6962
Vélemények, tapasztalatok, történetek. | busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb | |
-
BenceYCE #1470 Hivatásos vezetőkről van szó. Szolgáltatást végez. Egy baleset következtében nyomós ok lehet a figyelem elterelődése. Egy kolegát azért kirúgtak mert németül mondta be a megállókat meg mindent. -
#1469 :( csak nem értem miért. Kit zavar az ha beszél a soför és nem anyázik a mellete lévö hülye autosokkal,vagy dohányzik...
Bence tényleg tiltva van hogy a soför igy szorakoztasson? -
#1468 Ja, amikor ezzel a szövegelős sofőrrel buszoztunk, amikor központba értünk kellemes napot kívánt meg ilyenek, mert hogy ott egy csomóan leszálltak, én meg előszörhirtelen azt hittem, hogy azt fogja bemondani, hogy "... ajtók a jobb oldalon nyílnak". :D -
#1467 azt hiszem, h egyébként az ilyen "magatartás" tilos nekik
pl tök jó volna pl rádiót vagy legalábbis zenéket hallgatni (monnyuk a szövegelés pojénosabb), de az is tilos -
BenceYCE #1466 Metrópótlás idelyén az akkor még új volvók egyikén a vezető a mikrofonba:
-A következő megálló az Astoria, az ajtók a bal oldalon nyílnak...
(utasok zőme hátraarc) -
#1465 Ha több ilyen soför lenne .) tuti mindki BKV val menne :P mert egy ilyne feldob egész napra :P -
#1464 Metrón napjainkban:
"Kérem, vegyenek nagy levegőt, a Batthyány tér következik!"
(miért épp ide ne tennénk be? :D) -
#1463 Sajna ritkán megyek a 30-assal. Még több ilyen sofőrt!!! -
#1462 Helyszín: "négyeshatos", Margit-híd, Pest felé
Dátum: pár éve, valami labdarúgó bajnokság volt nyáron
Idő: szép
Esemény
A híd közepén megszólal a vezető: - Ha jobbra kitekintnek, tüzijátékot láthatnak, ugyanis nyertek a Franciák.
(persze lehet h nem a franciák, de ez most tök nyóc) :) -
#1461 :):):):) -
#1460 de ez lol :D -
#1459 Vazeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
Azzal a sofőrrel mentem ma én is városba befele :DDD
De nekem nem volt ovoda, de nyomta a szöveget :DDD
Kb 100%, hogy a #1399-ben, meg a te általad írt, meg az én mai esetem ugyanaz a bussofőr volt! :)
Nekünk is mesélt az állatkertről. Meg valami macskáról, de annak az elejéről lemaradtam, de aztán elmesélte az újonnna felszállóknak is. :D Aztán azt is elmesélte, hogy "most piros a lámpa azért állok, nem azért mert pofázok". :D
Na, meg ilyenek :):):) -
#1458 Egyszer volt az 56os villamoson is egy ilyen vezető. Lökte a rizsát folyamatosan, pl, hogy nem sokára az akadémia körvönalai fognak kibukkani a ködből :D Meg ilyesmiket. Minden megállónál valamit. -
Vlala #1457 De egy ilyen beszólással akkora hangulatot tudnak teremteni, hogy csak na. Vagy két éve lehetett, a metrón szólt bele a sofőr a Pillangó utcánál, valami ilyesmit, hogy most lemegyünk a sötétbe, ne ijedjenek meg... :) -
#1456 Ma a 30-as buszon Újpesten a Külvárosi Kávéház és Újpest központ között voltam utas. Volt a buszon egy csapat óvodás asszem. A buszvezető meg beszélt hozzájuk, hogy menjenek az állatkertbe, mert nem régen született kétpupú teve, meg születik majd valamikor orrszarvú bébi is. Közben szirénaszó hallatszott, erre témát váltott:
- A felnőttekhez szólok most, a mentők remélem nem értem jöttek
:) -
#1455 Erről az jut eszembe, amikor Kelenföldről nem járt a 19/49, pótlóbusz volt helyette. Elindultunk: "Az első megálló az első megálló.", "Ez itt az első megálló", "A második megálló következik", "Második megálló" :D nagyon fun volt -
#1454 "pl. pont előttem megy el"
aszittem egy bringa -
#1453 Hát Combinok csak ott lesznek a mostani tervek szerint. -
#1452 Nekem mákom van mert mostanába elkerülöm a fővárost szinte mindig, akár iskolába mek, akár rokonokhoz :D
Ráadásul még így is legtöbb helyre bicajjal mek. Az se semmi hogy bicajjal bennvok a suliba 16-20 perc alatt, ha busszal+villamossal mek akkor 30 percig is eltarthat ha valamelyik pl. pont előttem megy el (1-es villamos).
Remélem nem csak a körúton fognak majd járni ilyen villamosok később :)
-
#1451 Mi ma reggel a Nyugatinál tolongtunk.
A Blaha felé az autók álltak és egy nyomi autós benthagyta a fenekét a sinen, így a villamos nem tudott menni. -
#1450 pont ma reggel mentem Budaörsre...
A Bocskai úton és a Budaörsi úton óriási dugó volt. A 72-es busz fél órát késett. -
BenceYCE #1449 Jó volt a mai nap a 78-ason:(
-
#1448 igen, valami ilyesmire gondoltam :)
tegnap is jöttem föl metróból (szigorúan 8 óra után :D) és ott csiszoltak és az összes szmötyi meg bűz bele a hajamba, meg aszittem megfulladok...
bleee :/ -
#1447 úristen... -
BenceYCE #1446 04:00 - 04:30
:) -
#1445 :):)
és neked milyen időpont az a reggel? :D
fogadjunk, hogy még alszom :) -
szando #1444 reggel minden megtelik :D A combinok is meg fognak.. -
BenceYCE #1443 Ott szállok fel reggelente a szolgálatira. Egyszer majd leugrok és megnézem... -
#1442 Szoktatok mostanában a Ferenc körút aluljáróban járni? Nem vagyok egy szakmunkás, de szerintem ennek a csempézésnek baromira semmi értelme nincsen. Viszont a lépcsőkorlát szép lesz! :) -
azért erre a Combinora én is kiváncsi vagyok... Remélem nagyobb a férőhelye is mert a jelenlegi az gyakran megtelik, főleg reggel. -
Vlala #1440 Lehet :) Mondtam, hogy falusi vagyok, nálunk nincs google. (Bocs a lámaságért!) -
#1439 http://www.bkv.hu/combino/combino_erkezese.html -
#1438 talán bkv.hu? -
Vlala #1437 Valaki mutatna nekem képet az új villanyosról? Falusi vagyok :) -
Vlala #1436 Próbálj ki egy falujáró helyközit! Pogó ezerrel! -
#1435 :):):) -
#1434 álítólag az új hernyóknak 6000km-t kell mennie teszt miatt és ezt minden este teszik meg amikor már nem járna villamos :P komolyan mondom kimegyek és meglesem talán valamelyik soför fel is vesz egy körre :D -
szando #1433 Jajj a kedvenc szakaszom az Astoria-Deák tér :D Veseköveseknek az a legjobb terápia :DD -
#1432 hm? -
#1431 A kiskörútnál (dohány utca) van a végállomása a 74-es trolinak.