BKV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
valaki látta a rekortkisérletet? nem csinált képeket? engem érdekelt volna😞

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

CattiBrie
bkv fika blog 😄

http://bkvfigyelo.blog.hu/

[/spam]™

Met
Metró pótlóval a népstadionig onnan meg 1-es villamossal a Lurdy-ig

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Mike
taxi

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sziasztok!!

Lenne egy kérdésem most hogy újjítják fel a metrót hogy jutok el a legegyszerûbben a Blaha Lujza tértõl a syma csarnokig onnét pedig a Lurdy házba késõbb?

Elõre is köszönöm ha segítetek <#alien2>
Büdös volt, büdös van és mindig is lesz. Az sajnos az utasokon múlik.

Met
Na, szavaztam a kombinó hûtésére, meglepve láttam, hogy a többség még a légkondin van.
Attól lehet, hogy hideg lesz de a büdös megmarad.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Valós a hír, nincs mentõláda nálunk.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

De jó, hogy itt vagy, egy régebbi kérdés: Tényleg nincs mentõláda a BKV-buszokon?

Mike #3547: Ja, szerintem mindannyiunk keze ügyében van egy. 😊

Mike at home
akkor szüntessük meg a BKV-t, mert csak állnának a buszok a garázsban <#vigyor3>

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
az egereké a Föld

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Milyen elfogadható dolog is a fehéregér. Végignézed ahogy szépen kiüríti a bélsarat a mandró hátára. Aztán meg elkezd tülekedni. hát hogyne lennék rá vevõ!

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Én se.

Mighty
Mond ez neked valamit?

"En egyaltalan nem engendnek allatot tomegkozlekedesi jarmuvekre..."

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mike at home
42

Valóban! Mellesleg, kiváncsi lennék az arcodra, amikor meglátsz egy tömött metrókocsiban 35 fokos melegben, hogy az elötted lévõ arc vállán egy egér tanyázik!

Mighty
Valoban? Es hogy kerult bele minden feheregerbe a letezo osszes virus?

Hulyeseget azert nem kell terjeszteni.

Mennyivel? Annyi elég, hogy minden létezõ virus lappang bennük?

Mighty
Mennyivel lehet fertozobb a kutyaknal?

En egyaltalan nem engendnek allatot tomegkozlekedesi jarmuvekre... (rendor es vakvezeto kutyakon kivul).

Evõeszközzel

Valóban... nincs elég fertõ a gépeken? Inkább tölcsérrel tettem volna fel az análisába a punknak!

Szeretem az állatokat, nekem is van egy cicám, de ez már sok!

Mike at home
te, ne bántsd az egereket
fejlettebbek mint mi

Srácok! Ma délután jövök haza, és a deák térnél felszált egy koszos, piszkos, punkfejû srác, vállán egy fehéregér! Elképesztõ! Egyszerre lett röhögögörcsöm, és iszonyat dühös is lettem! Ráadásul tömve volt a metró! Komolyan, már ott voltam, ha hozzám ér, megfogom az egér farkát, és kidobom az ablakon! Na, ilyenkor azért tényleg szétrobbant az ideg, mert tényleg nem azért veszem az éves bérletet, hogy együtt utazzam egy hülyegyerekkel akinek a vállán egy egér van! Kár, hogy én barom nem fényképeztem le!

Mike at home
miféle szerszámmal mászkálsz te?

A szakirodalom idevágó passzusából derült ki, hogy teljesen átlagos férfi vagyok. Nem nõtt rám villanyoszlop. Így hát kicsapván a harcosmókust nem hinném, hogy a meglepetéstõl vagy az ilyedtségtõl szerteszaladt volna a nézõsereg. 😉

CattiBrie
"Õt azzal gyõztem meg, hogy az elém "

Õt azzal gyõztem meg, hogy az enyém nagyobb

Hirtelen ezt olvastam 😊))

[/spam]&#8482;

A trükk már csak azért is szemét dolog mivel ennyi ember ellen legfeljebb rendõrért kiálthatsz. Az meg Nekik kedvez. Egyszer velem is megesett ilyen eset mielõtt még elkékültem volna. De meggondolta magát a kis csipet-csapat mert nem tudtak elég jól koncentrálni ahhoz, hogy észre vegyék honnan került a kezembe a szerszám. És egyik se akart lyukasan hazabotorkálni. Mondtam Nekik, hogy ez van, nem kell más szabadságát korlátozni és támadó szándékkal közelíteni hozzá (túl komolyan venni a munkát) és akkor épségben hazaérnek a gürizésbõl. Késõbb finomítottam a technikát és ha elémlépett egyszerûen arrébbtettem. Volt, hogy ugrottak a többiek. Jött az elsõ példa ismét. Csakhogy az egyik kutyának volt egy hasonló célszerszámja. Õt azzal gyõztem meg, hogy az elém lépõ társának a nyakát a combomra fektettem és utalást tettem arra, hogy megkapargathatom az íriszét ha kell. Bedobta az ipse a szerszámot a mozgólépcsõbe. Szóval rühelltem én is az ellenõröket. Mai napig pikkelek azokra az emberekre akik az államnak segítenek összeharácsolni a pénzt. Fõleg úgy ahogy a "cég" megtiltja. Ilyentén gyûlölöm az apeh-osokat is akik csak a politikai elit sáros ügyeit nem forszírozzák. A jogi kiskapukra pedig igényt tartok akárcsak a felsõ 10.000.

Mike
jaja, ez nem bõrszín kérdése

Vannak ilyenek. Rendõrségnél, BKV-nál, fizetõparkolónál, bárhol, ahol vissza lehet élni a hatalommal, ott elõfordulnak efféle zsebzsarnokok. De ezért nem szabad az egész testületet lenézni, orvosból is láttam már köcsögöt, mégse mennék vízvezetékszerelõhöz, ha fájna a gyomrom...

Persze, de elég hülye trükk volt részérõl!

"roma barátunk a hátam mõgé lopakodott" Pénztárcád megvan még? 😊

Van egy roma BKV ellenõr a metrón... elmesélek vele egy történetet. (tegnap délután a Deak téren láttam). Éppen mentem haza barátnõmmel, amikor a keletinél találkozunk vele. Nekem éves bérletem van, barátnõmnek, mivel nem pesti jegyet kezeltünk még fent, aminek egy pici része beszakadt a jegykezelõbe. Lent a roma elkezdte mondani, hogy ez így nem érvényes, iratokat stb... kicsit felment bennem az agyvíz, és szépen hangosan elkeztem neki mondani, hogy ez nem így megy. Egybõl 5 társa ott termet, roma barátunk a hátam mõgé lopakodott, és mivel nem vettem észre, hogy ott ál, és létem egyett hátra, mire akaratlanul is belémentem, felkiáltott, hogy JAJ! 😊 Egybõl bántalmazom, hívja a rendöröket. Mondom neki rajta kispajtás! Hivott is valakit, pár perc multa megjelent egy törpe, strandpapucsban, polóban egy "rendõr". Kerem, hogy mutassa még meg az igazolványát, és, hogy mégis mi ez a ruha. Mutatta az igazolványát, tényleg rendõr volt, elmeséltem neki, hogy mi történt, aztán odaszolt a roma ellenõrnek, hogy ezt talán nem kellene, mert ugye kamerák vannak mindenhol, és ebbõl egész nagy baj lehet, ha feljelentést teszek. 😊 Na mind1, a lényleg, hogy szépen fogtam a barátnõm kezét, és elmentünk onnan. Ja igen, utálom a romákat, bármilyen legyen, és bárhol!

Ma elég aktívak az ellenõrök, a munkahelyre jövet, kapásból az általam igénybevett két villamos közül mindkettõn volt ellenõr (kombínó, 17-es villamos). A 17-esen meg is büntettek 2 embert. A többin is találkoztatok ma velük? Vagy csak véletlen, hogy ma pont olyan vilamosokon voltam, ahol ellenõriztek?

hát én is ott feküdtem a röhögéstõl😊
Az nagyon komoly!!!:-)))

HEhe BKV sok veszekedtek ma a 30 as buszon h hogyan kell egy csekket kitölteni gartula😊😊😊
Nem is tudtam, hogy tilos "jópofának" lenni!?

Mike
hogy nehogy élvezd az utazást

Mike
egyszer egy 7a-n komplett mûsort adott elõ a vezetõ
mentesm is vele egy kört, nem szálltam le ahol akartam 😊

és a piros 7-esen is volt egy jellegzetes beszédû fickó, õt is kedveltem

Mondjuk, mert eltereli a figyelmét?

De miért tilos?

CattiBrie
😊)))

Nekem 30-ason volt ilyen, de írtam már a topikba. 😊

Amúgy ha jól tévedek ez tilos nekik. 😞

[/spam]&#8482;

Hallottátok már a 17-es villamoson azt a jó fej villamosvezetõt, aki nem csak egyszerûen bemondja a megállók nevét unottan, mint a többi, hanem mindig hozzátesz mást is, pl. ..és most döcögünk tovább a macskaköves úton, amíg el nem érjük a Kolosi teret... vagy valami ilyesmi. Szerintem jópofa!

Mike

Aki "gyöki-köcsi ellenõr, kapja be a BKV" szinten van, ahhoz csak leereszkedni lehet...

CattiBrie
Boldog Szülinapot! 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
omg, annyit nem adnék érte! 😛

[/spam]&#8482;

Match
sorry, nem tárgyalok olyanokkal akik courier betûtípussal írnak 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Max7
Éves? 😄 50ft-ról indul a licit én 51-et adok érte 😊[/coruier]

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]