BKV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
én is adófizetõ vagyok Ronny, hát te?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
nem kell az alsó lépcsõn utazni, mert akkor becsípheti a lábad
lehet, hogy nekidõlök az ajtónak, de alsó lépcsõfokon nem utazom soha, okkal

Mike
eggyébként látod, ezért vagy te moderátor, én meg nem
ilyeneken múlik

hülyebiztos: a régi ikarusok ajtajai nem potyognak ki
nem is emlékszem olyanra, hogy valaki kiesett volna így mondjuk a 80-as években

Desiderata
ha a XV.-ker elkezd majd terjeszkedni egyszer akkor viszont nagy gáz lesz, hogy az infrastruktúra nem bírja majd el

a piros pötty környéke lett volna az eredeti Metró4 végállomás Újpalotán
jól látható, hogy M0-ig sok felparcellázandó szántóföld van
ha itt egyszer kialakul egy új városrész, akkor azokat az embereket is majd utaztatni kell

banok
Úgy már nekem is szorult már be a lábam.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Dzsini
Abban a kerületben lakom több, mint 30 éve, ahova eredetileg az 1970-es évekre tervezték a négyes vonalat 😊

Most is Dél-Buda - Rákospalota metró a neve, ami frappáns, hiszen se Dél-Budát (XXII. kerület), se Rákospalotát (XV. kerület) nem fogja érinteni 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Desiderata
jó, a 7-es 173-as vonala már csak ilyen "ajtónak dûlõs", "alsó lépcsõn utazós" hely, örülsz, hogy a harmadik buszra felférsz

persze metró nem kell Keletin kívülre, persze minek, hisz "nincs arra felé annyi ember"
pedig de

bár nekem nem kell metró, de akkor ne legyen annyira zsúfolt a busz, hogy ajtónak kelljen dõlni az alsó lépcsõn
hanem oldják meg az Európához illõ közlekedési feltételeket és kényelmet
Dzsini
Szerintem az utasok vannak felelõtlenül megtervezve (nem figyelnek egymásra, a feliratokra, stb.), nem lehet mindent tökéletesen idiótabiztosra megcsinálni, végtelenül fantáziadús módon tudják magukat bajba keverni az emberek. Ha ki van írva, hogy tilos, akkor csak azért is.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

attól én még támaszkodok, pfejj
metrón is

Legalább nem kell az adófizetõk pénzébõl kártalanítást fizetni, ha esetleg felkenõdsz az alagút falára.

Desiderata
ha tömve a busz, akkor másként nem megy

sõt nekem régen alsó lépcsõn becsípte a lábamat és nem tudtam kihúzni
jah a vészjelzõ onnan meg nem érhetõ el 😞( , de mások megnyomták
szerencsére nem tört el semmim, de megijedtem, többi utas is
kicsit felelõtlenül vannak megtervezve ezek az ajtók
Mike
ok, legyen így, ha ettõl boldog vagy

attól én még támaszkodok, pfejj
metrón is

Ikaruson úgy, hogy hátul két ajtó találkozásánál középen, kapszkodás nélkül - mennyit utaztam így gyerekkoromban

Dzsini
Nem, azért van ráírva, mert tilos.

Mike
najó, de ez azért van ráírva, hogyha kiesel, moshassák kezeiket

Dzsini

(hozzátéve, hogy attól, hogy valaki nekiesik egy kanyarban még nem szabadna kifordulnia)

Mike
ergo ezután nem tehénkedem a középsõ ajtónak

jó tudni!

Dzsini
Volvo Localo volt, azóta megtaláltam én is - annyiban stimmel, hogy szintén alvállalkozós busz volt 😊

Mike
nem, az a bocskai úton volt, és ott a 114 nem jár

Mike
teljesen mindegy, mikor fizetnek az adófizetõk, lényeg az hogy fizetnek
ha nem hazsnálod akkor kevesebbet, ha sokat hazsnálod többet

talán nem volt világos amit leírtam?

Dzsini
A többi Citaro (itt jár a környéken a 114-es csoport) teljesen rendben mûködik, már régóta futnak - VT-Transman alvállalkozói kezelésben vannak.

(bár azt hiszem pont egy ilyenrõl volt hír, hogy egyszer egy kanyarban az ajtónak nekidõlõ utas ajtóstul repült ki, de ki van írva rá, hogy nem kellene...)

lippet
Nah, de meddig? 😊

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

CattiBrie
Tök jól néz ki. 😊

[/spam]™

Desiderata
LOL 😄DD
Én csak egy kék nokiadobozt látok 😄

CattiBrie
Szerintem annak az összegnek semmi köze nincs ahhoz. 😊
A fejesek úgy is meglopják a céget.. kevesebben vannak, így nagyobb összegre, mint egy bliccelõ.
A BKV meg semmit nem kap, így sem, úgy sem. 😊
Legfeljebb a fentrõl lopók nem mennek olyan messzire nyaralni. 😊

[/spam]™

ollie
Gondolom ahhoz már nem terjed a tudásod, hogy rájöjj arra, hogy minél kevesebben vesznek jegyet/bérletet, annál több pénzt kell adni az adófizetõk pénzébõl a BKV-nak.

Mike
te még odajársz?

na igen
az adófizetõk
akik akkor is fizetnek amikor nem is utaztak BKV-val életükben

arról nem beszélve, hogy minden egyes megvett buszjegy, bérlet mellé az állam odateszi a kétszeresét, tehát mindenki csak örül ha nem veszel jegyet, vagy sztrájk van

ez eegy nagy hazugság, kb mint a lopott szoftver

Prody
Valóban nem lopás. Megvetted a jegyet, nálad van! Mi ebben a lopás?

Nincs ellenõr: nem lyukasztasz. "háááát elfelejtettem, majd legközelebb!"
Van ellenõr: lyukasztasz és/vagy odaadod neki.

ollie
De az. Helyette mások fizetik ki az utazásának költségeit. De az iskolába megtanítják hogy is mûködik ez.

Mike
ez nem lopás, te idióta

ollie
Minek adsz neki ötleteket hogy lopjon te idióta??

Kösz az általánosítást 😊

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Óóóóó, hidd el én se azért mentem el, mert Mike nem állt félre elõlem 😊

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Valóban értelmetlennek látom. Mozgólépcsõn gyalogolni veszélyes. Ha megáll esik akorát mint az ólajtó, ledöntve azt aki nem sétál. Nem szeressem.

55k volt a törlesztõm. 6 gurigát vettem fel házfelújításra, 15 évig fizetem. Azért ha nem baj egy érdi házat nem szeretnék 6 gurigáért bebukni. Ha eladnám is ugyan ennyit fizetnék egy kislakásra, vagy akár egy albérletre. Szerintem gazdaságilan helytelen lépés lenne. Te hogy látod?

Molnibalage
http://www.youtube.com/watch?v=SGHoSe1fBM8&feature=digest_refresh_sat

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

CattiBrie
Nagyon belejött..
Biztos gyûjti a pénzt az õszi utazgatásokra 😊

[/spam]™

Dzsini

Molnibalage
Az én nevem Százezer arany. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

CattiBrie
köszönöm 😊

[/spam]™

Dzsini

CattiBrie
Van valahol valami gyûjtemény, hogy minek a neve változott meg idén? Megköszönném. 😊

[/spam]™

Molnibalage
Én is töprenget egy 5 másodpercet..

CattiBrie
Igen, e hír hallatán lepõdtem meg, hogy mi az a Rákóczi híd. 😄

[/spam]™

Molnibalage
http://index.hu/belfold/budapest/2011/09/18/indulhat_az_1-es_es_a_3-as_villamos_fejlesztese/

Végre.

Mike
a kis szarosok álljanak csak félre 😄

Molnibalage
A kor nem érdem vagy intelligencia fokmérõ...

Prody
Életkor: 35-40 között

Mighty
Most mit vitatkoztok vele? Antiszociális szegény. Errõl nem tehet, vannak ilyen emberek. Inkább sajnálni kéne.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Prody

<#confused><#zavart2><#szomoru1>