BKV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
már jóideje tárgyalnak az Akácfában és még mindig semmi hír...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Bandee1987
"azt sem hiszem el hogy nem lehet máshogy megoldani, csak talán így egyszerûbb, s így verhetik a mellüket hogy mindenki tud róla, de remélem én is verhetem a mellüket egy kalapáccsal egyszer! szícvesen megtenném elhiheted!"

Ha ennyire vágysz arra, hogy összeverd õket, akkor szívesen megadom a Kelenföldi, Cinkotai vagy Óbudai buszgarázs címét, sõt kikeresem neked a térképen a legmegfelelõbb útvonalat oda. Biztos örömmel fogadnának téged.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

bertino
áhh, végre elment dolgozni.
remélem munkahelyén nincs net.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Molnibalage
Úgy sztjákolni, hogy nem sztjákolni? Megdugot a lányt, de maradjon is szûsz?

Komolyan mondom, hogy nem hiszek a szememnek mikor ilyesmit olvasok...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Baszod 3 ÉVE kaptak egy ígéretet, azóta vártak rá, hogy betartsák. Nem tették és erre jött még pár "vicces" lépés. Na itt fogyott el a türelem és lojalitás.

Ha ennyire nagy szervezõ vagy, akkor menk és harcolj te azért, amit akarnak. Alig várom az eredményét. Olyan kurva okosnak mutatod itt magadat, akkor lássuk, hogy mit tudsz.

A szakmai szleng felvágást meg nem értem, különösen elõttem. Ha megnézed a profilomat, akkor láthatod, hogy mi a végzettségem...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

tigerbácsi
ok de itt a bkvn a lényeg! meg itt azt mondták nekem, hogy nem a néppel akar kibaszni! akkor kérdem én! mért nem oldják meg azt hogy be tudjon menni az ember dolgozni, s haza is tudjon menni onnan, ha már nem a népet akarják szopatni!

na én most L dolgozni, mert nem vagyok bkvs s nekem nem lehet sztrájkolni! mert még a fiatalok összeverik egymást!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

banok
pont az a baj, hogy nincs törvényileg szabályozva sztrájk esetén az elégséges szolgáltatás. Szabó Máté ombudsman erre, most is, felhívta a felek és a torvényhozás figyelmét.

tigerbácsi
nem a munkát szóltam leh hanem az embert! s felõlem berakhatod az aláírásodba ha Neked az tetszik! nagyívbõl szarok rá!

ezért mondtam, hogy minden cég sztrájkoljon, a rendõrök, a tûzoltók, mentõsök mindenki!

pl a mentõsöknél is meg a kórházakban is van régi mûszer! most képzeld el ha mûteni kén Téged (ne adja Isten) s azt mondanák bocs régi a mûszer nem mûtünk, halj meg! pedig ha megmûtenének akkor volna esélyed.

tûzoltók se oltsanak tüzet, mert régi a vízvezetékhálózat, s lehet egy kosütés (szakmai szleng) tönkretenni az ivóvízhálózatot, hmmm gondolj bele épp a Te házad égne! ugye örülnél neki.

mentõsök: hmmm tavaly elõtti a téligumi, ha van egyáltalán! szívrohamod van, bocs nem megyünk ki. érzed már?

rendõrség is visszahív, mert bejelentetted, hogy betörtek hozzád, viszik a tv-d meg a medencéd, de a rendõrök már 10 éve ugyanazt a fegyvert hordják, s nem hiszik hogy kibírna egy lövést, bár kitudja! inkább nem mennek ki megkockáztatni!

s minden egyes cégnél tudok mondani egy példát! mondtam megoldást amit a mi cégünk kiharcolt, s nem is hallottál hogy volt ilyen gondunk, de a szakszervezetünk kiharcolta! s azt is hogy kapjunk új gépeket új kocsikat s még embert is vesznek fel! szóval nekem ne mond már hogy csak a bkv a fos vezetõségû cég! mert ez nem igaz! azt sem hiszem el hogy nem lehet máshogy megoldani, csak talán így egyszerûbb, s így verhetik a mellüket hogy mindenki tud róla, de remélem én is verhetem a mellüket egy kalapáccsal egyszer! szícvesen megtenném elhiheted!

s mond mit tudsz annak mondani kit ez a sztrájk miatt rúgtak ki mert nem tudta megszervezni a bejutását reggel 6:00 - ra a héten 3 szor? s mond Te asz a családjának valamit? vagy a bkv ad nekik? nem. én ? igen! ennyit errõl szerintem!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Eszembe jutott egy dal😄 valahol 1 perc körül indul😄
Molnibalage
Ezt a mocskoknál dumát elhagyhatnád. Milyen alapon mered leszólni sok ember munkáját? Akkor ezentúl hívjalak szarrágó kis buzinak, mert nekem az esik jól? Hmm.. Talán még az aláírásomba is beteszem.

Tudom miért jó a sztrák? Mert tisztán látszik, hogy ebben az országban a lóhúgylangyos tüntetések és egyéb dolgokkal semmi értelmeset nem lehet kikényszeríteni és hasonló súlyú törvényekkel és intézkedésekkel. Ha valamit el akarsz érni, akkor oda kell baszni, de kemény, hogy más is érezze, hogy mirõl van szó.

Fogd már fel végre, te isten barma, hogy a jelenlegi politkia és vezetés mellett kb. 2 év múlva eljön az az állapot, hogy a BKV úgymond "magától" ebbe a helyzetbe kerül? A buszok még a legfiatalabb jármûvek. A Combinokat leszámítva minden villamos 20-30 éves. Vicc, hogy két éve még olyan villamosok jártak, amik látták '56-ot. A kisföldalatti lassan 40 éves lesz. A HÉV-ek valahol 18-30 év között vannak.

Ezért is sztrájkolnak, hogy ez az áldatlan állapont ne maradjon fent. Azért is, hogy odafent bónuszt, meg jutalmakat adnak, mikor tõlük elvonnak, mikor õk mûködtetik a céget valójában és nem a menedzsment.

tigerbácsi
mértis? mert mindegyik szakmabélinek kit felsoroltam csökkent a bevétele? csak talán annyi különbség van köztük s a bkv között, hogy náluk van olyan hogy minimális szolgáltatás, ami ugyebár van a mocskoknál is, csak elfelejtik azt betartani! vagy ha betartják akkor az igencsak fosul van megcsinálva, s azhelyett hogy kártyáznak s basznak a melóra azhelyett inkább azon kellene gondolkodniuk, hogy ha már sztrájkolok akkor a minimális az hogy a nép be tudjon menni dolgozni, s haza tudjon menni munka után! s úgy szervezem meg hogy ne legyen ekkora fennakadás, mert ugye nem a néppel akar kicseszni! vagy mégis?????lehet megint az derült ki hogy nekik nincs eszük? mert szerintem igen!

Legend Killer
LOL

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Molnibalage
És ez a difi. Amíg itthon ez nem megy, addig felesleges arról álmodozni, hogy valaha is jobb hely lesz. Amit ott természetesnek vesznek, az itt elképzelhetetlen. És itt nem a fiztésekre gondolok...

Molnibalage
Korod ellenére ritka hülye vagy.

tigerbácsi
jah rögtön az elején! mikor még nem utasították vissza a 14,3 % fizuemelést!

Bandee1987
volt közvéleméynkutatás...az emberek nagy része a vezetõket és az államot hibáztatja, és csak kis része(kb. 10%) az, ami a dolgozókat.

tigerbácsi
amikor Berlinhez csatlakoztunk buktuk, s ha már itt hogy azért fog menni mert nyugaton ment, remélem beletörik a szakszervezet bicskája! én abszorult nem értek egyet a sztrájkolókkal! s azért kíváncsi lennék a közvéleményre! mert szerintem már többen ellenzik mint támogatják. nembiztos hogy ha maguknak több pénzt követelnek akkor megoldódik a helyzet, kérjenek jogokat ne pénzt! mi is ezt csináltuk! a szakszervezet vezetõjének alá kell írni papírokat! ilyen egyszerûen ki lehet az ilyeneket játszani! vagy Õ is megvehetõ csak nem hangoztatják? az már más tészta!

-TGV elsõ olsztály
-MÁV fapados-
-BKV kispados.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Bandee1987
Csakhogy a BKV-nál nem lehet házon belül megoldani a dolgot, mert õk közlekedési cég. Bármit csinálnak, az kihat a közlekedésre. Menjenek ki tüntetni az Akácfa utca elé? Szerinted azzal bármit is elérnének? Magasról leszarnák a vezetõk.
Én se örülök, hogy ez a helyzet, de nincs más megoldás. Ny-Európában is volt már ilyen(ha jól emlékszem Berlinben több hétig?), és ott is megoldották az emberek, hogy bejussanak dolgozni, tanulni, stb. És támogatták akkor a sztrájkolókat.

tigerbácsi
persze igazad van,. s én sem támogatom, de nem az a megoildás hogy tönkreteszem a közlekedést, hogy mások se tudjanak menni dolgozni! oldják meg házon belül! a mi vezetõint is ezt csinálták, csinálják mégsem tesszük közzé, s megoldjuk máshogy! pl szakszervezeti fõnököknek is alá kell írni bizonyos papírokat! pl jutalom, végkielégítés, fizuemelés, prémiumok plusz juttatások stb! csak a sötét bkvsok erre nem gondoltak!

tigerbácsi
ha nem léptünk volna be a az I. világháborúba ...

nem erre kell fgni hogy nem akarnak dolgozni! magyarországon nagyon nagyon sok cégnél ugyan ez a helyzet! mégis a dolgozók hangot adnak a problémáiknak, de cégen belül oldják meg a gondokat.

Bandee1987
Na, ez a baj, hogy azt magasból leszarjuk, hogy fennt lopják a milliárdokat, hadd lopják csak, sõt tüntessük ki érte õket, de a mocskos dolgozók meg se merjenek nyikkanni...Ezért tart ott ez az ország, ahol tart, aztán csodálkozunk, ha szétrohad alattunk a busz.

tigerbácsi
jah csak attól a nép be tudott járni dolgozni, jól tudta lakatni a kölkeit, az egyetemisták tudtak menni vizsgázni, s embereket nem rúgtak ki miattuk az állásukból, ami már megtörtént ez a sztrájk miatt!

tigerbácsi
jah csak a hiba ott van ha itt a közelben nem lakik munkatárs. bár felajánlotta másik munkatárs hogy eljön értem, hazavisz, de ezt Neki senki nem fizeti ki, s azért már sok lenne ez a szívesség!

Bandee1987
Ha a vezetés nem költötte volna a tanácsadói szerzõdésekre és végkielégítésekre a sok pénzt, akkor most nem itt tartanánk ahol tartunk...azért észre kéne venni, hogy ki okozta ezt a helyzetet valójában. Egy helyzetnek nem csak közvetlen, hanem közvetett okai is vannak...

tigerbácsi
nem kötelezõ bemenni igazolt távollét, azaz fizetetlen szabadság, de a határidõs melónek kész kell lenni, ergó ha nem megyek be, itthon meg kell csinálnom a munkát s cserébe ki sem fizetik! köszönöm bkv!

tigerbácsi
ok sztrájkoljon egész ország! az ovosok ne mûtsenek akkor sem ha életveszélyes helyzet van valaki csakis a plasztikát vállalják. rendõrök ne menjenek ki lövöldözésnél csak olyan bûnesetnél ami teljesen 5 000 HUF alatti lopás, a tûzoltók ne menjenejk ki oltani csak ha mondjuk 200 m magas láng van, a mentõsök csak a lábtöréses betegért menjenek. a tanárok ne tanítsanak bkv - s máv - os volán - os tanulókat, s az óvodák ne fogadják be ezen embernek nevezett egyedek kölkeit. a kútfúrók csak 30 cm mély kutakat fúrjanak stb stb stb.

tigerbácsi
már csak a szakmám miatt sem vennék kocsit, másrészt meg én is csatlakozzak a szogképzéshez, mikor lehet tekerni is, vagy ha már megvettem a bérletet akkor használhatnám a tömegközlekedést? hát nem. ám ha már így pöcsöl a bkv 14 (nem is értem mért kell egy cégen belül 14 szakszervezet) szakszervezet akkor nem a munkásoknak kéne adni sztrájksegélyt hanem abból kéne kompenzálni a mûszaki állapot hiányt, vagy támogatniuk kellene egy szervezetet, mely mondjuk veri a bkvsofõröket! s ezekután még csodálkoznak hogy elkenik a szájuk szélét? hát asszem én is csatlakozok e szervezethez! megérdemlik a pofadagadást!

ja s ha majd fizetnek akkor segítek rajtuk addig nem! mert meg nem érdemlik a mocskok!

0Fritz0
Humorosból:

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

erieskrisz
Akik itt szidják a soföröket azok arcára lettem volna kiváncsi hogy akkor mit szoltak mikor látták a TV ben a zsiros eleonora féle végkielégitést ha ilyenek nem lennének biztos jutna a rendes dolgozoknak rendes fizetés és tellene buszokra is.Inkább szidják a vezetést akik a zsebüket tömik ahelyett hogy a soföröket basztatják. De mondom én az utasokat is megértem mert igy velük van kibaszva csak akkor pl az mikor kiderülnek ezek a korupt ügyek a BKV nál senki nem indul meg sztrájkolni hogy mondjon le a BKV teljes vezetösége és akkor lehet nem a soföröknek kéne sztrájkolni

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Én nem,de talán le sem tudnám szerelni a kereket...
Vagy fel,18 éve nem ültem biciklin...

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Molnibalage
Annak hangzik, de csak azért, mert egyesek nagyon hozzászoktak a kényelemhez.

Legend Killer
sztem az egész országot át kéne szervezni, mer már szar.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

banok
jó neked. én ezt nem tudom megtenni sajnos... 😞

Ez de extrémnek hangzik,mármint a biciklis rész...
Nálunk például a cég külön buszt bérelt ami a szállósokat behozza,a többiek meg elvisznek esetleg valakit ameddig egy irányba mennek.
bár ez sztrájk nélkül is megvan...

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Molnibalage
A probléma megoldása a bejutáskor az lenne, hogy az emberek pl. beszéljenek egymással és segítsenek. Vegyék fel egymást például autóval. Olyan szellemi gyökerektõl, mint akik páran itt vannak és anyáznak fel sem tételezem azt, hogy erre képesek.

Ha a HÉV sem fog járni esetleg jövõ héten azt találtam ki, hogy a bringám elsõ kerekét leszedem és berakom a bátyus csomagtartójába. Kiszállok, bringa kivesz és kb. 1 perc alatt vissza lehet tenni az elsõ kereket és go.

erieskrisz
Egyébként én megértem az embereket is de tényleg mit tudnak csinálni aki tud jobbat az nyugodtan közölheti velük pl pénteken én sem mentem dolgozni mert kimentem a blahára a villamoshoz és ugy voltam vele nem nyomorgok inkább hazamegyek azt csokolom.Csak én megtudom azt érteni hogy nem hagyják magukat éhbéré dolgoztatni vagy ti ezt hogy gondoljátok minél magasabbak az árak keresünk annál kevesebbet

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Egy kérdés csak úgy általánosan:a munkahelyetek segít bejutni vagy ad valamit,pl munkaidõ kedvezményt?
vagy hogy viszonyulnak az ilyen helyzetekhez?

Legend Killer
<#hawaii><#violent>

Molnibalage
Blablabla..

Legend Killer
bekussolsz? 😄

ki sajnáltatja magát. hülyékkel nem vitatkozok 😄.

erieskrisz
Ha neked a 8.ker vidék akkor az vagyok <#eplus2><#duhos2>

Molnibalage
Mit értesz vidéki alatt? Mert a szó hagyományos értelmében én is az vagyok, agglomerációból járok be.

banok
most ez vagy egy cinikus hsz oder vidéki vagy.

bertino
íííígy van.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Molnibalage
És milyen öröm lesz, ha pont alattad megy szét a busz és meghalsz. Mert eddig csak a szerencse miatt nem történt ez meg.

erieskrisz
Egyébként meg akkor ha ilyen okos vagy mond meg nekik hogy mi más lehetöségük van

erieskrisz
Ha nem tetszik a sztájk le lehet rakni a jogsit és venni autot BKV val sem kötelezö klözlekedni

Kandurex
Valahol el kell kezdeni nem? Különben ugyanúgy elszemtelenednek, mint a MÁV -osok.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

tigerbácsi
de legalább mennek! s már jobban örülnék neki, ha azért nem menne a busz mert nincs soför mint annak hogy van, s cseszik dolgozni! az ilyen ne is egyék!