6962

\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • BenceYCE
    Az a baj, hogy tényleg úgy érzed, hogy a 110.000-es fizetésemhez évente 100.000.000 HUF végkielégítést veszek fel. Meg kell hogy nyugtassalak, nagy ívben leszarnám a hozzászólásaidat és a Bahamákon nyaralnék és qrvára lesz@rnám, hogy mikor, hogyan mennyi idő alatt jutsz be a munkahelyedre. Gondold végig, hogy ennél a cégnél nem 18 év az átlagéletkor. Az itt dolgozó emberek pedig azt hiszem megérdemlik az a tiszteletet, hogy nem úgy beszélsz róluk, mintha a seggedből rángattad volna ki mindegyiküket. Biztos lehetsz benne hogy a több gyerekes családos emberek mérlegelték a lehetőségeiket és ez volt az UTOLSÓ megoldás. Másrészt ne haragudj, de ennyi erőből szidhatnám a kedves Édesanyádat is, mert Ő már valóban felnőttként tudatában lehetett volna tetteinek következményeivel amikor szavazott, vagy amikor ilyen tiszteletre méltó neveltetéssel látott el Téged. Van egy-két dolog amit nem látsz tisztán. A politikusainkat nem mi választjuk, mi csak pártokra szavazunk. Az hogy nem tehető senki semmiért felelőssé az pedig azért van, mert a kontrollt elveszítettük a vezetés felett. Igába hajthatod a fejed, de ne kérj rá senkit arra, hogy tegyen ugyan így ha nem ismered a helyzetét. Az is biztos, hogy bölcsebb maradtál volna ha először kérdezel, nem pedig anyázol. Legvégül pedig én is szeretnék elnézést kérni helyetted amiért ilyen intelligensen viselkedsz.
  • tigerbácsi
    figyelj ha nem dolgzol akkor nem tudlak sajnálni! ha van annyi pihenőnapod akkor vállalhatsz más kiegészítő munkát is ha van képzettséged, vagy olyat is amihez nem kell! én is dolgozom még 2 helyen a főállásom mellett. nem nézlek le, de nem értelek meg! s nem értem mért sírsz itt, mert ha akartad volna akkor sztrájktörő is lehettél volna, s akkor kaptál volna pénzt,s ehettél volna februárban!
  • tigerbácsi
    ne máááá! ezt nem hiszem el! s akkor ez ennyi minek nekik? még a takarítónőknek is külön van? röhej! de nem?
  • tigerbácsi
    egyikse :-)
  • tigerbácsi
    nem kapsz :-P
  • BenceYCE
    Ebben az a vicc, hogy nem vicc. A japán gyorsvasút késett 5 percet és a közlekedési miniszter lemondott, a közlekedési társaság vezetője viszont valóban öngyilkos lett.
  • BenceYCE
    Hidd el nem eszik. Egy qrva fillért sem visz haza és ne ringasd magad, hogy hétfőtől péntekig kell csak dolgozni és a leghangosabbakkal nem b@sznak ki mint pl velem. Tudták jól, hogy a sztrájk max kb 2 hétig húzódik, mert akkor már eldől, hogy mennyire kitartóak az emberek. Kiderült, azok. Azok, mert az elégedetlenség csak erősödik. Most már Kocsis "Úr" is hajlandó volt asztalhoz ülni. Eddig csak a kutyáival beszélgettünk. Valamint elárulom nekem is mint hangoskodónak "véletlenül az összes munkanapom a sztrájk idejére lett beírva. Ergo most azért nem keresek egy fillért sem, mert sztrájkolok, míg a hónap hátralévő részében azért nem fogok, mert akkor adják ki a pihenőnapjaimat amire értelemszerűen megint csak nem jár fizetés. A februári fizetésem gyakorlatilag a nullához fog közelíteni.
  • Legend Killer
    akkor mi lesz?
  • Mike
    szia Bencus
  • BenceYCE
    Nevetséges ajánlatokat tett mindkét fél. Természetesen azért, mert nem az ajánlattétel részletei, hanem az ajánlattétel a lényeg. Ezzel gyakorlatilag a rugalmasság látszatát keltik.
  • [HUN]FaTaL
    Akkor elárulok egy titkot. Buda a Duna egyik oldala, Pest pedig a másik. Ergo Buda nem tartozik Pesthez. :)

Mindkettő Budapesthez tartozik.

A BKV sztrájkkal pedig egyetértek. A MÁV sztrájkkal nem.
  • Freeda Krueger
    Attól még lehet közszféra.
  • Mike
    tessék egy:

közfeladat ellátása nem csak jogokat kellene jelentsen
  • Molnibalage
    És erről ki tehet? Ki választotta meg? Minden tömegközlekedés államilag dotált.

Egyéb építő gondolat?
  • Mike
    vidékiek mániája
    pedig én sosem voltam pesti
    budai vagyok, max budapesti
    de pesti nem

de lépjünk túl ezen
  • erieskrisz
    Pest egy szleng mert lusták az emberek kimondani hogy budapest ne legyél már ennyire láma a nyugati pályaudvart sem ugy mondják hogy nyugati pályaudvar ha megkérdez valaki azt mondod menj el a nyugatihoz ott van az a bolt pl blahalujza tére sem ezt szokták mondani hanem azt hogy blaha
  • erieskrisz
  • erieskrisz
    Látod ez Budapest Budapest
  • Mike
    akkor elmegyarázom neked: a gumi ökörködésre való
    szal hagyjuk a témát itt

mellékesen pedig Buda tényleg nem Pest, hanem Budapest része
  • erieskrisz
    Nem értem mi köze van a guminak ehez gumibol indult rendben van de csak azért mert szerinted Buda nem Pesthez tartozik
  • Mike
    az egy tájegység
    vannak pl. budai hegyek is

de hagyjuk a gumis témát
    ez itt nem a gumi

tisztában kéne lenne azzal is, mi az sg-n a gumi
  • Legend Killer
    kínában.
  • Mike
    legyél egyszer munkaadó és rájössz

ja és nem ám odabaszunk egyet a munkásunknak, nem, menj munkügyi perre vele - mert korrekt vagy
  • erieskrisz
    Egyszerű kérdés Csepel Budapesten van vagy Miskolcon
  • erieskrisz
    Nem de ha valaki rákérdez hogy az északi khg hol található nem az lesz a válasz hogy az északi khg ben
  • erieskrisz
    És szerinted ez egy korekt miunkaadó
  • Mike
    naja, az Északi khg meg megye ugye?
  • Mike
    naja
    vissza kell venned
    visszaveszed
    de a halállistádon már rajta lesz
    adandó alkalommal ki fogod rúgni
    mindenkitől meg lehet szabadulni
  • erieskrisz
    Hát te tényleg hülye vagy magyarorszá fövárosa budapest és ezen belül vannak keruletei amik mind budapesthez tartoznak
  • Mike
    ujpest kispest ferencváros - Pest része
    Óbuda, Budatétény - Buda része
    Csepel meg Csepel
  • Mike
    mégis közpénzből tartják fennt
  • Mike
    kit érdekel ki miről fecserészik egy riporternek
    leirtam miért van a sztrájk
    vagy egész pontosan mi a kommunikált ok
  • Molnibalage
    A BKV nem közszféra, de ne is zavarjon. A BKV fővárosi tulajdonban van...
  • erieskrisz
    Buda nem Pest része hanem budapest része ugyanugy mint ujpest kispest ferencváros erzsébetváros budatétény csapel meg még sorolhatnám bazzeg
  • erieskrisz
    Egyébként meg nem értem milyen fizuemelésről beszélsz ezt olvasd már végig legyélszives:bkv
  • Mike
    na, PONT emiatt politikai ez a sztrájk
    EZEk hozták ilyen helyzetbe a BKV-t, az országot, stb

így van
    hülye szegény
    bezzeg te, határtalan szenialitásoddal
    tudod emiatt
    neked sajnos ez jutott
    küszködés az idiótákkal

olvasom más site-okon is a hsz-edidet
    és tudom hol a helyem. az ökrök között
  • Mike
    te meg a térképet te szerencsétlen
    el ne kezd már ide keverni a gumit

egyébként mitől lenne Buda, Pest része?
  • Mike
    14? 26
  • erieskrisz
    Az minek jön ide észt osztani aki szerint buda nem pest része menj inkább tanulmányozd a történelem könyvet
  • Mike
    ha ez ilyen egyszerü lenne