BKV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Az együttérzés nem sírásból áll. Az a kifejezés hogy "szavazati jog" esetleg mond vmit? <#idiota>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Apa, kezdõdik... a flém. Hû, de jó, hurrá meg hip hip.

Mike
nemis igaz
egyszerüen vannak dolgok, amik irritálnak

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

CattiBrie
Mike minden nap mindenkinek-beszólok-napot tart. 😊

[/spam]&#8482;

Mike
de most tényleg, sírjak veled, hogy milyen szar neked, hogy kevesebb állami támogatást kapsz az utazásaidhoz? szerinted nekem, vagy bárkinek nincsenek problémáink?

Mike
rögtön sejtettem 😊
no engem meg nem 😊
igaz, a határon belüliek sem igazán

Atisz
"Most én meg mondjam azt..."

De nem mondtam, csak megemlítettem, hogy mi lenne ha... szép dolog az empátia. Képzeld, engem még a határon túli magyarok is érdekelnek...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Mike
nálátod, vmit vmiért

Mike
mert te olyan rendes vagy <#smile>

Atisz
Pesti bunkó-e vagy? (tisztelet a kivételnek)

Azért, mert téged nem érint, attól még nem kellene mást leordítani. Most én meg mondjam azt, hogy járkálj csak Demszkáj kutyagumis álomvárosának utcáin, amíg én itt élvezem a (majdnem) hegyi levegõt és a zöldet?

(Ha most ilyen "mindenkinek beszólok" napot tartassz akkor bocs és ez esetben válaszom sokkal lakónikusabb: Anyád! <#buck>)

Nem kicsi bogaram van, sajnos. 😊

#3246: Biztos én vagyok a hülye, de nekem semmi nincs a zsebeimben éjszaka, mindig este készítem ki az asztalomtra, amit másnap reggel vinnem kell.

Mike
én 4-5 gatyát hordok egyszerre (nem egymáson) na most szerinted a reggeli rohanásban mindig eszembe jut, hogy mit kell bepakolni? (általában azért igen)

RFID tetkót a bõrömre!

Mike
csak akkor nem indul el, kisbogár
mondjuk otthonhagyhatod a jogsit, forgalmit
nem fognak megdicsérni 😊

Mike
"Az éves bérlettel minden utas egy év biztonságot, nyugalmat és hónap eleji sorban állást elkerülõ bérletet vásárolhat. A megvásárolt éves bérlettel és a tömegközlekedés választásával nemcsak a közösségi közlekedés hatékonyságához lehet hozzájárulni, aktív környezetvédõként védve lakóhelyünket, hanem jogot lehet szerezni a BKV Rt. törzsutas rendszerének tagságára is. "

fasza 😞

olyan mint egy újság: elõfizetõknek fazsa, aki havonta megveszi, dögöljön meg

Mike
egyzserü
megmondod az ellenõrnek, hogy rendszeresen veszed a bérletet, de most otthonhagytad, és nincs az az Isten, hogy te adj még ezen felül 2500 forintot a BKV-nak. inkább nekik kéne feléd hajbókolniuk, meg a piros szõnyeget leteríteni.
(egyébként van vmi törzsutas nemtommi, félszemmel láttam a honlapjukon, majd mindjárt megnézem mit is fed igazából)

Mike
persze mert légkondisra tervezték. amin persze a nagy é s okos D. megint látszatspórolni akart. aztán csodálkozik az SZDSZ a 2-3%-on. Világéletemben liberális voltam (lehet köpködni) de szerintem D. egy fasz

Mike
lehet, hogy többet kéne fürdeni? 😄DDD

Mike
ki nem szarik rá? fizesd meg vagy járj gyalog. vagy autóval, vagy ami tetszik. engem nem érdekel. ha nincs pénzed akkor meg mond le a netet, és menj guberálni (bocsi 😊

Ha teszünk rá egy matracot, jó lesz ágynak. Sõt, még azt is eldönthetjük, hogy milyen mélyen szeretnénk aludni. 😊

CattiBrie
Vegyünk egy ollós emelõasztalt, mint egy szent tárgy a topiknak.. 😄

[/spam]&#8482;

Nekem a honlapon ez indította be a fantáziámat. 😊

Én autózni szoktam, egyszer otthon felejtettem a kulcsomat. Meg a benzint. :]

A büntetéssel az a baj, hogy ha nerm lenne, akkor újmagyaréknál, akiknél egy nyolcgyermekes családban, plusz a szûkebb (kb. 50 emberszabású) rokonságban van egy bérlet, bárki mondhatná, hogy sajnos most éppen otthon felejtette, és másnap beviszi... nem kell otthon felejteni, személyi, pénztárca, telefon, mp3-lejátszó, hajzselé, dezodor, bérlet egy helyen, és máris megszûnt a gond.

CattiBrie
Most megint a bkv.hu-n olvasottakkal tudnék jönni, csak nem vagyok benne biztos, hogy frissítették-e már a legújabb adatokra.
Amúgy meg felesleges a frissítgetésekkel töcsölni, mert szeptembenben megint újra emelnek. 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
De ha bemutatod (monnyuk ugye utána kell járni..) akkor már nem 2500 pénz, nem?

[/spam]&#8482;

ChaosTeam
Én évek óta mindíg, minden hónapban veszem a bérletemet, de ha 1x itthonfelejtem és megbüntetnek és fizetnem kell emiatt 2500 Ft-ot (majdnem a bérlet árát), akkor lehet utána elgondolkozom, hogy nem éri-e meg jobban inkább kockáztatni, hátha nem kap el ellenõr...

Azt még megértem, hogy akinek nincs érvényes jegye vagy bérlete az fizessen büntetést, de azt, hogy azért, mert véletlenül otthonfelejtem a bérletemet (ami a megvásárlás után ugye feljogosít engem az utazásra )fizetnem kelljen 2500 Ft-ot, ez szerintem már szemétség. Ha be tudom mutatni, hogy van érvényes bérletem, ami a büntetés elõtti dátumban is már érvényes volt ( vagyis nem a büntetés után szaladtam venni egyet) akkor ne kelljen 2500 Ft-os büntetést fizetni.
CattiBrie
Rádió: 7 utasnak 1 millió feletti a tarozása

[/spam]&#8482;

akyyy
inkább cseréljün😊 bécsi villamost kombinóra😛

csak engem midnig megbüntetnek villamoson😞 eccer kétezermbe, második alkalommal töb mint 4kba fájt😞 pedig mindkt alkalomból volt bérletem.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Na, ide kellene a kockakõ. Be az ablakon, egybõl lenne szellõzés. 😊

nem az a baj, hogy nagy, hanem hogy alacsony a kerítés.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

rá se ránts. én is szoktam érezni. rettentõ rossz a kombájn szellõzése. ezért erõltetik most annyira a szellõzés megreformálását.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Nagy az Isten állatkertje 😊

CattiBrie
köszi, ez jól esett <#shakehead>

[/spam]&#8482;

banok
én nem szoktam érezni. Lehet csak akkor van olyan szag ha te is utazol rajta. <#hehe>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

CattiBrie
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de szerintem a kombínón szabályosan állatkert szag van.

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Így van! De mint írtam csak az ismerõsöm miatt linkeltem be.

[/spam]&#8482;

Jó, akkor sírjunk, vagy uszítsuk a népet a bliccelésre. Attól jobb lesz.

Atisz
Mondjuk a mostani áremelés azért kicsit durva volt (1360 Ft -> 4880 Ft), szóval azt hiszem érdemes beszélni róla...

Ilyenekkel Dunát lehetne rekeszteni. Írd és mondd: mindenrõl lehetne panasznaplót vezetni, mert semmi sem tökéletes. Az, hogy a jó, vagy a rossz dolgokat vesszük-e észre, csak rajtunk múlik.

CattiBrie
Bár nem bkv, hanem máv, de azért belinkelem ide ezt a rövid leírást/történetet, ami az én személyes ismerõsöm firkantott: link

[/spam]&#8482;

CattiBrie
99%, de 100%, hogy az 1% nyer. .)

[/spam]&#8482;

Egye fene veszünk Neked Szobi szörpöt!

Egy csomó buszon eltördelték a zárat a kedves utasok. Szóval zárhatatlan. A másik meg az, hogy nagy szó, hogy a bkv légkondis buszokat közlekedtet. De kérdem én, mikor szervizelik? Múltkor bementem a garázsba és 6-os alátétet kértem. Nem tudtak adni. A parkolóban és az utcán szedtünk össze 4 db-ot. Szóval szerintetek amikor lejár a garancia a volvókra, mennyi esélye lesz annak, hogy szervizeleik a légkondikat is, hogy ne meleg levegõt fujjon be?

CattiBrie
ha indulás elõtt ezt megteszi a buszvezetõ, akkor nem vesze el a menetidõbõl

aztán kiírja az ablakokra, hogy: "Ha kinyitod, letöröm a kezed!" 😄

[/spam]&#8482;

egyéntõl is függ, nekem mindig nagyon melegem szokott lenni a buszon, akár nyitva van az összes ablak, akár zárva maxon lévõ légkondin...
ChaosTeam
Úgy tudom a Volvo-n zárható az ablak, amit csak sofõr tud (elvileg) kinyitni egy 3 vagy 4 szög kulcsal.. Neki kellene mielõtt bekapcsolja a légkondit az ablakokat végig bezárni és utána bekapcsolni a légkondit. Így 100%, hogy az utasok nem fogják kinyitni az ablakot és beengedni a meleget feleslegesen -- hátrány, hogy mire a sofõr ezt megcsinálja elvesz vagy a saját vagy az utasok idejébõl....

Amúgy meg elég érdekes téma ez a légkondi, ablak, nyár, 50 fok...

Valakinek mindíg lesz valami baja. Eddíg az idõsebb nénikék mindíg eljátszották, hogy beültek leghátra, majd becsukatták az összes ablakot a hátsó részen, mondván, hogy "nem bírják a huzatot". Igaz, hogy vagy 40°C volt, de csukjuk be, mert szegény huztot kap leghátra ülve ( mikor mindenki tudja, hogy az összes bejövõ levegõ oda ér végül... ) .

Aztán most jött a légkondi, mostmeg ezzel van a baj, hogy túl hideg, fáj tõle a fejük, fáznak ...stb.

Kérdem én : 1 nénikének ne kapjon huzatot a feje és legyen rosszul akár a melegtõl több ember is, vagy több embernek legyen mégis valamennyivel "élvezhetõbb" az utazás, de a néninek kapjon huzatot a feje ?
CattiBrie
Ez nem értem. Honnan tudod, hogy antialkoholista vagyok? 😊)
Rám van írva? :o
😊

[/spam]&#8482;

Catti, Te is jönnél? Vagy alkohol undorod van minimális mennyiség esetén is? 😊

Szombat vagy vasárnap este?
Jövõ havi beosztásom nemsokára meglesz.

ezzel egyetértek!

CattiBrie
szerintem a sofõrnek ezen kívül még elég sok feledata lenne egy-egy végállomás alkalmával (aztán további pár nap végén...)

[/spam]&#8482;