6962
Vélemények, tapasztalatok, történetek. | busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb | |
-
#3995 Megszűnik a bkv havibérlet, már csak 30 naposat lehet majd venni.
link
Végül is jó ötlet, bár én 30 naposat használok most is, de hó elején tényleg rengeteg ember szokott sorba állni. -
BenceYCE #3994 Lopott. Viszont az értéke nem haladja meg a 20.000 HUF-ot. Ezért a rendőrség nem is fog a helyszínre menni. -
Christo #3993 Szerintem ezek a videók magukért beszélnek:
http://www.youtube.com/watch?v=9HKxztn7F2Y
http://www.youtube.com/watch?v=nmPf4TcLi0U -
#3992 Hát így hogy "bűncselekmény" azt konkrétan nem vágom, de hogy nem szabályos az tuti. Nekem ilyen még nem volt. Amikor kérték a matricát, simán mutattam és nem is akarta elvenni vagy ilyesmi. -
#3991 - A járatritkítások főleg éjszaka zajlanak, nem ?
- Igen, éjszaka kicserélik a menetrendi táblákat, azutána ritkábban járnak.
lol -
Christo #3990 Elfúrtuk - ezt olvassátok el ;) -
Prank #3989 ha valaki kezéből kiveszi a jegyellenőr a diákigazolványt és az követelésre sem adja vissza, akkor az bűncselekményt követ-e el, ha az adatokat kiírja róla?
ugyanis a bérlet hátulján az van kiírva, hogy csak a bérletet vagyok köteles átadni ellenőrzéskor... -
BenceYCE #3988 ^^
2 napja voltam otthon és csak úgy gyűlnek a porcicák alatta :P -
#3987 néha kapcsold be, itt-ott lefújja magáról :) -
BenceYCE #3986 Mostanában az ingatlan köti le minden erőmet. Hitel, építés, felújítás. A szívem hasad meg, hogy a gépem meg ott porosodik :) -
#3985 jó, semmi baj :) -
BenceYCE #3984 SRY :) :D
Bocs, csak alig vok otthon. Bnőmtől szoktam felnézni, de elfelejtettem válaszolni. Mostanában elfoglaltabb vok az átlagnál. Úgyhogy szia! -
#3983 látom erre egy hete nem sikerült reagálni, akkorhát nem szia Bencus :( -
#3982 szia Bencus! -
BenceYCE #3981 Azért írta azt este, mert este volt és alapból a pillanatnyi időpontot veszi alapul. Legközelebb az utazásod időpontját is állítsd be. -
#3980 :DDDD -
#3979 Na látod hogy nem tudod, de azért csipőből leordítassz...
Az Atisz az Attila 2x-esen becézett formája (lehetne Atika is, de az olyan hülyegyerekes).
Kicsit fordított a gondolkodásmódod: az egyszerű dolgokba mindent bele akarsz magyarázni, a komplikáltakat pedig egy fasszal elintézed... -
#3978 és én ezt honnan tudjam
de nem hiszem, hogy Demszki személyesen intézte el neked ezt
a nickedel meg az a bajom, hogy én biztos nem választottam volna egy istennő nevét, akinek papjai saját magukat kasztrálták, illetve bikaheréket aggatak az istennő szobrának a nyakába -
#3977 Szóval most már a nickem sem teszik? Remek... akkor 1 kérdés szted 80 ember aki vmilyen oknál fogva kiment az Erzsébet hídra és botor módon bejelentés nélkül akarták a forgalmat akadályozni, elég ok-e arra hogy a Ferenciek terén ne álljon meg a metró? -
#3976 persze Demszky leszólt, mi?
a régi reflexek még mindig benned vannak, úgy látom, egyébként meg egy ilyen nickkel én nem vitatkozom -
#3975 Hú de kemény vagy öregem, hogy így látatlanban lefaszozol... megérinthetlek?
Ezt már 100x megbeszéltük egyébként hogy DG-nak igenis nagy befolyása van a BKV működésére, persze a szűklátókörű emberek a maguk kis egoizált világában ez nem tudják vay nem akarják észrevenni. -
#3974 naja, de értelmes ember leszáll a hídnál, mint irtam át budára, látja, hogy ott a villamos ami átmegy a hídon, aztán a túloldalon leszáll és a híd alatt ott a hév, amiből mindegy melyik jön, mindkettő jó neki
ehhez azt gondoltam nem kellenek járatszámok (viszonylat)
ja és bocs a tökfejért, Havas szindrómám van :D -
#3973 Ma sem.. írtam, hogy összevágtam hozzá a képet. :) -
#3972 Igen, csak éppen nem írtad, hogy mivel, meg hogy hány megálló.. bocs, h kiegészítettelek.. -.- -
#3971 lófasznak jártatom itt a pofámat :( -
#3970 köszi. este még nem így csinálta a kedves utvonalterv :) -
#3969 kár hogy már előtted leirtam, tökfej -
#3968 Demszki a BKV feje? ez máe nem a kommunizmus, hogy mindent kizivezérléssel működtessenek, te fasz -
#3967 Mennyire durva hogy a BKV leállította a közlekedést Ferencieknél 80 tüntető miatt? Gratula prince Demszkáj :P -
#3966 Na én így gondoltam:
[összevágta] :D -
#3965 lol.. most látom, hogy miért a 106os busszal akarja hogy menj... -.- -
#3964 Igaz, én ezt a Zsófia utcát lőttem be, de oda találsz...
-
#3963 metró, Árpád híd, át Budára, onnan hídfőnél le, Hév megálló a híd alatt -
#3962 Hogy tudok IV. ker. Újpest központból eljutni az Aquincum HÉV megállóba?
utvonalterv.hu nem tudja megmutatni most, ha más címet írok be akkor éjszakai járatokat ad ki, hülyeségeket ír...
bkv.hu-n meg tudja a faszom hogy melyik járatokat keresem... :)
légyszi segítsen aki tud! -
#3961 vááá, ez jó :) -
Vlala #3960 Igen, valamelyik csökkent értelmi képességű egyén fordítva tette bele az elemet az órába. :) -
#3959 ..és 8-ra beérsz suliba/melóba .) -
Vlala #3958 Látod? Praktikus! Kilenckort elindulsz a megállóba, és eléred a fél kilences járatot. :) -
#3957 ja, annyira hogy még az előzőt is eléred :D -
Vlala #3956 Ez azé' van, hogy ne késsed le. :)