BKV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
ja, annyira hogy még az elõzõt is eléred :D

[/spam]™

Ez azé' van, hogy ne késsed le. :)

Mike at home
az ebben az esetben nem számít

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
hát ha nem szállok le, lehet

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

"Közben eltelik pár perc: már hatodika, 0 óra 2 van!!!"

CaviaR
Az utazás megkezdésekor valóban rendelkezni kell érvényes jeggyel/bérlettel, de ez nem azt jelenti h bármeddig utazhatsz ha volt akkor épp érvényes jegyed/bérleted!
A metrón kezelt jegy is csak 1 óráig érvényes, nem lehet vele egész nap furikázni. :)

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

CaviaR
"...adott hónap 5-e 23.55 perc..."

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Mike
az lehet, de neked az utazás megkezdésekor kell rendelkezned érvényes jeggyel/bérlettel

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Ötödike éjfélig jó a bérlet...

magus
bkv színvonal

amúgy én ezt komolyan nem értem.
1- ha hétvégén játszák be, akkor tuti van egy-kettõ ittasabb aki lelkismeret furdalás nélkül veri ki a szart is belõlük ha nagyobb darab (gondolom nem a 8.kerben csinálták meg)
2- miért jó nekik, hogy kiállítanak egy csomó csekket vmi kamunévre.

Mike at home
azt irta

Nem ezernégyszáz?

milyen bíróságot? 14 ezer forintért szerinted mikor jelentenek fel?

-the invisible-

Mike at home
bíróságot inkább ne szarja le
fellebbezz

szardle

-the invisible-

Narancs
Szaisztok!
Ma kaptam egy levelet a KK Bíróságtól, hogy 1400HUF-ot pengessek be 15 napon belül, mert tavaly nov. 6.-án jegy nélkül utaztam. Ez azért furcsa, mert egészen biztosan emlékszem rá, hogy tavaly valóban elkapott egyszer az ellenõr, de az szeptember elsején volt. Épp évnyitóra mentem, nem volt nálam a tárcám, aztán elutaztunk külföldre és nem muttattam be a bérletem. 1000% biztos vagyok benne, hogy ez szept.1-volt, és nem nov.6. Ilyenkor mi a teendõ? Fellebbezzem meg a határozatot? Vagy a bkv csak szarul dátumoz? Esetleg valaki visszaélt az adataimmal, és késõbb majd még a szeptemberirõl is kapok egy 14K-s csekket? BKV telefonos ügyfélszolgálata "pillanatnyilag" 3.5órája szünetel. :(

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

CattiBrie
:))
Oké.
Szerintem is.
Köszi :)

[/spam]™

Szerintem ez hetijegy, nem heti bérlet. Olyan, mint a napijegy, csak hét. (Na, ezt jól megmondtam.) Tehát igazolvány nélkül is használható.

CattiBrie
Valaki tudna segíteni?

f.) a hét naptári napra érvényes hetijegy ára 3 600 Ft

Ez a bérlet ez magában érvényes? Vagy kell hozzá olyan arcképes igazolvány bigyó?

[/spam]™

Mike at home
de

magus
csaknem a 233e volt az

nyamiag
105ös

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

Mike at home
ahogy nézem a bkv.hu-t megszünt a 4-es busz? :o
és akkor mi van helyette?

Mike at home
na én ma hogy jártam :)
az Astorián felszálltam az elsõ csuklós buszra ami jött
Budafokon konstatáltam, hogy ez bizony nem 7-es

:DD

MarkBlade
bocs Caps.. :(
MarkBlade
éN IS DIREKT A MÁSIK OLDALON MEGYEK.. 1*-2* PRÓBÁLTAK ÁTVEZÉNYELNI MONDJUK.. DE AZ ELGONDOLÁS AKKOR IS VICC..
bertino
jaja, én is minden nap ott metrózok, nekem se törõdnek vele különösképp

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Dragooon
már vagy két hete ott van

egyszer a másik irányba mentem véletlenül és senki nem szólt egy szót se :|
kõbányakispesten nem is igazán néznek rá a bérletre, ha mutatja nekik az ember.

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

MarkBlade
de gondolom annyi hogy nem egy zombi film jut eszébe az embernek róla..
Máshol forgózáras beléptetõ rendszer van

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

MarkBlade
kis bosszúság.. Köki metró lejáró nem tudom honnan vették a bátorságot de szalag korláttal leválasztották a 2 lépcsõrészt és az egyiket kijelõlték le a másikat feljárónak.. csak az a baj hogy reggel az emberek 90% le délután meg fel jár és beterelnek mindenkit a karámba az ellenõrök.. azért ez vicc.
CattiBrie
Ilyen ostoba tanárok vannak közlekedésmérnökin???

[/spam]™

CattiBrie

[/spam]™

CattiBrie
Mekkora füle van. :)

Én is szoktam figyelni, hogy mennek a dolgok. Például amikor van egy baleset, és pillanatokon belül helyettesítõ járatok vannak.

Mosolyogni? Vagy ez csak nekem lételemem?

Ha engem is bosszúságok érnek BKVzás közben (múltkori balesetes eset), akkor én is mindig eldöntöm, hogy a kövi hónapban nem veszek bérle-t. :)

OMG, ez 45 perc! Lehet, nem nézem végig. :D

Tényleg nagyon szakavatott a gyerek. :)
Esetleg itt vagy köztünk? :D

Jah, itt Bp-n az a gond, hogy a BKV-nak nincsen tekintélye.

atyaég, a 4es metró 70es évek szikrája..

Nyilván nem versenyez a BKV saját magával (villamos, metró).

A critical mass mirõl szól? Autómentességrõl vagy bicikli használatról?

Szerintem mostanában tök gyakran járnak a buszok. Konkrétan a 30-as. (csak úgy mondom)

46-os busz.. nem is hallottam róla. :S

<...>

[/spam]&#8482;

Mighty
Valamiert azt gondolom, hogy ha ez a srac lenne a BKV elen es a dontesi poziciokban a VEKE tagjai, jo par dolog sokkal jobban mukodne.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sziasztok, ezt a linket mindenképp nézzétek meg, nagyon ottvan! ;)
érdekes videó

:DDD

Mike: Majd holnap, most fáradt vagyok. :)

Jézusss :D

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Ismét mély ponton a topic. :(

CattiBrie
akkor holnap 5-kor kelek :D

[/spam]&#8482;

0Fritz0
Ki korán kel, brokit lel?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Punker
már korán reggel?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Mike at home

akkor elmehetsz a faszba

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Eddig 5 telephely volt külön. Most tértek vissza a régi rendszerre, hogy egy kalap alatt húz az egész.

Még a Blikknél is humorosabbak :D

Sylvester
mint a volan

HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:

magus
najah, de legalább nem alszom el cikkolvasás közben, és amúgy jól képviselik az átmenetet az irdatlan nagy paraszt és az újságíró között (pl matula már rég túlesett ezen a határon, õk csak szimplán retardált parasztok). A fontosabb híreknél meg azért leírják hitelesen, hogy mi történt.

jah, ez nem bkv anyázás, sry az offért.

CattiBrie
Derossz. Én azt gondoltam, hogy az hogy buszvezetõ az egy egység. És mindenki tud mindenrõl, ha akar.

[/spam]&#8482;

Nem túl hitelesek. Magyarán azt is leírják, amit Mariska néni sem hinne el a komaaszonyának a faluban. (de ez már nem "bökövö"-s téma, tehát end.)