6962
Vélemények, tapasztalatok, történetek. | busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb | |
-
#1751 lol
elég buta ötlet
részeg emberkék kóborolgatnának az alagútban -
tftdep #1750 több pénze lenne a bkv-nak a fejlesztésre, ha kiadnák éjfél után disconak a metrováró helységeket mint a kontroll című filmben. szerintetek megvalósítható? -
#1749 De jó, ezeken már fut a tetrisz? ) -
szando #1748 akkor mutatom :)
Siemens Combino
Alstom Citadis (pl. Párizs)
Lengyel könnyűvasúti-jármű
-
#1747 valóban nem, de majd egyszer elmegyek villamost (is) vezetni :):) -
szando #1746 ezt azért mondod ezt mert nem láttál másik fülkéket
anno az asszem indexen volt egy cikk, hogy más modern villamosokban (amik versenyben voltak a bkv-nál is) mennyivel szebbek a vezetőfülkék. kurvanagy lcd, satöbbi. azért nem csúnya, csak a többi túl szép :)) -
#1745 nagyon faszányosan néz ki a vezetőfülke -
#1744 Nekem tetszik a Combino színe. Remélem kénylemes lesz és nem járok úgy vele mint amikor először leültem a Volvo buszon. -
#1743 -Jegyeket, Bérleteket...
-Anyád tudja, hogy kéregetsz...? -
Vlala #1742 Busz hátsó ablakából:
- Ne szaladjon, jóember, öt perc múlva itt a másik!
- Az addig oké, de annak már nem én leszek a sofőrje... -
#1741 Viccekből ide is:
- Jegyeket, bérleteket kérem felmutatni!
- Egyik sincs!
- Megbírságolom és felszólítom, hogy azonnal hagyja el a járművet!
- És akkor ki vezeti tovább a buszt? -
#1740 pl :D -
qper #1739 lehet hogy a BKV-nak lízingelnie kéne egy modernebb, kevésbé lepukkant várost is a villamosokhoz. -
qper #1738 Sz.tem Stadionok, de ezen ne vesszünk össze :) -
#1737 Naugye :D -
Takezó #1736 sztem ez a kép az erzsébet királnyé útjánál van -
Vlala #1735 Igaz, egy szép zöld, füves terület a háttérben fákkal, sziklákkal, vízeséssel jobb lenne. :) -
#1734 egyébként szerintem a háttér a gáz
mármint tök hülyén áll ennek a szép villamosnak az a Bpi környezet
(ez már ugye a népstadionnál van?) -
#1733 sötétben? :) -
#1732 feketében job lenne -
#1731 lol, ezentúl mindennel kapcsaoltban e-mail kell írnom? -
#1730 "mammer"
lál :D:D -
Takezó #1729 :D:D:D nem is lenne baj, egy-két tolakodó mammerral kevesebb:D
jajj, tesóm írt a BKV-nak, hogy a régi típusú trolikra nem lehet feltenni a babakocsit, erre visszaírtak neki, h ez tuti faszság, mert még senki nem írt nekik erről a problémáról:D
amúgy volt a fókuszban is ezzel kapcsban egy riport egy hete kb -
#1728 vagy
"Kérem.." - csatt -
:) -
Vlala #1727 Ja, és "kérem vigyázzanak, az ajtók záródnak" helyett a Born to be wild szólalna meg :) -
Takezó #1726 es az ellenőrök is mostantól fekete bőrdzsekit hordanának, meg In Flames-es pólót?:D -
#1725 :D:D -
Vlala #1724 Pirosban, vagy feketében, lángnyelvekkel? Bár lehet, hogy egy kicsit elkalandoztam. -
Takezó #1723 sztem viszonylag visszafogott a mocsokkék+mocsokzöld, így még elfogadható, bár sztem teljesen sárgában jobb lenne:)
szép:) -
-
#1721 fúúj -
#1720 rózsaszín busz? :):)
-
qper #1719 cask a tónusokkal van a baj :( piszkos kék és piszkos zöld egy rikító sárgán elég gányul néz ki (hangsúlyozom, szerintem), arról nem is beszélve hogy nem passzolnak egymáshoz (megintcsak szerintem).
én a fenébe hagynám ezeket az egyenszíneket, menjen minden busz/vellamos egyéni színekkel, javítva ezzel is fővárosunk szürkés színösszeállításán. egy csicsás tiritarka busz szvsz nagyon fel tudná dobni a 7-8. ker azon pontjait ahol épp közlekedik. -
#1718 Hát nem tom. MErt ugye a BKV színe a kék-ződ, ami szerintem jó. A villamos meg sárga. És hát így az új villamos "kénytelen" sárga-ződ-kéknek lenni. -
qper #1717 igen, én sem erre a rút színösszeállításra emlékszem :) VAgyis nem rút az, cask annyira diszharmónikus az a három szín hogy nem igaz :(
remélem követik majd a nyugat európai divatot, és telematricázzák majd a jűrműveket ezerrel :) iszonyat jól néznek ki pl. a bécsi villamosok, az ÖBB weberlok reklámmozdonyairól nem is beszélve :) -
#1716 na, igen :)
de akkor is
olyan kocka, mint én :D -
szando #1715 hidd el, aerodinamikája ennek is jó.
de nem olyan lényeges, mivel max 50-el mehet.. -
#1714 Szép hosszú, de nem értem.. mert egyátlán nem áramvonalas, tök "kocka" volt az egész. Nem a cseppforma lenne a cél, mint a személyautóknál? -
#1713 Ma láttam egy új villanyóst! :)
Az 1-es vonalán tesztelik.
Szerintem nem is az a külső dizájn, amit anno megszavaztunk bkv.hu-n. -
#1712 Inkább ilyen felül ez a csak zöld legyen vagy kék... alul az a sáv zölddel legyen-e vagy szürkével.. ilyen jellegűek voltak. Illetve csak ez volt a különbség. Ja, meg hogy milyen "dizájnja" legyen az üléshuzatnak, de szinte ugyanolyan volt mind, apró módosítás.
Most két szavazás rémlik, amit az első felében írtam ott kb 20 kép közül lehetett választani, naponta(vagy óránként) egyszer/ip(?), illetve az üléshuzatosnál 3 képből kellett, illetve lehetett választani.