6962
Vélemények, tapasztalatok, történetek. | busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb | |
-
#3955 nem értme, én általában a piros 7esen felkenődök a falra, és esek kelek olyan észveszejtp tempót képes néha kicsikarni magából, pláne a 907 -
#3954 az ebben az esetben nem számít -
#3953 hát ha nem szállok le, lehet -
Vlala #3952 "Közben eltelik pár perc: már hatodika, 0 óra 2 van!!!" -
#3951 Az utazás megkezdésekor valóban rendelkezni kell érvényes jeggyel/bérlettel, de ez nem azt jelenti h bármeddig utazhatsz ha volt akkor épp érvényes jegyed/bérleted!
A metrón kezelt jegy is csak 1 óráig érvényes, nem lehet vele egész nap furikázni. :) -
#3950 "...adott hónap 5-e 23.55 perc..." -
#3949 az lehet, de neked az utazás megkezdésekor kell rendelkezned érvényes jeggyel/bérlettel -
Vlala #3948 Ötödike éjfélig jó a bérlet...
-
#3947 bkv színvonal
amúgy én ezt komolyan nem értem.
1- ha hétvégén játszák be, akkor tuti van egy-kettő ittasabb aki lelkismeret furdalás nélkül veri ki a szart is belőlük ha nagyobb darab (gondolom nem a 8.kerben csinálták meg)
2- miért jó nekik, hogy kiállítanak egy csomó csekket vmi kamunévre. -
#3946 azt irta -
Vlala #3945 Nem ezernégyszáz? -
szando #3944 milyen bíróságot? 14 ezer forintért szerinted mikor jelentenek fel? -
#3943 bíróságot inkább ne szarja le
fellebbezz -
szando #3942 szardle -
#3941 Szaisztok!
Ma kaptam egy levelet a KK Bíróságtól, hogy 1400HUF-ot pengessek be 15 napon belül, mert tavaly nov. 6.-án jegy nélkül utaztam. Ez azért furcsa, mert egészen biztosan emlékszem rá, hogy tavaly valóban elkapott egyszer az ellenőr, de az szeptember elsején volt. Épp évnyitóra mentem, nem volt nálam a tárcám, aztán elutaztunk külföldre és nem muttattam be a bérletem. 1000% biztos vagyok benne, hogy ez szept.1-volt, és nem nov.6. Ilyenkor mi a teendő? Fellebbezzem meg a határozatot? Vagy a bkv csak szarul dátumoz? Esetleg valaki visszaélt az adataimmal, és később majd még a szeptemberiről is kapok egy 14K-s csekket? BKV telefonos ügyfélszolgálata "pillanatnyilag" 3.5órája szünetel. :( -
#3940 :))
Oké.
Szerintem is.
Köszi :) -
Vlala #3939 Szerintem ez hetijegy, nem heti bérlet. Olyan, mint a napijegy, csak hét. (Na, ezt jól megmondtam.) Tehát igazolvány nélkül is használható. -
#3938 Valaki tudna segíteni?
f.) a hét naptári napra érvényes hetijegy ára 3 600 Ft
Ez a bérlet ez magában érvényes? Vagy kell hozzá olyan arcképes igazolvány bigyó? -
#3937 de -
#3936 csaknem a 233e volt az -
#3935 105ös -
#3934 ahogy nézem a bkv.hu-t megszünt a 4-es busz? :o
és akkor mi van helyette? -
#3933 na én ma hogy jártam :)
az Astorián felszálltam az első csuklós buszra ami jött
Budafokon konstatáltam, hogy ez bizony nem 7-es
:DD -
#3932 bocs Caps.. :( -
#3931 éN IS DIREKT A MÁSIK OLDALON MEGYEK.. 1*-2* PRÓBÁLTAK ÁTVEZÉNYELNI MONDJUK.. DE AZ ELGONDOLÁS AKKOR IS VICC.. -
#3930 jaja, én is minden nap ott metrózok, nekem se törődnek vele különösképp -
#3929 már vagy két hete ott van
[naponta jár el arra]
egyszer a másik irányba mentem véletlenül és senki nem szólt egy szót se :|
kőbányakispesten nem is igazán néznek rá a bérletre, ha mutatja nekik az ember. -
#3928 de gondolom annyi hogy nem egy zombi film jut eszébe az embernek róla.. -
BenceYCE #3927 Máshol forgózáras beléptető rendszer van -
#3926 kis bosszúság.. Köki metró lejáró nem tudom honnan vették a bátorságot de szalag korláttal leválasztották a 2 lépcsőrészt és az egyiket kijelőlték le a másikat feljárónak.. csak az a baj hogy reggel az emberek 90% le délután meg fel jár és beterelnek mindenkit a karámba az ellenőrök.. azért ez vicc. -
#3925 Ilyen ostoba tanárok vannak közlekedésmérnökin??? -
#3924 http://veke.hu/ -
#3923 Mekkora füle van. :)
Én is szoktam figyelni, hogy mennek a dolgok. Például amikor van egy baleset, és pillanatokon belül helyettesítő járatok vannak.
Mosolyogni? Vagy ez csak nekem lételemem?
[mindig vigyorog :)]
Ha engem is bosszúságok érnek BKVzás közben (múltkori balesetes eset), akkor én is mindig eldöntöm, hogy a kövi hónapban nem veszek bérle-t. :)
OMG, ez 45 perc! Lehet, nem nézem végig. :D
Tényleg nagyon szakavatott a gyerek. :)
Esetleg itt vagy köztünk? :D
Jah, itt Bp-n az a gond, hogy a BKV-nak nincsen tekintélye.
atyaég, a 4es metró 70es évek szikrája..
Nyilván nem versenyez a BKV saját magával (villamos, metró).
A critical mass miről szól? Autómentességről vagy bicikli használatról?
Szerintem mostanában tök gyakran járnak a buszok. Konkrétan a 30-as. (csak úgy mondom)
46-os busz.. nem is hallottam róla. :S
[...] -
#3922 Valamiert azt gondolom, hogy ha ez a srac lenne a BKV elen es a dontesi poziciokban a VEKE tagjai, jo par dolog sokkal jobban mukodne. -
Christo #3921 Sziasztok, ezt a linket mindenképp nézzétek meg, nagyon ottvan! ;)
érdekes videó -
Vlala #3920 :DDD
Mike: Majd holnap, most fáradt vagyok. :) -
BenceYCE #3919 Jézusss :D -
BenceYCE #3918 Ismét mély ponton a topic. :( -
#3917 akkor holnap 5-kor kelek :D -
#3916 Ki korán kel, brokit lel?