6962

\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • Molnibalage
    Ja. Közben lehet, hogy a város meg fog bénulni hétfőn. Akkor be sem megyek Bp-re, mert tök felesleges...
  • fsgh
    valami jó kis oldalt nem tudsz ami megbízhatós és gyors?:D

Hihetetlen hogy említést se tesznek a sztrájkról a főoldalon...pofátlanságnak tartom...(legalább is én nem láttam sehol erre utaló dolgot...)
  • Fabio Capello
    pont most ülnek össze egyeztetésre, de nagyon úgy néz ki lesz sztrájk
  • fsgh
    Szasztok! Valaki nem tud valami konkrét friss infót az esetleges hétfői BKV sztrájklról?
  • Molnibalage
    Ez egyszerűen már tűrhetetlen.

Más egy ÉLET alatt nem rak össze ennyit, ez a paraszt meg azért kap, mert ÖNKÉNT megy el. Ez egyszerűen hihetetlen...
  • Molnibalage
    Na parasztok randalíroztak és még büszkék is rá a felrakott videóval. Én ott lettem volna HÜLYÉRE vertem volna a kis parasztokat. Mindkét kéz eltörése garantáltan hátráltatja ezt. Fényes nappal vágtam már pofán kis szarosokat HÉV-en.
  • Christo
    Kontroll kimaradt jelenet

ez pedig off, de a kontrollos szöveg alapján kapcsolódik
  • Atisz #4388
    Mert akkor a kombájnó megvásárlásakor nem tudott volna pénzt csúsztatni a csókosoknak :D
  • Christo
    Az :)
  • BenceYCE
    Nem tűrhetem tovább ezt a becstelenséget!
    Méghogy a nagyrabecsült Gurcsány Miniszterelnök URAT megölni! vagy Kóka Őfenséges fejedelmét! Felháborító ez itt Demszkigrádban! Mondd meg kivagy és áll ki velem ha mersz! :) Miféle szélsőséges és radikális eszmék terjedhetnek itten az esgén?!
    A végén még kitüntetést kapsz és nagy kő esik le 9.9 millió ember szivéről! Áruló! :) :D
  • Christo
    Ohh, hát ha már így elfantáziálgatsz, szerintem sokkal egyszerűbb lenne ha elmennél egy olyasmi rendezvényre mint a Combinó átadása. Ott szinte karnyújtásnyira voltam egyszerre Kókától és Demszkytől meg még egy harmadik politikustól. Már csak Gyurcsány hiányzik. Ráadásul történelmi hős lenne belőled :) És amit tennél, egy igencsak válságos időszakban tennéd a magyar nép nevében :P
  • Molnibalage
    Néha eljátszok már a forradalom gondolatával. Összevissza 12 db T-72-es van az országban ami működik. Történetesen ismerem a harckocsizók parancsnokát. Ha az a 12 db jármű elindul nem állítja meg semmi itthon. A célpontok megvannak...
  • Christo
    Hát igen, ez is azt mutatja hogy ebben az országban bármit meg lehet tenni. Nagyon felerősödött az elmúlt években az mszp oszd meg és uralkodj taktikája, hogy felemelnek mindent, hogy az emberek azzal legyenek elfoglalva hogy miből fizetik ki az adókat és eközben ne jusson idejük gondolkozni és cselekedni.
    Dávid tényleg a már elmondottakat mondja el megint, és Regőczi még mindig a bkv köreiben van és egyelőre még röhög a markában...
    Az a baj hogy mára már sikeresek kialakítottak egy olyan rendszert amin alig lehet változtatni. Sajnos nagyon sok ember élete abból áll, hogy munka után hazamegy és rtl klubot néz vagy esetleg elmegy inni...stb. Igyekszik a kormány elintézni hogy másra ne jusson keret. Vagy idő vagy pénz. Emellett a vidék teljesen elhanyagolt... Budapesten meg épül a vacak 4-es metró, emellet egy méter villamos is csak 5-6 évente fog...
  • Mighty
    En pl. csak otthon tudom megnezni, mert melohelyen tiltva van minden videomegoszto oldal.

Egyebkent meg sajnos nem tortenik semmi. Vitezy minden forumon/interjuban a mar tobbszor elmondottakat mondja el. Nincs elorelepes az ugyben :( Talan ezzel is magyarazhato a videok nezoinek alacsony szama.
  • Christo
    OFF
    Száz év múlva már tök természetes lesz az is hogy takarmányon élnek az emberek. Mindenkinek ki lesz mérve a napi sűrített vitaminkocka adagja és a vízadagja. A tankönyvekben meg le lesz írva hogy túlnépesedés van, nem lehet mást tenni. A szarrágóknak meg már saját kontinensük lesz, ahova a halandó emebrek nem tehetik be a lábukat.
    Én csak arra leszek kíváncsi, hogy a modern kor eszközeit (pl genetika) mikor veszik majd igénybe a nagyon gazdagok. :)
    ON
    A VEKE ha meg felülről nézzük azért harcol hogy egy ezer sorból és ezer oszlopból álló táblázatban egy vagy két nulla helyet egyes legyen írva... ennyit ér kb a budapesti tömegközlekedés a világ dolgaihoz képest. És tegyük hozzá, ha Dávidék rendbe teszik, a jövőben még mindig le lehet újra rombolni.
    Mindenesetre: HAJRÁ DÁVID! HAJRÁ VEKE!
  • Molnibalage
    Ez mutatja, hogy a magyar ember azért egy picit birka...
  • Christo
    Hát mondjuk mivel ez előre meg van rendezve ezért a nőnek meg lett mondva hogy azért kérdezzen ő is valamit, de egyébként Dávidé a szó, és itt elmondhat mindent ;)
    Kár hogy ma már alig nézik meg 60-an miután 10szer több helyre belinkelem mint régen, amikor még 300-500-an nézték meg rögtön egy nap alatt.
  • Match
    Jah, tényleg jó.
    Viszont ez a nő mellé fel kéne venni egy embert, aki hátbadobja egy révai nagylexikonnal ha megszólal.
    Már a közepe fele vártam hogy Vitézy mikor szól be neki hogy legalább 1 olyan mondata legyen, amibe nem vág bele mindenféle lényegtelen hülyeséggel.
  • Molnibalage
    Ja. Az a baj, hogy ma a média csak akkor mond talán igazat, ha jól pofánvered őket. Vagy még akkor sem.
  • Christo
    Vita a járatritkításokról 2. rész: Interjú Vitézy Dáviddal

ez viszont nagyon jó összefoglaló lett ;)
  • Mighty
    Ez mar a 2. hir, amiben fideszes tagnak nevezik Vitezy-t. Lepnie kene mar ezugyben vagy rajtamarad.
  • CattiBrie
    Erről a járatritkításról mikor lesz valami döntés? Mikor dől el, hogy lesz-e vagy sem?
  • Christo
    A budapestiek elutasítják a játartitkítást

ezt nézzétek meg, szinte sehol nincs fent a neten csak nálam, legalábbis így vágottan csak
  • Christo
    Hát igen, ilyen apró csúsztatások mindig vannak... aztán ugye sok kicsi sokra megy. Dávid elmondta már százszor hogy Tarlós István hívta őt meg, de mindenki megszavazta őt, tehát nem a Fidesz delegáltja. A delegálás már nem a meghívás hanem a megszavazás. De persze divatos lejáratási módszer ha valakire azt mondják hogy fideszes... mindesesetre nem "fideszes tag". Ez tényleg durva hiba.
  • 0Fritz0
    Pontosan megfogalmazva: Fidesz által delegált tag.
    Egyébként ez most mit számít?
    Aki párthovatartozás alapján ítél, annak mondhatod.
    Mint ahogy te is: A TV2 nem tévedhet, csak ferdíthet. :)
  • Molnibalage
    He?

FIDESZ-es tag??? Nem hazudnak ebben??? Vitézy nem politizál... Ferdítünk kevdes TV2??
  • Christo
    Kicsit megkésve ugyan deh itt a videó:
    Vitézy Dávid: nyilvános fórum a bkv járatritkításáról
  • bertino
    http://itcafe.hu/hir/a_bkv_bevezeti_az_sms-jegyet.html
  • BenceYCE
    Azért tetszett a vezér szóhasználata. Belátta, hogy tévedett. Ekkora szembeszéllel nem akadna ember aki nem magát hugyozná le. Éljen soká a nagyrabecsült városvezetés!
  • CattiBrie
    A Duna Plázában van egy LEGO combino :D
  • Molnibalage
    Az utaskapacitás összehasonlításban nem vagyok biztzos. A gond a kapaszkodással van, ha sok ember van alig lehet jó fogást találni valamin...

A Combino villamosokra költött 40 milliárd körüli összegből egy gyárat lehetett volna építeni ahol villamosok és metrószerelvényeket gyártanánk. Ez két felől is jó lett volna.

1. Nem halna ki az ehhez értő szakember gárda + a hazi ipart támogatnánk. Nem csak Bp-nek gyárthatna...

2. Exportra is mehetne a dolog, mert ugye a magyar munkaerő olcsóbb.

De nem, mi csak szórjuk a pénzt. Érdekes módon a cseheknek megéri az általam felvázolt felállás és akkor oraszág, mint mi...
  • I.C.ram
    Metro presztizskérdés volt. Mindenhol metrokat építenek manapság. Demszky meg semmit nem ért el a 17 éve alatt. Gondolta, hogy valami nagyot kell alkotnia az utolsó ciklusában. Hát nagyot bukott vele.

Múltkor azon gondolkoztam, hogy a Combinok helyett miért nem költötté azt a többszázmilliót a Ganz villamosok restaurálására, és a hajtásrendszer korszerűsítésére, légkondira stb. Lehetne belőle csinálni ilyen retro villamost direkt. Illene a városhoz. Max venni a mozgássérülteknek 1-2 alacsonypadlós szerelvényt, bár én még soha életemben nem láttam tolókocsist villamoson, mert egyszerűen nem férnek fel rá. A combinonak az utaskapacítása feleannyi, mint a Ganzoknak.
  • I.C.ram
    Ja úgy gondolta, hogy mostmár eléggé megszedte magáz ahhoz, hogy 2 évig nyaraljon, aztán megint kiosszanak neki a honatyák valami jó kis állást.
  • Christo
    Jöhet a következő akit ki kell készíteni :D
  • Molnibalage
    Lemondott a vezír. Éljen.
  • Molnibalage
    Röviden és tömören, a jó #!&@!*# anyjukat az!

Vagyuk itt páran akik kevesebbért is adnának jobb tanácsokat.
  • Atisz #4359
    Ezt pont láttam, pár elég ritkán nézek Nap-keltét...
  • Atisz #4358
    Ennél jobban én sem tudtam volna összefoglalni (a köpködés nélkül :)). Erre szoktam azt mondani, hogy van egy álmom: 1 parlament szdsz nélkül...
  • Molnibalage
    Amen.
  • Christo
    Vitézy Dávid a járatritkításokról

nézze meg mindenki, nagyon jól sikerült :) hajrá Dávid!!! :D