6962
Vélemények, tapasztalatok, történetek. | busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb | |
-
BenceYCE #6081 Óóóóó, hidd el én se azért mentem el, mert Mike nem állt félre előlem :) -
BenceYCE #6080 Valóban értelmetlennek látom. Mozgólépcsőn gyalogolni veszélyes. Ha megáll esik akorát mint az ólajtó, ledöntve azt aki nem sétál. Nem szeressem. -
BenceYCE #6079 55k volt a törlesztőm. 6 gurigát vettem fel házfelújításra, 15 évig fizetem. Azért ha nem baj egy érdi házat nem szeretnék 6 gurigáért bebukni. Ha eladnám is ugyan ennyit fizetnék egy kislakásra, vagy akár egy albérletre. Szerintem gazdaságilan helytelen lépés lenne. Te hogy látod? -
#6078 http://www.youtube.com/watch?v=SGHoSe1fBM8&feature=digest_refresh_sat -
#6077 Nagyon belejött..
Biztos gyűjti a pénzt az őszi utazgatásokra :) -
#6076 újabb tervek -
#6075 Az én nevem Százezer arany. :) -
#6074 köszönöm :) -
#6073 egyszer, kétszer, háromszor, négyszer -
#6072 Van valahol valami gyűjtemény, hogy minek a neve változott meg idén? Megköszönném. :) -
#6071 Én is töprenget egy 5 másodpercet.. -
#6070 Igen, e hír hallatán lepődtem meg, hogy mi az a Rákóczi híd. :D -
#6069 http://index.hu/belfold/budapest/2011/09/18/indulhat_az_1-es_es_a_3-as_villamos_fejlesztese/
Végre. -
#6068 a kis szarosok álljanak csak félre :D -
#6067 A kor nem érdem vagy intelligencia fokmérő... -
#6066 Életkor: 35-40 között -
#6065 Most mit vitatkoztok vele? Antiszociális szegény. Erről nem tehet, vannak ilyen emberek. Inkább sajnálni kéne. -
#6064 #6061
-
#6063 jó, de ha csaj vagy kinyitom neked az ajtót előre
a sok köcsög a mozgólépcsőn meg csak szopjon -
#6062 keptelen ennyire is. igazi magyar. -
#6061 Csak jobbra kéne állnod ombre!!!! LOL -
#6060 lehet, én szimplán rühellem a többi embert
szal nekem ne lökdösődjenek a mozgólépcsőn
és ha egy ilyen elesik, még elkaszál engem gurultában, nem kell ez nekem
elég gyors a mozgólépcső, ne tolakodjon rajta
az ezzel nyerhető fél perc meg hűha, annyira de annyira számi a budapesti tömegközlekedésben
és nehogy már ezen mérjétek le az udvariasságomat, hogy félreugálok-e a rohangálók elől
mondom, ott a csúszda -
#6059 Pontosan! És csodálkoznak, hogy sokan mennek el innen :D -
#6058 igazi magyaros mentalitás -.- -
#6057 járkál :D -
#6056 #6055
mondom, taxi
vagy csússzon le középütt, az tuti gyors -
#6055 ez van
büdös paraszt vagyok
nem érdekel más nyomora -
#6054 Akkor te mit csinálsz, amikor buszon, villamoson, vagy metrón utazol? Fel-alá járkálsz folyamatosan, amíg oda nem érsz, ahol le akarsz szállni? Vagy ott lehet állni, csak a mozgólépcsőn nem? Vagy most ezt nem értem... :D -
#6053 Te csak direkt nem állsz jobbra a mozgólépcsőn... Ha más megteszi, illetve meg tudja tenni, akkor kérem szépen... Nem tudom mi forog le a fejedben, amikor DIREKT nem állsz jobbra!
-
#6052 -
#6051 Ez a hozzáállás téged minősít. -
#6050 akkor komaasszony :D -
#6049 komám:D -
#6048 Hogy mid? -
#6047 ez nem flém, komám :D -
#6046 Pedig a kettőnek semmi köze egymáshoz. :D Én utálom megszakítani a sétát állással, hiába haladok közbe (de ez is egy érdekes hozzáállás, hogy jé, mozog, álljunk meg :D). És NEM feltétlen lefelé, én felfelé is séta, ha van hely. :D Amúgy általában elég türelmes vagyok, nem érdekel, ha lekésem a metrót vagy ilyesmi, majd jön másik, nem érdekel (annak a baja, akinek várnia kell rám.. a meló meg megvár). Egyszerűen szeretek haladni/mozogni. :) Szóval ez a flame most ez így nem lett olyan jó. :P -
Takezó #6045 mert jobbra állni aztán olyan megterhelő: ) -
#6044 aki bkv-zik az ne siessen
egyébként is rühellem a nyomulókat a mozgólépcsőn, 2 percenként jár metró, túléli ha lekési
szal én nem fogok jobbra beállni, hogy más meg a mozgólépcsőn futkorásszon
menjen taxival -
#6043 Igen. Max nem lyukasztasz :) Ha látod, hogy jön, gyorsan kilyukasztod, vagy ha már beléd köt, akkor mondd meg neki, hogy nem működik és lyukassza ki neked!
Ennyi! Nem érdemes pár alkalom miatt bérletet venni. -
Freeda Krueger #6042 Ha csak párszor kell havonta utaznod szerintem jobban jársz egy jegytömbbel.