6962

\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • Mirtil
    Megszűnik a bkv havibérlet, már csak 30 naposat lehet majd venni.

link

Végül is jó ötlet, bár én 30 naposat használok most is, de hó elején tényleg rengeteg ember szokott sorba állni.
  • BenceYCE
    Lopott. Viszont az értéke nem haladja meg a 20.000 HUF-ot. Ezért a rendőrség nem is fog a helyszínre menni.
  • Christo
    Szerintem ezek a videók magukért beszélnek:
    http://www.youtube.com/watch?v=9HKxztn7F2Y
    http://www.youtube.com/watch?v=nmPf4TcLi0U
  • CattiBrie
    Hát így hogy "bűncselekmény" azt konkrétan nem vágom, de hogy nem szabályos az tuti. Nekem ilyen még nem volt. Amikor kérték a matricát, simán mutattam és nem is akarta elvenni vagy ilyesmi.
  • bertino
    - A járatritkítások főleg éjszaka zajlanak, nem ?
    - Igen, éjszaka kicserélik a menetrendi táblákat, azutána ritkábban járnak.

lol
  • Christo
    Elfúrtuk - ezt olvassátok el ;)
  • Prank
    ha valaki kezéből kiveszi a jegyellenőr a diákigazolványt és az követelésre sem adja vissza, akkor az bűncselekményt követ-e el, ha az adatokat kiírja róla?
    ugyanis a bérlet hátulján az van kiírva, hogy csak a bérletet vagyok köteles átadni ellenőrzéskor...
  • BenceYCE
    ^^
    2 napja voltam otthon és csak úgy gyűlnek a porcicák alatta :P
  • maerlyn
    néha kapcsold be, itt-ott lefújja magáról :)
  • BenceYCE
    Mostanában az ingatlan köti le minden erőmet. Hitel, építés, felújítás. A szívem hasad meg, hogy a gépem meg ott porosodik :)
  • Mike at home
    jó, semmi baj :)
  • BenceYCE
    SRY :) :D
    Bocs, csak alig vok otthon. Bnőmtől szoktam felnézni, de elfelejtettem válaszolni. Mostanában elfoglaltabb vok az átlagnál. Úgyhogy szia!
  • Mike
    látom erre egy hete nem sikerült reagálni, akkorhát nem szia Bencus :(
  • Mike at home
    szia Bencus!
  • BenceYCE
    Azért írta azt este, mert este volt és alapból a pillanatnyi időpontot veszi alapul. Legközelebb az utazásod időpontját is állítsd be.
  • Mike at home
    :DDDD
  • Atisz #3979
    Na látod hogy nem tudod, de azért csipőből leordítassz...

Az Atisz az Attila 2x-esen becézett formája (lehetne Atika is, de az olyan hülyegyerekes).

Kicsit fordított a gondolkodásmódod: az egyszerű dolgokba mindent bele akarsz magyarázni, a komplikáltakat pedig egy fasszal elintézed...
  • Mike at home
    és én ezt honnan tudjam
    de nem hiszem, hogy Demszki személyesen intézte el neked ezt

a nickedel meg az a bajom, hogy én biztos nem választottam volna egy istennő nevét, akinek papjai saját magukat kasztrálták, illetve bikaheréket aggatak az istennő szobrának a nyakába
  • Atisz #3977
    Szóval most már a nickem sem teszik? Remek... akkor 1 kérdés szted 80 ember aki vmilyen oknál fogva kiment az Erzsébet hídra és botor módon bejelentés nélkül akarták a forgalmat akadályozni, elég ok-e arra hogy a Ferenciek terén ne álljon meg a metró?
  • Mike at home
    persze Demszky leszólt, mi?
    a régi reflexek még mindig benned vannak, úgy látom, egyébként meg egy ilyen nickkel én nem vitatkozom
  • Atisz #3975
    Hú de kemény vagy öregem, hogy így látatlanban lefaszozol... megérinthetlek?

Ezt már 100x megbeszéltük egyébként hogy DG-nak igenis nagy befolyása van a BKV működésére, persze a szűklátókörű emberek a maguk kis egoizált világában ez nem tudják vay nem akarják észrevenni.
  • Mike at home
    naja, de értelmes ember leszáll a hídnál, mint irtam át budára, látja, hogy ott a villamos ami átmegy a hídon, aztán a túloldalon leszáll és a híd alatt ott a hév, amiből mindegy melyik jön, mindkettő jó neki
    ehhez azt gondoltam nem kellenek járatszámok (viszonylat)

ja és bocs a tökfejért, Havas szindrómám van :D
  • CattiBrie
    Ma sem.. írtam, hogy összevágtam hozzá a képet. :)
  • CattiBrie
    Igen, csak éppen nem írtad, hogy mivel, meg hogy hány megálló.. bocs, h kiegészítettelek.. -.-
  • Mike at home
    lófasznak jártatom itt a pofámat :(
  • Sland
    köszi. este még nem így csinálta a kedves utvonalterv :)
  • Mike at home
    kár hogy már előtted leirtam, tökfej
  • Mike at home
    Demszki a BKV feje? ez máe nem a kommunizmus, hogy mindent kizivezérléssel működtessenek, te fasz
  • Atisz #3967
    Mennyire durva hogy a BKV leállította a közlekedést Ferencieknél 80 tüntető miatt? Gratula prince Demszkáj :P
  • CattiBrie
    Na én így gondoltam:

[összevágta] :D
  • CattiBrie
    lol.. most látom, hogy miért a 106os busszal akarja hogy menj... -.-
  • CattiBrie
    Igaz, én ezt a Zsófia utcát lőttem be, de oda találsz...

• Mike at home
    metró, Árpád híd, át Budára, onnan hídfőnél le, Hév megálló a híd alatt
  • Sland
    Hogy tudok IV. ker. Újpest központból eljutni az Aquincum HÉV megállóba?
    utvonalterv.hu nem tudja megmutatni most, ha más címet írok be akkor éjszakai járatokat ad ki, hülyeségeket ír...
    bkv.hu-n meg tudja a faszom hogy melyik járatokat keresem... :)
    légyszi segítsen aki tud!
  • CattiBrie
    vááá, ez jó :)
  • Vlala #3960
    Igen, valamelyik csökkent értelmi képességű egyén fordítva tette bele az elemet az órába. :)
  • CattiBrie
    ..és 8-ra beérsz suliba/melóba .)
  • Vlala #3958
    Látod? Praktikus! Kilenckort elindulsz a megállóba, és eléred a fél kilences járatot. :)
  • CattiBrie
    ja, annyira hogy még az előzőt is eléred :D
  • Vlala #3956
    Ez azé' van, hogy ne késsed le. :)