BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/spam]™
#3295: nagyon sok alkotmányos jogba ütközik és sokan támadják szal egy darabig még nem lesznek hivatalos személyek....
#3300: az baszna be ha én a csöves után pucolnám a vizeletét meg az egyébb trágyát!
#3305: én visszamegyek elmondom neki hogy otthonhagytam ha elhiszi minden rendben ha nem akkor tegyen ellene!
(megjegyzem minden hónapban megveszük a bérletet az egész családnak kivétel faterom mert kocsival jár és ha 1x otthonhagyom mert elõfordul én is ember vagyok én is hibázhatok ne húzzanak le 2500ft-tal! ez már rablás! csinálják meg a csipes fizetést legyen nyilvántartásuk mint a rendõröknek még az adataim kezeléséhez is hozzájárulok de ne lopjanak ha már az álam is ezt teszi!) [/courier]
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
egy cégnek ne legyenek ilyen jogai, mert akkor bármlyik cégnek lehet
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
/2: Ne tedd. Én akarom. 😊
Mo-n mindent lehet? Csinálok egy céget, és kimegyek büntetni az M7-esre
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Ennyit a rendes emberekrõl, akik egyszer otthon felejtik a cuccot...
[/spam]™
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Bárkinek lehet szar napja.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Tegnap reggel buszon. Busz kanyarodik.. azaz kanyarodna balra, de a mellékutcából érkezõ busz már nagyon kijött az út szélére. Ez a mellékutcában lévõ másik busz elkezdett tolatni, a mi buszosunk meg elkezdett kanyarodni.. bla bla (szal megoldották úgy, hogy a másik busz hátratolatott, mi meg bekanyarodtunk mellé). és mindeközben a mi busz sofõrünk elkezdett "anyázni" úgy magában, valami ilyet:
- Mert neki ilyen kib@szott sürgõs, hogy kanyarodjon.
Szóval a másik buszsofõrre gondolt, hogy minek gurult ki az út szélére.
Lényeg, hogy érdekes volt hallani, hogy "mennyire összetartóak" a buszosok. <#szomoru1>#szomoru1>
[/spam]™
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
iennentõl kezdve nincs értelme, mert veled nem lehet értelmesen, felnõtt módjára vitatkozni
ne haraagudj de nem érv, hogy Párt meg a satöbbi
(többi pv-ben)
Most akkor nyomjak ilyen szar dumát én is? Hogy az én bérletem árából építi(?) neked a Demszkáj a 4-es metrót? Hát ha valami, akkor ez demagóg, nem az amire ti szoktátok mondani <#wink>#wink>
Hagyjon boldogulni az állam? Te tudod mit kapnak az adójukért Svédországban az emberek?
Na mind1, tudom úgy sem tudom megingatni a Pártba és a Böszmébe vetett hitedet. Remélem tetszik majd az új kormányzati negyed, amit találd ki hogy mibõl finanszíroznak <#vigyor3>#vigyor3>
De fejezzük már be ezt, 13:50-kor már tudtam, hogy megint ez a rész jön! Forza BKV, vagy mi a fenét kell ilyenkor mondani. (ez is az én hibám, még mindig nem kreáltam tuningbuszt. )
elhiszem hogy félre lehet érteni, de bennem nincs indulat
egszerüen elmondom a véleményem, õs is elmondja, mindketten gondolkodunk
és ez jó
azért van ez a fórum, hogy beszélgessünk, nem kell mindenben egyetérteni
Végülis igazad van, így is hozzá lehet állni a dolgokhoz.
Én azért nem szeretem ezt, mármint azért nem vagyok ilyen, mert megeshet, hogy a másik félreérti, amit mondok és bántásnak veszi, amit meg nem szeretnék.
[/spam]™
nekem hol nem jó? gondolkozz már egy picit
nem egy 13 éves kishülyével álltál le, vedd észre
azt mondod, szavazzak máshogy
aztán kiderül, én adózom, és már jóideje, te meg nem
most mondhatnád, okés, majd fogsz te is, és lehet hogy többet
és akkor igazad lesz
az a kérdés megéri-e nekem beléd pénzt feccölni? reméljük így lesz
és hidd nekem el, ha normális fizuhoz fogsz jutni, azt fogod gondolni, az állam segítsen azoknak, akik tényleg rászorulnak, nekem meg ne adjon amíg nem kell, mert önálló, felnptt ember cvagyok. hagyjon boldogulni, ennyi, ez az állam dolga, nem pedig az hogy helyettem törölje ki a seggem
ha erre azt mondod, hogy ez így embertelen, megértelek
sohasem voltam szociálisan érzékeny
A topik címe miatti szolidaritásból nem megyek bele a témába pedig tudnék.
Azért vmit megkérdeznék: Lelkes mszp-szavazó vagy, ugye?
Egyébként én még tanulok, dolgozni (pénzért) csak hébe-hóba szoktam...
én nem vagyok katolikus pap
felnõtt ember vagy, keresel pénzt, nem kell a kezedet fogni, hogy tudj járni
nem vitatkoztunk, nem szidtuk egymás anyját, stb
[/spam]™