BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És februárban lejön egy hónapra Debrecenbe az egyik.
KoЯn
E örő, e bódottá!
KoЯn
támogassátok a bkv-t :-)
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
Múltkor a mamám volt nagyon heppi amikor jön oda, hogy képzeljem levelet kaptam és õ pont itthon volt és át tudta venni. A 8000-es BKV csekk érzékenyen érintett 😄
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Nekem is van egy két csekkem....😊))
KoЯn
KoЯn
KoЯn
Amúgy nekem az esetek 90%ában van bérletem, csak ennek az idõszaknak 40%ában nem tartom magamnál. 😊
lehet,hogy harsány röhögés lenne a válasz ...ha nem küldene el a búsba ..........nem????
És ki gondolja komolyan, hogy a jegyáremelések után tisztábbak, pontosabbak, netán sûrûbbek lesznek a járatok?
Íme a tyúk, vagy a tojás kérdés: azért olyan szar a tömegközlekedés, mert nincs utas, vagy azért nincs utas, mert olyan szar a tömegközlekedés?
E örő, e bódottá!
de akkor is így van, ahogy az imént írtam...
50-60%se több se kevesebb!
Az hogy ki vesz jegyet, ebbõl a szempontból közömbös. Hogy miért így néznek ki a járatok, abba belejátszik, a rongálásba nem.
Átlag utas alatt itt azt értettük, aki nem okoz kárt, csak utazik. Manta írta a 98%-ot, amit te gyorsba lehurrogtál, de igazából mindenki azt mondta hogy 2% alatt van a rongálók száma. Most akkor miért magyarázod át a dolgokat? Nem volt igazad, hirtelen hurrogtál, legközelebb ne dobálózz olyan nagyvonalúan a százalékokkal, hanem számolj is egy kicsit.
hi púh
nem a graffitisekrõl
1ébként pedig csak az az utas aki nem "ingyééé " utazik..........ez pedig megközelítõleg max50-60 %-ot tesz ki .......és nem ezek azok akik firkálnak + szétszabdalják az üléseket....
az összes többi potenciális graffitis,rongáló,stb.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Azaz ami a Fehérvári úton megy végig Budafok felé.
Tudom, h. jár ott vagy 3 féle is...
E örő, e bódottá!
E örő, e bódottá!
Suliban már nem tegel, de sajna villanyoson (pl. : 19-es, vagy 57-es budai járatok) igen.
Ha láttok egy J.Q.S feliratot (ami szte AQS csak máshogy kell nézni...) akkor az õ volt.
hol élsz te öreg??? vagyis inkább mikor????
Teljesen politikamentesen: pl. a Zuhatag sori megálló várakozójába ez volt felfirkálva "HAZAÁRULÓ D-209 KIFELÉ!" Kifestették a megállót. Két nap múlva: "KOVÁCS ELVTÁRS, MENJ TE AFGANISZTÁNBA!". De hasonló feliratok fellelhetõk még a Kelemen László utca mindkét bódéjában és a Nagyhídnál is (szomszédos két megálló), tehát gondolom, hogy ugyanaz(ok) csinálta('k).
E örő, e bódottá!