BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
gondolom mindkettõ érvényes bérlettel szokott utazgatni
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Hogy ti mennyit tudok írni.
Nade majdnem midenn betût elolvastam. 😊
#3386: Ez nem feltételn igaz, de biztos, hogy sok esetben így van.
Asszem volt ilyen eset, amire a csövi csak bámult, hogy hogyhogy nem pénzt kap.
kisdaru: szerintem szinte midneki véleménye megtalálható a háttrébb lévõ kommentekben. 😊
#3390: Ha annyira tunkolós a baleset, akkor azt már tömegkatasztróvának hívják. 😊
#3400: Szerintem sem venném meg olcsóbban sem. 😊
#3405: Azt, hogy drága nem dárga viszonyíthatjuk a fizetésekhez, legyen minimálbér és a szolgáltatás minõségéhez. Csak úgy mondom.
#3407: Autóval azért szeretek járni, mert akkor jól megnézhetem a szomszéd autóban ülõ pasit és rámosolyoghatok. 😊)
#3430: Tök jó! 😊
"egyre több légkondis busz van"
Tegnap mondta be a rádió, hogy a bkv-s buszok 15%-ában van légkondi. (Gondolom nem csak tippelte.) 😊
[/spam]™
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
az élet pedig csak akkor szar, ha te szarnak érzed
volt hozzá szerencsém
az úr a kanyarban lefordult a székrõl (és nem részeg volt)
a sofõr bejelentette, és a mentõ tényleg ott volt 5-6 perc alatt
Én nem igazán használok bkv-t, mivel bicóval járok, ha pedig esetleg mégis utaznék, akkor veszek egy szutykos jegyet (ami megintcsak felháborítóan drága, de mindegy)..
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
A Ferrari nem tudom hogy jön ide, van más autó is ami jól néz ki (sõt!), nem kötelezõ azt megvenni. BKV-t államilag támogatják és elvileg tényleg létszükséglet (ha csak nem akarsz autóba ülni és ronatni az amúgyis zsúfolt közúti állapotokon, nem is beszélve a károsanyag kibocsátásról). Az embereket ösztönözni kéne, hogy minél többen használják a metrót, nem elriasztani. Aki bliccel, az nem valószínû hogy csökkentett árnál már nem fog, mert kevés pénzért balek aki ilyesmit kockáztat. Aki meg eddig nem használta a metrót, az meg elgondolkodik hogy hátha az autónál olcsóbban megússza ha ezentúl metróval utazik.
Bocs, ha buta kérdések, de még nem volt azelõtt csak diákbérletem, azóta meg jeggyel utazom.
Miért kellene? Nem értem!
MarkBlade: Kissé Máris szomszédos a stílusod, mondták már? 😊
Nézd, hülyeséget beszélsz! Gondolom nem egyedül élsz, és nem is minimálbéren! Feltételezem jó géppel rendelkezel, és megélhetési problémád sincs, ha délután itt irogatsz! Mennyi az átlagfizetés? 150e? Apuka anyukának már összesen 300e/hó. Tényleg drága az a 8eft! Mondom, biztos vagyok benne, hogy ITT senki sem él minimálbéren, egyedül! Ha pedig igen, akkor el kell adni a számítógépet, nem kell internetezni sem!