BKV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A szakszervezetek most presztiskérdést csinálnak abból, ha nem sztrájkolnak. Csakhát nehéz ki nem mondott dolgok miatt sztrájkolni.
Mike
aha, szal csak tettél egy hatásvadész kijelentést, és jól tippeltem, nem olvastad, nem néztél utána, és akkor még te vagy felháborodva

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

bertino
fú de nagy arcod van 😄D
kurvára leszarom, hogy tervezet vagy nem, nem olvastam utána, egyszerûen megjegyeztem mint tényt, te képmutató tuskó.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Mike
senki nem tálalta tényként, mindenütt ott van hogy ez csak tervezet
az hogy nem tudsz olvasni, azzal nem lehet mit kezdeni

Mike
jót röhögtem tegnap egy újságcímen:

villamospotló metró

és milyen igaz

bertino
nahát, mostanság nem állnak ellenõrök a kökin...

maerlyn
bizony nem, de õt tálalják tényként

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

Érdemes ezt is megnézni:
http://www.youtube.com/watch?v=BcmQitmwR8w

Egyébként én azért linkeltem be a videókat mert ma 10%-os járatritkításról van szó a BKV-nál, és hogy lássátok, pár hónapja még miket igértek. Pedig azért az utóbbi években kicsit rendbeszedte magát a BKV. Én sajnálnám ha most szétvernék az egészet.

Mike at home
talán elõbb be kellene fejetni a nullást
ebben a városban mindent így csinálnak
lényeg a pénz

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
inkább a bkv vezetése hergeli, nem a média
a tervezetet nem a média irta

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
rohatt BKV

maerlyn
hergeli a média az embereket. még mindig csak javaslat a dolog, ahogy az általad linkelt oldalon is le van írva.

Mirtil
Megszûnik a bkv havibérlet, már csak 30 naposat lehet majd venni.

link

Végül is jó ötlet, bár én 30 naposat használok most is, de hó elején tényleg rengeteg ember szokott sorba állni.

Lopott. Viszont az értéke nem haladja meg a 20.000 HUF-ot. Ezért a rendõrség nem is fog a helyszínre menni.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

CattiBrie
Hát így hogy "bûncselekmény" azt konkrétan nem vágom, de hogy nem szabályos az tuti. Nekem ilyen még nem volt. Amikor kérték a matricát, simán mutattam és nem is akarta elvenni vagy ilyesmi.

[/spam]™

bertino
- A járatritkítások fõleg éjszaka zajlanak, nem ?
- Igen, éjszaka kicserélik a menetrendi táblákat, azutána ritkábban járnak.

lol <#idiota>

Elfúrtuk - ezt olvassátok el 😉

ha valaki kezébõl kiveszi a jegyellenõr a diákigazolványt és az követelésre sem adja vissza, akkor az bûncselekményt követ-e el, ha az adatokat kiírja róla?
ugyanis a bérlet hátulján az van kiírva, hogy csak a bérletet vagyok köteles átadni ellenõrzéskor...
^^
2 napja voltam otthon és csak úgy gyûlnek a porcicák alatta 😛

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

maerlyn
néha kapcsold be, itt-ott lefújja magáról 😊

Mostanában az ingatlan köti le minden erõmet. Hitel, építés, felújítás. A szívem hasad meg, hogy a gépem meg ott porosodik 😊

Mike at home
jó, semmi baj 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

SRY 😊 😄
Bocs, csak alig vok otthon. Bnõmtõl szoktam felnézni, de elfelejtettem válaszolni. Mostanában elfoglaltabb vok az átlagnál. Úgyhogy szia!

Mike
látom erre egy hete nem sikerült reagálni, akkorhát nem szia Bencus 😞

Mike at home
szia Bencus!

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Azért írta azt este, mert este volt és alapból a pillanatnyi idõpontot veszi alapul. Legközelebb az utazásod idõpontját is állítsd be.

Mike at home
😄DDD

Atisz
Na látod hogy nem tudod, de azért csipõbõl leordítassz...

Az Atisz az Attila 2x-esen becézett formája (lehetne Atika is, de az olyan hülyegyerekes).

Kicsit fordított a gondolkodásmódod: az egyszerû dolgokba mindent bele akarsz magyarázni, a komplikáltakat pedig egy fasszal elintézed...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Mike at home
és én ezt honnan tudjam
de nem hiszem, hogy Demszki személyesen intézte el neked ezt

a nickedel meg az a bajom, hogy én biztos nem választottam volna egy istennõ nevét, akinek papjai saját magukat kasztrálták, illetve bikaheréket aggatak az istennõ szobrának a nyakába

Atisz
Szóval most már a nickem sem teszik? Remek... akkor 1 kérdés szted 80 ember aki vmilyen oknál fogva kiment az Erzsébet hídra és botor módon bejelentés nélkül akarták a forgalmat akadályozni, elég ok-e arra hogy a Ferenciek terén ne álljon meg a metró?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Mike at home
persze Demszky leszólt, mi?
a régi reflexek még mindig benned vannak, úgy látom, egyébként meg egy ilyen nickkel én nem vitatkozom

Atisz
Hú de kemény vagy öregem, hogy így látatlanban lefaszozol... megérinthetlek?

Ezt már 100x megbeszéltük egyébként hogy DG-nak igenis nagy befolyása van a BKV mûködésére, persze a szûklátókörû emberek a maguk kis egoizált világában ez nem tudják vay nem akarják észrevenni.

Mike at home
naja, de értelmes ember leszáll a hídnál, mint irtam át budára, látja, hogy ott a villamos ami átmegy a hídon, aztán a túloldalon leszáll és a híd alatt ott a hév, amibõl mindegy melyik jön, mindkettõ jó neki
ehhez azt gondoltam nem kellenek járatszámok (viszonylat)

ja és bocs a tökfejért, Havas szindrómám van 😄

CattiBrie
Ma sem.. írtam, hogy összevágtam hozzá a képet. 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Igen, csak éppen nem írtad, hogy mivel, meg hogy hány megálló.. bocs, h kiegészítettelek.. -.-

[/spam]&#8482;

Mike at home
lófasznak jártatom itt a pofámat 😞

Sland
köszi. este még nem így csinálta a kedves utvonalterv 😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Mike at home
kár hogy már elõtted leirtam, tökfej

Mike at home
Demszki a BKV feje? ez máe nem a kommunizmus, hogy mindent kizivezérléssel mûködtessenek, te fasz

Atisz
Mennyire durva hogy a BKV leállította a közlekedést Ferencieknél 80 tüntetõ miatt? Gratula prince Demszkáj 😛

CattiBrie
Na én így gondoltam:

<összevágta> 😄

[/spam]&#8482;

CattiBrie
lol.. most látom, hogy miért a 106os busszal akarja hogy menj... -.-

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Igaz, én ezt a Zsófia utcát lõttem be, de oda találsz...

[/spam]&#8482;

Mike at home
metró, Árpád híd, át Budára, onnan hídfõnél le, Hév megálló a híd alatt

Sland
Hogy tudok IV. ker. Újpest központból eljutni az Aquincum HÉV megállóba?
utvonalterv.hu nem tudja megmutatni most, ha más címet írok be akkor éjszakai járatokat ad ki, hülyeségeket ír...
bkv.hu-n meg tudja a faszom hogy melyik járatokat keresem... 😊
légyszi segítsen aki tud!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

CattiBrie
vááá, ez jó 😊

[/spam]&#8482;

Igen, valamelyik csökkent értelmi képességû egyén fordítva tette bele az elemet az órába. 😊

CattiBrie
..és 8-ra beérsz suliba/melóba .)

[/spam]&#8482;

Látod? Praktikus! Kilenckort elindulsz a megállóba, és eléred a fél kilences járatot. 😊