BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó lenne érezni, h ha az ember belekapaszkodik a szabályokba és a jogba és nem akar kihozni egy kritikán aluli állapotú buszt, akkor minden érdekelt mellé áll és nem lesz "egy fecske nem csinál nyarat" eset belõle a munkahelyem megszûnésével.Azt hiszem nem menekültem elég messze Pesttõl és a fõvárosi mentalitástól ahoz, h ezt ne érezzem a bõrömön.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
De meg kell hagyni tényleg jók és a legdúrvább hoyg magyar gyártásúak nem is oylan vészesen drágák értelmes határidõn belül elkészülnek, de bezzeg Pesten, megveszik a combinót, ahelyett hogy magyar cégeket gazdagítanának a gyártás költségeivel így országon belül lenne tartható a tõke, de neeem, nekünk kel la Combino...
fry day fry day sálálálláláá
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Az én elméletem hogy az egész BKV egy nagy pénznyelõ, ugyebár ha fejleszteni kel azt csak pénzbõl lehet a mi pénzünkbõl ami azt jelentené hogy kevesebbet tudnak ellopni pluszba hazavinni, és ez nyilván nem éri meg nekik...
Tudjátok mikor lesz itt elõrelépés? Ha majd az unió megunja és kiírunk valami pályázatot és nyerünk is rá pénzt majd akkor...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Új logó by: berczely (Y)
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
[/spam]™
😄
Akkor meg azért sietne, mert lekési, és neki be kell fejeznie a buszozást 10 perc múlva. 😄
[/spam]™
Európában egyedül Magyarországon lehet mindenféle feltétel nélkül ingyenesen utazniuk a 65 évnél idõsebb EU polgároknak. Tényleg ennyire gazdag Magyarország?
Szinte minden EU országban valamilyen kártyát, bérletet kell váltani, hogy kapjanak különbözõ mértékû kedvezményt. Nagyon kevés helyen van ingyenes utazás.
Nálunk mi van? Betölti valaki a 65-öt és ingyen utazik, minden tömegközlekedési eszközön.
Ezt nézegessétek: http://www.euvonal.hu/index.php?op=kerdesvalasz_reszletes&kerdes_valasz_id=1554
Csak a baj ott jön, hogy 'nehogy már megmondják nekik, mikor utaznak'.
A bkv-vel kapcsolatban meg csak annyi, hogy a színvonalat kellene emelni!!
Ha lenne egy spéci nyugdíjas bérlet ami minden nap egy meghatározott idõ intervallumra vonatkozik akkor az mindenkinek jó lenne.
Aláírás(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Persze. Csak valaki(k) miatt minden idõpontban ingyenesen (lol, ezért is mi fizetünk) utazhatnak. Ha a olyan kikötéssel adták volna az ingyenes utazást a 65 év felettieknek, hogy reggel 7-9, délután meg 4-6 óra között fizetniük kell, akkor kétszer is meggondolják, hogy fontos e nekik a csúcsban utazgatni.
Például mikor az öregek szállnak fel a jármûre akkor olyan tekintettel vadásszák az üres helyeket,mint egy kiéhezett farkas és ekkor a fény sebességével képesek rácsatolódni az ülésekre. A másik..mamika ül végig és mikor le akar szállni akkor elõre furakodik mert õ akar elsõnek leszállni..de leszállásnál már nem olyan gyors mikor ülésre vadászik. Olyan lassan száll le,hogy még le se szállt de már csörög az ajtó és persze mögötte meg mindenki lökdösõdik.
Az én személyes kedvencem a két ajtó közötti hatalmas üres tér és az ajtókban feltornyosult mérhetetlen tömeg. Felszállni nem tudsz...hely persze van. Az emberek nem mozdulnak persze...
Aláírás(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
De mégsem gondolom, hogy milyen szemét bunkó a sofõr, mert meg mert állni a kijelölt megállóhelyen kívül. 😛
De számomra nem is attól jó fej valaki, ha minden szabályt félretéve csak az én (jelen esetben utas) érdekeit figyelembe véve viselkedik. 😛
[/spam]™
másik kedvencem, hogy a 60 feletti mamika ki van festve mint egy tizenéves, s sajnáltatja magát hogyha nem adjuk át neki a helyet. ilyenkor 2 dolgot szoktam mondani mikor milyen kedvem van:
1. Ön tizenévesen néz ki én 30 vagyok szóval én vagyok akkor az idõsebb, így ne várja el tõlem, hogy átadom a helyem!
2. ülve vagy állva sminkelt? (ha ülve a válasz) -akkor jó kipihente magát mire ezt a 3 cm vastag mázat magára kenve szóval most tud állni pár megállót! (ha állva a válasz) akkor önnek Hölgyem igen jó az állóképessége, szóval tud állni még egy kicsit!
lehet bunkó vagyok, de álljon mármeg a világ! tudjuk már hány évesek vagyunk! nem azt mondom, hogy ne sminkeljen, de ne tûzpiros ajakkal, meg rikító zöld v kék szemhéjjal jelenjen már meg.
s a másik kedvencem! 1 villamosnál tapasztalom csúcsidõben mamika 200 m olyan gyorsan futja le 2 nagy pakkal, hogy a rövidtávfutók ezt irigykedve nézik, ám mikor elérte a villamost eljátssza a nagy halált, hogy alig tud menni. s közben 2 megállóra van a következõ tuja! na az ilyeneknek sem adom át a helyem. ha futni tud akkora motyókkal akkor állni is!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Tegnap én olyat láttam a fõvám térnél, hogy a srác futott át az úton és élbõl a villamos ajtajának csapódott, pont akkor zárta a villamosvezetõ. Persze, nem lett újra kinyitva az ajtó. Röhögött õ maga is rajta.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Így készül a 4-es metró a Keletinél
http://www.youtube.com/watch?v=8HA2DAgpRQE
😊😊
[/spam]™
[/spam]™
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
// Azt látom, hogy megújult a bkv.hu oldala, majd át kell írkálnom a fejléc linkeket. 😊
[/spam]™
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
köszi!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
T.:BKV vezetõsége
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>