6962

\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • Mike
    ne léegyünk már demagógok, mire lenne elég az a pénz, semmire
  • Molnibalage
    Ezen én is eltöprengtem, csak a barátaim meg itthon vannak...
    Inkább küzdeni kéne ezért az országért.
  • bertino
    ezért kell takarodni külföldre ezerrel :D
  • Molnibalage
    Te még mindig nem érted... 20km-ről vagy messzebről ki az az elvetemült aki ezzel járna be? A kis szennyezésű járműnél jobb a semmilyen!

Két robogó elfoglal egy autó parkolót. Tényleg "kis" hely...
    Ahhoz képest, hogy mit tud egy robogó méregdárga.

NÉZZÉL már szét a világban és nézd már meg, hogy ott mit értenek tömegkölekedés alatt.

Prágában zónákra van osztva a város és 1 zónán belül 1 óráig utazhatsz mindenen. Az egész városra kiterjedő jegy kb. 300 forintnak megfelelő összeg volt tavaly. Vasárnap 1 óra alatt a város déli végéből elértük az északit 2 átszállással!! Ez Pesten mikor jönne össze, mikor 15-20 perceket kell majd várni???

Az ÖSSZES jármű amin utaztam tiszta volt és fűthető és HAZAI gyártmány.

Ott is élvezték a KGST áldásait, de mégis fényévekkel előttünk járnak.

Ezt meg talán nézzed meg és utána vagdalkozz te zseni.
  • Fabio Capello
    Nem tudom mivel érdemeltem ki ezt a hangnemet...
  • gabr
    "Mert igen, a jegy és bérletár emelésből származó bevétel így az ő zsebébe vándorol."

Valóban, minden jegy, minden bérlet a BKV vezér zsebébe vándorol! Te idióta barom!
  • Molnibalage
    Milló helyen le lett írva, de a te lustaságod miatt összefogalom.

1. Buszok helyett inkább troli főleg a belvárosban.

2. Villamos hálózat csonkítása helyett bővíteni kéne. 1-es villamost elvinni Etele térig, 47/49 régen a Nyugati-térig járt. Talán nem kellett volna ezt és sok más villamosvonalat felszámolni. A villamos hálózatból sikerült szinte önálló vonalakat létrehozi...

3. Elővárosi vasutak, HÉV és metrók összektése, menjenek be a belvárosig. Többet érni, mint a szutyok 4-es metro. A HÉV vonalakra is ráférne felújás és bővítés.

• Fabio Capello
    vagy az egyik vagy a másik. Nembánom, kifizetem azt a 280 forintot a jegyért, de akkor már joggal várjam el azt, hogy ne kelljen 20 percet ácsorognom a megállóban mert a buszt ritkították... Igazából ha vezérigazgató úr fizetése nem háromszorozódott meg volna, a prémiumja meg nem nőtt volna a duplájára, talán lenne pénz másra is. Mert igen, a jegy és bérletár emelésből származó bevétel így az ő zsebébe vándorol.
  • Mike
    de keveset fogyazst és kevés hely kell neki
    vannak olyanok is, amik nem környezetszennyezők

azon kell elgondolkodni, mivel tudod rávenni hogy az emberek átüljenek az autókból
    és az nem a tömegközlekedés, ahol egymás bűzát szagolod, meg ki tudja ki ült elötted az ülésen

mi bajod van a mai tömegközlekedéssel Bp-n? legyen olcsóbb, még több járattal, még több járművel? mégis hogyan?
    hallgatlak!
    lózungokat dobálni és összevissza és üvöltözni könnyü!
  • Match
    Külön tetszik, hogy felhozzák sokszor miskolcot. Originally miskolci vagyok, és az ottani közlekedés valami siralmas...És most tudtam meg, hogy még ezt ritkították (mindjárt leírom, miért nem vettem észre).
    Ha hazamegyek családot látogatni, akkor pl ha otthonról le kell mennem pl a nagyszülőkhöz vagy a nővéremhez, ami ha jól emlékszem 4 megálló, akkor inkább gyalog megyek, mert 15 perc alatt megvan, és sokkal jobban megéri, mint kifizetni 300 ft-ot a jegyért, előtte meg egyhelyben várni 15 percet míg jön a villamos. De szoktam sétálgatni diósgyőrbe is, ami már elég nagy távolság, és elmegy mellettem 2-3, jobb időben 3-4 villamos.
    És ezt ritkítják...Ezt akarják itt is?
    Miskolcon a "talán épphogy használható" tömegközlekedésből mostanra bizonyára "abszolút használhatatlan" közlekedést csináltak. Gondolom a BKV szerint pedig "bevált".
  • Molnibalage
    Én már így is sokszor brnigával megyek haza, mert az esti edzésem végén már nem jár haza semmi...
  • Fabio Capello
    engem szerencsére ez csak életem kis hányadában érint, mert bár pesti vagyok, de csak haza járok oda mivel szegeden tanulok. Itt fél évig utazom egy bkv havibérlet árából.
  • Molnibalage
    A tiszta városi közlekedés jegyében?? Nincs hangosabb és szennyezőbb egy robogónál te zseni. Azt hol parkolsz vele? Első sarkon elkötik és igen drága és télen nem az igazni. Nem lenne ésszerűbb inkáb FEJLESZETNI a tömegközlekedést? Nem a 4-es metróra gondolok..
  • Mighty
    Vennék én minden további nélkül. Csak egy apró probléma van: hol tároljam? Ezért nincs bringám sem :(
  • Mike
    ami még mindig nem olyan magas, ha azt vesszük hogy egy liter benzin is lassan 300 HUF
    tessék venni egy robogót
  • Mike
    és látom 25-30 vagy
    szal nem kell itt velünk üvöltöznöd, azt hiszem
    tessék a gyógyszert bevenni
  • Molnibalage
    Pontosan efele tendálunk. Vitézy Dávid és sokan mások ezt előre meglátták, bár ehhez nem kell jósnak lenni.
  • Fabio Capello
    a magyarázat a favoritom: a csökkenő utaslétszám miatt -> bakker, ilyen jegyárak mellett mit vártak? Ha most még megszüntetik a járatok negyedét, még kevesebben fognak utazni... Lehet a BKV saját magát viszi csődbe az ilyen akcióival? Ja és figyeljétek meg, év végére a diákbérlet már el fogja érni a 3600 forintot, a jegy meg a 300(!!!!) forintot, mert tuti lesz aug-szep környékén még egy emelés...
  • Molnibalage
    És? Milyen 8 csillag? Attól, hogy rég vagy itt és sokat szólsz hozzá, attól még mondhatsz kapitális baromságot.

Én nem bliccelek. Nullaszaldós tömegközlekedés meg a világon nem létezik, azért támogatják mert MEGÉRI! A tisza városi levegő és csendesebb utcák megfizethetetlenek pénzben. Jártál már Prágában?

Na AZ a város. Bp. nagy része mellette csak egy cigányputri..
  • Mike
    kemény replika volt, csak értelme nem sok
  • Mike
    mi bajod a logommal? Mike vagyok, nem a logom
    8 csillagom van, inkább arra figyelj, ha már a logoknák tartunk
  • Mike
    gondolom te szabnád meg kit lehet megölni
    kevesebbet kellen bliccelni talán
  • B0B0
    Te meg siralmas.
  • Molnibalage
    És a te logóddal te mivagy? Csak azért mert káromkodok?
  • Molnibalage
    "Lehet erős túlzás de nem csodálkoznék ha úgy érne véget mint okt23"

Nem ez nem erős túlzás. Mi mást tehetnék? Ez hol 10%-os ritkítás amit leírnak. LESZAROM, hogy átlagosan 10%. A HÉV-ek amúgy is tömöttek és mé ezt akarját ritkítani? NORMÁLISAK ezek? Az utas az ellenség?

Rómában régen róma deklarált ellenségeit büntetlenül meg lehetett ölni...
  • Mike
    komolytalan vagy
  • Molnibalage
    Aha. És miért? Húzz el te is a sunyiba az ilyen kijelentéseiddel...
  • Mike
    akkor ezt írd le újra, káromkodások nélkül, és akkor talán komolyan veszlek
  • Fabio Capello
    Engem két busz érint: 56 és 63. Aki látta a második kerületi tervet, az megérti ha azt mondom: bassza meg a bkv. A 63asra ezzel a menetidővel is örülök ha felférek, ha ezt még fél órára ritkítják akkor sansztalan. Lehet erős túlzás de nem csodálkoznék ha úgy érne véget mint okt23.
  • Molnibalage
    További böngészés után kijelenthetem, hogy ha ezt a szart elfogadják annak komoly negatív következémnyei lesznek. Elékpesztő, hogy mit meg nem lehet tenni ebben az országban... Ez ami tesznek ez VÉDHETETLEN.

Dugódíat meg hasonló faszságotkat akarnak, mikor nincs kész a 0-ás és szétbasszák a tömegközlekedést? Most TÉNLYEG gyilkos hangulatban vagyok.
  • Molnibalage
    Örülök. Pár példa arra ez miért elfogadhatalan.

38-as megszűnik és nem lesz helyetette SEMMI új? A 138-ra tuti nem fér fel a sok utas tapasztalatból tudom. A BKV BP-n belül nem biztosítja dél Csepel elérését??? Mi ez a faszság???

A Ráckevei HÉV üzemkezdete 1 órával későbbre tolódik? Ezt megy hogy a faszba képzelik?? NAGYON sokan járnak dolgozni az első HÉV-vel (én is tettem egy ideig és bőven foglalt volt az ülőhelyek 80%-a. Ők hogy a picsába járnak ezután dolgozni be??? Teleportálnak? Busz az nincs..

Agyon kell lőni aki ezt az egészet kitalálta, ez TŰRHETETLEN!
  • Mike
    hát ja
    86+hév
  • Match
    ÉN pedig újbudáról mennék óbudáig :) tehát meg vagyok lőve mindenképpen :)
  • Mike
    86-osról többféle megjelent:
    a) Újbudától ját majd a Batyiig
    b) éppen hogy nem, hanem Óbuudától jár a Batyiig
  • Match
    Engem pl a 86-os rövidítése meglehetősen érzékenyen érint. Persze nem halok bele, csak kissé hosszabb lesz 1-2 próbára az utazás.

Mondjuk, tény, hogy a változások nagyrésze engem nem érint jelenleg, de ha pl még mindig a camponatól kéne menenm minden nap vagy újpestre, vagy a hősökhöz, akkor azért kurvaanyáznék hevesen.
  • Mike
    hát képzeld
    végignézted a paraméterkönyvet?
    no én igen
    és a környékemen éppenséggel nem lett rosszabb a helyzet, sőt
  • Molnibalage
    "a járatritkitás nem feltétlenül járatritkitás van ahol ésszerűsítés"

Ember, a BKV-ról beszélnük... Ésszerűsítés? Már így is olyan zsúfoltak a járatok csúcsidőben, hogy ehaj. Ott nem lehet vágni. Mibe, hogy a későbbi cuccok járnak majd ritkábban de pont úgy, a többi csatlakozzásal való összehnagolást jól eltolják. (pl. a Csepelről kifele tartó Volán buszokkal.)

Gyurcsány meg hogyan jön a BKV-hoz? Ember, te nem kicsit vagy hülye. Mellesleg nem mindegy, de az a banda kevés épkézláb döntést hozott kb. 6 év alatt...

Pont úgy beszélsz, mint ők.
  • Mike
    a járatritkitás nem feltétlenül járatritkitás
    van ahol ésszerűsítés
    persze egy ellenzékinek minden vesszen gyurcsány
  • Christo
    Na látod, már te is politizálsz, sőt szvsz nem az az igazi politizálás ha valaki belinkel egy videót ahol egy politikus beszél a fővárost érintő témákról, mint például a járatritkítás (az már más kérdés hogy a figyelmetlen szemlélő azt hinné hogy ez politika, mivel erről úgyis csak politikusok szoktak beszélni, de szerintem egy BKV-ról szóló témából nem maradhat ki egy ilyen fontos ügyről szóló videó), szerintem inkább az a politizálás ha valaki azt mondja hogy "ellenzékből könnyű okoskodni". Most mondjam azt hogy te csak azért hivatkozol arra hogy ne politizáljon itt senki, mert látod azt veszed ki a hozzászólásokból hogy a hangulat a ellenzék malmának hajtja a vizet?

Légyszives ne a rosszat lásd abban hogy járatritkításos videókat linkelek, persze lehet azt gondolni hogy én biztos tudom hogy ezek a videók azt fogják kiváltani hogy az emberek felszólalnak ellene. De ez azért még nem politizálás. De ha úgy gondolod hogy nincs igazam, fejtsd ki nyugodtan, én nem veszekedni szeretnék, csak elmondtam a véleményemet. Viszont ha a véleményünk különbözik nincs ellene kifogásom hogy összevessük ;)

Üdv: Christo
  • Mike
    tutod a kibicnek semmi sem drága
    ellenzékből könnyü okoskodni