BKV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
A 'kellett volna', az már semmit nem segít rajta.

[/spam]™

Mike at home
simán
aztán meg majd 5 év múlva, amikor már szászezrekre rúgott a számla

el kellett volna mondani az igazat
nincs pénzed, mindet ellopták, de valahogy haza kell utazz

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Nightwish006
Az elsõ mondatot kérik nem figyelembe venni, topic tévesztés esete forog fent.

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Nightwish006
Csá ! Látom rég írtak ide, azért megpróbálom. A hétvégén voltam pesten, és sajnos vasárnap elhagytam minden pénzem, így nem tudtam buszjegyet venni. Mivel nagyon sok cucc volt nálam, és a vonat is indult hazafele muszáj voltam buszozni. Még mák volt, hogy debrecenben megvettem a visszajegyet is. Máskülönben ott maradtam volna... Ígyis éhen, szomjan, 2szál cigivel voltam reggel 6 tól egészen este 10ig...
Na mind1, jött az ellenõr bácsi, én hülyemeg bemondtam minden infót pontosan... Namost nem túl szivesen adnék 12rugót ezért, mert istenemre esküszöm kurvára lenne helye annak a sok ezernek... Kérdésem az, hogy mennyire szokás a bkv nál küldeni a felszólítást, és ezt mennyire teszik meg olyannal, aki a világ másik felén lakik?:o

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Nem azért írtam az én szitumat, hogy úgy vedd szerintem ott volt mögötte a másik busz. Bár Te magad írtad, hogy jött nemsokára a másik. Azt viszont tudnod kell, hogy ha Õ késett valami miatt ami a mögötte haladót már nem zavarta, akkor Te nem az Õ utasa lettél volna. Ezt Te azt hiheted, hogy nem nagy dolog. Pedig elég kellemetlen amikor a Rákóczi úton végigtolja egymást két csuklósbusz. Lehet, hogy téged csak a felszállás érdekel és bármelyik megállóban megvárhatná azokat az embereket akik a lámpa zöldre váltásáig elérik a buszt, de azoknak valahol le is kell szállniuk. Ha ezzel megnöveli az utascsere idejét azzal értékes perceket veszíthet. És ne feledd a sebességgel minden négyzetesen arányos itt. Továbbra sem értem, hogy miért gondolod, hogy Neked Kiss Gézának szólt az ami történt, s hogy miért bánt amikor rövid idõn belül odaért a másik. Bár nem szakmai tény, hogy a Blahán azért sûrûn járnak a buszok. Szakmai tény viszont az, hogy nem tudjuk becsukni az ajtót amíg nem szól a csengõ. Én ilyeneken már nem is idegeskedem. Idegeskedjen az akinek a falujában csak reggel, délben meg este jön busz. Ha hosszú távon gondolkodsz akkor erõltesd, hogy kitakarítsák a régmúlt szemetét az íróasztalok mögül és odavaló emberek kapjanak helyettük helyet. Valszeg a burkolt, már régen megkezdõdött lassú privatizálási folyamatnak a végtermékeként kapsz majd egy de inkább több "utasbarát" céget a jelenlegi helyett és kedvesen mosolyogva fognak úton útfélen ajtót nyitni Neked vagy a nagymamádnak a BAH csomópont kellõs közepén ha úgy kívánod, csak ne kérdezd majd meg, hogy hogy jutsz el Bivajbasznádig, mert nemigazán fogod érteni a választ. Amíg meg a cég nem hajlandó többet fizetni a frontvonalban dolgozóknak, mert kell a pénz az éhes Demszki zsebekbe, addig nem fogják tudni lecserélni a 6 általánossal rendelkezõ volt kommunista elvtársak egykori személyi sofõrjeit sem. Csak az én csoportomban két volt munkásõr van. Te tényleg tartassz még elvárásokat a cég felé ebben a következmények nélküli országban?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Mike at home
mert szeretnek téged <#smile>

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Met
nem volt mögötte másik busz, az ajtó csengõ nem szólt és még egyszer leírom, 2 métert gurult elõre és megállt merthogy piros volt a lámpa

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

bertino
😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Lehet hogy azért sietett, mert tudta, hogy ott van mögötte a másik és Õ a saját idejében autózik ellenben vele. Bár hozzáteszem, hogy Te nem is akartál felszállni, mert perfekt utas vagy és ha szól az ajtócsengõ, még csak eszedbe sem jut felszállni. Nekem személy szerint az tetszik amikor beállok a Blahára szóló busszal, mögöttem az összes helyi vonalon járó csuklóssal és kitömnek olyan utasok akik a Ferencieken szállnak le. Ezt biztos tanítják valahol, mert mindkét Volvót magam elé engedem a pirosak meg addig megelõznek, Nekik mégis az én szekerem kell.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Met
Üzenem annak a 173-as sofõrnek aki tegnap 11 körül a Blahán becsukta az orrom elõtt (szó szerint) az ajtót, hogy menjen a jó kurva anyjába <#kocsog>.
Látta, hogy a busz felé igyekszem, piros volt a lámpa és kettõ egész métert gurult elõre.
Az ajtón bekopogtam és nemzetközi jelekkel adtam tudtára, hogy nem volt jó móka.
Nem az zavar, hogy nem tudtam felszállni mert hamar jött a másik, hanem a pofátlansága.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

fsgh
*utólag 😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
így utólaf igen:S ég is a pofám:S😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Mike at home
nem fájt leírni a lyukat j-vel?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

fsgh
igen...elég érdekes esz...valahol csak kijukadok majd😄

CattiBrie
Hú ez nagyon bony. Remélem, aki kitalálta, átlátja! 😄

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Hümm.. meg fogok ijedni, hogy rossz helyen vagyok, ha egy másik számú busz áll majd be a megállóba. 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
csak 3 hetet nem vagyok és máris elfelejtek fórumozni (oda képet szerettem volna).. na, mindegy most már 😊

Tiszta izgi lesz.. vajon eljutok a suliba szeptembertõl ugyanazon az útvonalon, ahogy eddig? 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie

Változások Budapest közlekedésében 2008 augusztusától

http://www.bkv.hu/home/bkv_valtozasok.png

[/spam]&#8482;

ChaosTeam
Nem. Egy része aug. 21-tõl a maradék szept. 6-tól.
fsgh
ezek a változások szepember elsejétõl lesznek érvényben nem?

ChaosTeam
Én is örülök az új járatszámoknak, meg a minket (XVII. kerület) érintõ változásokat. Még nekem is kell majd egy idõ, mire megtanulom melyik busz merre, hogyan, mikor megy, nemhogy a szüleim, rokonok, akik ritkán járnak erre, nameg az említett idõsebb emberek.. Szerintem is szép káosz lesz 😊

Emlékszem, amikor elindult a 46-os busz majdnem 1 hónap volt, mire a Bakancsos utcánál Rákoskeresztúr városközpont felé utazni akaró emberek fel mertek rá szállni. Igaz ki volt rá írva, hogy hova megy, de õk csak azt nézték, hogy "46-os busz, ez meg mi, hova megy, inkább várok még 20 percet és felszállok a 61-es vagy 62-es buszra, mert azt már ismerem" .

Most akkor ettõl milyen zûrzavar lesz...

( Mellékesen én örülök a változásoknak, mert sokkal több lehetõségem lesz eljutni az Örs Vezér Terére, mint jelenleg )
bld
Pesten soha😊 mindíg veszek jegyet, itthon meg bérletem van😊

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Mike at home
másik dolog, nem adtad meg egyszer a valós adataidat egy ellenõrnek?

ugyanis ellenõréknél ez össznépi szórakozás, egymás között cserélgetik a neveket, címeket, és kreálnak kamu büntetéseket

Mike at home
néztétek milyen faszán átszámoztak mindent? mekkora káosz lesz! a sok nyögdijas meg minket fog zaklatni, hogy ez milyen busz, megáll akárhol, erre megy?

bertino
bkv.hu
változások a nyitó oldalon.

bld
Nem, biztosan nem, énis gondoltam már ilyesmire és az ismerõseim közül sem volt senki ez biztos

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Atisz
Személyit nem vesztettél el az utóbbi pár hónapban/évben?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

bld
Beszéltem velük telefonon, de annyit tudtak mondani mint az elõzõ esetben, hogy küldjem nekik vissza és majd kivizsgálják, maivel eddig is sokra mentünk

Fabio Capello
akkor emailezd le az ügyfélszolgálattal, õk normálisak és segítõkészek

kérdezd meg van e regisztrált büntetés, és ha van, akkor mellékeljék

bld
Hja erre énis gondoltam már, de mivel debreceni vagyok, nem szívesen utaznék fel emiatt, pláne nem szívesen fizetném ki a vonatjegyet...😉

Fabio Capello
be kell menni az akácfa utcába, asszem ott minden büntetést nyilvántartanak. Ha nincs papír, nincs bünti...

bld
Üdv a topicot rendszeresen látogatóknak, érdekelne, hogy mással történt e már olyan mint velem illetve, hogy mit érdemes ilyen helyzetben tenni. A történet a következõ: nyár elején kaptam egy levelet, hogy fizessek be 24 ezer forintot mert nem mutattam be a bérletem és húsvét után a 6os villamoson elkaptak, a probléma persze az, hogy a kérdéses idõpontban nem is tartózkodtam a fõvárosban. Az ügyfélszolgálatos annyit tudott mondani, hogy küldjem vissza a levelet, írjak hozzá énis pár sort, és majd kivizsgálják az ügyet. A kivizsgálásban konkrétan nem bíztam de abban igen, hogyha számon kérnék rajtam az összeget lesz mit mondanom😊 Választ nem kaptam így ezzel az ügyet elintézettnek véltem, de most ismét kaptam egy ugyanolyan levelet, viszont már új idõponttal. Ráadásul az új idõpont szinte napra pontosan egy hónappal követi az elõzõt. Nem szívesen leveleznék minden hónapban a BKV-val, saját pénzemen visszaküldözgetni a tévesen kiküldött leveleket, mászkálni stb. Ezért érdekelne, hogy mit lenne érdemes ebben a helyzetben tennem, a probléma kezd egyre jobban idegesíteni...

bertino

banok
\o/

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bertino

Mike at home
dekár

CattiBrie
😊))

[/spam]&#8482;

bertino
péntekig bírják ki, utána 3 napig nem megyek meloba, ha legközelebb beszélsz velük, kérlek ezt említsd meg nekik <#idiota>

Ma beszéltem a Kelenföldis szakszervezeti elnökkel. Ma csak a pénteki verzióhoz sikerült visszakerekedni. Holnap még tárgyalnak, de már csak simítások vannak. Úgy néz ki, hogy nem lesz sztrájk, mert meg tudnak egyezni.

(NEM HIVATALOS!!!)

Max7
akkor most kedden nem lesz?

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

banok
ha nem egyeznek meg addig akkor csütörtöktõl lesz.

fsgh
Na most akkor mi lesz a sztrájkkal? Eddig 27-re volt bejelentve érettségire, most meg azt olvastam hogy Csütörtök pénteken lesz...

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Mike at home
hát ez meg milyen szó? 😊

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

CattiBrie
Mikrobusszal karambolozott a Combino - villamospótlók járnak

2008. április 24. 14:30

Villamospótló autóbuszok járnak a Blaha Lujza tér és a dél-budai végállomások között a 4-6-os villamos vonalán, mert a Baross utcánál egy mikrobusszal karambolozott az egyik Combinó.

Forrás: hvg.hu

Fényképek: automenedzser.hu

[/spam]&#8482;

banok
?????

Baross/József krt?

Hidd el, hogy ha egy csöves nem akar csövinek kinézni, akkor Te nem fogod kiszúrni a tömegben, hogy csövi. Csak egyszerûen a céltalan élet gondolata vezeti oda, hogy beleszarik a világba. Én ezért írtam, hogy kihúzkodnám a brókert a verdából. Engem sem érdekelne, de nem állnék neki kukákat túrni meg a saját gatyámba beleszarni, és nem rángatnám a bõrt a buszon.