6964

\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • CattiBrie
    Szia! :)
    Anyázni jöttél? :)
  • fsgh
    Tőlem lehet jó/jobb bárkinek. És nem is foglalok egyértelmű állást, mert mondom ha én lennék ott én is megtettem volna ezt a lépést(sztrájk) de ettől függetlenül a többi ember szívja meg.
  • erieskrisz
    Szerinted én örülök hogy gyalogolni kell vagy várni fél orát buszra villamosra de ez a baj a magyarokkal hogy a másiknak miért legyen jobb ha nekem nem az
  • erieskrisz
    HAHAHAHAHAH Fölmondanál mi aztán mit csinálnál menél ki a tére homokozni
  • banok
    fölmondanék. A BKV-nál sem kötelező dolgozni.
  • fsgh
    Értem én hogy rossz nekik. De még nagyon sok embernek rossz. Nem csak ők keresnek keveset. Csak a bkv-sok abban a szerencsés helyzetben vannak hogy ki tudják maguknak harcolni hogy ne csökkentsék a bérüket míg mások nem. Ami annyira nem szimpatikus hogy ezt más emberek kárára teszik. De hát mindenki úgy próbál boldogulni ahogy tud...
  • erieskrisz
    Lehet azért mert te nem teheted meg de ök megtehetik és ha megtehetik tegyék is meg.Nem tudom a te munkahelyeden hány ember dolgozik de te mikor csökentették a fizudat biztos két kézzel tapsoltál és eljeneztél hogy hurrá most még kevesebb a fizetésem de jó nekem. Ha tehettél volna valamit ellene biztos te is megtetted volna hogy ne legyen kevesebb
  • tigerbácsi
    képzeld nekem is csökken a havim, s az ország 80% -nál. mégsem mennek sztrájkolni! örülnek neki hogy dolgozhatnak! s nem értem meg a szakszervezetüket! s én is igencsak anyázok 1 óra tekerés után, mikor megyek hugyozni azt azt érzem, hogy lefő a pöcsöm! menjenek a jó ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** minden sztrájkoló *****!
  • erieskrisz
    Menyél azt reklamáljál a BKV vezetöségénél baszod kiváncsi lennék ha a te fizetésedet csökentenék mit csinálnál biztos ugrálnál örömödben. BenceYCE kitartás és ne engedjetek a retkes korupt kormánynak és a köcsög vezetöségnek. Magyarországon sokk ember csak magával törödik.
    Nem foglalkozik a másik gondjával bajával és ez itt a nagy gond, csak ti összefogtatok és tudtok tenni ellene valamit ez basza a csörüket
  • tigerbácsi
    remélem kötelet a nyakukra! mást nem érdemel a sok mocsok!
  • Bandee1987
    Kíváncsi leszek mi az amit most a bkv felajánlott a szakszervezeteknek.
  • banok
    szívesen megutaztatnám a két tárgyalófelet a 173-ason oda-vissza, aztán a korábban említett módon (tárgyalni amíg nincs megegyezés) eljárni velük.
  • Legend Killer
    ok.
  • Legend Killer
    jó, na, de tök úgy jött le.
  • BenceYCE
    Szerintem 99%
  • BenceYCE
    Azt hiszed, hogy minden hsz veled szemben agresszív hangvételű, pedig nem. Én is csak a figyelmedet szerettem volna felhívni :)
  • Legend Killer
    egyébként a következő7n mennyi az esély arra, h megegyeznek? :D
  • BenceYCE
    A tegnapi tárgyalásokat a bkv vezetése törvénytelenül hagyta félbe, mivel a sztrájktörvény előírja, hogy folyamatosan tárgyalnia kell a feleknek. A szakszervezetek küldöttsége erre fel is hívta a figyelmüket.
  • Legend Killer
    végre, vki megérti.

akkor magyarázd el nekik.
  • banok
    tudod mikor már 20-30 perce várok arra a ***** buszra akkor ez nem tud érdekelni. sajánlom. ezek szerint ennyire önző vagyok, hogy a bérletem áráért elvárom a szolgáltatást.
  • BenceYCE
    Akkor bólintson rá a jelenlegi ajánlatra ami 110.000 + 110.000 + 72.000 + 45.000 HUF-ot húzna ki a zsebéből. Azt gondolom, hogy tudja nagyon jól, hog el fogjuk érni a céljainkat, nem kell Ő ehez. Viszont 3x-os pénzért kimenni dolgozni, kicsit gerinctelenség azt hiszem.
  • Legend Killer
    nem néztem semmit, fogjátok má fel....

• Legend Killer
    ne cseszegessetek má, csak beraktam és kész. én se néztem meg, LOL. csak megmutattam nektek, h vki feltette. erre mindegyik pöcs engem baszogat, h mé tettem be.

nem vagytok képesek felfogni?

LOL
  • Legend Killer
    ok, hajrá, én meg elhúzok a fogorvoshoz sztem hétfőn :D.
  • Molnibalage
    Nem, a zsarolás azt bazdmeg, amit a főváros csinál. 2005 óta egy kurva fillért nem ad annak üzemeltetésére, aminek 100%-ban ő a tulajdonosa. A BKV hitelt vesz fel = főváros hitelt vesz fel. Aztán sír a szája, hogy a hitelt az egész ország adójából kompenzálják. Erra a kormány ehhez feltételeket szab.

Hol és ki zsarol kit? Hát baszod, az eszem megáll...

És mindemellett a BKV vezetése millárdokat lopott el és szórta a pénzt minden faszságra. A gyökerek a 4-es játékmetrót építik. A buszsofőröktől - én minden más vezetőtől, metró, kisföldalatti, stb.- meg elvárják, hogy kvázi roncsokon "szolgáltassanak".

Bocs, de minden kellemetlenség ellenére én támogatom a sztrájok. Igazából jó lenne, ha továbbgyűrűzne, talán még jó kis kormányválság lehetne belőle és eltakarodhatának végre a jó büdös picsába. A gond az, hogy az a sok hiszékeny és feledékeny ember, aki megszavazta őket, az ittmarad és addig van még esélyük később is...
  • CattiBrie
    Pedig az emberek képesek sétálni..
    Furcsa is látni.
  • Bandee1987
    Igazad van amúgy.
  • banok
    nekem már kezd kurvára elegem lenni a BKV-sztrájkból. Egyik oldal pártján sem állok, a sofőrök dumáját átvéve elvesztettem a lojalitásomat a BKV-val szemben. Lehet nem fog tetszeni amit írok de én nem érzek szolidaritást legfeljebb azokkal szemben akik velem együtt állnak a hidegben és várnak a buszra.
    Felháborítónak tartom, hogy amíg az emberek nem tudnak munkába, iskolába, stb.-be menni, tulajdonképpen felborult a mindennapjaik addig a tegnapi egyeztetést néhány perc után befejezték.
    Valahol igaza van a Bajnainak, hogy ez zsarolás szagú. Én a helyébe a két tárgyaló félre rázárnám az ajtót és addig nem engedném ki őket amíg nincs megegyezés! Mint a pápaválasztáskor.
  • Molnibalage
    Nono, azért a kiközösítés az kicsit nem helyénvaló. Ha a sztrájkjogotokat helyén kell kezelni, akkor más véleményszabadságát, hogy ő dolgozik akkor nem? Vagy a sztrájtörvény erről mit mond?
  • BenceYCE
    Betetted ÉS kommentelted.
    Nem azt mondom, hogy ne nézz ATV-t, nézd, mert a teljes tájékozottsághoz azt is nézni kell, meg a többit is. De a sokadik maszatolásuk után amit összehazudtak, rájösz, hogy rettenetesen részrehajló és elfogultak a bemondóik, riportereik hiszen tudjuk kinek a kezében van ez a tv.
  • BenceYCE
    :D:D:D:D
    Ez jó volt! :D
  • BenceYCE
    Ez egy vic barátom. Aként is kezeld. Valószínűleg mindannyian itt bent a gatyánkat összeszarv kártyázgatunk, sakkozunk, meg múlatjuk az időt. Tudod kinek van itt félnivalója a vezetőségen kívül? Annak a kolegának aki mégis kimegy a busszal, mivel az Ő fizetését is mi harcoljuk ki, nem lesz a neve a kivételeknél. De ez minden munkahelyen rendjén való, az emberek kiközösítik az ilyen kollégákat. Nálunk ráadásul egy kollégával átlag 2x10 percet ha találkozol, mivel nem ülsz vele egy irodában napi 8-9 órát. Aki pedig a fizetését áldozza a közös érdekért cserébe, az nem túlzottan örül azügybuzgó seggnyalóknak. Mutass nekem egy helyet ahol ezt jó szemmel nézik!
  • BenceYCE
    Hétfőig összeülögetnek, de a megyegyezésre egyik fél sem lát sok esélyt. Hétfőn délután 15:00-ra bejelentett demonstrációt szerveztünk az Akácfa utcai székház elé. Aki nem ért egyet a bércsökkentésünkkel vagy csak jogos követeléseinek szeretne hangot adni, mint utas az bátran jöhet. Jómagam ott leszek mert szabadnapos leszek. Formaruhában természetesen.
  • BenceYCE
    Elsők közt lennék aki az utasok érdekeit védve tüntetni, demonstrálni indulna az akácfához, mert a pénzért cserébe nem kapják/kapjuk meg a jogosan elvárható szolgáltatást. Mint kiderült 700 millió marad a cég zsebében az adóváltozások miatt ami nagyjából 19 új busz árát jelenti. Hányat vettek mióta tart a balhé? Napi 90 milkát spórolnak amiből elmegy 40 a sztrájktörésre. Tehát napi 50 milka marad. Ha maradunk a 36 milliós új busz árnál, akkor is minden nap vehettek volna egy új busz. Hányat vettek?
  • CattiBrie
    Közlekedés a Fővárosban a sztrájk ideje alatt
    2010. január 16.

http://www.bkv.hu/sztrajk2010/001.html
  • CattiBrie
    Én ma is megyek ugyanúgy mindenhova. :)

Na jó, ma kivételes nap lesz, mert ma autóval..
    De eddig mindenhova BMV-vel. ;)
  • toysoldier
    fasza, akkor ma se megyek sehova...
  • Legend Killer
    meg sztem hétfőn is lesz.
  • Fabio Capello
    van hát
  • toysoldier
    hali
    ma is van sztrájk?