6962
Vélemények, tapasztalatok, történetek. | busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb | |
-
#5961 lehet kérni? -
#5960 Nem csak a buszpark van "magas műszaki színvonalon" .... :) tudnék mesélni a metróról is.... :D -
BenceYCE #5959 A fenébe, épp nem jártam arra. :)
Igaz ma alig dolgoztam fél órát miután vontatóért kiáltott a szekér. Épp átszakadt a turbóm. Pöpp füst meg erőtlenség, aztán ennyi volt a mai teljesítményem. Hogy élvezném ha teljesítménybérbe lennék egy maszeknál. Imádom a magas műszaki színvonalú buszparkunkat. -
BenceYCE #5958 Akkor nekem már van egy fél családom? :) -
BenceYCE #5957 Na majd meglátjuk ha Te tekersz előttem :) -
#5956 Bence: 7es buszon találkozunk :D -
#5955 Szerintem két ember már lehet család! :) -
Cat 02 #5954 2 felnőtt miért vehetne családi jegyet ? ^.- -
#5953 http://bkv.hu/hu/napijegy_tipusu_jegyek/csaladi_jegy
"A családi jegyet 1 vagy 2 felnőtt (18 éven felüli személy), legalább 1, legfeljebb 7, 14 évesnél nem idősebb gyermekkel együtt, egy járműben (szerelvénynél egy kocsiban) veheti igénybe."
Legalább 1? Ez számomra azt jelenti, hogy ha csak két felnőtt veszi igénybe, azt úgy nem lehet. Mondjátok, hogy el van írva! :) -
#5952 De hasznos ez a weboldal
http://bkv.hu/hu/napijegy_tipusu_jegyek/napijegy -
#5951 meg gondold el, hogy Bence megmondaná, hogy mondjuk 13*-es, erre hatalmas embertömeg kérdezgetné minden sofőrtől, hogy ő e Bence, és amikor végre megtalálják, mindenki váltani akarna vele pár szót, meg meg akarnák érinteni, és így Bencének az egész fizuját elvonná a tetves BKV
na jó egy kicsit eltúloztam :DDD -
#5950 Pedig szerintem sokkal viccesebb mint buszsávban menni. :) -
#5949 Bence nem fér el a Volvo csuklóssal a kerékpárúton :D -
BenceYCE #5948 Persze, rögtön kerékpárúton Velence felé :D -
#5947 és így? :D
Ha a kerékpársávban mész kerékpárral, és jön mögötted egy busz a sáv közepén, amelyik nem akar letolni, és a sofőr sem anyáz, akkor azt Bence vezeti?
:D -
#5946 ha a buszsáv közepén mész kerékpárral, és a busz nem akar letolni, és a sofőr sem anyáz, no akkor azt Bence vezeti :D -
BenceYCE #5945 Az eladósodottak listáján
(BKV, össze-vissza) -
BenceYCE #5944 Csináltam én már különb dolgot is menet közben -
#5943 Menet közben? :D
Jó menet lehetett. :P -
BenceYCE #5942 iGo-t telepítettem. -
#5941 Hol vezetsz? -
#5940 Indulás előtt nem drótoztad be magad? :)) -
BenceYCE #5939 Engem igen. Kezemben volt a telefonom vezetés közben. A BKV hiénái rögtön megtaláltak. :) Szerdán megtudom hány száz óra prémium megvonást kapok érte. De majd a fékhibákat utolsó kanyarba jelentem be, h a vontatóval túlórázzak meg nem is nyomom neki, h legyen üzemanyag megtakarításom. Rühellem a spicliket. Idejét nem tudom, h mikor volt eseményem, de ez kell nekik. Ez fontos. -
Freeda Krueger #5938 Engem egyszer igen mert otthon feledtem a bérletemet.Másnap bemutattam és beifzettem. -
#5937 Amúgy büntettek már meg itt valakit?:D Valakit már sikerült közületek? Ha igen, befizettétek a pótdíjat? Csak kiváncsiságbó'. -
#5936 miért venném sértésnek? örömmel veszem, ha megvalósul -
#5935 Ne vedd sértésnek, de egy része folyamatban van annak, amit írsz. Mivel a BKK megrendelő lesz a BKV-nál, ergo egy idő után ki kell majd annak alakulni, amit elvársz te és sokan mások. -
BenceYCE #5934 -
#5933 tudom, naívitás a részemről -
#5932 Az egész gondolatmenetben ott a hiba, hogy egy pártpénz kifizetőhelyet akarsz megreformálni olyan szolgáltatás nyújtására, aminek még a látszatára is magas ívből tojnak az "illetékesek". -
Cat 02 #5931 Hehe, mikor még volt átszálló jegy akkor volt :) -
#5930 Piros-> kék metró, ott nincs második érvényesítés
Nem az utazásom, hanem a metróban töltött időm volt több, mint egy óra. -
#5929 hiányoltátok, hogy nem írtam ide le a bkv reformjáról az elképzelésimet
megtettem itt
-
#5928 Lehet átvert az ellenőr, ugyanis a második érvényesítéstől 60 perc, összesen 90 perc.
Amúgy melyik két járaton utaztál, ami meghaladta a 60 percet? -
#5927 Valamint lezárnák a Ferenciek terét..... csak egyszer utaznának a fekete hetessel...még az élettől is elmenne a kedvük.....na jó...legyen a piros hetes... -
#5926 nem volt nálad jegy? -
#5925 kurvaanyjukat -
Freeda Krueger #5924 tervek -
#5923 csekken 12 -
#5922 és miért 12-re amikor 6 a pótdij
egyáltalán miért adtad meg nekik a neved?