BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A metrón kezelt jegy is csak 1 óráig érvényes, nem lehet vele egész nap furikázni. :)
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
amúgy én ezt komolyan nem értem.
1- ha hétvégén játszák be, akkor tuti van egy-kettõ ittasabb aki lelkismeret furdalás nélkül veri ki a szart is belõlük ha nagyobb darab (gondolom nem a 8.kerben csinálták meg)
2- miért jó nekik, hogy kiállítanak egy csomó csekket vmi kamunévre.
-the invisible-
fellebbezz
-the invisible-
Ma kaptam egy levelet a KK Bíróságtól, hogy 1400HUF-ot pengessek be 15 napon belül, mert tavaly nov. 6.-án jegy nélkül utaztam. Ez azért furcsa, mert egészen biztosan emlékszem rá, hogy tavaly valóban elkapott egyszer az ellenõr, de az szeptember elsején volt. Épp évnyitóra mentem, nem volt nálam a tárcám, aztán elutaztunk külföldre és nem muttattam be a bérletem. 1000% biztos vagyok benne, hogy ez szept.1-volt, és nem nov.6. Ilyenkor mi a teendõ? Fellebbezzem meg a határozatot? Vagy a bkv csak szarul dátumoz? Esetleg valaki visszaélt az adataimmal, és késõbb majd még a szeptemberirõl is kapok egy 14K-s csekket? BKV telefonos ügyfélszolgálata "pillanatnyilag" 3.5órája szünetel. :(
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
f.) a hét naptári napra érvényes hetijegy ára 3 600 Ft
Ez a bérlet ez magában érvényes? Vagy kell hozzá olyan arcképes igazolvány bigyó?
[/spam]™
és akkor mi van helyette?
az Astorián felszálltam az elsõ csuklós buszra ami jött
Budafokon konstatáltam, hogy ez bizony nem 7-es
:DD
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
egyszer a másik irányba mentem véletlenül és senki nem szólt egy szót se :|
kõbányakispesten nem is igazán néznek rá a bérletre, ha mutatja nekik az ember.
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Én is szoktam figyelni, hogy mennek a dolgok. Például amikor van egy baleset, és pillanatokon belül helyettesítõ járatok vannak.
Mosolyogni? Vagy ez csak nekem lételemem?
Ha engem is bosszúságok érnek BKVzás közben (múltkori balesetes eset), akkor én is mindig eldöntöm, hogy a kövi hónapban nem veszek bérle-t. :)
OMG, ez 45 perc! Lehet, nem nézem végig. :D
Tényleg nagyon szakavatott a gyerek. :)
Esetleg itt vagy köztünk? :D
Jah, itt Bp-n az a gond, hogy a BKV-nak nincsen tekintélye.
atyaég, a 4es metró 70es évek szikrája..
Nyilván nem versenyez a BKV saját magával (villamos, metró).
A critical mass mirõl szól? Autómentességrõl vagy bicikli használatról?
Szerintem mostanában tök gyakran járnak a buszok. Konkrétan a 30-as. (csak úgy mondom)
46-os busz.. nem is hallottam róla. :S
<...>
[/spam]™
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
érdekes videó
Mike: Majd holnap, most fáradt vagyok. :)
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
akkor elmehetsz a faszba
HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:
jah, ez nem bkv anyázás, sry az offért.
[/spam]™