BKV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Magyar Államvasutak

Aha! Szóval annaka rövidítése a BKV.
És a MÁV? Magyar állami vasút?

Legend Killer
nekem megfelel ez 😛.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

celza8807
nekem ez:

<#idiota>

A#1

yakisha
igaz. elõadásokra gondoltam csak. egyezzünk meg ebben, hogy sosincs jó idõben 😊

Legend Killer
<#idiota><#hehe>, mondjuk igaz.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

na igy veszek en tobbet berletet a mocskos kurva anyjukat

Legend Killer
ja.

Molnibalage
Igen. A jelek szerint még hétvégén is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

holnap is lesz sztrajk skacok?

Molnibalage
Kötelezõ méréseket hogyn pótolnál fõleg, ha több is van egy nap? Egy sztrák sosincs jó idõpontban.

Én próbáltam más jegyzeteibõl tanulni. Komoly tárgy estén a gyakorlatilag reménytelen kategória.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Legend Killer
lehet azért, mert így azt remélik, hamarabb kapják meg amit akarnak 😄.

Legend Killer
😄

yakisha
nem mellesleg a kimaradó órákat pótolni is könnyebb konzultációkkal, mint új vizsgákat beiktatni.

yakisha
véleményem szerint könnyebb összeszedni a jegyzeteket utólag, amelyik órára esetleg nem jutottál be, mint a kimaradt vizsgákat pótolni, újrarendezni az egész vizsgaidõszakod, vagy a tanároknak új vizsgaidõpontokat, illetve terembérléseket intézni.

Molnibalage
Szorgalmi idõszakban jobb lenne? Akkor több órára nem jutnál be, mint ahány vizsgára. Mi a jobb? 1-2 vizsga beutazását megszervezni, vagy a minden nap beszenvedni

yakisha
nem a hálapénz a "magyar szarság" hanem a munkamorál az egészségügy egy részében: az, hogy már leginkább akkor érzed magad biztonságban egy orvos kezei közt egy sima kisvárosi kórházban is például, ha fizettél neki. ez a probléma:S

yakisha
fú ez a fogalmazásmód visszaolvasva még nekem is fájt.. na mindegy. a lényeg ugyanaz😊

yakisha
(csak nagyon halkan felszólalva, és nem bele akarva mártani magam, egy ártatlan költõi kérést tennék csak fel, csöppet elfogultan 😊 )
Miért minden szervezetnek vizsgaidõszak kellõsközepén kell sztrájkot hirdetnie?

GregSB
Most nézem a banner alatti mottót: "Mozgásba hozzuk a várost"

És milyen igaz! Amióta sztrájk van annyit gyalogoltam mint az elmúlt hónapokban összesen 😄DD

tudomásom szerint a metróvezetõk nem sztrájkolnak, sõt ellenzik azt

Nem is ez a lényeg, rosszul kezdtem bele az egészbe,keressen normálisan a sofõr is persze, de könyörgöm elõször tegyük már rendbe az egészségügyet aztán jöhet a többi.

Vadnokedli
hétvégén hogy fognak járni a hévek/metrók? nem tudja valaki? 10-10 percenként?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

aha a röntgenorvosnak meg a mentõsnek mi lehetne sorolni<#idiota>
És azok 30 évig keményen tanulnak.
ráadásul hálapénz mint olyat el kéne felejteni ez is egy magyar szarság..

Legend Killer
😄

Legend Killer
nemtom, úgy vettem észre vhol írták. lehet nem figyeltem 😄.

Marci0115
csak a hála pénz 140 egy honapban a dokiknak , jo lenne ha gondolkodnál mielõtt irsz

Narxis
Te csak búgj tovább....

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Mighty
Ja!

A Budapesti Közlekedési Vállalat országos sztájkot hídetett... <#hehe>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

bertino
esetleg, ha visszaolvasnál.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Látom, a top 10ben van a topik.
Mi történt?
Sztrájkolnak?

Am ez a sztrájk az egész országot érinti?

Marci0115
hogy ez a video beszurás sosem sikerül

ez a véleményem a bkvrol

http://www.youtube.com/watch?v=P11FA52t2kM

Marci0115

Pluskast
Esküszöm nem látom, hogy hol írnák (tudom béna vagyok). Egy cikk szól a dologról de az a BKV személyzete közötti konfliktusról beszél.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

ehh , keres 140ezret oszt sztrájkol<#levele>
még egy orvos se kap ki annyit..

Mighty
Engem még soha nem zártak oda és nem is láttam ilyen esetet. Ettõl függetlenül elhiszem, hogy elõfordul, de nem rendszeresen.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Son Ice
Egyébként nyilván ilyenkor sztrájkolnék én is, mint nyáron, szép idõben... amikor az ember még szívesen is gyalogol. Most tényleg sokkal szarabb mindenkinek.
Most olvastam, hogy valószínû hétvégén sem lesz normális közlekedés... sebaj, alszunk.

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

Legend Killer
Amiben viszont nem értek egyet a jelenlegi helyzetben, hogy azokon töltjük ki a mérgünket, akik felveszik a munkát. Õk segíteni próbálnak, ne õket cseszegessük már!

<#eljen><#hawaii>

mondjuk én otthon vagyok inkább, de igazad van, nem kéne õket bántani.

Legend Killer
itt

innen szoktam nézni, mert ide kerül fel leghamarabb sztem.

Son Ice
az indulásjelzõ megszólalása után az utas nem száll fel. Az ajtót nem lehet rád csukni ha nem szól a csengõ! Mindemellett a cég a szabályzatban elõírta, hogy akkor lehet indulásjelzést adni ha az utolsó leszállni szándékozó utas is a földön van és elengedte a jármûvet.
Azért ugye Te sem gondolod ezt komolyan? Mármint, hogy ez így helyes. Az is elõ van írva, hogy 20 percetek van a jármûvek átvételére... akkor ezzel miért nem értesz egyet (hisz' elõ van írva)... na ugye. Ha már ott állok és várok 10-15 percet a buszra (ahol ráadásul 4 busz is megáll... de természetesen egyszerre jönnek az okos, értelmes átszervezésnek köszönhetõen), akkor várja már meg, míg felszállok arra a tetves buszra.
Amit még írtál, hogy nem is tudja rámcsukni az ajtót, amíg nem "csenget". Nem tudom most hogy van, de régebben sokszor csengetés nélkül csukták az ajtókat... most is simán tapasztalom, hogy egyszerre nyomja meg a két gombot (csengetés plusz ajtóbecsukó gomb). Tehát ismét "sántít" valami.
Én elhiszem azt, hogy Te normális, rendes sofõr vagy, de sajnos a társaid nagy része egyáltalán nem az. Az, hogy a reakció az, hogy ez van ezt kell szeretni nem válasz.
Amiben viszont nem értek egyet a jelenlegi helyzetben, hogy azokon töltjük ki a mérgünket, akik felveszik a munkát. Õk segíteni próbálnak, ne õket cseszegessük már!

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

Molnibalage
Ez még fényévekre van egy taxisblokád szintû dologtól.

Pluskast
Hol cikkeznek róla?

Legend Killer
halkan megsúgom, hogy már elkezdtek arról cikkezni, hogy egyre több a konfliktus a bkv sztrájkolók és a nem sztrájkolók között.

megmondtam.

Pluskast
Igen valóban! Gönz Árpi adott mindenkinek általános amnesztiát. Amúgy a hadsereg fejesei nagyon neki akartak menni a taxisoknak csak a kormány nem engdte....

celza8807
"(A törvény rémesen elavult, ahogy az egész magyar jogrendszer.)"

hááát. ja. <#bdead>

A#1

Molnibalage
Tudtommal a törvény csak arról szól, hogy tárgyalni kell az elégségen minimumról és ennyi. Semmi mást nem köt ki a témában.

(A törvény rémesen elavult, ahogy az egész magyar jogrendszer.)

celza8807
jó a 60% tipp volt 😊

A#1

Molnibalage
Hol van meghatározva a 60%? Mutass rá a törvény adott pontjára, ami ezt maghatározza.

Molnibalage
Pedig az valóban illegális volt.

celza8807
ja meg ilyennel kezdeném a "sztrájtárgyalásokat", hogy
mielõtt kihirdetik a munkafelvétel megtagadását, nem a juttatásokról kéne tárgyalni, hanem pont a minimumszolgáltatásról. amikor az megvan, onnantól kezdve két éven keresztül is tarthat a sztrájk, nem érdekel, de a jelenlegi helyzet teljesen abszurd.

A#1