6962

\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • Atisz #4556
    Eddig nem történt meg... talán azért mert nekik is világos hogy ez a topik nem létezik politika nélkül. De ez gondolom neked is világos...
  • Molnibalage
    Teccik érteni? 0,4 % (!!!)-ot nem tud adni az a fasz d..
  • STurmGewehr
    Kurva Volán sosem sztrájkol rák megeszi mindet
  • Mike at home
    ezt beszéld meg a moderátorokkal
    nagyon szivesen bannolnak akárkit
  • CattiBrie
    Nem kedden vagy szerdán? Utoljára ezt hallottam.
    Persze jó, ha nem, mert szerdán ZH. :)
  • fsgh
    jövőhét pénteken egésznapos sztrájk. Hacsak addig meg nem egyeznek
  • Atisz #4550
    +200 biztos nem, nincs akkora baráti köröm. De ha pl. ide írkálok néha, talán más olyan ember is a fejéhez kap(hat), aki egyébként elzárkózik a politikától.

Szerintem butaság kizárni sg-ről a politikát, elég sokan elzárkóznak tőle maguktól. Aztán persze jönnek a kifogások, de amikor véleményt kéne nyilvánítani, akkor csend van.
  • CattiBrie
    De valami kézzel fogható? Úgy értem, eredmény?
    Mondjuk nem a 'panyol viaszra gondoltam, de ha miattad ment el +200 ember pluszban szavazni ('megfelelő irányba'), az már valami. :)
  • Atisz #4548
    Ahol tudom (többnyire szavazás, baráti kör, fórumok). Ha páran felkapják a fejüket, az már jó. A közöny halál.
  • CattiBrie
    Ha van véleményem sem ide fogom leírni.. :))
    Vagy amúgy te valamerre másmerre is ki szoktad fejteni? És milyen eredményekkel? (mondjuk nem sg-n.. :])
  • Atisz #4546
    Én úgy tudom hogy 20-at, de most Antal Attiláról volt szó.
  • I.C.ram
    Aba Botond csak 12 misit kapott, nem? Valami ilyesmire emlékszem.
  • Atisz #4544
    Ha szó nélkül elmész mellette, akkor tuti marad minden a régiben. Vedd észre, hogy ma a hallgatást is véleménynyilvánításnak veszik egyesek (lásd még 3 igenes népszavazás, + "csendes többség")...
  • Atisz #4543
    Ha te lettél volna A.A. helyében akkor igen, tőled is sajnálnám a 60 millát. Főleg úgy hogy helyzetbe hozod a fiadat, kihasználva a pozíciódat.

Egyébként meg szerencsére már maga a kapitány sem támogatja a végkielégítést, úgy tűnik ennyi visszatartó ereje még van a közfelháborodásnak...
  • Mike
    próbállak rászorítani arra, hogy gondolkozz, agyatlan vagdalkozás helyett
  • Mike
    ezt te miből gondolod?
    szerintem Demszky alkalmatlan
    és ezt már párszor leírtam ebben a topikban is
  • Punker
    hogyne hozott volna fel érvet, ő demszky pártján áll.....
  • Molnibalage
    "Egy régebbi Ikarus szerintem maga az ökölógiai katasztrófa"

#4515?? --> buszpark cseréje? Nos?

"mb hülyeségeire ugyanis nem vagyok kiváncsi"

Cimbora, TE nem választál semmire tisztességesen. Nem az a topic címe, hogy "Találd ki...". Érveket sem hoztál fel csak kötözködtél. További szép napot.
  • Mike at home
    ezt mondtam én is, megfejelve azzal, hogy nem egy cég szolgáltatni, hanem több, le is lettem ugatva azonmód
  • I.C.ram
    Én azt tartanám helyes megoldásnak, hogy szépen kiírni egy tendert az üzemeltetési jogokra. Megkapnak minden állami támogatást, amit eddig kaptak, és amit kitudnak gazdálkodni a megfelelő követelmények teljesítése után, azt elkönyvelhetik profitként. Ennyi.

Bár magyarországon ez se működne, mert úgyis valamelyik haverhoz kerülne a cég megint, aki majd kiszáll a bizniszből mégtöbb adósságot felhalmozva.
  • I.C.ram
    Környezetvédelem is max akkor világbajnok, ha fejlett járműparkja van. Hiába van ráfestve az Ikarusokra a zöld fenyő, attól még nem fognak pillangók kijönni az auspuff-ból. Egy régebbi Ikarus szerintem maga az ökölógiai katasztrófa, főleg egy hegymeneti szakaszon, mint pl a Kapy utca, ahóva jó sokáig még a kereklámpás ikarusok vitték fel az utasokat. Szinte lehetett látni, amint a füstjétől lerohadt a környezet :P
  • Mike at home
    mb hülyeségeire ugyanis nem vagyok kiváncsi
  • Mike at home
    igen, Punker magyarázza el, mert hátha ő tudja, miről beszél Molnibalage
  • I.C.ram
    Punker?
  • Mike at home
    hehe, Punker magyarázd már el nekem, mikor vagdalkoztam
  • Molnibalage
    És? Az elővárosi közlekedésen ez hol segí ami Bp. talán legnagyobb problémája? Sehogy. Nézd már végig a videót és aztán vagdalkozz.

Itt van.
  • Mike at home
    :D
    lehet

:D
  • Mike at home
    jóvanna, én nem tudtam, sry
  • Punker
    mert hülyeségeket beszélsz évek óta?
  • Mike at home
    össze van kötve a Déli és a kelenföldi pu.
  • Punker
    Eger nem Miskolc párszor már el lett mondva....
  • Mike at home
    figyelj, vegyél be nyugtatot
    te mindig iszonyat ideges vagy, csak nemtom miért
  • Molnibalage
    Ha arra gondolsz, hogy össze lesznek kötve akkor ki kell, hogy ábrádítsalak. Pont szarul van ehhez megtervezve és megépítve. Jó lenne, han nem célozgatánl. Rühellem az ilyet. Most írsz értelmeset vagy játszod David Copperfield-et?
  • Mike at home
    mondjuk szegény Punker helyzeti hátrányban van mert miskolci
    szerintetek bizonyos pontokon hány sinpár van a déli és a kelenföldi pu. között?
  • Punker
    ha tudsz valami okosat akkor mondjad.....
  • Mike at home
    hm, van egy de ugyse jöttök rá sohase
  • Punker
    én egyetlen logikus választ se találok mi értelme van ebben a formában, főleg hogy sokkal fontosabb és hasznosabb dolgokra elég lenne a pénz.
  • Molnibalage
    Ez kezdetnek nem elég? Nehogy már én írjak le mindent ami ezzel kapcsolatos. 4-es metró topik, VEKE honlapja.

ESTE, videótár, 2007 szeptemberi adás Vitézy Dáviddal. Hajrá.

Direk kötözködsz és játszod az idiótát? A nyuszi körbe van pontozva. Esetleg még én is rajzoljam körbe? Ezt nem annak kéne megtenni akit EZÉRT fizetnek bazdmeg? Az agyam eldobom ezen a hozzáálláson..
  • Prank
    demszkáj aduásza
  • Mike at home
    na és azon kivül? meditáljatok ezen