BKV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigerbácsi
ott a pont! teljesen egyetértek Veled!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

tigerbácsi
nem mert akkor büntipontot kapok, de akkor is pusztulhatna a sok sztrájkoló!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

tigerbácsi
jah tehetek ellenne, s teszek is, csak nem embertársaim kárára! hogy jön az a **** *** bkv ahhoz hogy az én idõmmel, egészségemmel, munkahelyemmel játszik? remélem hirdetnek az iskolák óvodák olyan sztrájkot, hogy csak a bkv-s gyerekeket nem veszik be. s akkor majd otthon ülhet a valagán, s megtudja milyen az hogy mások miatt nem tud munkába járni. s amúgy is szerzõdésszegésre kötelezik a céget ami meg szerintem büntetendõnek kéne hogy legyen.

Molnibalage
- Szerinted lenne alkalmas jelentkezõ is?

- "Öröm" lenne látni, hogy szinte 0 órás buszsofõrõk mennek roncs és veszélyes buszokkal, amivel az karistol el, aki ismeri õket és bajaikat, szar tulajdonságaikat és van rutinja a fõvárosi forgalomban.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

a faszom már ebbe a kurva bkv sztrájkba. ki kéne baszni az összeset, aztán felvenni újakat a helyükre. vagy õket, feleennyi pénzért. ezek annyira alulképzett kis senkik, hogy úgyis visszajönnének. ja, gyalogoljak 2,5 órát.

Molnibalage
Sehol nem kötelezõ dolgozni. Akkor tiger bácsi is mondjon fel, ha nem tetszik neki ennyi erõvel.

Hihetetlen, hogy egyeseknek a demokratikus ország azt jelenti, hogy azt szabad, ami neki jó... Van sztrájk lehetõség, és élnek is vele.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Honnan ez a kincstári optimizmus?

Molnibalage
Sajnáltatod még magad egy hétig?

Molnibalage
Nekem is van bérletem, bár igaz, hogy a cég fizeti. A HÉV még jár. A szokásosnál fél órával korábban kelek, hogy olyan HÉV-et érjek el, amire még felféra bringa. Vágóhídtól még 10 km a cég. Ugye elhiszed nekem, hogy reggel fél hétkor hideg van?

Én meg elvárom, hogy a BKV vezérek húzzanak a picsába önként, de inkább a sittre.

Legend Killer
minnyá jön a mónika kibeszélõ talk show. fõszerepben tiger, erieskrisz, BenceYCE<#idiota><#hehe>.

csak viccelek.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

CattiBrie
Szia! 😊
Anyázni jöttél? 😊

[/spam]&#8482;

fsgh
Tõlem lehet jó/jobb bárkinek. És nem is foglalok egyértelmû állást, mert mondom ha én lennék ott én is megtettem volna ezt a lépést(sztrájk) de ettõl függetlenül a többi ember szívja meg.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

erieskrisz
Szerinted én örülök hogy gyalogolni kell vagy várni fél orát buszra villamosra de ez a baj a magyarokkal hogy a másiknak miért legyen jobb ha nekem nem az

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

erieskrisz
HAHAHAHAHAH Fölmondanál mi aztán mit csinálnál menél ki a tére homokozni<#kerdes><#kerdes><#kerdes>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

banok
fölmondanék. A BKV-nál sem kötelezõ dolgozni.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

fsgh
Értem én hogy rossz nekik. De még nagyon sok embernek rossz. Nem csak õk keresnek keveset. Csak a bkv-sok abban a szerencsés helyzetben vannak hogy ki tudják maguknak harcolni hogy ne csökkentsék a bérüket míg mások nem. Ami annyira nem szimpatikus hogy ezt más emberek kárára teszik. De hát mindenki úgy próbál boldogulni ahogy tud...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

erieskrisz
Lehet azért mert te nem teheted meg de ök megtehetik és ha megtehetik tegyék is meg.Nem tudom a te munkahelyeden hány ember dolgozik de te mikor csökentették a fizudat biztos két kézzel tapsoltál és eljeneztél hogy hurrá most még kevesebb a fizetésem de jó nekem. Ha tehettél volna valamit ellene biztos te is megtetted volna hogy ne legyen kevesebb<#mf1>

tigerbácsi
képzeld nekem is csökken a havim, s az ország 80% -nál. mégsem mennek sztrájkolni! örülnek neki hogy dolgozhatnak! s nem értem meg a szakszervezetüket! s én is igencsak anyázok 1 óra tekerés után, mikor megyek hugyozni azt azt érzem, hogy lefõ a pöcsöm! menjenek a jó ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** minden sztrájkoló *****!

erieskrisz
Menyél azt reklamáljál a BKV vezetöségénél baszod kiváncsi lennék ha a te fizetésedet csökentenék mit csinálnál biztos ugrálnál örömödben. BenceYCE kitartás és ne engedjetek a retkes korupt kormánynak és a köcsög vezetöségnek. Magyarországon sokk ember csak magával törödik.
Nem foglalkozik a másik gondjával bajával és ez itt a nagy gond, csak ti összefogtatok és tudtok tenni ellene valamit ez basza a csörüket

tigerbácsi
remélem kötelet a nyakukra! mást nem érdemel a sok mocsok!

Bandee1987
Kíváncsi leszek mi az amit most a bkv felajánlott a szakszervezeteknek.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

banok
szívesen megutaztatnám a két tárgyalófelet a 173-ason oda-vissza, aztán a korábban említett módon (tárgyalni amíg nincs megegyezés) eljárni velük. <#duma><#violent><#levele>

Legend Killer
ok<#eljen>.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
jó, na, de tök úgy jött le.

Szerintem 99%

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Azt hiszed, hogy minden hsz veled szemben agresszív hangvételû, pedig nem. Én is csak a figyelmedet szerettem volna felhívni 😊

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Legend Killer
egyébként a következõ7n mennyi az esély arra, h megegyeznek? 😄

A tegnapi tárgyalásokat a bkv vezetése törvénytelenül hagyta félbe, mivel a sztrájktörvény elõírja, hogy folyamatosan tárgyalnia kell a feleknek. A szakszervezetek küldöttsége erre fel is hívta a figyelmüket.

Legend Killer
végre, vki megérti<#eljen><#hawaii>.

akkor magyarázd el nekik.

banok
tudod mikor már 20-30 perce várok arra a ***** buszra akkor ez nem tud érdekelni. sajánlom. ezek szerint ennyire önzõ vagyok, hogy a bérletem áráért elvárom a szolgáltatást.

Akkor bólintson rá a jelenlegi ajánlatra ami 110.000 + 110.000 + 72.000 + 45.000 HUF-ot húzna ki a zsebébõl. Azt gondolom, hogy tudja nagyon jól, hog el fogjuk érni a céljainkat, nem kell Õ ehez. Viszont 3x-os pénzért kimenni dolgozni, kicsit gerinctelenség azt hiszem.

Legend Killer
nem néztem semmit, fogjátok má fel....

<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Legend Killer
ne cseszegessetek má, csak beraktam és kész. én se néztem meg, LOL. csak megmutattam nektek, h vki feltette. erre mindegyik pöcs engem baszogat, h mé tettem be.

nem vagytok képesek felfogni?

LOL

Legend Killer
ok, hajrá, én meg elhúzok a fogorvoshoz sztem hétfõn 😄.

Molnibalage
Nem, a zsarolás azt bazdmeg, amit a fõváros csinál. 2005 óta egy kurva fillért nem ad annak üzemeltetésére, aminek 100%-ban õ a tulajdonosa. A BKV hitelt vesz fel = fõváros hitelt vesz fel. Aztán sír a szája, hogy a hitelt az egész ország adójából kompenzálják. Erra a kormány ehhez feltételeket szab.

Hol és ki zsarol kit? Hát baszod, az eszem megáll...

És mindemellett a BKV vezetése millárdokat lopott el és szórta a pénzt minden faszságra. A gyökerek a 4-es játékmetrót építik. A buszsofõröktõl - én minden más vezetõtõl, metró, kisföldalatti, stb.- meg elvárják, hogy kvázi roncsokon "szolgáltassanak".

Bocs, de minden kellemetlenség ellenére én támogatom a sztrájok. Igazából jó lenne, ha továbbgyûrûzne, talán még jó kis kormányválság lehetne belõle és eltakarodhatának végre a jó büdös picsába. A gond az, hogy az a sok hiszékeny és feledékeny ember, aki megszavazta õket, az ittmarad és addig van még esélyük késõbb is...

CattiBrie
Pedig az emberek képesek sétálni..
Furcsa is látni.

[/spam]&#8482;

Bandee1987
Igazad van amúgy.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

banok
nekem már kezd kurvára elegem lenni a BKV-sztrájkból. Egyik oldal pártján sem állok, a sofõrök dumáját átvéve elvesztettem a lojalitásomat a BKV-val szemben. Lehet nem fog tetszeni amit írok de én nem érzek szolidaritást legfeljebb azokkal szemben akik velem együtt állnak a hidegben és várnak a buszra.
Felháborítónak tartom, hogy amíg az emberek nem tudnak munkába, iskolába, stb.-be menni, tulajdonképpen felborult a mindennapjaik addig a tegnapi egyeztetést néhány perc után befejezték.
Valahol igaza van a Bajnainak, hogy ez zsarolás szagú. Én a helyébe a két tárgyaló félre rázárnám az ajtót és addig nem engedném ki õket amíg nincs megegyezés! Mint a pápaválasztáskor.

Molnibalage
Nono, azért a kiközösítés az kicsit nem helyénvaló. Ha a sztrájkjogotokat helyén kell kezelni, akkor más véleményszabadságát, hogy õ dolgozik akkor nem? Vagy a sztrájtörvény errõl mit mond?

Betetted ÉS kommentelted.
Nem azt mondom, hogy ne nézz ATV-t, nézd, mert a teljes tájékozottsághoz azt is nézni kell, meg a többit is. De a sokadik maszatolásuk után amit összehazudtak, rájösz, hogy rettenetesen részrehajló és elfogultak a bemondóik, riportereik hiszen tudjuk kinek a kezében van ez a tv.

😄😄😄😄
Ez jó volt! 😄

Ez egy vic barátom. Aként is kezeld. Valószínûleg mindannyian itt bent a gatyánkat összeszarv kártyázgatunk, sakkozunk, meg múlatjuk az idõt. Tudod kinek van itt félnivalója a vezetõségen kívül? Annak a kolegának aki mégis kimegy a busszal, mivel az Õ fizetését is mi harcoljuk ki, nem lesz a neve a kivételeknél. De ez minden munkahelyen rendjén való, az emberek kiközösítik az ilyen kollégákat. Nálunk ráadásul egy kollégával átlag 2x10 percet ha találkozol, mivel nem ülsz vele egy irodában napi 8-9 órát. Aki pedig a fizetését áldozza a közös érdekért cserébe, az nem túlzottan örül azügybuzgó seggnyalóknak. Mutass nekem egy helyet ahol ezt jó szemmel nézik!

Hétfõig összeülögetnek, de a megyegyezésre egyik fél sem lát sok esélyt. Hétfõn délután 15:00-ra bejelentett demonstrációt szerveztünk az Akácfa utcai székház elé. Aki nem ért egyet a bércsökkentésünkkel vagy csak jogos követeléseinek szeretne hangot adni, mint utas az bátran jöhet. Jómagam ott leszek mert szabadnapos leszek. Formaruhában természetesen.

Elsõk közt lennék aki az utasok érdekeit védve tüntetni, demonstrálni indulna az akácfához, mert a pénzért cserébe nem kapják/kapjuk meg a jogosan elvárható szolgáltatást. Mint kiderült 700 millió marad a cég zsebében az adóváltozások miatt ami nagyjából 19 új busz árát jelenti. Hányat vettek mióta tart a balhé? Napi 90 milkát spórolnak amibõl elmegy 40 a sztrájktörésre. Tehát napi 50 milka marad. Ha maradunk a 36 milliós új busz árnál, akkor is minden nap vehettek volna egy új busz. Hányat vettek?

CattiBrie
Közlekedés a Fõvárosban a sztrájk ideje alatt
2010. január 16.

http://www.bkv.hu/sztrajk2010/001.html

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Én ma is megyek ugyanúgy mindenhova. 😊

Na jó, ma kivételes nap lesz, mert ma autóval..
De eddig mindenhova BMV-vel. 😉

[/spam]&#8482;

toysoldier
fasza, akkor ma se megyek sehova...

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Legend Killer
meg sztem hétfõn is lesz.

Fabio Capello
van hát

toysoldier
hali
ma is van sztrájk?

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.