BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tavaly tényleg volt? vagy csak néhány járat ingyenes a jó látható helyekhez:S
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
de a van a másik is, ma is imádkoztam, hogy átérjünk az astoriánál a lámpán, mert ugyan elõttünk egy teremtett lélek nem volt a buszsávban mégis vánszorogtunk
volt olyan is aki a zöldnél lassított majd megállt, õ bizony megvárja a pirosat 😊
ellentéte peid, amikor csuklóssal nyomultunk egy sima után, sárga, gyorsulunk, erre a sima, hopp lefékez, a csuklós vezetõje meg félrekapta a kormányt, még szerencse hogy nem volt senki a mellettünk lévõ sávban
de az autósok is végtelenül idióták, a busztól balra kanyarodnak jobbra, de a busz elõtt, mert nagyon kell sietni
annyira hogy utána szépen mindeki leszáll, és várjuk a rendõrt ( jó monjuk az utasok nem várják 😊
az is tetszett, amikor a furgon be akart sorolni, a busz meg nem hagyta, addig küzdöttek, amig végighorszolták egymást, fél óra múlva is még ott álltak (erre mondtam, hogy egyeseknek érdeke? seményezni, mert addig is lehet üddögélni, de te tudod, így van-e vagy sem)
egyébként meg azzal is szoktam szórakozni, hogy kapaszkodás nélkül utazom (így lehet lemérni ki tud vezetni buszt, és ki használja a pedálokat billenõkapcsolóként) tudom nem túl okos szórakozás, de valamivel el kell ütni az idõt 😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
156 a dániel u. felé és elhagyod a Rendelõintézetet, 2. példa.
Vári (most már 10-es) a Dísz tér felé amikor elhagyod a Bécsi kapu teret, 3. példa.
A busznak esélye sincs felváltani direktbe. Ha mégis össze jönne rögtön taposhatsz is a fékbe. Ez minden csak nem közlekedés. A 78-ason 3 megállószakasz van össz-visz ahol esetenként és busztól függõen érdemes felváltani direktbe. És akkor már 40 km/h-s sebességrõl beszélgetünk. A volvókban van átlagsebesség mérõ. 14-16 km/h az átlag. Ez vicc. Ezért mondom, hogy vasat és olajat takarítasz meg ha nem tiprod teljesen feleslegesen a pedált.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Teljesen tiszta, hogy vigyázni kell a biciklisekre és egymásra, ezen nem fogunk összeveszni. 😊
Én a cikkre reagáltam, mivel abból az jött le (nekem), hogy: "Jó, tudom, hogy tilos és veszélyes, de akkor is..."
Ha az ember tilosban jár, akkor bizony fel kell készülnie a kellemetlen meglepetésekre is. Ennyi
UFF 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
ugyanúgy ahogy más mopeddel, motorral, autóval, busszal, lovaskocsival
nem arról szól, hogy mindenkit meg kell ölni, aki veled közlekedik, hanem az a fontos, hogy mindenki épségben hazaérjen
ebbe bele kell férjen pár másodperces várakozás, elõzékenység és figyelem egymás iránt
kamionokat, teherautókat alapból kerülöm
A buszsávba kerékpárosokat engedõ táblával még csak KRESZ-könyvekben találkoztunk."
Nincsenek táblák kitéve, ez világos.
Tehát aki biciklivel ráhajt a buszsávra, az a mostani jogszabályok szerint nem tartja be a kreszt, mert a „ha csak nem jelzi azt külön tábla” nem jelenti azt, hogy kötelezõ lenne akár egyetlen ilyen táblát is kitenni az utakra.
Aki meg ennek ellenére "nincs elég bicikliút!" felkiáltással a buszok közé veti magát, az ne csodálkozzon már, hogyha kivasalják.
Az teljesen igaz, hogy kevés a kijelölt út, de szvsz nem a finoman szólva is „igen veszélyes közegben” való közlekedés a megoldás.
Bár aki mindenáron tekerni akar, az úgyis bevállalja.
Ennyi erõvel akár a gyalogosok is panaszkodhatnánk, hogy nem hagyják õket az úttesten bóklászni, holott õk aztán igazán szépen gondoltak arra a k**va buszra. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Tudod, egy autó rendszámát nagyon könnyû elolvasni, megjegyezni, és a sport / hobbibicajosok nem a gyenge fizikumukról híresek...
[/off]
Helyesen tetted. Ezeknek csak addig nagy a szája, meg hencegnek a "tetteikkel", amíg meg nem ölnek egy bringást.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Aztán akár melyik tapló mondhatja, hogy nem volt szabályos ahogy mentem, mert:
1. szabályos volt szinte mindig. Fõúton is úgy mentem, hogy a külsõ záróvonalon, illetve ha volt hely, akkor azon kívül.
2. Ha még szabálytalan is lett volna, nem az a megoldás hogy a halálba kerget. Ilyen erõvel, ha õ egyszer nem tartja be a követési távolságot, akkor helyben lõjjék agyon.
Apám egyik drága ismerõse pont amikor ott voltam mesélte, hogy neki az a hobbija, hogy minél közelebb menjen el a bicajosok mellett...gyerekkorom óta ismertem az embert, de úgy elküldtem a kurva anyjába, hogy csak nézett.
Ez van...bizonyos dolgok, bizonyos embereknél csökkentik az intelligenciát, legyen az bmw, kamion, aranylánc, akkora bicepsz mint a derekam, busz, jogsi, akármi.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
De ha jól emlékszem tavaly is ingyenes volt aznap az utazás!
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
"Nem akarok miattad a börtönbe kerülni, üvöltötte, miközben megfogta a nyakamat."
Belekergeti a bringást egy lehetetlen helyzetbe, majd neki áll feljebb, miközben testi sértést kezd el megvalósítani...
Ezeknek tényleg akkor kezd el kattogni az agyuk, mikor a bringást kiterítve látják az aszfalton? Hoppá, talán mégsem ez volt a jó megoldás...
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
ellenben a másikat szándékosan veszélyeztetni, nagy tömegü jármûvel melette centizgetve elszáguldani (volt ilyenben részem nekem is, sõt olyanban is, hogy elterelt útvonalon, ahol fekvõrendõr is van, a busz mégis vadállat módjára közlekedik a kertek alatt, és egy kanyarban úgy rámhúzta a tetü a járgányát, hogy ha nem dobom magam félre elnyom, pedig szembõl jöttem - és ha netán autóval jövök, akkor én hova megyek, a kertbe?) szal én nem értem ezeket az embereket
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
miért jó a buszsofõrnek ha halálra gázol egy kerékpáros? eseményezés után aznap már nem kell dolgozni? vagy ennyire jó a letöltendõ?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
látogatnék mindent sorba, csak nem lenne elegendõ az az 1 nap😄
most valami szállást kéne keressni:\ csak igy nehéz hogy semmi ismerõs, mert ha lenne már rég mentem volna😄
nem tud valaki valami nagyon olcsó kis szállást?😄 egyetemezõk albérletre ami éppen üres vagfy csak 1 ember van ott😄
Máv nem szokott ilyen akciót csinálni de a BKV-nál az a szokás hogy 20.-án ingyenes az utazás mindenkinek!
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
[/spam]™
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
[/spam]™
[/spam]™
köszi 😊
"Tizenegy perc huszonhárom másodperc alatt futotta végig a Guinness-rekord kísérletre felállított 40 Combinót a leggyorsabb versenyzõ, Bíró Gábor, a BKV Elõre SE csapatának tagja szombat hajnalban a Nagykörúton."
[/spam]™
forrás: index.hu