BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Helyette voltam Bartók Béla úti / Móricz Zsiga körteres pokolban.... :-/

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Bar a MATAV most megrohadtabb!
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A Hõsök terénél szerdán történt incidens úgy kezdõdött, hogy egy hölgy utas leszállt a földalattiról, és meglátva az ellenõröket elõ akarta venni a bérletét. A három BKV-ellenõr közül az egyik jegyvizsgálónõ eddig tisztázatlan okokból ki akarta tépni az utas kezébõl a tárcáját, aki azonban nem hagyta magát. Az ellenõrnõ a védekezõ utas hüvelykujját hátracsavarta és megharapta az alkarját.
A Magyar Hírlap beszámolója szerint az áldozat ezután értékeit hátrahagyva felrohant a lépcsõn, ahol szembetalálkozott egy rendõrrel. A riasztott egyenruhás jegyzõkönyvet vett fel, az ügyben vizsgálat indul. A földalatti utasának sérülése olyan súlyos, hogy amikor a Magyar Hírlapot telefonon tájékoztatta a történtekrõl, éppen operációra várt a baleseti sebészeten, mert elszakadt az egyik ínszalagja.
A harapdáló BKV-ellenõr áldozata a Magyar Hírlappal azt a félelmét osztotta meg, hogy a közlekedési cég szerinte el akarja hallgatni a történteket. A BKV egyelõre nem reagált a hírre, a napilapnak egy névtelenséget kérõ BKV-munkatárs viszont annyit elárult, tudnak arról, hogy "utastámadás" történt.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
sztem mindent meg lehet oldani ...
az ötletedet add be újításnak a bkv központban
(VII. akácfa u. 15)magának Aba Botond vez.ig. úrnak!!...
heheheh... kíváncsi leszek a válaszra!!
A szomszéd haverom yó nagydarab srác, vele szoktunk metrózni, és élvezi az ilyen helyzeteket, amikor bemondják hogy " sziveskedjenek a jegyek bérleteket elõkésziteni, mert a kijáratnál ellenõrök dolgoznak" Nos szándékosan bemegy közéjük, és hozzá se mernek szólni..... bezeg amikor egyedül megyek, akkor egybõl ugatnak hogy adjak nekik jegyet....
csicska mind...... Legyen ingyenes a bkv.
mi van senkinek nincs véleménye???
most nemrég azt nyilatkozta az egyik vezetõ beosztású ürge ,hogy nagy melegben a sofõröket leváltják 1-1 kanyarra.....
nahhh... ez nem igaz!!
az a buzi igazán beállhatna 1-1 fordulóra
"meleg leváltónak"

akinek nem teccik a cég(bkv) annak méé nem??
Kissé meglepõdött, de aztán látta, hogy ez patthelyzet! Mentem a p****ba! :-)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

És mi bajod a DKV-val??
KoЯn
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu