BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
no engem meg nem 😊
igaz, a határon belüliek sem igazán
De nem mondtam, csak megemlítettem, hogy mi lenne ha... szép dolog az empátia. Képzeld, engem még a határon túli magyarok is érdekelnek...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Azért, mert téged nem érint, attól még nem kellene mást leordítani. Most én meg mondjam azt, hogy járkálj csak Demszkáj kutyagumis álomvárosának utcáin, amíg én itt élvezem a (majdnem) hegyi levegõt és a zöldet?
(Ha most ilyen "mindenkinek beszólok" napot tartassz akkor bocs és ez esetben válaszom sokkal lakónikusabb: Anyád! <#buck>#buck>)
#3246: Biztos én vagyok a hülye, de nekem semmi nincs a zsebeimben éjszaka, mindig este készítem ki az asztalomtra, amit másnap reggel vinnem kell.
RFID tetkót a bõrömre!
mondjuk otthonhagyhatod a jogsit, forgalmit
nem fognak megdicsérni 😊
fasza 😞
olyan mint egy újság: elõfizetõknek fazsa, aki havonta megveszi, dögöljön meg
megmondod az ellenõrnek, hogy rendszeresen veszed a bérletet, de most otthonhagytad, és nincs az az Isten, hogy te adj még ezen felül 2500 forintot a BKV-nak. inkább nekik kéne feléd hajbókolniuk, meg a piros szõnyeget leteríteni.
(egyébként van vmi törzsutas nemtommi, félszemmel láttam a honlapjukon, majd mindjárt megnézem mit is fed igazából)
A büntetéssel az a baj, hogy ha nerm lenne, akkor újmagyaréknál, akiknél egy nyolcgyermekes családban, plusz a szûkebb (kb. 50 emberszabású) rokonságban van egy bérlet, bárki mondhatná, hogy sajnos most éppen otthon felejtette, és másnap beviszi... nem kell otthon felejteni, személyi, pénztárca, telefon, mp3-lejátszó, hajzselé, dezodor, bérlet egy helyen, és máris megszûnt a gond.
Amúgy meg felesleges a frissítgetésekkel töcsölni, mert szeptembenben megint újra emelnek. 😊
[/spam]™
Azt még megértem, hogy akinek nincs érvényes jegye vagy bérlete az fizessen büntetést, de azt, hogy azért, mert véletlenül otthonfelejtem a bérletemet (ami a megvásárlás után ugye feljogosít engem az utazásra )fizetnem kelljen 2500 Ft-ot, ez szerintem már szemétség. Ha be tudom mutatni, hogy van érvényes bérletem, ami a büntetés elõtti dátumban is már érvényes volt ( vagyis nem a büntetés után szaladtam venni egyet) akkor ne kelljen 2500 Ft-os büntetést fizetni.
csak engem midnig megbüntetnek villamoson😞 eccer kétezermbe, második alkalommal töb mint 4kba fájt😞 pedig mindkt alkalomból volt bérletem.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
[/spam]™
[/spam]™
aztán kiírja az ablakokra, hogy: "Ha kinyitod, letöröm a kezed!" 😄
[/spam]™
Amúgy meg elég érdekes téma ez a légkondi, ablak, nyár, 50 fok...
Valakinek mindíg lesz valami baja. Eddíg az idõsebb nénikék mindíg eljátszották, hogy beültek leghátra, majd becsukatták az összes ablakot a hátsó részen, mondván, hogy "nem bírják a huzatot". Igaz, hogy vagy 40°C volt, de csukjuk be, mert szegény huztot kap leghátra ülve ( mikor mindenki tudja, hogy az összes bejövõ levegõ oda ér végül... ) .
Aztán most jött a légkondi, mostmeg ezzel van a baj, hogy túl hideg, fáj tõle a fejük, fáznak ...stb.
Kérdem én : 1 nénikének ne kapjon huzatot a feje és legyen rosszul akár a melegtõl több ember is, vagy több embernek legyen mégis valamennyivel "élvezhetõbb" az utazás, de a néninek kapjon huzatot a feje ?
Szombat vagy vasárnap este?
Jövõ havi beosztásom nemsokára meglesz.