6962
Vélemények, tapasztalatok, történetek. | busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb | |
-
Christo #4035 Ezt is érdemes megnézni annak aki még nem látta, elég tartalmas -
Christo #4034 Ezt a két videót nézze meg mindenki, nagyon fontos és érdekes:
BKV sztájkok és VEKE 1. rész
BKV sztájkok és VEKE 2. rész -
#4033 Nem hát. De a BKV elvileg kikérheti az adataid úgy, hogy kéri a nevét+címét annak, akit xy (azonosítószám, rendfokozat, szolg. hely) rendőr yyyymmddhhii-kor z helyen igazoltatott. -
#4032 de a rendőr nem adhatja ki egy harmadik személy számára az adataidat, nem? -
Christo #4031 De vigyázz, nekem ugyanez volt a helyzet. Pl a MÁV nem fogadja el az iskolalátogatásit. Mondjuk az is igaz hogy a MÁV mindent megtesz azért hogy ne utazzanak rajta, a jegypénztárban azt mondják elfogadják, a kalauz megbüntet, aztán nesze vazzeg pereskedjél vagy mittomén...
Itt van egy régebbi témábavágó videó ;) -
#4030 Vidd be a régi diákodat és az újat is a novemberi bérlettel, megmutatzod, hogy az a régi igazoványod, ez meg az új.... elvileg el kell fogadnia... -
#4029 reménykedj.. de sztem azt fogják mondani, hogy ideiglenes diákigazolvány -
#4028 azzal már nincsen gond, mivel tegnap végre megkaptam az új diákomat, szóval tudom igazolni hogy oda járok... csak ugye annak más a száma, ergo nem tudom bemutatni a novemberi bérletemet az új diákommal, mert nem passzolnak össze... vennem kéne egy új bérletet amire ráírom az új számot? vagy reménykedjek benne hogy egy normálisabb embert fogok ki az akácfa utca 22-ben? -
Vlala #4027 Kérdezd meg a suli titkárságát. Valószínűleg le tudják Neked igazolni, hogy aktív hallgatója vagy az intézménynek. Ezzel pedig a Nagy BKV sem kötekedhet. -
#4026 sziasztok!
mi a teendő akkor, hogyha azért kapcsoltak le az ellenőrök, mert még nem kaptam meg az új diákigazolványomat (idén vettek fel egyetemre), és emiatt nem volt idei érvényesítő matrica a diákomon, ergo azt hitték hogy bliccelek, noha volt novemberi érvényes diákbérletem.
azóta megkaptam az új diákomat hálistennek, de annak pedig más a sorszáma, szóval ha azzal bemegyek az akácfa utcába akkor megint megbüntetnek? vennem kéne még egy novemberi bérletet?! -
#4025 Ma reggel a bkv.hu főoldalán volt kint infó.
Most nincs. De reggel (vagy ma később) lehet, hogy lesz. :) -
#4024 jah igen sry -
#4023 az ma volt -
#4022 hajnali 4-től 6-ig a kelenföldi és a cinkótai buszgarázsból nem mennek ki a buszok. -
#4021 lesz holnap BKV sztrájk? -
Vlala #4020 Nem tökmindegy? Egyiket sem veszitek meg! :) -
#4019 Már ha valóban a havi szűnik meg és nem a 30 napos :D -
#4018 Én egyetértek a havibérlet megszűntetésével... szerintem a 30 napos tökéletesen megfelel, sőt elősegíti azt a felvetésemet, hogy azt, aki "büntetése után" fel tudja mutatni a büntetés előtti napon már érvényes bérletét annak ne kelljen azt a többezer ft-os díjat fizetnie... -
#4017 Azt csipogják a madárok, hogy sztrájk lesz... Azt lehet esetleg tudni, hogy melyik járatok nem fognak menni? Valaki tud erről valamit?
Köszi! -
#4016 Ma egy darabot sem láttam. Szerintem továbbképzésen voltak, vagy valami más nagyobb cége buli volt.. :):) -
#4015 nem is kell hogy érdekeljelek
önmagaddal szemben kéne igényesebbnek lenned
az meg nem ment, hogy rám haraxol, mert kiderült, valótlant állítottál -
#4014 3 post egymás után, grat
nem érdekelsz innentől... a véleményem leírtam, ennyi. -
#4013 a személyeskedő hangvétel meg csak téged minősít -
#4012 nem tudok mindig mindent, csak figyelek arra ki mit mond
meg nem szeretem amikor valaki csak zsigerből vagdalkozik
-
#4011 nem, de tényként soha nem állítottam be a saját feltételezéseimet
tehát azt állítani, hogy a média tényként közli az említetteket, majd miután azt mondom ez nem így van, arra azt mondani márpedig igen, mert a média ilyen, majd kiderül, hogy ez csupán fikció, mivel te magad ennek egy percig nem néztél utána, hát ez ne is haragudj komolytalan
majd azzal mentegetőzni, hogy miért, más is így szokta, több mint szánalmas -
#4010 jaja, pontosan arra, hogy egy tirpák paraszt vagy, aki mindent mindig tud. -
#4009 "te képmutató tuskó" ez bizonyos érzelmekre azért utal -
#4008 felháborodva maximum te lehetsz, én csak tettem egy kijelentést.
Nem tudtam, hogy minden észrevétel megtétel előtt utána kell nézni, nyilván neked sosem volt még olyan kijelentésed, ami ugyanugy ismert körülményű volt, mint esetemben.
-
eede #4007 A szakszervezetek most presztiskérdést csinálnak abból, ha nem sztrájkolnak. Csakhát nehéz ki nem mondott dolgok miatt sztrájkolni. -
#4006 aha, szal csak tettél egy hatásvadész kijelentést, és jól tippeltem, nem olvastad, nem néztél utána, és akkor még te vagy felháborodva
-
#4005 fú de nagy arcod van :DD
kurvára leszarom, hogy tervezet vagy nem, nem olvastam utána, egyszerűen megjegyeztem mint tényt, te képmutató tuskó. -
#4004 senki nem tálalta tényként, mindenütt ott van hogy ez csak tervezet
az hogy nem tudsz olvasni, azzal nem lehet mit kezdeni -
#4003 jót röhögtem tegnap egy újságcímen:
villamospotló metró
és milyen igaz -
#4002 nahát, mostanság nem állnak ellenőrök a kökin... -
#4001 bizony nem, de őt tálalják tényként -
Christo #4000 Érdemes ezt is megnézni:
http://www.youtube.com/watch?v=BcmQitmwR8w
Egyébként én azért linkeltem be a videókat mert ma 10%-os járatritkításról van szó a BKV-nál, és hogy lássátok, pár hónapja még miket igértek. Pedig azért az utóbbi években kicsit rendbeszedte magát a BKV. Én sajnálnám ha most szétvernék az egészet. -
#3999 talán előbb be kellene fejetni a nullást
ebben a városban mindent így csinálnak
lényeg a pénz -
#3998 inkább a bkv vezetése hergeli, nem a média
a tervezetet nem a média irta -
#3997 rohatt BKV -
#3996 hergeli a média az embereket. még mindig csak javaslat a dolog, ahogy az általad linkelt oldalon is le van írva.