BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mert ott van/nagyobb a, következménye a lopásnak?<#miaz>#miaz>
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
ennyi
A korrupciót nem, fogjuk addig eltûntetni amíg a sittet ki nem söpörjük és az állami szolgák tettei nem lesznek nyilvánosak és hírek között elsõként szereplõk. De félek tõle, hogy ez továbbra is csak álom marad.
Egy ismerõsöm réges-rég azzal példálozott, hogy a német azért nem lop a munkahelyén mert annyit keres, hogy nem éri meg neki. Kérdem én, hogy ennyire teletömött vezetõinknek mikor lesz elég? De a kérdés talán úgy helyes, hogy ez a népnek mikor lesz elég...
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
bárki bármit mond, 7 év alatt nem kellett volna a duplájára nõnie a költségeknek, ekkora infláció nem volt
miért kell egy pazarló állami nagyvállalatot szó nélkül fenntartani, és számolatlanul önteni bele a pénzt?
MÁV-val ugyanez a helyzet
nincsenek rászorítva arra, hogy ne pazaroljanak
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

ez normális
de ne egy állami, monopol helyzettel rendelkezõ, nagy mammuttot tartson már el
legyen verseny, legyen több szolgáltató, ahl nem pazarolnak, normálisan meg van szervezve a szervizelés, stb
ha kicsit gondolkodnál miért kérdeztem pont 10 évet, rájönnél
"10 éve hány éves voltál, na ugye, szal szerintem te fogd be "
Ez meg hogy jön ide? A kor nem érdem, hanem állapot. Az intelligenciát is inkább hátrányosan befolyásolja. Lásd nyugdíjas szavazók..
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
ha neked szükséged van vmilyen szolgáltatásra, akkor azt megvásárlod
válogatsz persze, de kifizeted
nagyon sajnállak de nem fogom be
nem vagy te itt senki, hogy nekem ilyeneket irogass
ott pofázok ahol, és amit akarok
max neked nem tetzszik amit mondok, de én ezt leszarom, már bocs
"piaci alapon, tehát ez a cég nem állami"
Ez meg hogyan képzeled? A világon MINDENÜTT veszteséges a tömegközlekedés, ezért támogatják, mert környezetvédelmi szempontból viszont világbajnok. Az meg pénzben elég nehezen fejezhetõ ki. A már 100000000000-szor emlegetett 1/3-1/3-1/3-ad arányról van szó. Jelenleg az jegybevételek kb. 40-ot tesznek ki és az állam is ad bele pénzt. A TULAJDONOS a FÕVÁROS meg nem tesz bele eleget. Ki is a hibás..?
"Tarlós befoghatja"
Talán te is...
õk sem adtak pénzt a BKV-ra
de no politika
de jelenleg a tulajdonos szarik a vagyonára
ne haragudj de ha én olyan munkaszerzõdés kötök, hogy ha a hiányt lefaragom a felére mondjuk, kapok 100 milliót, akkor nem rám kell haragudni, hanem arra aki velem ilyen szerzõdést kötött a tulajdonos részérõl
már ha sajnálod tõlem a 100 milliót
adott ugye az önkormányzat, aminek szolgáltatásra van igénye
ezt nyílvánosan meghirdeti, és cégek szolgáltatnak
akár 5-6 cég is. az utasok persze ebbõl anygi tekintetben semmit sem érzékelnének, a jegy, bérlet ugyanúgy érvényes lenne mindenhol, ahogy eddig, max a buszok lennének mások
a BKV-nál pedig nem a mostani szent tehenet kellene pénzzel kitömni, hanem új alapokra helyezve, összedobni egy mûködõképes céget amivel lehet bp-n szolgáltatni (piaci alapon, tehát ez a cég nem állami) ami pedig megmarad arra csõdöt jelenteni és felszámolni
az állam nem fogja kifizetni a 70 milliárdot sem a 18-at, Orbánék sem fogják, ez egészen biztos
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
de hasznosabban töltöttem itthon az idõt, és nem pedig sétálással az esõben 😊
[/spam]™
Azért ez a dolog az utasokat és a buszvezetõket egyaránt érintette. Bár a kirúgott buszvezetõk általában nyugdíjasok vagy ahhoz közel állnak. Amelyik meg nem annak is van szakmája. Tehát még így sem veszít annyit mint az utasok.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Árpád-hídnál vannak emberek a villamos megállóban..
Árpád-hídi felüljárón annyi az autó, hogy szerintem Gödtõl állnak..
Üllõi útnál nincs ember a villamos megállóban..
Ellenben vannak autók a villamos sínen..
[/spam]™
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
[/spam]™
Te holnap dolgozol? 😊
[/spam]™

forrás
Érvelésük megértéséhez vázoljuk fel a BKV költségvetését.
A cég összesen 116 milliárd forintot fordított mûködésre tavaly. Ez az összeg már 1992 óta folyamatosan csökken, mert a fõváros 16 évvel ezelõtt vont el elõször pénzt a BKV-tól, mondván, hogy a négyes metróra spórolnak belõle. Az ország – és a fõváros – közösségi közlekedésre fordítható pénzeinek nagy részét is az 511 milliárd forintos beruházásra fordította a városvezetés.
A 116 milliárdos kiadás mellett az utasok évente 46 milliárd forintért vesznek jegyet és bérletet, ez a költségek 40 százaléka. Az állam fogyasztói árkiegészítés és termelési támogatás címén 49 milliárdot, vagyis 41 százalékot ad. A maradék egy részét adja a fõváros, miközben a legtöbb európai városban 33-33-33 százalékos arányban járul hozzá az utas, a város és az állam a közösségi közlekedés fenntartásához. Ami pedig még mindig hiányzik, azt a BKV hitelbõl fedezi, a bankok azonban már nem akarnak a cégnek hitelezni. A fõváros azonban inkább a négyes metróra, és más fejlesztésekre ad pénzt, a mûködés költségeihez csak kis mértékben járul hozzá.
Így egyelõre úgy tûnik, a hétfõi sztrájkra nincs rövid távon megvalósítható megoldás. A Magyar Kerékpárosklub és a Critical Mass szervezõi azt javasolták, hogy aki teheti, menjen biciklivel. Félõ azonban, hogy a legtöbben inkább autóba ülnek, és megtapasztalják, milyen lenne az élet BKV nélkül.
Tehát az utasok és az állam többet fizet mint máshol. Többet mint 1/3-ot. A város viszont lop. A fõvárosi vezetés LOP!
Egy 1%-os (100.000 ember támogatását élvezõ) párt dönt egy 1.7 millió lakosú fõváros sorsáról (az 1 % pedig országos adat).
Éljen a szadesz. Jó sokáig!! Éljen Demszki!!! Éljen demszkigrád!!!
esetleg valaki aki "vagja" a holnap deleloti buszok kozlekedeset adna valami tampontot a gazdagret es Lehel piac kozti tavolsagra?
plz 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Egyetért-e Õn azzal, hogy a népszavazás lezárása és az eredményhirdetés befejeztével az összes politikus, képviselõ, miniszter és az egész korrupt bagázs tiszteletdílyát és egyéb járandóságait 50 évre befagyasszák 0, azaz nulla forint kifizetési értékkel???
A fõváros vezetése az egyik zsebébõl a másikba (bkv) nem hajlandó pénzt átteni. Nem úgy mint a világ ÖSSZES tömegközlekedést üzemeltetõ nagyvárosában. A nyilvánosság elõtt meg sír, hogy nincs rá pénz. Egyetlen egy kérdésem van csupán. Akkor mire szedték össze a nagy lóvét a reformokkal? Mihez akarnak (akarunk) kezdeni az összekuporgatott (azóta szerintem a kormány által lellopott) temérdek pénzzel? Számos külföldi szaksajtó hibának nevezte, hogy a mély lélegzetvétel szerû gazdasági trükköt úgy hajtották végre, hogy megált a légzés. Megállt a gazdaság. Értem én, hogy az exporttal szerzünk vagyont, de ezek a b@lf@szok adták el az iparunkat. Majd 1-1.5 évtizeddel késõbb most a közelezõen állami bkv-t is eladják. Semmi másért, csak hogy magán kézbe follyon a dotáció. Eddig méregdrágán üzemeltetik, korrupt üzleteket kötnek, majd ha eladták, döngetik a mellüket, hogy: "na ugye, hogy el kellett adni. sokkal jobban megy ez így." Pedig csak kontroll kellett volna és a gyeplõt nem elengedni. Kicsit olyan ez mint a mai politikai/gazdasági helyzet. Elengedte a nép a gyeplõt. Az embereket nem érdekli, mert nem hiszik, hogy a döntéseik vagy akaratuk felhallatszik. Pedig Õk csak szolgák a miniszter szó jelentése szerint. Éljünk a törvény adta lehetõségeinkkel, mert nemsokára az sem marad. Bár lassan már igaz lesz, hogy annak van igazsága akinek van pénze perre. Árpádsávost betiltanák, pedig ott van a címerünkben és még Gyurcsány is esküt tett rá. Nem nézheted le az adódból élõ segélyeket felemésztõ cigányra, még ha tudod is, hogy a roma elnevezésû fajtársa dolgos, szorgos és még mások elõítéleteit is elszenvedi. Mert nem nézhetsz gyûlölködõen, pedig tudod, hogy meglop. Közben az élettársaddal azon tanakodsz, hogy lesz-e pénz esküvõre és egy gyereket be mersz-e vállalni, addig a segélyeinkbõl élõ a 8.-at szüli a TE nyakadra. Azt hiszem igy hajnaltájt megtelt a faszom a nemtörõdöm emberekkel akik azt hiszik van még vesztenivalójuk. '56-ban az emberek gondoltak az ínséges idõkre. Elõre levágták a disznót, feltöltötték az éléskamrát befõttel, stb. Most ha belegondolsz az informatika világában élünk. Másodpercek alatt értéktelenedne el a pénznek nevezett (hazudott) bankjegy a tárcánkban. Átlag magyarként meg azt hiszem 6-7 napig húznánk az itthoni kosztból. Ha nyerek a lottón elköltök minden pénzt. Vekkert veszek belõle. De nem kettõt. 50 000 000-t. Teszek egyet minden utcasarokra, hátha felébred végre valaki ebbõl a rossz álomból.
A sztrájk miatt holnap a BKV járatok üzemkezdettõl 13 óráig nem közlekednek! Kivétel ez alól a 13-as, a 14-es, a 30-as, a 41-es, a 41gyors, az 50-es, az 58-as, a 87-es, a 87A, a 88-as, a 113-as, a 113A, a 114-es, a 120-as, a 147-es, a 150-es, a 170gyors, a 187-es, a 250-es autóbuszjáratok, a 83-as trolipótlók, valamint a 2-es villamospótlók!
13-as Budatétény-Diósd
14-es Kosztolányi Dezsõ tér-Baross Gábor telep
30-as Baross tér-Újpest, Szondi utca
41-es Kosztolányi Dezsõ tér-Budafok, Vincellér utca
41gyors Kosztolányi Dezsõ tér-Õrmezõ
50-es Budatétény-Balatoni út
58-as Budafok-Balatoni út
87-es Kosztolányi Dezsõ tér-Kamaraerdõ
87A Kosztolányi Dezsõ tér-Kamaraerdõ
88-as Kosztolányi Dezsõ tér-Budafok, Törley tér
113-as Budatétény-Diósd
113A Budatétény-Nagytétény, Angeli utca