BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dugódíat meg hasonló faszságotkat akarnak, mikor nincs kész a 0-ás és szétbasszák a tömegközlekedést? Most TÉNLYEG gyilkos hangulatban vagyok.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
38-as megszûnik és nem lesz helyetette SEMMI új? A 138-ra tuti nem fér fel a sok utas tapasztalatból tudom. A BKV BP-n belül nem biztosítja dél Csepel elérését??? Mi ez a faszság???
A Ráckevei HÉV üzemkezdete 1 órával késõbbre tolódik? Ezt megy hogy a faszba képzelik?? NAGYON sokan járnak dolgozni az elsõ HÉV-vel (én is tettem egy ideig és bõven foglalt volt az ülõhelyek 80%-a. Õk hogy a picsába járnak ezután dolgozni be??? Teleportálnak? Busz az nincs..
Agyon kell lõni aki ezt az egészet kitalálta, ez TÛRHETETLEN!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
a) Újbudától ját majd a Batyiig
b) éppen hogy nem, hanem Óbuudától jár a Batyiig
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Mondjuk, tény, hogy a változások nagyrésze engem nem érint jelenleg, de ha pl még mindig a camponatól kéne menenm minden nap vagy újpestre, vagy a hõsökhöz, akkor azért kurvaanyáznék hevesen.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
végignézted a paraméterkönyvet?
no én igen
és a környékemen éppenséggel nem lett rosszabb a helyzet, sõt
Ember, a BKV-ról beszélnük... Ésszerûsítés? Már így is olyan zsúfoltak a járatok csúcsidõben, hogy ehaj. Ott nem lehet vágni. Mibe, hogy a késõbbi cuccok járnak majd ritkábban de pont úgy, a többi csatlakozzásal való összehnagolást jól eltolják. (pl. a Csepelrõl kifele tartó Volán buszokkal.)
Gyurcsány meg hogyan jön a BKV-hoz? Ember, te nem kicsit vagy hülye. Mellesleg nem mindegy, de az a banda kevés épkézláb döntést hozott kb. 6 év alatt...
Pont úgy beszélsz, mint õk. <#banplz>#banplz>
van ahol ésszerûsítés
persze egy ellenzékinek minden vesszen gyurcsány
Légyszives ne a rosszat lásd abban hogy járatritkításos videókat linkelek, persze lehet azt gondolni hogy én biztos tudom hogy ezek a videók azt fogják kiváltani hogy az emberek felszólalnak ellene. De ez azért még nem politizálás. De ha úgy gondolod hogy nincs igazam, fejtsd ki nyugodtan, én nem veszekedni szeretnék, csak elmondtam a véleményemet. Viszont ha a véleményünk különbözik nincs ellene kifogásom hogy összevessük 😉
Üdv: Christo
ellenzékbõl könnyü okoskodni
nézzétek meg a metros.hu kezdõlapját is 😊
"Megtudtuk, melyik 40 BKV-járat szûnne meg 2008-ban Budapesten. Az illetékes szerveknél körözõ tervek szerint 220 busszal kevesebb járna az év második felében."
[/spam]™
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
ja és szia Bence, ritkán irsz ide
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
És az milyen volt? Kinek a karcsontja? Melyik buszon? Milyen napszak? Hogy történt? :S
[/spam]™
[/spam]™
Ha egyesek ennyire félnek a politikától, akkor az egész BKV topik mehetne a kukába 😛
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
de a politika tiltott az sg-n
szal a politikai videókkal is le lehet állni meg a flémmel is
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Egyébként azért mert nem írja le mindenki a véleményét, még nem jelenti azt hgy nem ért vele egyet és nem követi figyelemmel az eseményeket.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Csak így tovább, nemes célért küzdesz. Egy szélmalommal.