BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KoЯn
Maga a készülék viszont uaz nem?
Na, akkor tessék, itt egy feladvány:
******__**___**_**___**_______
**___**_**__**__**___**___**__
**___**_**_**___**___**___**__
******__****____**___**_******
**___**_**_**____**_**____**__
**___**_**__**____***_____**__
******__**___**____*__________
E örő, e bódottá!
KoЯn
FOK-Gyem valami ilyesmi alakokból állítja össze a viszonylatjelzést, a MATRIX meg
alakban. Csak ennyi a különbség, meg hogy a FGY olcsóbb. **
Mindenesetre a debreceni EMKE nagyon sz****r.
**
KoЯn
Mellesleg külsõ fok gyem csak a buszokon, meg trolikon van bp-n. A villamosokba csak belülre raktak, és erre mondtam, hogy nem nagy kunszt.
E örő, e bódottá!
KoЯn
TW 6000 (Budapest)
Siemens E1 (Miskolc)
Tatra T5C5 (Budapest)
Tatra T6A2 (Szeged)
Tatra KT8D5 (Miskolc)
E örő, e bódottá!
KoЯn
De ne vedd biztosra!
KoЯn
E örő, e bódottá!
De tényleg valamivel újabbak, mint a pestiek, és a miskolciak.
KoЯn
KoЯn
E örő, e bódottá!
E örő, e bódottá!
És nagyon lassú.
KoЯn
de az legalább aszonta hogy hagyjuk...
már a hannoveriekkel
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
Szerintem is jók, csak az utastér magas.
A hannoveriek meg undorítóak..
KoЯn
E örő, e bódottá!
KoЯn
nagy kalandom a bkv-n :o))
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Urban Survivor Action
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
szal..látom hogy jön a kaller..egy pufibb öreges emberke...mire hozzámé elövettem a tegnapi metro jegyemet..mivel 50es villamoson voltam ugyanugy lyukaszt jegyet mint a metron...szal nem láttam rajta idõpontot...odaadom neki nézi nézi.. képen eltorul..rámmosolyog és suttogva: ez nem jo és rázza a fejét😊
suttogom vissza mosolyogva: mié??
aszondja (suttogva végig) mert látod itt a dátum ,ez tegnapi ( bazz én nem vettem észre)
kérezi, nincs másik?
mondom áhh sajnos elfogyott, hogyhogy? hát kellett hévre, metrora, buszra...és már nincs nálam..és nincs pénz nálam?-kéredzi..
mondom: nincs, már elköltöttem jegyekre, és munkában voltam, vagyon õr vagyok, ez sem az én kutyám...
azt mondja: biztos nincs valami pénz? már fülig ér a szája?
már nekem is hogy mekkora LOL az ember😊 áhh mondom niiiiincs😊) aszondja és adatai? áhh a másik nadrágomban maradt a munkahelyen..aszondja káár...aztán köszönt és ment a másik kocsiba😊...
aztán 6 os villamos .valami kirrály kiscsaj áll mellettem.. nézem is..felszállunk erre felveszi a kurva piros karszarságot.. nah széééééééééééééééééééééééééééép...
odajön..mondom neki hogy már nincs, elosztogattam!
néz rám bambán: MIVAN?
mondom már oda adtam a többi kallernak a villamoson meg ametronál...és papirjai? nincsenek nálam (persze volt nálam)
és pont ugy fogta a csövet a hasam alött hogy nemtudtam volna leszálni, és mondtam hogy engedjen, akkor leszállok,, rámmosolyog aszondja maradjak...erre megy odébb 3 emberrel és a kiscsajt már bünteti is ...pff😊)) kész volt teljesen😊))ezután leadtam akutyát..kértem manit mert már elfogyott tényleg bár nem jegyekre...de utánna nem találkoztam kalleral
E örő, e bódottá!
KoЯn
És most a Skoda troli debreceni múltjáról:

KoЯn
KoЯn
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
KoЯn