a megálllóban vár, az az utas."
"Régi buszsofõr-mondás, és nem kis igazság van benne. Érdekes módon nagyon hõzöngenek az utasok, amikor a busz késik, de ha az utas teszi ugyanezt, és a sofõr idõben szeretne indulni, azért be kell törni az ablakot és köpködni kell." - buszváró van, váró busz nincs! Ha megvárt, ne felejtsd el megköszönni, mert lehet hogy kezdõ. És ha nem kap elég visszajelzést, hogy van értelme jót tenni az emberekkel, akkor hamar rászokik a meg nem várásra. Ha nem várt meg, akkor meg tudatosítsd magadban hogy nem kötelessége és lehet, hogy oka van annak hogy ezt az áldozatot a Te károdra meghozta. Ettõl függetlenül van olyan, hogy pont az orra elõtt, de akkor is vedd figyelembe, hogy a tükrör elég kevés területet páztáz le. Nem biztos az korán sem, hogy látja a szaladó illetõt. Viszont, hogy ne érezzétek elfeletve magatokat, van egy szabály ami idevág. Ha a buszmegálló közvetlenül a forgalomirányító fényjelzõ készülékhez tartozó megállás helyét jelzõ vonal mögött van közvetlenül (értsd a vonaltól max 5 méterre van a megállótábla), akkor az ajtókat a fényjelzõ készülik szabad jelzéséig nyitva kell tartani. Igaz itt értelme sincs becsukni. Én csak akkor szoktam ha hideg van. De akkor az elsõ ajtót félig visszanyitom, hogyaz odaszaladók lássák, hogy nem reménytelen eset. Van sajnos kolega aki akkor is kistartol. Tudjuk be Õt ilyen embernek. Esetleg feljelentheted, de ha öreg róka, tudja, hogy hogy kell kimagyarázni. Ilyen megálló többek közt az 5-ös vonalon a Pasaréti tér irányába a Moszkva téri megálló.
/Colin McRae/
De mondom mindegy, mert úgy sem mûködik soha. 😄
[/spam]™
senki nem kényszerít hogy aláülj
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Hatalmasat kommunikáltak ma a buszvezetõk 😊 két 48-as sofõr az eggyik mutatóujjal fenyegetõzött amásik meg a keresztezõdésen áthaladva kukkerozott 😄 Olyanok voltak mint a gyerekek 😊
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Ma utaztam buszon, és kétszer villamoson. A busz új volt, a villamos mind a kétszer kombi'. Egy szellenet légkodihasználat nem volt egyiken sem.
De igen! Ezzl úgy vagyok, hogy ha van az a baj, ha nincs az a baj. 😊 Mert ugye úgy gondolom, hogy egy lékodni feladata 1. az, hogy menjen, ha van :] 2. ne ezerrel fújja a -120 fokos levegõt az emberre, pláne ne rám, hanem csak "gyártson" hideg levegõt, azaz észrevétlenül csökkentse a belsõ hõmérsékletet. Ílyen felállásban jöhet a légkondi. 😊
[/spam]™
De akkor sem kell ilyen oltári tahó bunkónak lennie semmilyen körülmények között egyik embernek sem.
[/spam]™
Régi buszsofõr-mondás, és nem kis igazság van benne. Érdekes módon nagyon hõzöngenek az utasok, amikor a busz késik, de ha az utas teszi ugyanezt, és a sofõr idõben szeretne indulni, azért be kell törni az ablakot és köpködni kell.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
pedig már szemeztem vele, de én minidg utolsó pillanat után idnulok el
vagy felszállok, és ha 25-tel vánszorgunk, elõremegyek köszönni 😄DD
van más bajuk
kit érdekel a BKV? valszeg egy-két embert igen, de azok is elkopnak inenne, mivek ez elsõsorban számtech fórum
Pont ma néztem, Dubaiban 48 fok volt ma... de a buszon csak 43 lenne.. milyen jó! 😊
[/spam]™
a legkondis buszra visszaterve: ritkan utazom olyanon, de akkor en szerencses lehetek, mert mindig olyat fogok ki, amelyiken be van kapcsolva. Es nem is tul hideg.
Egyebkent milyen szabalyozas van erre vonatkozoan? Mikor kell bekapcsolni, hany fokra beallitani? (kulso homerseklet - 5 asszem az elfogadott.)
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Amúgy én azt sem hiszem el, amit a média mond. Mert, hogy ugye mindenki hazudik.
Bocs Mike! 😊
[/spam]™