BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Nevetséges, hogy 30 éves korodra a legegyszerûbb ok-okozati viszony felismerése problémát jelent neked és kb. 2 méterre látsz elõre, de távolabb nem.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ám tényleg minek van egy bkv-nál 14 szakszervezet?
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
s támogatom? nem csak sztrájkoltam, s humorosnak találtam az esetet ahogy megkérdezte hogy mért nem segírtettünk rajta.
ok meg lehet mindent oldani talán csak nem jó esik az embereknek. van egy lehetõség ami megtörténhet. pl pár mentõs nem tud bemenni dolgozni a sztrájk miatt az egyik sofõr vagy valamelyik hozzátartozója szívrohamot kap, s a mentõ nem tud kimenni érte a kisebb kapacitás, s a rossz mûszaki feltételek miatt. a sofõr kit fog hibáztatni? talán gyurcsányt mert hazudott öszödön?
ezzel csak azt akarom mondani hogy mindennek meg van a határa!
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Az aki viszont megpofozta a sofõrt azt nem, és te ezt helyesled? Akkor én merõ passzióbl laposra verhetlek?
A sztrájk másik oldalát mi is érezzük.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
1. magyarországon bárkit ki lehet rúgni, mivel tökéletes munkavégzés nincs.
2. sztrájkolt s nem õ vezette a buszt! nem mondtam, hogy õ vezette, csak kiderült egy beszélgetésbõl ami a sofõr s õ közte zajlott.
3. nem vagyok emberjogi harcos, csak a sztrájk másik oldalát is megmutatom.
4. nem tom mért vagyok ökör, hülye, barom s még mittudomén milyen jelzõket kaptam Tõletek! azért mert nem egyezik a véleményünk? hmmm akkor minden ember az a ti elméletetek szerint, mert tuti van olyan ember aki másképp gondolja!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Érdekes, hogy itt a nagy emberei jogok harcosának és érdekérvényeítõnek tünteted fel magad, de ezt mégsem javasolod...
s KillTheKonzol - lal csak részben értek egyet! tényleg ki kéne rugdosni a sok sztrájkolót.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
szakmai szleng nem felvágás volt, csak céloztam arra hogy nem a birka megy neki a csõnek!
#5259: nem az a lényeg hogy sztrájkol vagy nem, de ha nem a néppel kellene kibaszni hanem a vezetõkkel.
2010. január 17.
http://www.bkv.hu/sztrajk2010/001.html
Valaki úgy is megkérdezi! 😄
[/spam]™
[/spam]™
Egyébként azt megértem hogy most válság van, meg hogy valaki sorba áll a kajáért, meg elveszíti az állását. De ez nem a buszsofõrök hibája.
Abban is egyet értek hogy sztrájkolni kéne a buszok miatt, mert ez nem álapot ami ott van. Ezekkel a kiöregedett jármûvekkel nem mennek sokra. Ezt mondjuk nem értem ezért miért nem sztrájkolnak. De nem csak nekik kéne akkor hanem a VOLÁN-nak is, mert ezek a King Long-ok (kínai gyártmány) eszméletlen szarok. Mûanyagból van az egész, csoda hogy szét nem esik.
Amúgy meg ha nem lopnák el a pénzt a "fõnökök" pl. végkielégítés, akkor már rég ki tudnák fizetni a BKV sofõröket egy ilyen "kis" végkielégítésbõl.
Ez a szerény véleményem, lehet fikázni, mert sajnos ez elöl nem lehet menekülni.
máshol is
közszférában ez valahogy nem tûnik fel
õk mintha valahol máshol, más világban élnének
nincs pénz
örüljenek, hogy van munkájuk, és nem a segélyért állnak sorba, mint sokan mások ebben az országban
mindegy, sõförök most végleg elbazsták a bkv-t, ez így ebben a felállásban nem fog fennmaradni
elsõ körben pl. nem kell 12000 ember
optmailzálni kell, fel kell számolni a pazarlást
lehet, hogy nem lesz olcsóbb az éves mûködés, sõt
de sokkal színvonalasabb lesz
ha ez megvan, neki lehet állni a MÁV-nak, Postának
na ott lesznek csak igazán sztrájkok
nincs pénz, nem lehet mit csinálni
ha Bajnaiék nem oldják meg, akkor Viktoréknak kell
nincs újabb 20 évünk elmismásolni
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
ezért megy a sztrájk
büdös 4%-ért
ha a buszok rossz mûszaki állapotára hivatkoznának, hogy minket védenek azzal, hogy nem hajlandók ilyen mûszaki állapotú buszokkal dolgozni, azt még megérteném, de a büdös 4%-ot nem
3-3% amibõl lejön 1-1%
a kollektiv szerzõdésben foglaltak nem a bérkeret terhére mennek, ha kikerül akkor a bérleret terhére megy, és mivel a bérkeret maradékát jutalom gyanánt eddig is szétosztották évvégén, ergo nem kapnak semmit
de a szuperbruttósítás miatt több marad a kezükben, ennek örülnének, de nem.
baszódjanak meg, válság van, máshol csökken a fizetés, örülnek hogy dolgozhatnak, ezeknek meg semmi sem drága, mert adóból úgy is kitömik õket, ha csak egyet szellent a szakszervezet
most nem tömték ki õket
a közszférában nem volt rendszerváltás
mit gondolnak, a magánszféra rovására, már megint a közszférába öntjük a pénzt?
fidesz sem fogja nekik megtenni
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Azt hiszem, senkit nem hat meg az, hogy nem tud "chat sebességgel anyázni". <#crazya>#crazya>
[/spam]™
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
modi meg nem kell, úgy se érek rá itt lógni, pápá
<#help>#help>
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Kezdjük rögtön Kocsis elvtárssal és haverjaival. Probléma megoldva.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!