6962

\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • tigerbácsi
    jah csak attól a nép be tudott járni dolgozni, jól tudta lakatni a kölkeit, az egyetemisták tudtak menni vizsgázni, s embereket nem rúgtak ki miattuk az állásukból, ami már megtörtént ez a sztrájk miatt!
  • tigerbácsi
    jah csak a hiba ott van ha itt a közelben nem lakik munkatárs. bár felajánlotta másik munkatárs hogy eljön értem, hazavisz, de ezt Neki senki nem fizeti ki, s azért már sok lenne ez a szívesség!
  • Bandee1987
    Ha a vezetés nem költötte volna a tanácsadói szerződésekre és végkielégítésekre a sok pénzt, akkor most nem itt tartanánk ahol tartunk...azért észre kéne venni, hogy ki okozta ezt a helyzetet valójában. Egy helyzetnek nem csak közvetlen, hanem közvetett okai is vannak...
  • tigerbácsi
    nem kötelező bemenni igazolt távollét, azaz fizetetlen szabadság, de a határidős melónek kész kell lenni, ergó ha nem megyek be, itthon meg kell csinálnom a munkát s cserébe ki sem fizetik! köszönöm bkv!
  • tigerbácsi
    ok sztrájkoljon egész ország! az ovosok ne műtsenek akkor sem ha életveszélyes helyzet van valaki csakis a plasztikát vállalják. rendőrök ne menjenek ki lövöldözésnél csak olyan bűnesetnél ami teljesen 5 000 HUF alatti lopás, a tűzoltók ne menjenejk ki oltani csak ha mondjuk 200 m magas láng van, a mentősök csak a lábtöréses betegért menjenek. a tanárok ne tanítsanak bkv - s máv - os volán - os tanulókat, s az óvodák ne fogadják be ezen embernek nevezett egyedek kölkeit. a kútfúrók csak 30 cm mély kutakat fúrjanak stb stb stb.
  • tigerbácsi
    már csak a szakmám miatt sem vennék kocsit, másrészt meg én is csatlakozzak a szogképzéshez, mikor lehet tekerni is, vagy ha már megvettem a bérletet akkor használhatnám a tömegközlekedést? hát nem. ám ha már így pöcsöl a bkv 14 (nem is értem mért kell egy cégen belül 14 szakszervezet) szakszervezet akkor nem a munkásoknak kéne adni sztrájksegélyt hanem abból kéne kompenzálni a műszaki állapot hiányt, vagy támogatniuk kellene egy szervezetet, mely mondjuk veri a bkvsofőröket! s ezekután még csodálkoznak hogy elkenik a szájuk szélét? hát asszem én is csatlakozok e szervezethez! megérdemlik a pofadagadást!

ja s ha majd fizetnek akkor segítek rajtuk addig nem! mert meg nem érdemlik a mocskok!

• 0Fritz0
    Humorosból:

• erieskrisz
    Akik itt szidják a soföröket azok arcára lettem volna kiváncsi hogy akkor mit szoltak mikor látták a TV ben a zsiros eleonora féle végkielégitést ha ilyenek nem lennének biztos jutna a rendes dolgozoknak rendes fizetés és tellene buszokra is.Inkább szidják a vezetést akik a zsebüket tömik ahelyett hogy a soföröket basztatják. De mondom én az utasokat is megértem mert igy velük van kibaszva csak akkor pl az mikor kiderülnek ezek a korupt ügyek a BKV nál senki nem indul meg sztrájkolni hogy mondjon le a BKV teljes vezetösége és akkor lehet nem a soföröknek kéne sztrájkolni
  • Freeda Krueger
    Én nem,de talán le sem tudnám szerelni a kereket...
    Vagy fel,18 éve nem ültem biciklin...
  • Molnibalage
    Annak hangzik, de csak azért, mert egyesek nagyon hozzászoktak a kényelemhez.
  • Legend Killer
    sztem az egész országot át kéne szervezni, mer már szar.
  • banok
    jó neked. én ezt nem tudom megtenni sajnos... :(
  • Freeda Krueger
    Ez de extrémnek hangzik,mármint a biciklis rész...
    Nálunk például a cég külön buszt bérelt ami a szállósokat behozza,a többiek meg elvisznek esetleg valakit ameddig egy irányba mennek.
    bár ez sztrájk nélkül is megvan...
  • Molnibalage
    A probléma megoldása a bejutáskor az lenne, hogy az emberek pl. beszéljenek egymással és segítsenek. Vegyék fel egymást például autóval. Olyan szellemi gyökerektől, mint akik páran itt vannak és anyáznak fel sem tételezem azt, hogy erre képesek.

Ha a HÉV sem fog járni esetleg jövő héten azt találtam ki, hogy a bringám első kerekét leszedem és berakom a bátyus csomagtartójába. Kiszállok, bringa kivesz és kb. 1 perc alatt vissza lehet tenni az első kereket és go.
  • erieskrisz
    Egyébként én megértem az embereket is de tényleg mit tudnak csinálni aki tud jobbat az nyugodtan közölheti velük pl pénteken én sem mentem dolgozni mert kimentem a blahára a villamoshoz és ugy voltam vele nem nyomorgok inkább hazamegyek azt csokolom.Csak én megtudom azt érteni hogy nem hagyják magukat éhbéré dolgoztatni vagy ti ezt hogy gondoljátok minél magasabbak az árak keresünk annál kevesebbet
  • Freeda Krueger
    Egy kérdés csak úgy általánosan:a munkahelyetek segít bejutni vagy ad valamit,pl munkaidő kedvezményt?
    vagy hogy viszonyulnak az ilyen helyzetekhez?
  • Legend Killer
  • Molnibalage
    Blablabla..
  • Legend Killer
    bekussolsz? :D

ki sajnáltatja magát. hülyékkel nem vitatkozok :D.
  • erieskrisz
    Ha neked a 8.ker vidék akkor az vagyok
  • Molnibalage
    Mit értesz vidéki alatt? Mert a szó hagyományos értelmében én is az vagyok, agglomerációból járok be.
  • banok
    most ez vagy egy cinikus hsz oder vidéki vagy.
  • bertino
    íííígy van.
  • Molnibalage
    És milyen öröm lesz, ha pont alattad megy szét a busz és meghalsz. Mert eddig csak a szerencse miatt nem történt ez meg.
  • erieskrisz
    Egyébként meg akkor ha ilyen okos vagy mond meg nekik hogy mi más lehetöségük van
  • erieskrisz
    Ha nem tetszik a sztájk le lehet rakni a jogsit és venni autot BKV val sem kötelezö klözlekedni
  • Kandurex
    Valahol el kell kezdeni nem? Különben ugyanúgy elszemtelenednek, mint a MÁV -osok.
  • tigerbácsi
    de legalább mennek! s már jobban örülnék neki, ha azért nem menne a busz mert nincs soför mint annak hogy van, s cseszik dolgozni! az ilyen ne is egyék!
  • tigerbácsi
    ott a pont! teljesen egyetértek Veled!
  • tigerbácsi
    nem mert akkor büntipontot kapok, de akkor is pusztulhatna a sok sztrájkoló!
  • tigerbácsi
    jah tehetek ellenne, s teszek is, csak nem embertársaim kárára! hogy jön az a **** *** bkv ahhoz hogy az én időmmel, egészségemmel, munkahelyemmel játszik? remélem hirdetnek az iskolák óvodák olyan sztrájkot, hogy csak a bkv-s gyerekeket nem veszik be. s akkor majd otthon ülhet a valagán, s megtudja milyen az hogy mások miatt nem tud munkába járni. s amúgy is szerződésszegésre kötelezik a céget ami meg szerintem büntetendőnek kéne hogy legyen.
  • Molnibalage
    - Szerinted lenne alkalmas jelentkező is?

- "Öröm" lenne látni, hogy szinte 0 órás buszsofőrők mennek roncs és veszélyes buszokkal, amivel az karistol el, aki ismeri őket és bajaikat, szar tulajdonságaikat és van rutinja a fővárosi forgalomban.
  • Hugh Hefner
    a faszom már ebbe a kurva bkv sztrájkba. ki kéne baszni az összeset, aztán felvenni újakat a helyükre. vagy őket, feleennyi pénzért. ezek annyira alulképzett kis senkik, hogy úgyis visszajönnének. ja, gyalogoljak 2,5 órát.
  • Molnibalage
    Sehol nem kötelező dolgozni. Akkor tiger bácsi is mondjon fel, ha nem tetszik neki ennyi erővel.

Hihetetlen, hogy egyeseknek a demokratikus ország azt jelenti, hogy azt szabad, ami neki jó... Van sztrájk lehetőség, és élnek is vele.
  • Molnibalage
    Honnan ez a kincstári optimizmus?
  • Molnibalage
    Sajnáltatod még magad egy hétig?
  • Molnibalage
    Nekem is van bérletem, bár igaz, hogy a cég fizeti. A HÉV még jár. A szokásosnál fél órával korábban kelek, hogy olyan HÉV-et érjek el, amire még felféra bringa. Vágóhídtól még 10 km a cég. Ugye elhiszed nekem, hogy reggel fél hétkor hideg van?

Én meg elvárom, hogy a BKV vezérek húzzanak a picsába önként, de inkább a sittre.
  • Legend Killer
    minnyá jön a mónika kibeszélő talk show. főszerepben tiger, erieskrisz, BenceYCE.

csak viccelek.
  • CattiBrie
    Szia! :)
    Anyázni jöttél? :)
  • fsgh
    Tőlem lehet jó/jobb bárkinek. És nem is foglalok egyértelmű állást, mert mondom ha én lennék ott én is megtettem volna ezt a lépést(sztrájk) de ettől függetlenül a többi ember szívja meg.