6963

\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • Mike
    és miért 12-re amikor 6 a pótdij
    egyáltalán miért adtad meg nekik a neved?
  • PesSim
    Mai naptól fogva utálom a bkv-t, pedig eddig egész jól elvoltam vele! Mit lehet tenni egy bünti csekkel? :)

Mindig jó kislány voltam, mindig vettem jegyet vagy bérletet, ahogy a mai nap is , de 12 ezerre büntetek, me nem tudtam, hogy az átszállójegyet csak 60 percig lehet felhasználni.

tudom, én vagyok a béna, de akkor is b+!
  • dave9004
    Ma a 4-es villamoson a vezető dohányzott. szabad ez? mondjuk elég jól el van zárva az utasoktól, de fura volt azért :)
  • Atisz #5919
    Mert a híradóban is mindig a megbilincselt fekete kezeket mutatják, hogy az is levághassa az elkövetés kategóriáját, akinek a "népes család" vagy "botokkal kapákkal felfegyverzett elkövetők" körülíró kifejezések esetleg nem lettek volna elegendőek.
  • Atisz #5918
    Hátizsákot, amely oldalnézetből akár így is kinézhet.
  • Cat 02 #5917
    Mert az kesztyű, tudod, ujjlenyomat, nem néz maga krimisorozatot ? :)
  • CattiBrie
    Néninek nincs is keze.
  • BenceYCE
    Nem az a kérdés, h mit cipel a paraszt, hanem, hogy miközben a paraszt arca fehér, az öreg néne arca fehér, a tolvaj keze vajon miért fekete? Ebből következik következő kérdésem, hogy hogy nem perelték még be rasszizmusért, cigánygyűlöletért na meg az elmaradhatatlan antiszemitizmusért a BKV ZRt-t?
  • birdo #5914
    És akkor csak az egyik robotommal szállhatok fel ??? ))
  • Fabio Capello
    portal 2 robotot :D
  • birdo #5912
    óriástermoszt
  • Piloss
    torpedót
  • CattiBrie
    R2D2-t :)
  • Mike

szerintetek mit cipel a paraszt?
  • CattiBrie
    egészséges = nem okoz hirtelen halált :D

Sajnos képtelenség, hogy veszek egy nagy levegőt a Gyöngyösin és visszatartom a Lehel térig. :D
  • BenceYCE
    Ez legalább idevaló :)
    Egyébként tényleg. Heti rendszerességgel járok arra és bizony kapna tőlem egy tiszteletgolyót aki ezt egészségesnek nyilvánította.
  • birdo #5906
    Pontosan 5100 FT-ot kell havonta becsengetni APEH folyószámlára ... hogy ne kelljen orvosi számlát zsebből kifizetni, mert bizony kifizettetik... és nincs X...idő...
    Abban a pillanatban fizetni kell,ahogy nincs biztosításod.....
  • Ronny
    A "geci" kamurokik mégpedig igen komoly társadalmi erőforrásokat éltek fel. A nyugdíjkassza jelenlegi hiányának a feléért Ők felelősek, ami egyébként majdnem tökéletesen korrelált az elmúlt ~10 évben az államadósság növekedésével.

Ideje lenne Kádár seggéből kihúzni a fejünket, a lopás az lopás, mégpedig igen komoly tételben történik.
  • Mike
    akkor idézlek: "X idő után tudtommal bizony fizetni kell a TB-t saját zsebből.."
  • Molnibalage
    Figyeltem. Te írtad le elsőnek a havi 5k-t. Többet fizetsz. Pont.
  • Mike
    talán nézd már meg mire válaszoltam, mielőtt gúnyolódsz
  • Molnibalage
    Többször voltam kórházban vagy balesetin. Soha nem fizettem semmit, mindig tisztességesen elláttak.

Járok ide-oda magánrendelésre (fogorvos, ortopéd orvos), mert előre be lehet jelentkezni. Nem kell szabadnapot kivenni és órákat várakozni.

Havi 5k? Melyik országban élsz?

http://www.komplex78.hu/?p=1285

Az csak az egyik tétel. A 27% meg valahol eltűnt nálad.
    (35 felett nem tudni, hogy mit vonnak le az nem a tájékozatlanság jele...?)
  • Mike
    havi 5k az olyan mintha semmit fizetnél

az más kérdés, hogyha nem tejelsz orvosnak, nővérnek, stb. és komolyabb bajod van, megdöglesz

ezt már átvettük az USA-tól

fizetős nálunk is az ellátás, csak zsebbe
  • Molnibalage
    No offense, de ingyen TB itton sincs. Járulékot fizetsz és munkanélküliség alatt is jár. X idő után tudtommal bizony fizetni kell a TB-t saját zsebből...
  • Mike
    aha, értem, geci rokkantak felélik a jövődet

miért nem lökjük le mindent a Gellért hegyről szöges hordóban?

azt hallottad egyébként hogy a másik ingyenélő népség, a sok vérszívó nyögdijas mibe kerül évente? ők is mind meghalhatnának, nem?
    vagy emeljük fel a nyugdijkorhatárt 100 évre, addig biztos nem él el senki (1-2 kivételtől eltekintve, de őket agyonverjük)

költözz ki USA-ba ott ilyen a rendszer
    ingyen még TB-d sincs
    nincs biztosításod, megdöglesz
  • CattiBrie
    Az Árpád-hídnál még mindig büdös van.. sőt igazából már egy-két megállóval előbb is lehet érezni.
  • Molnibalage
    Pesze, mert ha gáz lesz, akkor nem a felső 10 ezert fogják ütni, akinek van pénze védelemre. A középosztályban még jobban evickélőktől lehet erőszakkal könnyen elvenni bármit...
  • COOLancs
    Az a baj hogy lassan mindenki éhen fog halni, ha nem lesz változás. Persze az utcára lehet menni, de Gyurcsányt sem érdekelte mi folyik az utcán, az csak a rendőrségre tartozik senki másra.
  • Ronny
    Alapvetően egyetértek veled, viszont a számokon pontosítanék. A sokat emlegetett 800 ezer rokkantnyugdíjasból "csak" ~350 ezer korhatár alatti, ennek is nagyjából a fele lehet csaló járadékvadász, nekik átlagosan 69 ezer forintot hoz a pénzespostás.

Csak ez a tétel évi 150 milliárd forintunkba kerül, nem beszélve a kieső adó és járulékbevételről, ami minimálbérrel számolva is legalább ~80 milliárd.

• Molnibalage
    És ezt te komolyan is elhiszed, hogy megtörténik? Mert akkor itt lázadás és utcai lincselés lesz, mert ezek egy része kvázi tényle éhen fog halni...
  • COOLancs
    Hát én azért optimistább vagyok mint az itt leírtak többsége, sztem igenis javulni fog a helyzet ha a durván 2 millió parazitát eltávolítják a rendszerből. És itt nemcsak a rézbőrűekre gondolok, hanem pl a 800 ezer rokkantnyugdíjasra, meg a legalább mégegyszer ennyi emberkére akik különböző jogcímen felveszik a pénzt nulla munkára. Ti nem tudjátok mennyi ember csücsül otthon a lakásán egész nap és bambulja a tévét és baszik dolgozni, és nem, nem hal éhen, nagyon is jól elvan az állam pénzén. Hát ez van, lusta nép ez, szembe kell nézni vele, nem véletlen hogy az összes környező ország odavert minket. De ha ezek az anomáliák megszünnek akkor lehet fejlődés. A BKV-t se lehet átszervezni pénz nélkül, az meg sose lesz ameddig nincs átalakítva az egész állam.
  • CattiBrie
    Kezdetnek jó lesz!
  • Molnibalage
    Jambikus pentameterben jó lesz?
  • CattiBrie
    Nem baj, most, hogy átfésülted az egész topikot, írj gyorsan egy 200 szavas összefoglalást a topikról nekünk. :)) Esetleg idézz a legjobbakból, vagy ilyesmi. :))
  • Molnibalage
    Na, az lehet. Oda viszont nem járok. :)
  • Mike
    ej :(

akkor lehet, hogy az indexen?
  • Molnibalage
    Már 2009-et olvasom, még mindig nincs egy hosszú poszt sem tőled Mike.
  • Mike
    már nem tudom
    de hosszasan fejtegettem mit kellene csinálni a BKV-val
  • Molnibalage
    Hány oldalt?
  • Mike
    kicsit olvass vissza