6962
Vélemények, tapasztalatok, történetek. | busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb | |
-
Christo #4155 Interjú Vitézy Dáviddal
nah akkor itt van minden alaposan kibogozva :) -
Christo #4154 A közhatalom a sürgető jelennel s nem a megtervezendő jövővel érvel. Ezért aztán minden tevékenysége arra szorítkozik, hogy óráról órára elkerülje a konfliktusokat. Nem oldja meg, csak egy időre elodázza őket, amihez minden lehetséges eszközt felhasznál, még azon az áron is, hogy emiatt még több és nagyobb össztűznek néz hamarosan elébe.
Ortega - A tömegek lázadása link -
#4153 kész röhej az egész... -
#4152 Nem tudom ez miért baj, legalább tovább "érvényes" ;) -
#4151 Enyémre meg vmilyen folyós filccel és egyből ahogy megfogtam szétkenődött az egész -
#4150 Nézzétek meg a VEKE oldalát is. -
#4149 Az mind semmi. Az en berletemre piros tintaval irtak ra a datumot. A narancssarga savra. Gratulalok, ranezesre nem lehet megallapitani az ervenyesseget, szinte kiguvadt szemekkel kell megnezni. -
#4148 Én csak arra leszek majd kíváncsi, h ezentúl, h fogják majd ellenőrizni a bérletek érvényességét pl. a metrónál?!
Ugyanis innentől kezdve egyenként kell majd megnézegetniük a bérleteket, mert mkinek más naptól lesz érvényes!!
Erre lesz kapacítása a BKV-nak?
Ebből akkora parasztlázadás lesz, ha ezt bevezetik pl. a reggeli csúcsba, h egyenként vizslatják meg a bérletek érvényességét a sok "iskolázott" ellenőr, h csak na! -
#4147 Pontosan az történt amit vártam. Már az első héten sikerült lejáratia magát a BKV-nak. Nem a bérlet fajtával kéne szarozni (amúgy sem ér semmit, ezt is megjósoltam, bár erre egy általános iskolás 2. osztályos gyerek is képes volt...) hanem talán több pénztár kéne. Boráros téren is bezárták az aluljáróban levőt... Anyád. -
Christo #4146 Ezt is érdemes ám megnézegetni:
Éjszakai buszhálózat térképe -
#4145 :) -
#4144 Pont arra jövök és igen, kb. ide Káp-ra.. majd elhoználak ha kocsival mennék/jönnék. :P -
#4143 most nézem, hogy utvonalterv.hu-n lehet időpontot állítani :P -
#4142 Hali
Remélem tud valaki segíteni, mert én rohadtul nem tudok kiigazodni a bkv.hu menetrenjén.
Utvonalterv.hu-n ilyenkor nem lehet éjszakai járatokat nézni, úgyhogy nem tudok mit csinálni.
Olyan éjjel 1 óra körül hogy tudok visszajutni a Hősök teréről az Óceánárok utcához, vagy Káposztásmegyerre a piros 20-as végállomása környékére? -
#4141 Ez mekkora feladat lett volna...
Hoznak egy dontest (megszunik a havi berlet), de az atallast nem konnyitik meg, nem szervezik meg annak hianyaban fellepo meg nagyobb berletvasarlasi rohamot... -
Christo #4140 Előnyös volt megszüntetni a villamost a Rákóczi úton?! -
Christo #4139 Nincs még 2008-as bérlet -
#4138 tákszi :) -
#4137 úristen...
tudnám hogy fogok éjjel 1kor hősök terére jutni a csillaghegyről... -
#4136 uccsó metró 23:50, azontúl éjszakai járatok, és a 4-6 egész éjjel jár -
#4135 holnap, vagyis 31-ről 1-jére éjjel járnak metrók villamosok meg a hév?
éjfél és 1 óra között mondjuk -
#4134 Akkor még holnap vegyek 30 napos bérletet? :) -
#4133 Már csak két nap és jön a BKV fantasztikus újévi áremelése.... -
#4132 Végre valami... én ezt bevezetném a nappali járatokra is, mert 5k-t nem fizetek, inkább elsétálok. De ha tudnék az ell.-től venni jegyet akkor vennék, mivel az automaták kész vicc, pénztár meg nincs azon a környéken.
Arról nem is beszélve, hogy miért fizetek ki egy teljes járat hosszára szóló jegyet, ha csak 2-3 megállót megyek? Meg a bérlet is... kb 14-15 napot dolgozok egy hónapban, 2 villamost használok munkába menet. Minek nekem bérlet? Ha megvenném a jegyet akkor az egy hónapban 15k rofl. Bérlet a fele kb az igaz, de nem akarom körbeutazni Budapestet, nem metrózok, csak munkába járok bkv-val. Miért nem lehet CSAK erre a két viszonylatra bérletet venni(?), persze nem 15-kért.
más:
az arcképes összvonalas havi bérlet ára 8250 Ft
három naptári napra érvényes turistajegy ára 3400 Ft<-- ez hogy jött ki? Meg az 1550ft-os napijegy?
-
Christo #4131 Egy régi, de elég ütős videó Dávidtól -
#4130 Miért is értenék hozzá? Remélem te majd elmondod :)
Sajna itt nem forognak 510 milliárdok, csak 4-5 milliók. Szóval ebben sem fogsz sok örömöt találni... -
#4129 nem abba, hanem a városod dolgaiba
úgy látom nem érted az önkormányzatok lényegét -
#4128 Itt max. a nap 2x-i nyugdíjas járatba tudnál beleszólni, szóval ezt buktad :D -
#4127 Ha nem Demszkáj kapitány lenne a BKV nem hivatalos feje, akkor ez még igaz is lenne... -
#4126 A szerelvény vagy a pályája? :) -
Christo #4125 Gyerekek, egy a lényeg, lesz hosszabb fogaskerekű :P -
#4124 egyébként meg lehet, hogy a BKV-ban benne van a te pénzed is, de az önkormányzathoz aztán már tényleg semmi közöd -
#4123 hol lax? holnaptól beleugatok -
#4122 Ebbe ne menjünk bele, mert teljesen felesleges.
Mindenki fizet mindenhová.
A Pöstiek pl.: a vidékfejlesztésbe/támogatásba, a vidékiek pedig a főváros közlekedésébe.
Egy szép nagy körbefizetős család vagyunk és mindenkinek szar. :)
-
Prank #4121 jól elszórakoztok az én pénzemen? -
#4120 Nem a te városod. Főváros. Az én városom nincs olyan kiemelt státuszban, mint Bp. És a BKV-t sem csak a ti adótokból tömik. -
#4119 egyrészt én dolgom, másrészt nem hittem a csodában
ki vagy te hogy elbíráld a döntésem?
akkor szidom amikor nekem tetszik az ÉN városom, én lakom itt, én szavaztam rá, nem te.
Nem akarsz mindjárt szsvazati jogot is? Az önkormányzat csak ránk tartozik, a fővárosi önkormányzat nem a kormány, nem egy ország önkormnyzata. Mint ahogy a kerületi sem. Én sem szólok bele abba, ahol te laksz. Ezt kéne végre felfogni -
#4118 mi Budapestiek inkább adunk mint kapunk, szal nem kell az adóval jönni -
#4117 Elég buta vagy ha az első 4 év kudarca után még 3x hittél a csodában. Ezek után szerintem nem kéne szidnod, hiszen ha vki, akkor pl. te tudtad mire képes - mi várható el tőle. Most szidod, de ha még1x indul a főpolgármesteri posztért, akkor újra rá fogsz szavazni... -
#4116 Beleszólok, mert Bp nem csak 1 város, hanem A főváros. Mivel elég sok pénzt fizetek éves szinten a BKV-nak - ezáltal Bp-nek, ezért egy nagyon pici beleszólásom nekem is van a főváros helyzetének alakulásába.