BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És a MÁV? Magyar állami vasút?
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én próbáltam más jegyzeteibõl tanulni. Komoly tárgy estén a gyakorlatilag reménytelen kategória.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Miért minden szervezetnek vizsgaidõszak kellõsközepén kell sztrájkot hirdetnie?
És milyen igaz! Amióta sztrájk van annyit gyalogoltam mint az elmúlt hónapokban összesen 😄DD
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
És azok 30 évig keményen tanulnak.
ráadásul hálapénz mint olyat el kéne felejteni ez is egy magyar szarság..
A Budapesti Közlekedési Vállalat országos sztájkot hídetett... <#hehe>#hehe>
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Mi történt?
Sztrájkolnak?
Am ez a sztrájk az egész országot érinti?
ez a véleményem a bkvrol
http://www.youtube.com/watch?v=P11FA52t2kM
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
még egy orvos se kap ki annyit..
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Most olvastam, hogy valószínû hétvégén sem lesz normális közlekedés... sebaj, alszunk.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>
mondjuk én otthon vagyok inkább, de igazad van, nem kéne õket bántani.
Azért ugye Te sem gondolod ezt komolyan? Mármint, hogy ez így helyes. Az is elõ van írva, hogy 20 percetek van a jármûvek átvételére... akkor ezzel miért nem értesz egyet (hisz' elõ van írva)... na ugye. Ha már ott állok és várok 10-15 percet a buszra (ahol ráadásul 4 busz is megáll... de természetesen egyszerre jönnek az okos, értelmes átszervezésnek köszönhetõen), akkor várja már meg, míg felszállok arra a tetves buszra.
Amit még írtál, hogy nem is tudja rámcsukni az ajtót, amíg nem "csenget". Nem tudom most hogy van, de régebben sokszor csengetés nélkül csukták az ajtókat... most is simán tapasztalom, hogy egyszerre nyomja meg a két gombot (csengetés plusz ajtóbecsukó gomb). Tehát ismét "sántít" valami.
Én elhiszem azt, hogy Te normális, rendes sofõr vagy, de sajnos a társaid nagy része egyáltalán nem az. Az, hogy a reakció az, hogy ez van ezt kell szeretni nem válasz.
Amiben viszont nem értek egyet a jelenlegi helyzetben, hogy azokon töltjük ki a mérgünket, akik felveszik a munkát. Õk segíteni próbálnak, ne õket cseszegessük már!
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
megmondtam.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
hááát. ja. <#bdead>#bdead>
A#1
(A törvény rémesen elavult, ahogy az egész magyar jogrendszer.)
mielõtt kihirdetik a munkafelvétel megtagadását, nem a juttatásokról kéne tárgyalni, hanem pont a minimumszolgáltatásról. amikor az megvan, onnantól kezdve két éven keresztül is tarthat a sztrájk, nem érdekel, de a jelenlegi helyzet teljesen abszurd.
A#1