BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
de ezek õsöreg "mûszerek" amik be sincsenek mérve ....
apám !! ha látnád .......elképesztõ szar járgányokkal kell járniuk a sofõröknek.... olyan õskövületekkel amik nem mennének át semmilyen vizsgán .... hmmm.
azért vizsgáztatják a cégen belül a gépeket ...
és ez nem a szwerelõk hibája... eccerûen nincs pénz alkatrészre!! hajtogass drótból alkatrészt!!
+aztán a vezetõség ,az így +maradt "anyagmegtakarítást "kioszthatja magának :-)
2., Ja, de korábban is jártak már ilyen buszok néha napján errefele (tehát nem a demokrácia buszról beszélek), söt, néha ma is, ha egy öreg csotrogány lerohad, ott áll, vagy beevakuálják Óbudára, azt kimarad egy járat, de a következö azért nem marad már ki, mer a felesleges 56GY-sok közül beraknak egyet.
E örő, e bódottá!
az van ,hogy nekik hiába írsz bármit !...símán leráznak ! az önkormányzati képviselõdnek kell rágni a fülét minden panasszal ..ugyanis az önkormányzatok adják a lóvét !!!
a kihasználtságot + azért tévesztik el folyamatosan ,mert a mûszerek amivel mérik, nem pontosak ..... 0%.os terhelésnél -20%-ot mutatnak!! ez tuti mert én is gyakran vagyok olyan járgánnyal amelyik fel van szerelve ilyan "mûszarral"........
a terep viszonyokról + annyit: tényleg borzadály alacsonyak ezek az ûj buszok(14 cm.-re van a legalacsonyabb pontja a talajtól)és még ez is magas a sok öregasszonynak....nagyon nagy a tengelytávjuk (8;8.5 m)így a legkisebb bucka is túl nagy neki........
a környezet helyére közlekedést akartam ínri, de a mondat így is jó és helyes 😊
Egyszer beíméleztem nekik. Erre azt a választ kaptam, hogy a 157-es csúcsidõben (munkanapokon 6:00-6:36 és 15:10-17:10) valóban 12 percenként jár, ennél sûrûbben soha nem is, és valóban nagy (állítólag 80%-os) a kihasználtsága. Ehhez én azt tudom hozzáfûzni, hogy ha a végállomás elõtt 3 megállóval a buszra (tényleg, az alsó lépcsõre se lehet lépni) felférni sem lehet, az mióta 80 %. Vagy az oda-vissza átlagot számolják? Ja, kérem úgy könnyû: 30% Budaliget 130% Hûvösvölgy felé.
A másik: BKV+ és mégis ugyanolyan ósdi (csak kifestett, azóta összefirkált, valamint kijelzõvel felszerelt, amiket a vezetõk úgy sem használnak) buszok közlekednek, mint '99 júni elõtt. Erre azt a választ kaptam, hogy a terepviszonyok mellett nem lehet alacsonpadlós buszokat közlekedtetni. De nem hiszem én, hogy a 11-es, vagy a 29-es olyan sík területen jár, mégis kipofozott 415-ösök annak ott. Kinek kell alacsonpadlós? Jó a 415-ös is kipofozva (értsd: ne 56GY állapotban).
Szóval ennyit errõl.
E örő, e bódottá!
Ja meg ha lenne, azt meg elsikkasztják. Az ilyeneknek kár letisztázni a kontóját (mondjuk ha egyszer szükséges).
E örő, e bódottá!
Talán nem világvárost, hanem csak járható várost kéne építeni.
Pénz az van, akár 20 db. vételére is. Az önkormányzat nem engedi!
KoЯn
ez a jelszó
a volánbusz meg tréé utálom én
Felszálok a bkv-ra
hányingerem van
felülökl a volánbuszra
elhányom magam!
nem igazán ösmerem aztat a tzéget 😞
Csupán néhány napig járatják, hogy lássák, nem csak a sz.r ZIU-k járhantának a városunkban.
KoЯn
/Kis pénz kis foci, nagy pénz nagy foci/
Ezért írtam régebben, hogy, mint más országokban, úgy nálunk is az államnak sokkal több pénzel kellene támogatni a BKV-t.
sztem amilyen az aggyonisten olyan a fogaggyisten :o)........
ha az ellenõr a bunkó, akkor biztos megvan az ok rá ....és ez igaz fjordítva is
E örő, e bódottá!
csak az a gond ,hogy ti vagytok kisebbségben ....
az utasok több mint fele nem fizet az utazásért... pedig ennek a yo vagy rossz szolgáltatásnak ára is van ám!...
az helyzet ,hogy sok fiatal ember már úgy nõ fel ,hogy azt hiszi a bkv-val ingyen lehet utazni... és mindez csak azért ,mert nem lehet számonkérni a bliccelõket........
hiszen nem kötles megmutatni az igazolványát,ha megmutatja akkor sem tudják behejtani rajta a pótdíjat... mert neki jogai vannak.... csak a kötelességrõl feledkeznek meg rendszerint.....
tudjátok nem sok olyan "európai" nagyváros van ahol (relatív) ennyire olcsón lehet tömegközlekedni.....
E örő, e bódottá!
E örő, e bódottá!
Ja, hallottátok, hogy törlesztik a BKV adósságát?
E örő, e bódottá!
E örő, e bódottá!
popup ablakban jött fel és nem megy ki a fejembõl 😊)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.