6962
Vélemények, tapasztalatok, történetek. | busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb | |
-
Cat 02 #5841 Öreganyók is mindig addig tolakodnak amíg ők az elsők :/ -
#5840 Ma reggel a villamosmegállóban két nő már-már összeverekedett.. Minden esetre elkezdték lökdösni egymást, hogy ki száll fel elsőnek a villamosra. :D -
#5839 Miért van minden metrómegállóban plusz egy ellenőr/biztosnági őr emberke, aki figyeli az érkező metróból kiszálló emberket? -
#5838 Én az 1-es villamoson utaztam néhány hete egy vicces sofőr vezetésével és régebben a 272-es buszon is volt egy Humor Herold. -
#5837 Igen, rendszeresen van, régen a nagykörúton volt. Nem tudom a nevét, de régebben sokat foglalkozott vele a tv, rádió, lehet jútúbon is fent van. -
#5836 És találtam képet a kedvenc buszomról. :)
-
#5835 Ja, a 49 az a viszonylat, a villamos száma 1444. -
#5834 Ma a 49-es villamoson volt szerencsém találkozni egy vicces vezetővel, aki mindenféle vicces dolgokat mondott be. Igaz, csak két megállót mentem vele, de így is nagyon jó volt. :) Nénike, amikor szállt le a villamosról, mondta, hogy "előremegyek, megnézem ezt a kedves vezetőt". :)) -
#5833 Láttam kívülről az új buszokat...Az árkád előtt egyik este, és egy reggel Budán az Atilla utcában ))
Kívülről mutatós...de árulja el valaki, hogy az a " Stop gomb hogyan kopott el napok alatt ?? -
#5832 Az a legszarabb vonal. -
BenceYCE #5831 Hát én láttam már mindkettőt, sőt még rá is sz@rtak. Volt, h csak a 2-es ajtón belépett mint a budiba és odahugyozott a babakocsi helyére. Ha nem érzi valaki a sajátjának ezt a közproblémát, akkor talán érthető közöny másoktól is. -
morfologus59 #5830 A Bkv-val nekem semmi bajom sincs, diák vagyok így még a bérlet is egész elfogadható áron van nekünk!!!!
Bár a járműpark hagy némi kivánni valót magam után. 27-es busz???!!! Legviccesebb!! Múltkor a szőlő utcánál megállt egy a villamos sínen és utána se előre se hátra!!! Az mondjuk nem volt annyira vicces. -
#5829 széket rugdalni még senkit sem láttam, igaz, firkást sem -
#5828 Tény, hogy megy. Csak éppen az az általános tanulság, hogy az amortizáció ezen formája terjed.
Engedik a firkálást? ---> Firkálja az ablakot. ---> Erre sincs semmi? Aztán mát a székeket rugdalják le és végül már visszapillantót firkálják meg törik le meg a szélvédőt. Na, akkor már nem megy a busz... -
#5827 nem ezt
a közvagyon/magántulajdon témakört
egyébként meg egy kis firkába nem hal bele senki, attól még a busz megy
sokkal rosszabb amikor a busz szétesik alattad -
#5826 Mit? Értem én, hogy nem kell csöves. De szerited az jó, ha rongálva van a busz? -
#5825 te meg szándékosan nem érted -
#5824 Egyik sem azé, aki összefirkálta pont. Te különbséget teszel. Gratulálok... -
#5823 akkor miért jössz a kocsimmal, házammal? az tán közvagyon?
a cuccaimat akkor firkálhatod össze, ha majd a te cuccaidat összefirkálták, és arra is azt mondom, nem érdekel, firkálják -
#5822 A BKV részben közpénzekből üzemel és abból rakják helyre. A nemzeti kövagyon ronglálását te hogyan minősíted? Szerinted van difi aközött, hogy azt, vagy magántulajdont rongálok? Mert szerinted a jelek szerint van. Ha én szerintem meg nincs, akkor bártan összefirkálhatom a cuccaidat. Hiszen kit zavar...? -
#5821 szal van buszod? -
#5820 Van kocsid? Házad? Megyek összefirkálni. -
#5819 mondomén hogy csendőrvér -
#5818 De. A magadfajta barmokat osztani... -
#5817 én meg doszt leszarom
sőt inkább legyen összefirkálva, minthogy egy hajéktalan terpeszkedjen rajta, a fél buszt kiürítve maga körül
nektek nincs jobb dolgotok? -
#5816 gondolom nincs meg mindenkibnen az a csendőr vér, mint benned -
#5815 közmunkával dolgoztatnám le velük, abból tanulnának. -
#5814 Hogy a fenébe tudnak úgy firkálni, hogy nem látja egy utas sem? Én egyes futottam összes pénteken délelőtt (!!) iskolaidőban HÉV-et karcolgató fiatalokkal még egyetemista koromban. Egyet mordultam és abbahagyták, de kis híja volt, hogy nem kezdem zongorázni a bordáikon... -
#5813 Na ja. NABI tesztbusz:
Már összefirkálták
Már lekopott a felirat a gombról
-
#5812 mert az 100 mrd
akkor már sokkal olcsóbb ha beszednek mindekitől némi plusz adót, és kidobják az egész jegy gyártást, forgalmazást, ellenőrzést
jóval olcsóbb lenne -
#5811 "15 éve 2011 az első olyan év, amikor januártól nem emelkednek a BKV jegy- és bérletárai."
:D
Bassus, februártól emelnek. :D -
#5810 o.0 -
#5809 Érdekes egy látvány -
#5808 Mindenre van magyarázat. Lehet, hogy erre az lenne, hogy x-sok ember lenne munka nélkül. Bár szerintem azért, mert beléptetős rendszer lenne, azért kellene ugyanúgy őr is, mert a magyarok átugrálnák. :D -
COOLancs #5807 Ezt énse értem miért nem jutott el az agyukig ez a világon mindenhol bevezetett megoldás. Ráadásul új közbeszerzési pályázatot lehetne kiírni amiből megint zsíros pénzeket lehetne visszaosztani a harácsoló szarjankóknak, mindenki csak nyer! De szerintem előbb szervezik ki az ellenőröket külön cégbe, hogy ki lehessen rájuk számlázni minden létező pénzt. -
#5806 Ezekről én is hallottam. Ingyen lehet rajtuk utazni.
Egyébként azért jöttem be, mert tegnap megint felhúztam magam, amikor a keletinél szálltam fel a metrora. Fent 4 ellenőr, lent másik négy. Nyolc embert fizetnek egy megállóban... arról nem is beszélve, hogy mindebből az aktívnak mondható dolgozók száma csak a felét teszi ki, kb. 3-4. Felesleges pénzkidobás.
Nem értem, miért nem csinálják már meg a beléptető kapus rendszert... Sokkal jobban megérné és hatékonyabb is lenne. -
#5805 Mik azok az új buszok az 5-ös vonalán? -
#5804 Videók. -
#5803 Na ez azért nem semmi! Le a kalappal! -
#5802 BKV-t érintő téma.