BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
nem tudom mit hisz a bkv, nemzeti sport bliccelni a bkv-n, amikornem jártam napmint nap órákat a bkv-val én elvbõl nem vettem jegyet, tetü egy banda nem érdemli meg
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[/spam]™
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
nem mintha tartoznék a bkv-nak
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Ezt nem is kommentálnám... Ez olyan magyaros húzás...Gratulálok. Európában lennénk, vagy mi és **** unk befizetni a büntetést, a metro meg ugye ingyen szállít ejj kommunizmus powa
[/spam]™
"Várhatóan november 15-étõl láthatnak munkához a behajtók, a módszert rájuk bízzák, így nem tudni, hogy elõbb levélben keresik meg a visszaesõ bliccelõket vagy rögtön személyesen, netán a munkahelyen - megszégyenítve így az érintettet."
Ezt nem is kommentálnám.... Ez olyan BKV-s húzás... Gratulálok. Európában lennénk, vagy mi. Nem fizet az adós? Bepereljük, sõt, nyilvánosan meg is szégyenítjük.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Vagyis ha reggel 7kor megveszed, akkor másnap reggel 6kor már nem érvényes.
De semmi tapasztalatom nincs, csak én így gondolom.
[/spam]™
köszi a választ elõre is^^
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
ellenõr elkéri lakcímkártyát és diákot is ?
Vagy a bérlet vásárlásánál meg kell mondanom, hogy melyik számú járatokat használom a suliba járásra? 😄
Mert én nagyon bonyolult úton is el tudok jutni oda. 😄
[/spam]™
Minden nappali és esti tagozatos tanulónak 90%-os kedvezmény jár, melyet az iskola és a lakhely közötti utazásra vehet igénybe.
Tényleg mi jelent az, hogy "az iskola és a lakhely közötti utazásra vehet igénybe"?
A nagymamámat már nem látogathatom meg vele?
Vagy csak akkor érvényes, ha suliba megyek (az útvonal mindegy)?
[/spam]™
Ide jó ez a színvonaltalan szolgáltatás, és addig jó is lesz, amíg -mint itt a topikban is- ez nagyon sok embernek megfelel.
Mivel újra diák leszek (oh yes 😊 ), így szándékozok ismételten bérletet venni. DE; most látom, hogy eléggé megváltoztak a dolgok, már nincs 67,5%-os kedvezmény, hanem azt mondja 90%-os kedvezmény van az iskola és lakhely között, illetve "arcképes diák bérlet" van. 1. kérdés: mi az, hogy arcképes? A diákon van arckép, ugye nem kell bérlettartót csináltatni? A 2.; ez kicsit bonyolultabb. 😊 Én budaörsi vagyok, tehát akkor 90%-os környéki is jár és 90%-os pesti is (V. ker-ben van a sulim)? És mi van akkor, ha én mondjuk Rákoskeresztúrra keveredek ki, ott már megbaxhat az ellenõr? Mondjuk a suliba is van vagy 4-5 alternatíva, ahogy be lehet jutni, szóval ezt akkor ki dönti el, hogy mi számít iskola-és lakhely közötti utazásnak?
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
A közlekedési társaság közlése szerint a bliccelõk elleni fellépés óta napi 7-8 millió forint többletbevételre tesz szert a BKV Zrt. A jegy nélkül utazók elleni kampány a Combino villamosokon folytatódik, keddtõl egy héten keresztül több jegyellenõrre számíthatnak a 4-es és a 6-os villamoson utazók.
Forrás: http://hvg.hu/itthon/20070903_villamos_nagykorut.aspx
[/spam]™
Átlátod a helyzetet. Ez van. 😞
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
már most eldöntötték a jövõ évi emelést is ami nem emelés,hiszen a szociális juttatásokat csökkentették és abbol adták amit adtak...
magyarul semmit .(
hmm...
akik ezt aláírták azokat szélnek kellene ereszteni (szó szerint!)
sok budös tetürágó a város és a bkv vezetésében yol megszívatta a dolgozókat.........
a szakszervezeti vezetõk meg (akik belementek ebbe)ALKALMATLANOK arra amit csinálnak....
ez egy nesze semmi fogd meg yol mutatvány ........
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
Persze ez nem azt jelenti, hogy tudtam mi az. 😊😊
[/spam]™
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
|
|
V
Repatarurgyán