6962
Vélemények, tapasztalatok, történetek. | busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb | |
-
#5361 na ez meg a másik
öntjük beléjük az adóforintokat, milliárdszámra évente
és még így is kibaszott drága -
#5360 te vagy a tűzoltó vagy a mentős? -
#5359 sok embernek van felelősségteljes munkája, lényegesen kevesebb pénzért
és mint mondtam volt, nem a buszok műszaki szinvonal miatt sztrájkolnak, hanem a 4%-ért
csakhogy ezt az állam most nem fizeti ki nekik
mert nincs miből
fel kellene fogni végre a közszférában, hogy a csapot elzárták
egyébként is minden odalapátolt pénzt máshonnan kell elvenni -
#5358 nem tudnák
az a pár milliárd, amit elsíboltak, mi a 60 mrd-s éves bértömeghez képest
12000 embernek 4% fizuemelés nem 100 milliós tétel -
#5357 nálam meg sztrájk előtt villamonos állt1szexi ázsiai csajszi :D. de ő is telefonált :P. -
#5356 LOL
:D... -
Freeda Krueger #5355 Óh, nyáron én is besétálok általában,főleg éjszakás műszakban. -
#5354 képet plz a hölgyről.
Szerdán az agyonzsúfolt Combinón préselődött hozzám egy nagyon szép lány akit 2 perc múlva felhívott a pasija... :S -
#5353 Ez még jóval a sztrájk előtt volt. Eneg például tényleg mozgásba hoz. Napi 2x11,5 km tekerés. Ennél kevesebbet nyomtam le naponta jó időben hobbiból.
Lehet, hogy tavaszzal visszatérek ehhez a közlekedési módohoz, csak a főváros levegője azért az nem vidéki... -
Freeda Krueger #5352 Még a végén kiderül,mindenkinek volt valami pozitív a sztrájkban.
-
#5351 ok majd megmondja a jogász. 7főn találkozom vele. ma meg elmegyek a munkaszerződésért a sráchoz. ám most rákerestem, de nem találtam nekünk jó jogszabályt. -
#5350 Munka Törvénykönyve -
#5349 ok megegyeztünk :-) -
#5348 Legyen fiatal milf :D -
#5347 ha 26 milf akkor igen! :-) de szerintem a milf szót inkább a 35 - 40 fölöttieknél lehet igazán használni, de ez csak egyéni vélemény. -
#5346 Na látod, összejöttél egy MILF-el, vannak szép dolgok is a BKV-n :) -
#5345 :-DDDD
Te kis mazoista! :-DDDD -
#5344 LOOOOOOOOOOOOL
hm, ha van fiatalabb bnője, akkor aggyá számot :D. -
#5343 jah igazad van, de hát a stílus :-(
jobban szeretem én máshogy elküldeni az embereket.pl:
hülye paraszt: tanulatlan falusi ember
büdös kurva: szagos sarkon álló nőszemély
s ezért akkor nem adhat büntipontot szvsz :-) -
#5342 Hát erre most mit irjak hogy minden pesti köcsög én magamra vettem de kiváncsi lennék ha a szemembe kéne mondania mit csinálna egyébként megérdemlem csak hát nem szeretem az ilyen beszolásokat -
#5341 sorry! bár érdekes volt a megfogalmazás :-D de majd lejár oda se neki! :-) -
#5340 A francba kaptam büntit -
#5339 de nehogy már csak szapuljam a BKV-t :-)
Molnibalage - nak ismerős lesz a történet :-)
link 1
link 2
link 3
ám a végét Ő sem ismeri :-)
a lényeg hogy összejöttem Vele egy időre. Ő volt a 2. s egyben utolsó is eddigi életemben :-)
szóval van szép emlékem is a céggel kapcsolatban :-) -
#5338 olvastam, s azért mondtam, hogy nem értek Vele ebben egyet :-) -
#5337 Nagyon helyesen tette -
#5336 LaszloLedzenyi hsz e#12 én nem sajnálom a pestieket , szopjatok csak ti is néha ne csak ti dőzsöljetek minden jóba. most majd sétáltok gecik meg tankoltok is. erre helyeselt Mike aki szerint buda nem pesthez tartozik csak azért linkeltem be -
#5335 azt mondták, hogy ott találkozunk, mert állítólag ( s én hiszek Neki) mondta -
#5334 na akkor beszélek majd egyel. ha tényleg lát rá esélyt felfogadom Nekik. -
#5333 Egyébként megha megemlitette volna hogy ha kirúgják elmegy a munkaügyisekhez lehet meggondolta volna a cég azt a kirúgást -
#5332 én kultúrátlan szeretek vitatkozni ahol van érv s ellenérv. szóval azt a totyikot szerintem kihagyom. -
#5331 Munka ügyi biroságra simán bemehet és hidd el kötelesek lesznek visszavenni -
#5330 melyik törvény mondja ki azt ha egy sztrájk miatt nem tudsz bemenni melóba, akkor nem távolíthat el a cégtől? mert akkor talán van esélye a gyereknek, s talán a család sem esik szét. nem rólam van szó. nekem van 3 melóhelyem, de szeretnék Rajtuk segíteni nem csak pénzzel, meg kajával. -
#5329 Egyébként én leirtam töbször is hogy megértem az embereket, de azt is hogy aki tudd jobbat ajánlani a buszsöföröknek mint a sztrájk irja meg nekik nyugodtan -
#5328 nem én hoztam fel a politikusokat, de vissza lehet vezetni mindent rájuk :-)
ám jah nevetséges az hogy az agglomerációs települések is fizetnek a BKV szolgáltatásért. ebben teljesen egyetértek Veled! -
#5327 BKV LEMARADT -
#5326 Szerződés nem írja felül a törvényket. Pont. Attól, hogy aláírsz egy papírt, miszerint a céged bizotosítja, hogy büntetlenülj öl, attól nem teheted meg. Az törvénytelen szerződés. -
#5325 na azzal nem értek egyet :-) -
#5324 Csak hogy érts miről beszélek olvasd végig a topikot -
#5323 Milyen tömeggyilkos? A főváros vezetéset kik választják? A fővárosiak, holott ez nem csak az ő életüket befolyásolja, mert az agglomeráció gyakorlatilag a főváros meghosszabítása. BKV-t a főváros finanszírozza és a főnököt is ők nevezik ki.
Akkor ki is a hibás?
Az is vicces, hogy az agglomerációs települések is fizetnek a BKV szolgáltatásért.
Gondolkodnál végre csak egy kicsit? Kurvára rád férne. -
#5322 benne van a munkaszerződésében hogy reggel 6 ra meg kell jelenni, ha nem jelenik meg az felmondást vonhat maga után. kivétel csak betegség, vagy közeli hozzátartozó halála esetén van.