BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor minden olyan szépnek ígérkezett. Most egy rakás szar ez az ország.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
[/spam]™
Ha már így az elsõ négy komment alatt így összeveszés van, akkor hogy lehetne ebbõl összefogás?
[/spam]™
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Akkor is volt annyi, csak az nem derült ki.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
A keves eltvársak régen ilyenkor kiáltottak szabotázst és államellenes bûncselekményt és végeztek ki embereket. Talán vissza lehetne hozni ezt a jó szokásta valódi bûnösökre nézve.
Miért, aki Tarlósra az nem?
Arról nem is beszélve, hogy a 6%, aki az MDF jelöltjére Katona Kálmánra szavazott, az valószínûleg azért tette (mivel az illetõnek nem igazán volt körülhatárolható programja, illetve eléggé jellegtelen figura), mert nem szimpatizál a Fidesszel, de azért kicsit elege is van a 16 éves nihilbõl.
Ez egy fekete-fehér játszma volt, hidd el. Aki Demszkyre szavazott, az Bp további tönkretételére bólintott rá.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
De kevesen látnak a jövõbe.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ez a tetû banda nem hosszabítja meg a 3-as metrót Káposztásmegyerig. 2007-ben az akkori adatok szerint ez egy 8-10 milliárdos kiadás lett volna. A legutób 17 milliárdos költségnövekedést hazudtak a 4-es járékmetróhoz valutaárfolyam változás címén. Eszemfaszom megáll.
Kristálytiszta logika...
Ha hõbörögsz a BKV vezetõsége mellé állsz és utazhatsz nagy pénzért a lángoló buszokon (erõs sarkítás, de remélem megérted a lényeget).
Én is mindig ezt mondom 😊
Érdekes, ha megfigyeled: a legfelelõtlenebbül szavazók hõbörögnek a leghangosabban.
Azt mondták nem tudják,még csak 20 perce várnak...
Annyit sztrájk nélkül is szoktunk néha,de inkább legyalogoltunk,és addig egyik irányban sem ment egy sem.
Szóval a kommunikáció tényleg lehetne jobb,de nálunk például bemondták este nyolckor hogy nyolc órától ritkábban jár a járat,hangosbemondón.
Döntsék már el, hogy az a Ráckevei HÉV hogyan jár. Tegnap este és ma reggel még arról volt szó, hogy hétvégi menetrend. Reggel kimenetem és perce pontosan jött a hétvégi menetred szerint.
Hazafele kimentem a 15:35-ös HÉV-hez, de csak 50-kor indult. Hazaérek és bemondják, hogy óránként. Na de mikor óránként öcsém? Ezt nem lehetne bemondani? Most mázlim volt, csak 15 percet kellett várni. Legközelebb kiemegyek és várok 50 percet hazafele, mert nem tudom, hogy mikor megy?
A sztrjákkal egyetértek, de azzal nem, hogy ENNYIRA KIBASZOTT BÉNÁN kommunikálnak.
Olyan kibaszott nehéz lenne egy 30 percenként frissülõ weboldalt csinálni a XXI. században?
Ki alatt rohadt szét a buszpark és a BKV jármûállománya? 12 évig annak a haverjai voltak kormányon. Kik választották meg a kormányt? A fõvárosban volt a két kedves kis párt legnagyobb szavazóbázisa.
Kinek a felelõssége a BKV üzemeltetése? A fõvárosé és az államé. 1/3 - 1/3 - 1/3 arányú finanszírozás van. A fõvárosnak ki a vezére? Ki nem ad 2005-2006 óta egyetlen fillért sem a BKV üzemeltetésére? Kik nevezték ki a BKV történetének legkorruptabb bandáját?
Amit most látunk az az önök kérték címû mûsor, mert sokak bevesznek minden demagóg dumát és nagyon rövid a memóriájuk. Önök kérték? Hát megkapták. Csak innentõl ne tessék sírni. Akinek meg nem inge ne vegye magára, de statisztikai alapon a hõbörgõk komoly százazélkának kussolnia kellene. Vagy nem ment el szazavni, ergo leszarja, hogy mi van körülötte. A másik felének a nagyobbik fele, meg annyira hülye, hogy egy üveg tejet sem bíznék rá.
Ezt kifejtenéd bõvebben? Csakmert ezt nem teljesen értem.
Szerinted, ha Londonban, NY-ban, stb. sztrájkol a metró, vonat, busz stb., akkor szerinteed mit tud csinálni az ottani átlaguser? Pont azt a választ, amit itthon. Bringa, séta, autó (csoportosan).
Miért van az, hogy azt ott elfogadják, de itthon nem? Vedd már észre, hogy nem a sztrájkoló tehet arról, ami most van.
A birka szavazóknak legalább akkora felelõssége van.
Az is irritál, hogy a sok buzi weboldal úgy állítja be, mintha itten béremelésérst benne a bérrésze. Nem. Kurvára nem.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Ha azért sztrájkolnának, hogy új buszok legyenek; egy szavam nem lenne.
A különbség az, hogy én, mint Utas nem tudok semmit tenni, ha problémám van a BKV-val. A válasz: menj gyalog, vagy autóval. De ugye NEM ez a megoldás. Elvárom, hogy a pénzemért normális szolgáltatást kapjak; hogy ne csukja rám az ajtót a sofõr; hogy ne büfögjön az arcomba az ellenõr válaszként, hogy felmutatom a bérletemet; hogy az éjszakai járaton az ellenõröktõl nem lehet felszállni, mert fent az ajtóban állnak és a sofõr már csönget, hogy csukná az ajtókat.
Én sem azt ellenzem, hogy ne kapják meg, ami nekik jár. Ha tegyük fel az Elektromos Mûvek dolgozóinak problémája támad a fizetésükkel vagy a felsõ vezetéssel, ugye nem az a megoldás, hogy 3-4 napra kikapcsolják az áramot.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Nem vagyok budapesti, ha a porfilomat megnéznéd, akkor tudnád. 30 éves fejjel talán megtehetnéd, ha ekkora proletáröntudat mozog benned.
Hatalmas öngólt lõttél...
Nekem is szar a sztrájk, de akkor is támogatom, mert én sok gyökérrel ellentében belátom, hogy az amit a BKV felsõ vezetése mûvel, az nem állapot. Esetleg lehetne az is sztrájkkövetelés, hogy a felsõ vezetés húzzon a búsba, ha ez nem hajlandó tisztességesen dolgozi. Egy normális felsõ vezetés megadná, amit kérnek és kibaszná a vízfejet. Egybõl lenne pénz és népszerûség.
HÉV + bringa kombóval élem túl és fél órával korábban kelek, hogy a reggeli HÉV-re tutira felférjek. Szeretek bringázni, de nem reggel fél hat és fél hétkor sötétben -2 fokban. Viszont az élet sokszor nem kívánságmûsor.
Bizonyára kocsi van a segged alatt és te beérsz a munkahelyedre... Ja, hogy nem is budapesti vagy? Akkor meg?
Az 1. pont kapcsán meg nem az ellõr tehet arról, hogy a felsõ vezetés szétlopta a BKV-t.
Nevetségesek az ilyen jellegû posztok...
1. Majd kíváncsi leszek hányan fogják megmutatni a bérletüket a sztrájk után az ellenõröknek (én személy szerint ahány napig sztrájkolnak, ugyanannyi napig nem fogom megmutatni /vagy megvenni/). Lehet sokan nem is vesznek majd jegyet napokig. Ha mi, Utasok is összefogunk és nem csak 1-1 ember tagadja meg a jegy/bérlet felmutatását és megindul a tömeg, kíváncsi vagyok, hogy a metróállomásokon álló 3-4 ellenõr mit csinál. (ez a valószínûbb lehetõség)
2. Szebb, de valószínû csak álom marad: Egyre inkább lehet olyan híreket olvasni, hogy 1-1 autó megáll a buszmegállókban, kiszól, hogy merre megy és felvesz 2-3 buszra várakozó embert. Ha ez meg is maradna továbbra is (hisz' tök mindegy, hogy 1 vagy 4 ember ül az autóban), akkor az összes buszmegállót ki lehetne cserélni "utazni szeretnék" táblákra. Ha valaki itt várakozna, akkor továbbra is a jólelkû vagy éppen nem annyira sietõ autósok megállhatnának 10 másodpercre, amíg felvesznek 1-2 embert... a BKV meg mehetne a levesbe... ("Oh be szép is lenne a jövõ").
Illedelmesen bemutatkozol, hogy Lendvai Ildikó vagy és nincs nálad pénz, van viszont igazolványod, amit nem vagy köteles átadni/felmutatni. Kérsz egy csekket, aztán illedelmesen elbúcsúzol. De ezt azt hiszem már mondtam. Én egy fillért nem adnék ennek a cégnek, amíg nem bizonyítja, hogy korrekt. A 7 milliárd spórolás a munkavállalók bérébõl elképesztõ arcátlanság, miközben másik milliárdokat lenyúltak. Fizesse meg a metróvezetõ a végkielégítéseket?
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Ettõl függetlenül minden tiszteletem az Övék, mert rohadt sok melóval jár.
A kéményseprõ is bagóért dolgozik ugye, mert szezonális munka, tehát olyan árakat mond amibõl egész évben kihúzza. Õket talán nem sajnálom.
Kéményt kell seperni, zöldséget kell enni.
A manikûröst, a banki tanácsadót, az autóneppert és a többi léhûtõt nem sajnálom. Tisztelet természetesen a kivételnek, de a luxuscikkekrõl egy gazdasági válságban mondjon már le az aki megteheti.
Közlekedni viszont kell!
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Amúgy még a holnapra kíváncsi leszek.
Nem tudja valaki, lesz-e holnap sztrájk?
[/spam]™