BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze hogy nem hallottad, nem vagyok kommunista
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Te mondtad, hogy mindenki saját maga alakítja az életét..
No nem mintha ez nem így lenne, csak te hangoztattad ezt korábban többször is.
[/spam]™
Én egy másodpercig nem izgultam. És nem csak azért mert 4én nem BKV-zom, hanem mert úgy sem lesz soha sztrájk.
[/spam]™
csak pofátlanság egy szinten, kaptak idén már emelést, csak nem nekik nem elég, és ameddig egy állami monopolcégnek dolgoznak, és meg tudják bénítani a várost, addig akár hetente és kérhetnek fizuemelést, toronyórát lánccal, vagy hogy a nagyfönök hangosan kotkodálva járkáljon körbe a Moszkva téren, aztán úgyis az egészet rábasszák az utasokra, ha nem az utasokra, akkor konszolidálja az állam, akkor meg az adófizetõkre
ez a dühítõ
elhiszem hogy dühítõ hogy te nem verheted ki a balhét pedig jogos lenne, de azért legyünk már reálisak, elég szomorú az hogy a legtöbb ember nem tud tiszteségesen megélni hiába végzi vagy próbálja végezni a munkáját rendesen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
úgy kibasznak mint a macskát szarni
másrészrõl bazmeg ha sztrájk akkor sztrájkoljatok
még mindig él a szocializmus
én mondjuk nem kaptam fizuemelést 2002 óta, de sabaj
csak sírjatok, de szar nektek, de tényleg
de csak addig fogtok baszakodni, amig állami a cég, mert addig befosik a munkaadó
násrészrõl ki fogja kifizetni a fizetésemeléseteket, az adózó, meg az utas
mert ugye a BKV monopolhelyzetben van, ha holnap 350Ft egy jegy és 12k egy bérlet, akkor annyi, max lehet járni gyalog
gusztustalan
másrészrõl úgyis tudtam hogy meg fognak egyezni, ez az egész csak nyálverés
én biztos nem tárgyaltam volna éjszaka, meg nem is haltam volna bele mint a MÁV vezér, akit voltak szivesek a drága mozdonyvezetõk kinyirni
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
megyek és bejelentem, hogy egy hét múlva lezárom az m7-est ha nem duplázzák meg a fizum
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A vasárnapi bértárgyaláson új, számszerû javaslattal állt elõ a BKV menedzsmentje. A társaság amellett, hogy továbbra is fenntartotta az idei üzleti tervben az idénre minimum 15 ezer Ft/fõ/hó bérfejlesztést elõirányzó ígéretét, megállapodást javasolt a 2007. október 1-e és 2008. december 31 -e közötti idõszakra. Eszerint a BKV 2007. szeptember 1-tõl az eddig vállaltakon felül 6000 Ft/fõ/hó bérfejlesztést, míg 2008. január 1-tõl további legalább 7100 Ft/fõ/hó pluszpénzt ad. (Utóbbi akkor lehet több, ha az Országos Érdekegyeztetõ Tanács ajánlása nagyobb.)
A BKV úgy tett ajánlatot, hogy a mostani béremelést a szociális juttatások terhére adja meg dolgozóinak, azaz az nem okoz terveken felüli költségeket a vállalatnak.
itt
NFO
A Sláger rádiót, mint az évek óta a legtöbb kártérítést kifizetõ adót azóta nem hallgatom mióta a két fõf@sz, Nílusparti székelymagyar megmondta 9.11 után a frankót, hogy kézigránátot kell a Palesztin gyerek kezébe adni és megmondani Neki, hogy csak otthon a családja elõtt húzza ki. Ha ezen múlik, akkor sajnálom, antiszemita vagyok! Nem szertnék az lenni, de ezt Õk keltik bennem. Gyûlölöm a vallási fanatistákat és a velük vállvetve harcoló kutyákat is. A szomorú az, hogy pénzzel megoldota a SR, hogy az egész országban legyen lefedettségük. Így mindenki hallhatja a színvonalas mûsorukat, a kártérítéseket meg mind az állam, mind a hallgatóság felé zsebbõl fizetik ki.
Maci, villamosvezetõ (Örs - Bosnyák között jár)
Felesége is villamosvezetõ (3 gyerek)
8%, 5600 Ft emelést kap
Szívesen mennének a Clinton vacsira.
[/spam]™
Még ha bele is mennének a 66%-ba, szerinted ki az a kolléga aki nem fog hibát jelenteni a csúcsban? A szerkocsisokat meg éppen leépítették, mert "túl sok volt belõlük". És ne legyél abban se biztos, hogy nem a szerkocsis kolléga fog segíteni mûködésképtelenné tenni a vasat. Az egészben csak azt nem értem, hogy miért ígérnek felelõtlenül ha azután mosakodniuk kell, hogy nem Õk b@szták el hanem a buszvezetõk éhesek.
[/spam]™
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
az általatok bõszen szidptt sátáni multik pl. nem minimálbérre jelenti be a munkavállalóikat
tõlem tüntethetnek, sztrájkolhatnak a buszvezetõk, nem zavar
akár egy hétig is
de akkor sem adnék nekik egy kanyi pénzt se
a vállalkozókrol irt véleményemre?
nem számit mit hiszel mert ez a valóság!
csak nézd meg azt a céget amelyik az eladott autóbusz vonalakat üzemelteti....(transman)
nahh ott is megkapják a kollégák a 150000 ft-ot...de csak 75 ezerre vannak bejelentve
mert nem érné meg az üzemeltetõnek olyan sokat kellene utánuk fizetni............
1ébként pedig nagyon sok vállalkozó ismerõsöm van akik így csinálják
kénytelenek........
mindegy részemrõl ennyi...<#email>#email><#law>#law>
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
Nem érdekel, kiféle-miféle sajnáltatások mennek a bkv felé, de basszátok meg a kurva anyátokat, demszkytõl kezdve a legutolsó törött villamossínátállítóig.. kivéve benceYCE, téged régebb óta olvaslak, és tisztellek, amiért megpróbálsz becsületes lenni abban a mételyben.
Mike.. ha jól olvastam, a 4-6-oson utazol a legtöbbet.. én nagy ritkán utaztam rajta, szóval tényleg egy burokba zárkózhatsz, mivel idõnként önkéntelenül láttam és hallottam gyomorforgató jeleneteket, mint például egy dagadt cigánynõ a korlátba kapaszkodva leguggolt az egyik lépcsõsorra hugyálni, és gyorsan le is szállt az idõközben megállóba gurult villamosról, mielõtt mi, az utasok rúgtuk volna ki, egy esõs délutánon. A ravasz..
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ez a mai magyar helyzet. Sokan kevesebbet keresnek, mint amennyit ér a munkájuk. De ugyanakkor nem értem, miért kell felháborodni azon, hogy sztrájk idejére felvennének buszsofõröket, mivel MINDENKI helyettesíthetõ (én is). Aki nem hajlandó rend3esen dolgozni ahelyett az alkalmazó cég felvehet mást. Ez van.