6962
Vélemények, tapasztalatok, történetek. | busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb | |
-
#1791 áháá, ápdét :) -
#1790 Elvileg minden alkalommal megnézik a diákigazolvány érvényességét, nem csak a bérletét. -
#1789 Szerintem berakták őket továbbképzésbe a combinokra :P -
#1788 Engem meg azért, mert hogy lejárt egy féléve a diákom a diákbérlethez. :( Ilyet még nem is láttam ,hogy a diákom megakarják nézni hozzá. Na mindegy a végén megkérdezte, hogy vizsgázni megyek-e mondtam persze! :D el is engedett :P -
#1787 Ilyenkor mivel gondolom nem minden villamos vezető kompatibilis buszra, ezért most villamosvezető nyaraltatás van Tunéziában. -
#1786 Szépen túrják a villamost...
Ma egy leányzó a Blahától sétálva jutott el Lágymányosra, mert akkora dugó volt (ugye minden autó a buszsávban)
Monnyuk nekem nem volt problémám a "villamossal" a Ferenc körúttól. -
#1785 Ma? Már megin é'fél után értél haza? :) -
#1784 lól
meglepődött, hogy van jegyed :D -
#1783 Micsoda??? Má' ez is "bűntény"???
Mit mondott, hogy mé kéne aztat sorba??? -
qper #1782 Ma meg akartak büntetni mert nem sorba lyukasztottam a jegyeket a tömbjegyben.
Szépen illedelmesen elküldtem a k*rva anyjába a metróellenőrt... -
React #1781 Tele ellenőrrel a metró, gondoltam vásárlok egy jegyet; bemutatom büszkén, hogy nekem ilyenem is van... erre elkezdi szemlélni az ellenőrnéni, megmutogatja a többi ellenőrkének, rámnéz... széttépi, és hozzáteszi, hogy nyertem :D mehetek tovább... mondom He? -
szando #1780 metrótender
remélem szép lesz :) -
Takezó #1779 1:30 körül volt, felszálltam astoriánál 907-esre, erre pont velem szemben egy ellenőr... mosolyogtunk egy szépet egymásra, aztán inkább átszálltam a mögöttünk jövő 908asra:D -
#1778 régóta vannak... A tavaly londoni robbantások miatt vannak... -
szando #1777 na de az speciális eset :)
de ez mekkora geciség már :DD -
#1776 Tévedsz... múltkor pont elmúlt éjfél (6-a lett) és pont akkor kezdett el 2 ellenőr mászkálni a buszon. Szerintem direkt megvárták, hogy lejárjon a bérletem. :) Igaz, már nem volt érvényes, de szerencsére elterelte a figyelmet egy kukalakó és egy kínai fickó, akinél nem volt semmi. Így a felmutatott áprilisi bérletet még elfogadták. -
szando #1775 jaja, nincs is felszakított üléshuzat meg filctollazás.. legalábbis a 106-oson amin járni szoktam. -
szando #1774 uh :o
mennyire éjszaka volt? nem hiszem hogy éjfél után már ellenőrizget, kockáztatva az életét... :) -
#1773 éccakai műszak? -
Takezó #1772 ááá, ma taliztam egye llenőrrel az éjszakain:o ritka élmény:o -
#1771 Én csak anyit mondok: Belga Kalauz 1,2 ebbe minden benne van amit a Bkv-ról kell tudni!!!! -
#1770 aszt én is láttam már
de nem mindegyik -
#1769 Ez komoly? Hol vannak a személyiségi jogok? -
qper #1768 Csak számomra újdonság hogy a Volvo buszok be vannak kamerázva? Ma utazgattam a 85-ösön, teljesen ledöbbentem hogy a csukló utáni rész be van kamerázva. De hogy mi a fenének, nem'tom.
van esetleg valami LCD panel a sofőr előtt aki így unalmas perceit azzal töltheti hogy az utasokat kuksizza?
-
#1767 -
#1766 -
#1765 Már aki vesz jegyet, igaz? :) [csak kötex] -
#1764 Ingyé sauna, most mi vaan? :D
Örüjjetek, hogy nem számolnak fel ezért plusz kőccséget! :D -
#1763 Hát elég fura és kellemetlen az ilyesmi 25 fokban... -
#1762 -
Takezó #1761 a régieken sztem mindig fűteneknyáron:D -
qper #1760 ezt én is észrevettem. az Indóház c. magazinban volt egy cikk, ahol bemutattak több villamost, persze mindegyiken annyi votl a műszerezettség hogy volt két TFT monitor, a pilóta meg azt döfködte aaz ujjával, nekünk a tudtommal a méregdrágán vett Combinoba úgy látszik nem tellett ilyen :( -
qper #1759 ez az a hsz, amin majd' leborultam a székről, köszi :D :D :D :D -
netuddki #1758 ugyanmaa
semmi baj engem nem zavar -
#1757 tegnap este fűtöttek a 74-es trolin... -
#1756 ilyen nincs
nincs olyan?
ezt nem hiszem el, bár nem vagyok egy nagy dickóba járó
illetve ez így már off -
tftdep #1755 meg ilyen nincs hogy részeg őrök. egyéb ellenérv? :) -
tftdep #1754 ezt sima discora is mondhatjuk hogy mivan ha kiugrálnak a részeg emberek a részeg őrökkel az ablakon -
#1753 ...és mi van a részeg őrökkel? -
tftdep #1752 állítanának őröket hogy oda senki ne menjen