BKV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
jó, de ha csaj vagy kinyitom neked az ajtót elõre

a sok köcsög a mozgólépcsõn meg csak szopjon

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

bertino
keptelen ennyire is. igazi magyar.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Prody
Csak jobbra kéne állnod ombre!!!! LOL<#confused><#szomoru1>

Mike
lehet, én szimplán rühellem a többi embert

szal nekem ne lökdösõdjenek a mozgólépcsõn

és ha egy ilyen elesik, még elkaszál engem gurultában, nem kell ez nekem
elég gyors a mozgólépcsõ, ne tolakodjon rajta

az ezzel nyerhetõ fél perc meg hûha, annyira de annyira számi a budapesti tömegközlekedésben

és nehogy már ezen mérjétek le az udvariasságomat, hogy félreugálok-e a rohangálók elõl

mondom, ott a csúszda

Prody
Pontosan! És csodálkoznak, hogy sokan mennek el innen 😄

banok
igazi magyaros mentalitás -.-

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Mike
járkál 😄

Mike

mondom, taxi

vagy csússzon le középütt, az tuti gyors

Mike
ez van
büdös paraszt vagyok
nem érdekel más nyomora

ChaosTeam
Akkor te mit csinálsz, amikor buszon, villamoson, vagy metrón utazol? Fel-alá járkálsz folyamatosan, amíg oda nem érsz, ahol le akarsz szállni? Vagy ott lehet állni, csak a mozgólépcsõn nem? Vagy most ezt nem értem... 😄
Prody
Te csak direkt nem állsz jobbra a mozgólépcsõn... Ha más megteszi, illetve meg tudja tenni, akkor kérem szépen... Nem tudom mi forog le a fejedben, amikor DIREKT nem állsz jobbra!

CattiBrie
<#nevetes1>

[/spam]&#8482;

banok
Ez a hozzáállás téged minõsít.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Mike
akkor komaasszony 😄

Mike
komám😄

CattiBrie
<#wow2> Hogy mid?

[/spam]&#8482;

Mike
ez nem flém, komám 😄

CattiBrie
Pedig a kettõnek semmi köze egymáshoz. 😄 Én utálom megszakítani a sétát állással, hiába haladok közbe (de ez is egy érdekes hozzáállás, hogy jé, mozog, álljunk meg 😄). És NEM feltétlen lefelé, én felfelé is séta, ha van hely. 😄 Amúgy általában elég türelmes vagyok, nem érdekel, ha lekésem a metrót vagy ilyesmi, majd jön másik, nem érdekel (annak a baja, akinek várnia kell rám.. a meló meg megvár). Egyszerûen szeretek haladni/mozogni. 😊 Szóval ez a flame most ez így nem lett olyan jó. 😛 <#crazya> <#circling>

[/spam]&#8482;

mert jobbra állni aztán olyan megterhelõ: )
Mike
aki bkv-zik az ne siessen
egyébként is rühellem a nyomulókat a mozgólépcsõn, 2 percenként jár metró, túléli ha lekési

szal én nem fogok jobbra beállni, hogy más meg a mozgólépcsõn futkorásszon
menjen taxival

Prody
Igen. Max nem lyukasztasz 😊 Ha látod, hogy jön, gyorsan kilyukasztod, vagy ha már beléd köt, akkor mondd meg neki, hogy nem mûködik és lyukassza ki neked!

Ennyi! Nem érdemes pár alkalom miatt bérletet venni.

Ha csak párszor kell havonta utaznod szerintem jobban jársz egy jegytömbbel.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Molnibalage
Teljesen változó szóval én nem próbálkoznék, annyit nem ér meg.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Most komolyan.Nem vagyok Pestre járó, de a következõ idõszakban havonta fel kell járnom.1-4-17 villamos érdekel elsõsorban, hogy mennyire vannak ellenõrök.
CattiBrie
Hogy-hogy mennyire? 😊 Bármikor lehet. 😊)

[/spam]&#8482;

Este 7 után mennyire lehet bliccelni villamoson?
ollie
Nem kellett volna lakáshitelt felvenni. És igen, lehet élni albérletben is.

CattiBrie
Ma nem volt flashmob reggel az Astoriánál, amikor is sikerült egy egész metrónak a mozgólépcsõn a jobboldalra állni (elõre engedve az esetleg sietõket)! 😄

[/spam]&#8482;

Papírom nincs, csak értek hozzá 😊

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Mighty
Micsoda BKV sztorik 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Molnibalage
Van képesítésed rá vagy csak úgy képesítés nélkül is elfogadtak?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

CattiBrie
Szóval falazol a franciának.. 😊)

[/spam]&#8482;

Szárazfalazok. Ja és ez netto ár volt. A közvetítõ eléggé lehúz, mert a helyiek 2x ennyit keresnek, de még így is jó. Viszont azért ez nem a "buszvezetés a BKV-nál" kategória.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Molnibalage
Mit csinálsz kint?

Hát eddig a kiút miatt a befektetés összege jön vissza. Meghúztam a nadrágszíjat, így ha a váratlan kiadásokat nem nézem, akkor 300. Ha a 8 óra helyett a 10 órát nem engednék, se a szombat délelõttöt, akkor csak 200. Otthon 100 a rezsim, itt a kaja, az élet 70-80. Remélem bírni fogom 2.5 évig, mert 1800m-en vagyunk az Alpokban. Majd meglátjuk.

Molnibalage
Mennyit tudsz megtakarítani a 480 nettóból? Nettó?

CattiBrie
Az a Te kitaposott utad.. és sajátot szeretnék. 😊

[/spam]&#8482;

Mike at home
jaja

majd ha nem jön be az a biznisz amit most csinálok, akkor

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Irigyellek, h csak bátorság kérdése 😊

3 fõ, 25 nm-en,ebbõl kettõ a konyhában, ami egyben van a szobával, heti 56 óra fizikai munka, 1350 km-re a családtól, ahova csak kocsival tudsz menni a sok cucc véget ami negyed évre kell. A heti 1 szabadnapod arra a napra esik amikor a benzinkutakon, kávézókon kívül semmi sincs nyitva, nehogy közért ahol kaját vehess olcsóbban, nem itt veszed meg a turista környéken ahol jóval többe kerül 😊 Síparadicsom, tehát most egy teremtett lélek nincs a kiszolgáló személyzeten kívül, nemhogy nõ. A románok minden éjjel isznak, daj-dajoznak, rendszeresen jár ki a rendõrség. Én ezt az oldalát tudnám bemutatni, havi 480eHUF-ért. Kalkulálj, h megéri-e, majd lépj. A kocsim lerobbant, az alkatrész 2x-es, a munkadíj 3x-os áron van. A kollégám fogorvoshoz ment, ami érzéstelenítés nélkül, tb kártyával(kedvezmény) egy ideiglenes tömést jelentett fúrással 90€-ért. Ezek az itteni helyzetek. Máshol biztosan más, nekem ez jött be biztosra. De úgy érzed bírod, gyere. Legyen szép napod CB 😊

Mike
mindenhol meg kell dolgozni a pénzért (jó, mondjuk állami szférában talán annyira nem) az a különbség hogy Fro-ban meg is van a látszatja, ha dolgozol. hogy mindenki más otthon van az annyira nem jó. igazából nekem is rég el kellett volna mennem innen, de sosem volt hozzá bátorságom

CattiBrie
Én is szeretnék egy kitaposott ösvényt külföldön, hogy kimehessek kipróbálni milyen kint élni és sokat keresni. Igen, irigykedem. <#crazya>

[/spam]&#8482;

Köszönöm szépen 😊
Hidd el nagy áldozat, meg kell ezért a pénzért ha nem is dolgozni, de küzdeni. Ismerõsök, család, távollét, negyedévente haza. De sajnos rá van kényszerítve sokunk. Én is minden jót kívánok odahaza, leghamarabb 2.5 év múlva talán lesz lehetõségem hazamenni.
Szép napot Neked!
Bence

Mike
sok szerencsét Fro-hoz, Bence!

Vélemény alapon, szerintem...
Esetleg úgy érzed nekem nem lehet ilyenem?

Molnibalage
1. Bérletem van.
2. Van lábam, tudok sétálni.

gyaloglás - nem tudom megnézted már mekkora Budapest?

1 megállóról beszéltem, te nagyon te. Egyébknét meg otthon 1,5 távolságban van a HÉV megálló. Viszonyításképpen, ez a Boráros tér - Rákóczi tér távolság...

Mike
1 megálló is bliccelés? akkor te csak válts jegyet egy megállóra

autó - nem lehet parkolni, dugó, antiautós városvezetés
motor - esõben hóban köszi
bicikli - esõ, hó ellopják
gyaloglás - nem tudom megnézted már mekkora Budapest?

Molnibalage
Autó? Motor? Bringa? Mellesleg igen, sétálni is szoktam. Valahogy "viccesnek" tartom hogy sok életerõs fiatalt is látok 1 megállónyi távolságon tömegközlekedni, bliccelve...

Mike at home
akkor gyalogolj te

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Molnibalage
Azért elég nagy arccal osztas ki sokmindenkit. Bár tudnám, hogy mégis milyen alapon...