BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 139-es busz 16 perc alatt soha nemért a Délibe.<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Nehogy elfelejtsem és õsszel véletlenül vegyek. Szerencsére felelevenítik. 😊
[/spam]™
(mai hülyeség is megvolt)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
majd akkor tesz valamit, amikor a busz elnyomott
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
és nem is mindegyik tarnbantos
csak pk vmiért jobban képviseltetik magukat a többieknél
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
bár egyikkük amikor balra kanyarodott nagy ivben az utcámba, ahol én elõzékenyen megálltam, volt szíves rámhúzni, a kurva buszt, azt hittem utána megyek és kitépem a fülkéjébõl
mert perzse hivhatok rendõrt de minek - meg akart ölni - és? rendõr vállrángatással el
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Igaz, utána nem is találkoztunk velük pedig minden nap a városban lógtunk. 😊
Eleinte bonyolultnak tûnt a város 'bkv' hálózata, de meg lehet szokni. Olyan fura, hogy van vagy 20 hév+metró járat. 😊
Meg, hogy egy peronon, jöhet 8 féle hév. 😊
De a jármûvek többnyire tiszták. Azért nem tökéletes, de a hév 'leülhetõ'. Viszont metrón nem ültem, az elég mocsok. Azért ottkint is van hányásfolt, meg ilyenek. De ezek csak a metrón. A hév viszont nagyon sirály. 😊
[/spam]™
Ez szabályos?
Régen mindig azt mondták a felnõttek, hogy a szélén.... De a közepén sokkal biztonságosabb.
[/spam]™
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
bár nemtom... gyalog a keleti és csepel nagyon messze van?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
mert nem vagyok otthon
amugy heti berletem van a helyi `bkv` jaratra .)
Feltételezni semmertem, hogy rosszindulatból írtad. Így én sem támadó szándékkal írtam a soraimat. Tõled nem is szoktam meg az ilyen beszólásokat, tekintve még nemigen fordult elõ. 😊 Azért írtam a reakciómat rá, mert én az ilyen embereknek ezt szoktam mondani.
olyan ez mint a járat, viszonylat
eseményezett
ha nem lenne egyik haverom a bkv-nál én sem tudnám ezeket a bûvös szavakat
ne érts már félre
ezt irtam?
átlagnép
pl. dugóban az egyedülazautóbanozás megy
persze hogy nem gondol bele, leszarja, neki az a fontos, hogy 19:30-kor találkozotzik Amálkával és nem ér oda
vagy reggel nem ér oda az értekezletre
Nem vagyok idióta azért mert azt hajtom végre amiért fizetnek. Ha nem tetszik a rendszer, tájékoztassák a céget. A kiszámítható menetrendet az utasok bosszankodása ellen találták ki a rengeteg utaspanasz beérkezése után még sok-sok évvel ezelõtt, hogy minimálisra legyen csökkentve a késés. Márpedig ha jól belegondolsz pengeélre állított menetidõ nem tûri a budapesti közlekedést. Ebben az országban, ebben a fõvárosban nagyon sok szabályt leszarnak az emberek. De ha kinézel az utcára, magad is láthatod. A buszban nincs magasságkormány, ezt tudomásul kéne venni. Olyan menetidõbõl ahol van rátartás, ott van lehetõség az idõd utólérésére. A menetidõ 10%-át adhatják max. várakozási idõnek az érkezési idõ és a visszaindulási idõ közé. Ez természetesen egy 15-ös viszonylaton nem mûködik, hiszen ott olyan emberekkel van tele az egész belváros akik megengedhetik maguknak, hogy letojjanak minden szabályt és torkon sz@rják a busszal utazó emberek, köztük talán a saját rokonaikat is. Ez a 10% sok más esetben sem mûködik, de törekedni kell rá a menetrend kiírásánál. Ez ugye függ az adott viszonylat kiszámíthatóságától (is). Más kérdés, hogy a menetrend elkészítésénél a forgalommérés adatait felhasználják, ami a mérési idõszak alatt a buszban elhelyezett tömegmérleg eredménye ad a mérési idõponttal együtt. Mivel a késésekre és a terhelésre kiváncsiak ezért épeszû buszvezetõ pont hogy ekkor nem tapossa a buszt. Mert akkor kevesebb idõt adnak 1 kanyarra. Márpedig napi 9 óra pengeélen táncolás a bp-i közlekedésben csak egy idiótának (amibõl több is van a cégnél) érdeke. Jómagam "behúzott kézifékkel" vészelem át ezt az idõszakot.
Sofõr sem vagyok. Ezt a szót ma legfeljebb a taxisok érdemlik meg. Akiket én inkább hiénáknak hívok. Jómagam autóbusz vezetõ vagyok. Elvégre nincs villamos sofõr sem és vonat sofõr sem. Ahogy metró sofõr sincs.
😊
az utasoknál meg az óranézegetés
meg idiótasofõrözés
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
És a 15-tel közlekedés. Bár ez utóbbi a kresz szerint szabálysértés.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Vajon milyen idokozonkent moshatjak le a kapaszkodokat?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu