BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aztán meg majd 5 év múlva, amikor már szászezrekre rúgott a számla
el kellett volna mondani az igazat
nincs pénzed, mindet ellopták, de valahogy haza kell utazz
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Na mind1, jött az ellenõr bácsi, én hülyemeg bemondtam minden infót pontosan... Namost nem túl szivesen adnék 12rugót ezért, mert istenemre esküszöm kurvára lenne helye annak a sok ezernek... Kérdésem az, hogy mennyire szokás a bkv nál küldeni a felszólítást, és ezt mennyire teszik meg olyannal, aki a világ másik felén lakik?:o
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Látta, hogy a busz felé igyekszem, piros volt a lámpa és kettõ egész métert gurult elõre.
Az ajtón bekopogtam és nemzetközi jelekkel adtam tudtára, hogy nem volt jó móka.
Nem az zavar, hogy nem tudtam felszállni mert hamar jött a másik, hanem a pofátlansága.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
[/spam]™
Tiszta izgi lesz.. vajon eljutok a suliba szeptembertõl ugyanazon az útvonalon, ahogy eddig? 😊
[/spam]™
Változások Budapest közlekedésében 2008 augusztusától
http://www.bkv.hu/home/bkv_valtozasok.png
[/spam]™
Emlékszem, amikor elindult a 46-os busz majdnem 1 hónap volt, mire a Bakancsos utcánál Rákoskeresztúr városközpont felé utazni akaró emberek fel mertek rá szállni. Igaz ki volt rá írva, hogy hova megy, de õk csak azt nézték, hogy "46-os busz, ez meg mi, hova megy, inkább várok még 20 percet és felszállok a 61-es vagy 62-es buszra, mert azt már ismerem" .
Most akkor ettõl milyen zûrzavar lesz...
( Mellékesen én örülök a változásoknak, mert sokkal több lehetõségem lesz eljutni az Örs Vezér Terére, mint jelenleg )
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
ugyanis ellenõréknél ez össznépi szórakozás, egymás között cserélgetik a neveket, címeket, és kreálnak kamu büntetéseket
változások a nyitó oldalon.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
kérdezd meg van e regisztrált büntetés, és ha van, akkor mellékeljék
(NEM HIVATALOS!!!)
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
2008. április 24. 14:30
Villamospótló autóbuszok járnak a Blaha Lujza tér és a dél-budai végállomások között a 4-6-os villamos vonalán, mert a Baross utcánál egy mikrobusszal karambolozott az egyik Combinó.
Forrás: hvg.hu
Fényképek: automenedzser.hu
[/spam]™