BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
index.hu
No comment.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
index.hu
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
"Örüljek neki, hogy lehetõséget adnak a bérlet utólagos bemutatására és nem fizettetik ki a teljes büntetést, csak egy kis részét" ...
Amúgy a Havi bérlet se 35 napos... ugyanis, ha 3-án veszed meg utána köv hónapban lehet, hogy 5-én veszed csak meg, de attól kezdve már csak 5-én tudod "legkésõbb" megvenni és akkor már az is csak 30 nap. Tehát a havibérlet is gyakorlatilag csak az elsõ vásárlásakor 35 napos, utána már nem annyi.
[/spam]™
[/spam]™
Kiváncsi vagyok mit keménykednél egy civil kétméteres kigyúrt kopasszal, akinek mondjuk nem evszik el a megélhetését ha visszakézbõl taknyántenyerel egy ilyen szimpatikus megnyilvánulásod után..
Vedd már észre h magadat égeted ezekkel a múmájer dumákkal.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Ezzel szemben a te javaslatod volna egy jó megoldás. Ha nem aznapi a bérlet, amikor elkapták, akkor fizethet rendesen. Ha korábbi, akkor tényleg csak a kezelési költség (csekk, Akácfa utcában ücsörgõ idejének fizetése) lehetne a bünti. Terjszd fel a BKV oldalán 😊
Havi bérlet lecserélése az azzal egyenértékû 35 napos bérletre (azért 35 napos, mert ugyebár a havi bérlet köv. hónap 5-e éjfélig érvényes) némileg csökkenteni lehetne a bérletért sorbanállók számát. Valamint, hogy a 35 napos bérlet kiadása is gyors legyen egy egyszerû, elektronikus szerkezet bélyegezné be az érvényesség dátumát.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Én amióta BKV-val járok, mindig veszek bérletet. Ez ok, ami nem ok az az, hogy ha véletlen otthon hagyom a bérletet, akkor lenyúlnak 2500 Ft-ra, csak azért mert épp otthon felejtettem az amúgy érvényes bérletemet.
Én ezt az egész bérlet rendszert átformálnám, hogy igazságosabb legyen, méghozzá úgy, hogy a "havi bérletet" megszûntetném és 30 napos bérleteket adnék helyette. Azon rajta van a dátum, hogy mettõl meddig érvényes. Ezután a büntetéseket átformálnám úgy, hogy az, aki otthon hagyja a bérletét, de késõbb be tudja mutatni, hogy korábbi dátum van a bérletén, mint a büntetés - vagyis a büntetés idejében már rendelkezett érvényes bérlettel - akkor neki nem kellene büntetést fizetni ( max 200 Ft "kezelési költséget vagy mittomén mit). Az, aki aznapi dátummal tud bérletet bemutatni, annak kelljen 2500 Ft-ot fizetnie. Aki meg semmit se tud bemutatni, annak meg a teljes büntetést kelljen fizetni.
Szerintem így lenne igazságosabb a rendszer és nem kezdene el az addig rendesen bérlettel utazó ember gondolkozni azon,(ha esetleg második alkalommal büntetik meg), hogy lehet inkább kockáztatni kellene a bliccelést és, ha véletlen elkapják akkor vesz egy bérletet és ugyan ott tart, mintha eleve vett volna egyet... viszont, ha nem kapják el, akkor meg ingyen utazik.
arról ne is beszéljünk hogy a cigányok a gatyádat lelopják alólad
Mighty #3875: Jobb helyeken kiteszik... rosszabb helyeken (Magyarország) ellopják, összetörik, megrongálják.
Azt azert te is tudod, hogy diakberlet csak a diakigazolvannyal egyutt ervenyes. Volt errol par hozzaszolassal arebb mar vita es akkor is ez jott ki belole.
[/spam]™
Meg utána olyanokat hallottam, hogy "én a sávomban voltam" (buszos). "Én is a saját sávomban voltam" így az autós.
Meg véleményem szerint annál a kanyarnál a buszoroknak legtöbbször az a baja (jogosan), hogy a kikanyarodó autók 'asznak megvárni a buszt míg az bekanyarodik (autósok mellett legyen szólva, hogy a kanyar beláthatatlan, ha nem gurul ki a vonalon kívülre az autó, nem is látja, hogy jön-e busz). És azt el tudom képzelni, hogy buszsofõrnek nem tetszett, hogy nem adják meg normálisan a falatka járgányának az elsõbbséget, amit megértek.
Csak ilyen értelemben fa$z a keresztezõdés és mindkét félnek elõzékenynek kellene lennie.
[/spam]™
elég sokat jártam ki Kossuth-térre és mindig volt (és van) bérletem
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
De ha elmek Pestre mivan? Libri ben sem adtak kedvezményt mert nem volt rajta matrica :S
BKV számlát majd viszem suliba igazgatónak 😊)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
30-as. Fél 8 után, Újpest.
Busz balra kanyarodik. Autó balra az utcában van. Szûk a hely és ilyenkor az autós hátrébb tolat.. szal valahogy elférnek egymás mellett.
Jelen esetben a buszos megindul és egy olyat fékez, hogy az összes utas a nyakában terem. (velem együtt, pedig hátul álltam
Utasok le, kövi busz...
Szerintem a buszos volt a hibás, mert megvárhatta volna míg a kocsi hátrébb gurul... És nem tudom, talán a fékezés erejébõl érzem én azt, hogy direkt volt. Ha sima az út (elfér a kocsi mellett), akkor nem indul ilyen erõvel neki a busz (ha ment 3 métert) és egy akkorát tudott fékezni... Azt meg nem hiszem, hogy az autós hirtelen megindult volna elõre (a buszra rántja a kormányt).
Amúgy a kocsiban egy középkorú férfi volt gyerekekkel és nem ment ki a keresztezõdés közepébe, valahol a felfestett vonalnál állt meg.
[/spam]™
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A turulosokig sztem nem kell elmenni, elég csak a szimpla fidesz-szimpatizánsokat felhozni példaként, ha Bp-re mennek egy beszédre/tüntetésre. Szerintem õket is "remekül" el lehet riasztani az áremeléssel és a fokozott ellenõrzésekkel. Demszkáj herceg véleményét és limitált liberalizmusát pedig már ismerjük ezen emberek irányába (lásd még: Gergényi kitüntetés, no-traktor táblák)...
Siettem, dolgom volt, és szerintem nem volt igaza, azzal, hogy nekiállt pattogni, és keménykedni, mert nem volt bérletem. Örüljön, hogy vettem bérletet. Ez amúgyis hülyeség, hogy a többség nem jár felsõoktatásba, délután 2-kor aki dolgozik az dolgozik, csak az egyetemisták rohangálnak válltáskával. (és megjegyzem elkérték még aznap a bérletemet, és nem kérték mellé a diákot, mert van akinek az iq-ja nem egy agyhalott lombszöcske szintjén van)
Ezt mibõl következtetted ki? Most puffogtassak ilyeneket, hogy ne rágalmazz?
Amúgy a diák bérlet értelemszerûen csak diákkal érvényes. A többség nem jár felsõoktatási intézménybe, tehát jogos a gyanuper, hogy te sem.
Majd akkor lehet pattogni ha valamit nem az elõirások szerint csinálnak, de egyenlõre csak te csaltál, illetve hibáztál.
Én mindenesetre nem akarok a te "hiányosságaid" miatt többet fizetni.
elv az hogy nem fizetek egy olyan cegnek aki nem kepes minosegi szolgaltast nyujtani, megkeseriti az eletem akkor is ha van berletem. az ejszakai jaraton a 20 perces kesleltetes amivel ki tudjak huzni a gyufat legutobb. vagy a 2 altalanost elvegzett betanitott munkasuk, aki szamara elkepzelhetetlen, hogy miutan valaki elvegezte a kozepiskolat (szamara igen hihetetlen modon 18 evesen) az tovabbtanult es lehet diak. nem volt nalam a diakom, mert kulfoldrol jottem haza, csak berletet vettem, erre nem akart ez a ketlabonjaro szardarab leengedni a metroba, mert hogy nem hiszi el hogy diak vagyok. es meg neki allt felljebb mikor kioktatolag elkezdte mondani, hogy ugye hogy van miert elkernie.