BKV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marki
Különben sem az önkormányzat tervezi az ilyesmit.

KoЯn

Marki
Egy jó darabig = 1-2 nap!!!!!!!!!!
Olvass utána!!!!!!!!!!

KoЯn

passz

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

CSOCSO
OKÉ AKKOR VALAKI ÁRULJA EL MÉ KÉNE NEKEM A KURVA SZENTENDRÉN VAGY ANNÁL BEJJEBB LAKNOM VAGY MÉ KÕ NEKEM ODA JÁRNI SULIBA HOGY ODA VEHESSEK DIÁK BÉRLETET???
ez akkor gyökérség bazzeg
Ramore
"az önkormányzat felszámolást tervez" ezért nem lesznek a képen látható trolik nálunk egy jó darabig?
Marki
az önkormányzat felszámolást tervez.

KoЯn

Ramore
Márpedig a BKV igenis hülyének nézi az embert, az más kérdés, hogy a politika pedig Budapest tömegközlekedését és a fõpolgármestert nézi annak.
affenét!

senki nem néz hülyének 1 utast sem!
mindenhez "csak" pénz kell.....
de az + nemvan.....tuggyátok az az összeg amit jegyre költötök nem igazán sok ám!!
csak gondolj bele ,utazhacc vele akár 10 km-t is....
melyik az a személyszállító szolgáltató, amelyik 105 ft-ért ilyen távolságra elvisz?????
megaztán ki a fene kötelez bárkit is arra,hogy a bkv-val utazzon???
nem a jegy/bérlet ár a sok ,hanem a keresetetek kevés!!

síma futó szöveget....
aztán elkezdett szaladni az összes addigi beírás!!
hogy miért ???

Ramore
Miért?
Marki
már visszavitték. De hiába hoznak tesztkocsikat, 4 évig úgyse hoznak semmit:-((

KoЯn

Manta
Mi a helyzet az alacsony padlós trolival?
Marki
Csövi! Csak szólok, jövõ március felé próbajáratba érkezik hozzánk egy ilyen troli:

Na, mit szóltok házzá?

KoЯn

Ramore
Ez külföldön egyértelmû dolog, de itthon elég egy matrica, és máris hülyének nézik az embert.
Coine
így van.

Ramore
Nem + matrica kell, hanem járatsûrûség, tisztaság, pontosság!
Ramore
Éljen a BKV minusz!
mr x
Mit írtál a 257-esbe meg a 263-asba? :-)

E örõ, e bódottá!

mr x
Hát igen. De nem baj, éljen a BKV Rt.Plusz (+)!

E örõ, e bódottá!

mi a fene van a népekkel???
iszonyú sok utas van!!!!!!!
meg kell állni minden megállóban!!! :((

[Walaki]D`Lair
nos nem így az már biztos :DDDDDDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Ramore
Csak sajnos, ahova én mentem, oda a vilcsi nem megy. :((
apukém!!! mit tettem??!! nemtom hogy csináltam!!

zöcsém!! ha tudnám hogy csináltam???!!!

[Walaki]D`Lair
Hüje! :DDDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Coine
azzz szép...

mr x
Ez az egész Szilágyin így van, és akkor még ne beszéljek az 1+1 sávos Hûvösvölgyirõl. Ezér nem a 56-ossal megyek, hanem a BKV+ 56-os villamossal.

E örõ, e bódottá!

Ramore
Emberek! Utaztam ma a 22-es busszal reggel, hát 1 katasztrófa. Aki minden nap átéli ezt, annak részvétem. Álítólag minden nap ez megy ott. Pokoli nagy tömeg, két busznyi ember, a fele bagázs nem fért föl a buszra. Visszafele én sem fértem föl, 3 busz ment el a másik irányba, persze tömve, mire jött a következõ, amire az ajtóra tapadva éppenhogy ráfértem. De a következõ megállókban 1 ember nem tudott felszállni, pedig lett volna rá jelentkezõ.
Marki
szerintem is az.

KoЯn

Coine
Most nézegettem a bkv.hu-t és nagyon kultúrált az oldal, legalábbis menetrendek szempontjából, továbbá rögtön ad nyomtatási lap állapotot, amit ki is használtam :D

mr x
Az már ráfért!

E örõ, e bódottá!

mr x
Nekem meg mintha úgy rémlene valahonnét hogy 62-ben vagy akörül adták át. Nem olyan fiatal az.
Ja, és ez nagyon jó:
--Doktor úr, az utóbbi idõben nagyon szenilis lettem!
--Igen, és miért?
--Mi miért?

E örõ, e bódottá!

nem a gyártási év számít!
én már öregember vagyok na...a szenilitás jelei mégsem jelentkeztek eddig rajtam :))
bááááár.........:o)
affene sem emléxik rá ,hogy pontosan mikor adták át ,de "öntudatra "ébredésem elött bizti nem .....
ez azt jelenti ,hogy tuti kószáltam volna vele ha
akkor mûködött volna már

mr x
Mert?
Ja, és tood, mi va az új kocsikra írva? Gyártva '70-ben, átalakítva '01-ben.

E örõ, e bódottá!

kizárt!!

mr x
A Nyugati a másik irányban van a Deáktól nézve. Vagy te Kispest-Nagyváradra gondolsz? Az meg jó nagy hülyeség lett volna!

E örõ, e bódottá!

mr x
Na, én mek a K-Ny-iról beszélek, amit tíz évvel korábban. Tehát akkor valóban átadhatták '62-ben, ahogy én mondom. Hol itt a "nem!", kérem szépen?

E örõ, e bódottá!

Coine
mi is gondoltunk rá 8]]

Coine
van amire még 4et is adtam :D
amúgy nem voltam szemét és nem húztam le õket, csak azt mondam, amit én gondolok.

Disno
és amikor az Újpest központig lehetett menni az már élvezet volt mi? :-D

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Dzsini
valaki szakdogát ír :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

meg hát!! :O))
és az osztályzatok???

Coine
Ma Batyi téren odajött hozzánk 1 pali, hogy a Mûegyetemrõl van és közvéleménykutatást csinál.
Mind az 5en válaszolgattnuk a kérdésekre, sokminden volt.
Tisztaság, biztonság, kényelem, információ stb.
1-5ig lehetett osztályozni.

remélem, majd meg is nézik az összesített eredményeket...

Marki
jó van má! Más szemében a szálkát...!

KoЯn

Ramore
Én is tudok mutatni sok jó dolgot, de ezeket a dolgokat azoknak kell megoldaniuk akiknek ez a munkájuk. Ötleteket pedig bárki adhat. "Szívesen ajánlok új metrókat, ha kifizeted õket."
Marki
Ki varrta az õ nyakába? Én csak azt mondtam, hogy mutatnék neki pár jó metrót.
Õ az, aki a BKV nyakába varrná a költséget. A BKV-nak így is van elég kiadása, önerõbõl nem tudná kifizetni a jármûveket, csak KAC támogatással. Azt pedig évente egyszer lehet igényelni, de már kérték a 412-es trolikra.

KoЯn

a 70-es évek közepén adták át az é;d-i metrót
bion-bion uraim

Ramore
Én tudom, hogy mekkora befektetés a metróépítés, de te ostoba módon Lteebee nyakába varrnád a költségeket, mintha az õ hibájából nem lenne 4-es metrónk. Én vagy akárki leírhatja a véleményét itt a fórumban, még ha rossz is az elgondolás akkor sem nekünk kell megoldanunk Budapest tömegközlekedését, hanem az erre illetékeseknek.
Marki
Már megmondtam, hogy egy metró nem egy árban van egy busszal. Mégis hány milliárdba kerülnének a metrók? A pályarekonstrukció, és a 4-es kiépítése elészõr fontosabb.
A 4-esen már új jármûvek közlekednének.

KoЯn

Lteebee
Én arra emlékszem gyerekkoromból, amikor a kék metró még csak a Nagyvárad térig járt.

Iszonyat királyság volt, amikor már a Nyugatiig lehetett menni.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.