6962

\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • szando
    jaja, sajnos nem tudom a számukat de kőbányán egy vonalon olyan jár
  • CattiBrie
    én meg jól elcsúnyáztam a dizájnját

remélem nem gond!
  • CattiBrie
    jé, most látom tied ez a topic :):)
  • netuddki
    csak mint drájvör vagyok jelen ott
  • netuddki
    fenét
    kevés vaok én ehhez :(
  • CattiBrie

És ez a te oldald? :)
  • netuddki
    heheh én eztetet vezetgetem59
  • qper
    Gondolom véletlenül az "nyert" amelyik a legolcsóbban kivitelezhető volt :) csak azt nem tudom minek kellett ehez szavazás :(

Mondjuk a villamos még mindig ezerszer szebb ezzel a minimáldesign-nal is bármelyik Tátránál, UV-nél, vagy hannoverinél :)
  • CattiBrie
    A nem tommmelyik villamosok színének kiválasztására votl szavazás a bkv.hu-n olyan éve, két éve(?)
    Természetesen nem az "nyert", amelyik nekem tetszett.
  • qper
    nem tehetek róla, de ez az új Combino vellanyos nem tetszik :( Jó, ettől még valszeg a többi utasnak igen, de ahogy nézem a netet, sokkal pofásabb villamosok is készülnek mostanában.

Ha már itt tartunk erről jut eszembe hogy az új Volvo buszok rideg koszos-kék színétől is mély depresszióba esek. Nagy tehetség kellett a kiválasztásához, ennél csak szebb színárnyalatai vannak a kéknek.

Még szerencse, hogy csupa pozitív dolgot írtam le ebben a hsz-ben :)
  • CattiBrie
    köszönöm szépen!
  • qper
    szép lett a topiktapéta
  • CattiBrie
    lál
  • szando
    lol ez jóóóó :D
  • tftdep
    jó akkor leszarom hogy megbüntettek.
    amúgy sunyin trükköznek az ellenőrök, múltkor átmentem közöttük hirtelen mozdulattal, gyorsan utánam szólt az egyik hogy -hé elhagytad a... majdnem visszafordultam.. de nem hiányzott semmim
  • CattiBrie
    :):)

má elég rékóta van bö
  • BenceYCE
    Ha szépen megkérsz akkor egy szép hétvégi napon esthajnalban mehetsz egy kanyart a buszommal a naphegy tér körül vagy a pasaréti tér körforgalmában. :D (priv)

Amúgy meg leteszed szépen a B kategóriát. Aztán a C-t. Aztán a D-t. És már vezethetsz is saját busztot. Ha üzletszerűen akarsz embereket a járdán agyontaposni akkor kell egy alapfokú elmebetegség, hozzá párosítva elvetemültség és egy PÁV2-es vizsga. De BKV-s buszot majd kékítés és mindenféle vizsgálat után.
  • CattiBrie
    mikor vezethetek buszot? :)
  • CattiBrie
    szerintem nem kérdeztem hülyeséget
  • BenceYCE
    Csak déletlőttösnek lehet a nevén busz. Esetenként beugrónak is. De délutásosnak vagy számkérőnek soha. A délelőttösöknek sem muszály csoportonként kiosztani a buszt. De nálunk a Kelenföldi telephely 5-ös csoportjába minden, a csoporthoz tartozó busznak (BPI005-023) van gazdája. Enyém a két prototipus 2. példánya.
  • BenceYCE
    Gondolkozz micimackó! GONDOLKOZZZ!!! :D
  • CattiBrie
    :D

És egy emberkének egy busza van.

NEm egy busznak több vezetője van, nem?
  • BenceYCE
    BPI-006
    IK 412
  • CattiBrie
    Melyik buszot bezeted?

Mármint a száma. :)
  • BenceYCE
    Ha megkérdezi miért bámulod megmondhatod neki, hogy azért mert várod, hogy beljebb mennyen és többen felférjenek a járműre. Addig csak kötözködésnek venné amíg nem ő kezdeményezi a beszélgetést. Mosollyal és belebámulással barátságosabban tudod ingerelni a delikvenst.
  • Vlala #1686
    Ez még jobb.
  • CattiBrie
    Mármint ez mire jó?
  • BenceYCE
    Tévedés! Ha hiszed ha nem a legjobb fegyver a meredten bámulás és a vigyorgás. Odaállsz elé (!!!). És amikor ő szállna le útjába állsz. Adiig pedig folyamatosan a tekintetét keresed, bamba vigyorral a szádon. Ez a legjobb.
    Szerintem
  • CattiBrie
    lol :):)
  • Vlala #1682
    Meg kell adni neki a kezdősebességet, aztán egy "bocs, figyelmetlen voltam"-ot odalökni a - valószínűleg fekvő - tolakodónak...
  • CattiBrie
    Ennek van egy speciális alfaja, ami az, amikor kikerülhetetlenül tötymög és még rá is gyújt.

Speciálisan gyűlölöm azt, aki előttem megy (bármilyen sebességgel) és rágyújt. Fulladna meg.

Ezt azért ide írom, mert ugye, ha leszáll a nyomi a buszról, akkor az első dolga a cigizés.
  • CattiBrie
    "Szeretem" azokat az embereket, akik minél előbb le akarnak szálni a (pl) buszról, már ott nyomulnak az ajtóban, utána meg tötymörögnek.
  • CattiBrie
    :):):)

Köszönöm! :)

• BenceYCE
    Sokkal otthonosabb így a szobánk :) Jó ötlet volt!
  • CattiBrie
    Én voltam.
  • BenceYCE
    Kinek kell meghálálni? :D
  • szando
    egy büntetés miatt nem fognak perelni...
  • tftdep
    Tehát küldözgetnek leveleket, de nem hajtják be a büntit, ha megbüntettek az ellenőrök? Írtátok hogy még egy ilyen pert se nyert meg a bkv, de azért időcseszés lenne ezügyben perekre járkálni nem? Vagy még senkit nem ért kellemetlenség hogy nem fizetett semmit?
  • Vlala #1673
    nekem bejön.
  • szando
    most mi a baj?
    ezek bkv színek! :P