BKV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
Kit érdekel ha egy adott site milyen politikai oldalon áll, ha a topiknak semmi köze nincs a politikához?

[/spam]™

Max7
#3293: én is csoportosan mászkálok hiszen a törvény engedi sõt a gyülekezni is enged.....

#3295: nagyon sok alkotmányos jogba ütközik és sokan támadják szal egy darabig még nem lesznek hivatalos személyek....

#3300: az baszna be ha én a csöves után pucolnám a vizeletét meg az egyébb trágyát!

#3305: én visszamegyek elmondom neki hogy otthonhagytam ha elhiszi minden rendben ha nem akkor tegyen ellene!

(megjegyzem minden hónapban megveszük a bérletet az egész családnak kivétel faterom mert kocsival jár és ha 1x otthonhagyom mert elõfordul én is ember vagyok én is hibázhatok ne húzzanak le 2500ft-tal! ez már rablás! csinálják meg a csipes fizetést legyen nyilvántartásuk mint a rendõröknek még az adataim kezeléséhez is hozzájárulok de ne lopjanak ha már az álam is ezt teszi!) [/courier]

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Atisz
Lol, ma engem és a haveromat a mozgólépcsõrõl hívtak vissza a bérlet bemutatása miatt. Mentségükre legyen szólva fizikai kontaktus nem történt és mi magun léptünk vissza (persze a helyzet korántsem lett volna ennyire egyszerû, ha nincs jegyünk <#hehe>)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Nem biztos hogy szerencsés ha egy ilyen szélsõséges rádió honlapjáról helyekrõl linkelsz be cikkeket... még ha kivételesen ide is vág.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

banok
egyetértek. Jó néhány buszra ráférne egy takarítás.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Mike at home
vicces lenne, ha mindenki hatósági jogkört kapna Mo-n aki pénzt kér a szolgáltatásiért

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Másik választása az lenne, hogy nem nyújt szolgáltatást, amíg meg nem kapta a juttatást. Így azokkal is kitolnának, akik fizettek a szolgáltatásért.

CattiBrie
Ne pénzbüntetés legyen, hanem mondjuk busz-sikamika. 😊

[/spam]&#8482;

Mike
ne jöjjön be
egy cégnek ne legyenek ilyen jogai, mert akkor bármlyik cégnek lehet

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Ha bejön a lobbijuk, akkor a BKV-ellenõr ugyanúgy igazoltathat majd, mint a rendõr.
/2: Ne tedd. Én akarom. 😊

Mike
azt sem értem a BKV ellenõr miért hivatalos személy?
Mo-n mindent lehet? Csinálok egy céget, és kimegyek büntetni az M7-esre

CattiBrie
Amúgy szerintem nem.

[/spam]&#8482;

Meg aztán könnyû testi sértés helyett nehogy hivatalos személy elleni erõszak legyen a vége, mert egy-két évig is vendégül láthatnak.

CattiBrie
<#szomoru1>

[/spam]&#8482;

Vagy két hetet a kórházban. Mostanában több az ellenõr...

Max7
Mostantól nem csak lenézem az ellenõröket meg a munkájukat hanem ha otthon hagyom a bérletet..... mint tegnap vizsgára mentem és ideges voltam... hanem még jól szájba is verem ha szívózik legfeljebb könnyû testi sértés miatt gugolok a sitten 48 órát!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Úgyis mindenki csak egyszer felejti otthon. 😊 Másodszorra kétszer is meggondolja, betette-e a táskájába.

CattiBrie
"Az otthon felejtett bérletek utólagos bemutatása esetén az eddigi 750 forint helyett 2.500 forintot kell fizetni."

Ennyit a rendes emberekrõl, akik egyszer otthon felejtik a cuccot...

[/spam]&#8482;

Nemrég volt egy "inkább kockáztatom a jegy nélküli utazást" hozzászólás.
Köszi.

CattiBrie
<#vigyor0>

[/spam]&#8482;

Jaa, OK!

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

CattiBrie
Héj, félre érc! Én nem általánosítottam.

[/spam]&#8482;

Ne általánosíts PLS!
Bárkinek lehet szar napja.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Kár lenne érte. Piaci öccázéé! Az a tuti! 😊

CattiBrie
Szváccs 😊

Tegnap reggel buszon. Busz kanyarodik.. azaz kanyarodna balra, de a mellékutcából érkezõ busz már nagyon kijött az út szélére. Ez a mellékutcában lévõ másik busz elkezdett tolatni, a mi buszosunk meg elkezdett kanyarodni.. bla bla (szal megoldották úgy, hogy a másik busz hátratolatott, mi meg bekanyarodtunk mellé). és mindeközben a mi busz sofõrünk elkezdett "anyázni" úgy magában, valami ilyet:
- Mert neki ilyen kib@szott sürgõs, hogy kanyarodjon.
Szóval a másik buszsofõrre gondolt, hogy minek gurult ki az út szélére.

Lényeg, hogy érdekes volt hallani, hogy "mennyire összetartóak" a buszosok. <#szomoru1>

[/spam]&#8482;

Seiko jó lesz?

Ejj ez az esgé! 😊 Már a humorérzéke sem a régi! 😊

Mike at home
ne nagyon karózzál, mert azért mostanában ban jár az sg-n

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Jöttem énis polizni! Az összes anyját az összes népnyomorgató politikusunknak! 😄 Karóra mindet!

Atisz
Ezt akartam elkerülni, de nem válaszoltál a kérdésemre hanem kötekedni kezdtél... <#ejnye1>

huzzál politizálni az ...-ba...
Mike
elkönyvtél annak aminek
iennentõl kezdve nincs értelme, mert veled nem lehet értelmesen, felnõtt módjára vitatkozni
ne haraagudj de nem érv, hogy Párt meg a satöbbi

(többi pv-ben)

Atisz
Lol, a te adódból? Ez mekkora szánalom duma már... <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Most akkor nyomjak ilyen szar dumát én is? Hogy az én bérletem árából építi(?) neked a Demszkáj a 4-es metrót? Hát ha valami, akkor ez demagóg, nem az amire ti szoktátok mondani <#wink>

Hagyjon boldogulni az állam? Te tudod mit kapnak az adójukért Svédországban az emberek?

Na mind1, tudom úgy sem tudom megingatni a Pártba és a Böszmébe vetett hitedet. Remélem tetszik majd az új kormányzati negyed, amit találd ki hogy mibõl finanszíroznak <#vigyor3>

CattiBrie
Hát naugye! Tessék rajzlani! 😊

[/spam]&#8482;

Mike
mert nemtucc fotóboltolni azért

Ha valaki szerint több fajta ember él az országban, az már alapból gond, ezen tévhit miatt ugyanis nem tud reális képet alkotni az ország helyzetérõl, problémáiról, azok megoldásáról. Ha távolabbról nézzük, nagyjából mindannyian az unalmas kétlábú, egyfejû fajtából vagyunk, ha meg belemegyünk a témába, akkor Magyarországon tízmillió "fajta" ember él. 😊

De fejezzük már be ezt, 13:50-kor már tudtam, hogy megint ez a rész jön! Forza BKV, vagy mi a fenét kell ilyenkor mondani. (ez is az én hibám, még mindig nem kreáltam tuningbuszt. )

Mike
de ne vegye bántásnak
elhiszem hogy félre lehet érteni, de bennem nincs indulat
egszerüen elmondom a véleményem, õs is elmondja, mindketten gondolkodunk
és ez jó
azért van ez a fórum, hogy beszélgessünk, nem kell mindenben egyetérteni

CattiBrie
Picikével, mert off:
Végülis igazad van, így is hozzá lehet állni a dolgokhoz.
Én azért nem szeretem ezt, mármint azért nem vagyok ilyen, mert megeshet, hogy a másik félreérti, amit mondok és bántásnak veszi, amit meg nem szeretnék.

[/spam]&#8482;

Mike
mi az, hogy a "ti fajtátok" - egy ilyen kiszólással simán elvágod magad

nekem hol nem jó? gondolkozz már egy picit
nem egy 13 éves kishülyével álltál le, vedd észre

Mike
de most tényleg: nem gondolod, hogy kicsit fals ez az egész
azt mondod, szavazzak máshogy
aztán kiderül, én adózom, és már jóideje, te meg nem
most mondhatnád, okés, majd fogsz te is, és lehet hogy többet
és akkor igazad lesz
az a kérdés megéri-e nekem beléd pénzt feccölni? reméljük így lesz

és hidd nekem el, ha normális fizuhoz fogsz jutni, azt fogod gondolni, az állam segítsen azoknak, akik tényleg rászorulnak, nekem meg ne adjon amíg nem kell, mert önálló, felnptt ember cvagyok. hagyjon boldogulni, ennyi, ez az állam dolga, nem pedig az hogy helyettem törölje ki a seggem

ha erre azt mondod, hogy ez így embertelen, megértelek
sohasem voltam szociálisan érzékeny

Atisz
Ez a baj a ti fajtátokkal, ha nekem nem jó, másnak se legyen...

A topik címe miatti szolidaritásból nem megyek bele a témába pedig tudnék.

Azért vmit megkérdeznék: Lelkes mszp-szavazó vagy, ugye?

Mike
akkor meg? ne az én adómat oszd be 😊

Atisz
Te ezt most komolyan mondod? Ez nem személyre szól...

Egyébként én még tanulok, dolgozni (pénzért) csak hébe-hóba szoktam...

Mééég nem. 😊

Mike
nem szeretem a mézesmázos mérgezett tõrt
én nem vagyok katolikus pap

Mike
jó, akkor én arra szavazok, hogy ne kapj állami támogatást az utazásaidhoz
felnõtt ember vagy, keresel pénzt, nem kell a kezedet fogni, hogy tudj járni

Mike
te sem vagy tisztában mit jelent az a szó: flame

nem vitatkoztunk, nem szidtuk egymás anyját, stb

CattiBrie

[/spam]&#8482;

Atisz
Aham, azt látom...

CattiBrie
de te kedvesen nem igen szoktál szólni senkihez 😊
mondjuk beszólni is lehet kedvesen 😊)
persze szorri ha nem így van 😊

[/spam]&#8482;