BKV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
Keresem a magas szõkét a piros hetesrõl
http://hvg.hu/video/20110530_veledutaztam

:))

[/spam]™

Mike
ja, kölcsön kell kérni a szomszédék Pistikéjét

"8 éves gyermekemet családi jegy használatához bérbe adom"

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

dave9004
lehet kérni?
ChaosTeam
Nem csak a buszpark van "magas mûszaki színvonalon" .... :) tudnék mesélni a metróról is.... :D
A fenébe, épp nem jártam arra. :)
Igaz ma alig dolgoztam fél órát miután vontatóért kiáltott a szekér. Épp átszakadt a turbóm. Pöpp füst meg erõtlenség, aztán ennyi volt a mai teljesítményem. Hogy élvezném ha teljesítménybérbe lennék egy maszeknál. Imádom a magas mûszaki színvonalú buszparkunkat.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Akkor nekem már van egy fél családom? :)

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Na majd meglátjuk ha Te tekersz elõttem :)

Prody
Bence: 7es buszon találkozunk :D

CattiBrie
Szerintem két ember már lehet család! :)

[/spam]™

2 felnõtt miért vehetne családi jegyet ? ^.-

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

CattiBrie
http://bkv.hu/hu/napijegy_tipusu_jegyek/csaladi_jegy

"A családi jegyet 1 vagy 2 felnõtt (18 éven felüli személy), legalább 1, legfeljebb 7, 14 évesnél nem idõsebb gyermekkel együtt, egy jármûben (szerelvénynél egy kocsiban) veheti igénybe."

Legalább 1? Ez számomra azt jelenti, hogy ha csak két felnõtt veszi igénybe, azt úgy nem lehet. Mondjátok, hogy el van írva! :)

[/spam]™

CattiBrie
De hasznos ez a weboldal <#wow3>

http://bkv.hu/hu/napijegy_tipusu_jegyek/napijegy

[/spam]&#8482;

Mike at home
meg gondold el, hogy Bence megmondaná, hogy mondjuk 13*-es, erre hatalmas embertömeg kérdezgetné minden sofõrtõl, hogy õ e Bence, és amikor végre megtalálják, mindenki váltani akarna vele pár szót, meg meg akarnák érinteni, és így Bencének az egész fizuját elvonná a tetves BKV

na jó egy kicsit eltúloztam :DDD

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

CattiBrie
Pedig szerintem sokkal viccesebb mint buszsávban menni. :)

[/spam]&#8482;

Mike at home
Bence nem fér el a Volvo csuklóssal a kerékpárúton :D

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Persze, rögtön kerékpárúton Velence felé :D

CattiBrie
és így? :D

Ha a kerékpársávban mész kerékpárral, és jön mögötted egy busz a sáv közepén, amelyik nem akar letolni, és a sofõr sem anyáz, akkor azt Bence vezeti?

:D

[/spam]&#8482;

Mike at home
ha a buszsáv közepén mész kerékpárral, és a busz nem akar letolni, és a sofõr sem anyáz, no akkor azt Bence vezeti :D

Az eladósodottak listáján <#law>
(BKV, össze-vissza)

Csináltam én már különb dolgot is menet közben <#wave>

CattiBrie
Menet közben? :D

Jó menet lehetett. :P

[/spam]&#8482;

iGo-t telepítettem.

Prody
Hol vezetsz?

CattiBrie
Indulás elõtt nem drótoztad be magad? :))

[/spam]&#8482;

Engem igen. Kezemben volt a telefonom vezetés közben. A BKV hiénái rögtön megtaláltak. :) Szerdán megtudom hány száz óra prémium megvonást kapok érte. De majd a fékhibákat utolsó kanyarba jelentem be, h a vontatóval túlórázzak meg nem is nyomom neki, h legyen üzemanyag megtakarításom. Rühellem a spicliket. Idejét nem tudom, h mikor volt eseményem, de ez kell nekik. Ez fontos.

Engem egyszer igen mert otthon feledtem a bérletemet.Másnap bemutattam és beifzettem.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Prody
Amúgy büntettek már meg itt valakit?:D Valakit már sikerült közületek? Ha igen, befizettétek a pótdíjat? Csak kiváncsiságbó'.

Mike
miért venném sértésnek? örömmel veszem, ha megvalósul

Molnibalage
Ne vedd sértésnek, de egy része folyamatban van annak, amit írsz. Mivel a BKK megrendelõ lesz a BKV-nál, ergo egy idõ után ki kell majd annak alakulni, amit elvársz te és sokan mások.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

<#wave><#eljen><#worship>

Mike at home
tudom, naívitás a részemrõl

0Fritz0
Az egész gondolatmenetben ott a hiba, hogy egy pártpénz kifizetõhelyet akarsz megreformálni olyan szolgáltatás nyújtására, aminek még a látszatára is magas ívbõl tojnak az "illetékesek".

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Hehe, mikor még volt átszálló jegy akkor volt :)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

PesSim
Piros-> kék metró, ott nincs második érvényesítés

Nem az utazásom, hanem a metróban töltött idõm volt több, mint egy óra.

Mike
hiányoltátok, hogy nem írtam ide le a bkv reformjáról az elképzelésimet
megtettem itt

Mighty
Lehet átvert az ellenõr, ugyanis a második érvényesítéstõl 60 perc, összesen 90 perc.

Amúgy melyik két járaton utaztál, ami meghaladta a 60 percet?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

birdo
Valamint lezárnák a Ferenciek terét..... csak egyszer utaznának a fekete hetessel...még az élettõl is elmenne a kedvük.....na jó...legyen a piros hetes...

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

Mike
nem volt nálad jegy?

Mike
kurvaanyjukat

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Fabio Capello
csekken 12

Mike
és miért 12-re amikor 6 a pótdij
egyáltalán miért adtad meg nekik a neved?

PesSim
Mai naptól fogva utálom a bkv-t, pedig eddig egész jól elvoltam vele! Mit lehet tenni egy bünti csekkel? :)

Mindig jó kislány voltam, mindig vettem jegyet vagy bérletet, ahogy a mai nap is , de 12 ezerre büntetek, me nem tudtam, hogy az átszállójegyet csak 60 percig lehet felhasználni.

tudom, én vagyok a béna, de akkor is b+!

dave9004
Ma a 4-es villamoson a vezetõ dohányzott. szabad ez? mondjuk elég jól el van zárva az utasoktól, de fura volt azért :)
Atisz
Mert a híradóban is mindig a megbilincselt fekete kezeket mutatják, hogy az is levághassa az elkövetés kategóriáját, akinek a "népes család" vagy "botokkal kapákkal felfegyverzett elkövetõk" körülíró kifejezések esetleg nem lettek volna elegendõek.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Hátizsákot, amely oldalnézetbõl akár így is kinézhet.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Mert az kesztyû, tudod, ujjlenyomat, nem néz maga krimisorozatot ? :)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

CattiBrie
Néninek nincs is keze.

[/spam]&#8482;

Nem az a kérdés, h mit cipel a paraszt, hanem, hogy miközben a paraszt arca fehér, az öreg néne arca fehér, a tolvaj keze vajon miért fekete? Ebbõl következik következõ kérdésem, hogy hogy nem perelték még be rasszizmusért, cigánygyûlöletért na meg az elmaradhatatlan antiszemitizmusért a BKV ZRt-t?

birdo
És akkor csak az egyik robotommal szállhatok fel ??? ))

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.