6962
Vélemények, tapasztalatok, történetek. | busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb | |
-
#1671 mire jó ez az ocsmány háttér? -
#1670 -
#1669 Jeeee! Decép!!! :)
Köci opok! :) -
#1668 Beszólások, Kérdések, Vélemények
Bérletet Kéne Venni -
qper #1667 :D :D
biztos ami biztos, holnaptól cukorral a zsebemben járok :) -
#1666 :):):):) -
#1665 Ismerősöm mesélte, hogy a buszon elkapta két ellenőr... mondta nekik, hogy nincs semmi nálam, ami beazonosítaná, hogy ki vagyok... de van cukorkám: kértek?
Elfogadták, majd kicsit gondolkodott az egyik ellenőr, majd megszólalt: Ha adsz még egyet, akkor nem kell leszállnod a következő megállónál.
Több ilyen ellenőrt! :) -
#1664 És közben felolvassák a jogaidat... jah, az egy másik játék. -
#1663 és a végén jön a főellenség, aki előtt össze kell raknod, vagy különben bünti :):) -
Vlala #1662 Nem, tovább tépik. :)A végén kapok egy puzzle-t. -
#1661 ööö... Erre jó a bérlet... Vagy a gyűjtőjegy. -
#1660 De, ha 9 ellenőr van és mind a 9 ellenőrzi és az első eltépi a jegyét, akkor a másik 8 megbűnteti? :D -
#1659 Megvan!
9 ellenőr :D -
#1658 Vagy egy buszgarázs, ahol éppen 9 buszt látsz egyszerre... -
#1657 Ellenőrt? :D -
#1656 9-es villamos nincs :) -
#1655 DEÁK FERENC TÉR -
ASTORIA 1
KÁLVIN TÉR 2
SZENTKIRÁLYI UTCA 4
JÓZSEF KÖRÚT 6
HORVÁTH MIHÁLY TÉR 8
KOSZORÚ UTCA 9
KÁLVÁRIA TÉR 10
ORCZY TÉR 12
KŐBÁNYAI ÚT 31. 13
KÖNYVES KÁLMÁN KÖRÚT 15
ÉSZAKI JÁRMŰJAVÍTÓ 16
EGÉSZSÉGHÁZ 17
MÁZSA TÉR 19
LIGET TÉR 20
SZENT LÁSZLÓ TÉR 22
KŐBÁNYA, VÁROSKÖZPONT 23
Ez a vissza irány. De a 9dik perc? Vagy 9dik megálló? -
#1654 9-es villamos nem tom merre jár. De a bkv.hu-n biztos fennt van. -
Vlala #1653 Villamos? Bár lehet, hogy azt jelenti, hogy inni kellene egy Kőbányait :) -
#1652 a 9-es a Deák Tér-Kőbánya Városközpont vonalon jár Volvo buszokkal...
nem valami izgalmas járat... -
#1651 :):) -
Vlala #1650 Valaki magyarázza már meg, hogy lehet, hogy a BKV topicban mindig 9 új üzenetem van, akárhányszor is nézek be? (Szerintem ez jel, hová megy a 9-es BKV busz? Szerintem találni fogok ott valamit-valakit...) -
#1649 jujj :( -
#1648 délelőtt jártam arra. Ilyenkor olyan furcsa érzés fog el...
de nem szeeretnék ilyet látni élőben, pláne, hogy már buszos gázolást már láttam... borzasztó volt... -
#1647 hvg.hu cikk -
#1646 Deák és Újpest között metrópótló buszok. -
#1645 Télleg baleset történt az Árpád-hídnál? -
#1644 akkor valahogy nem jó a ren'cer
midennesetre a bkv hanyatlásában nem a nem fizető kisember a vétkes -
#1643 Még soha nem "találták rajtam" a valódi adataimat. -
#1642 de engem igen :D
ma is megtaláltak :) -
BenceYCE #1641 Akkorhát a tényáladék: Soha egyetlen pert nem nyert még meg a bkv, még csak hasonló okból sem! Ezt ellenőrök mondták :) -
szando #1640 egyszer büntettek meg de a csekket a legközelebbi kukába dobtam is ki..
kétszer dobtak levelet hogy ajánlott levelem jött de mivel nem vettem át abbamaradt -
tftdep #1639 Sziasztok, egyik haveromat már számtalanszor megbüntették a bkv ellenőrök, nem fizetett be semmit, és már évek elteltek és senki nem jelentkezett hogy számonkérje a büntit rajta. Pedig már jócskán elmúlt 18, tehát nem az hogy kiskorú és nem lehet behajtani rajta. Másokat is többször megbüntettek már, ezeket nem kérik sose számon? Engem is ma megbüntettek az ellenőrök, ostobaság befizetni a pótdíjat a tanulságok szerint, vagy ezek különleges esetek hogy nincs szankció? Érdemes-e egyátalán bérletet venni, azon kívül hogy ne állítsanak meg állandóan felírni az adatokat? Titeket ért-e már kellemetlenség azzal kapcsolatban hogy nem fizettetek a bkv felszólítására? -
BenceYCE #1638 Biztos van de minket nem tájékoztatnak. Meg igazából semmi közünk egymáshoz így minket nem is érdekel. -
#1637 Fizetem a (bé)kávédat. :) -
#1636 Én nem vagyok egy nagy darab ember (sőt), de nagyon szívesen "letessékelném" a csöveseket. Csak én mindig attól tartok, hogy a végén rám néznek majd rossz szemmel az utasok, bár tuti mindenki örülne neki, hogy nem ott bűzölög tovább a csöves. -
#1635 beosztás* -
#1634 Jah, nincs valami beszotás, hogy mikor, hol vannak? :D -
#1633 :)
úgy értettem, nem fényeztem magam :):) -
BenceYCE #1632 Általában...