BKV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja:-)

KoЯn

mr x
Franc, szar lett. De azért még kivehetõ. ;-D

E örő, e bódottá!

mr x
Mármint ez mi? A betûsorok?
Maga a készülék viszont uaz nem?

Na, akkor tessék, itt egy feladvány:
******__**___**_**___**_______
**___**_**__**__**___**___**__
**___**_**_**___**___**___**__
******__****____**___**_******
**___**_**_**____**_**____**__
**___**_**__**____***_____**__
******__**___**____*__________

E örő, e bódottá!

Ez rossz lett, bocsi

KoЯn

FOK-Gyem valami ilyesmi alakokból állítja össze a viszonylatjelzést, a MATRIX meg
alakban. Csak ennyi a különbség, meg hogy a FGY olcsóbb. **
Mindenesetre a debreceni EMKE nagyon sz****r.
**

KoЯn

mr x
Hogyhogy kör alakban?
Mellesleg külsõ fok gyem csak a buszokon, meg trolikon van bp-n. A villamosokba csak belülre raktak, és erre mondtam, hogy nem nagy kunszt.

E örő, e bódottá!

A Fok-gyem nem teljesen kör alakban írja ki a viszonylatot

KoЯn

mateos
biztos beszartak nehogy a kutyád seggbeharapja õket.. 😊
mr x
Illusztráció a témához:

TW 6000 (Budapest)

Siemens E1 (Miskolc)

Tatra T5C5 (Budapest)

Tatra T6A2 (Szeged)

Tatra KT8D5 (Miskolc)

E örő, e bódottá!

mr x
Mi a különbség közöttök?

E örő, e bódottá!

Nem teljesen.

KoЯn

mr x
Nem tök uolyan?

E örő, e bódottá!

Tudomásom szerint fok-gyem csak Budapesten van, szegeden asszem MATRIX van.
De ne vedd biztosra!

KoЯn

mr x
Azok nem uolyan fokgyem kijelzõk? De ott viszonylatjelzõnek is olyat raktak be. A plusszon meg beraktak egyet az utastérbe. Künn a ,,régi'' módszer, a tábla van, sõt a megállóbemondás sem automatikus, mint a szegedi tátrákban.

E örő, e bódottá!

A fénykijelzõ, és az új festés miatt.
De tényleg valamivel újabbak, mint a pestiek, és a miskolciak.

KoЯn

Nem mindet. A Tátrák érkezéséig a 10, 90R busz, meg még néhány az SZKT kezében volt.

KoЯn

mr x
Beférnének a körútra duplaszerelésben, ha nincs pénz Hannoverire, ami (ezek szerint) még undorító is. ;-D

E örő, e bódottá!

mr x
Mondjuk télleg másképp néznek ki az eredeti, elsõ gyártmányokhoz képest.

E örő, e bódottá!

mr x
Meg a KT8D5-ösök is jók.

E örő, e bódottá!

mr x
Már régebben adta át a Tisza Volánnak nem? Amúgymeg ja; ez a típus 89-es évjáratú, de ha akkor is gyártották õket jobbak (vagy többet pofoztak ki rajtuk) a T5C5-ösöknél, amik a plusszon járnak. Egy kis festést, meg egy nyomorult kijelzõt, meg huzatokat mindenki fel tud tenni.

E örő, e bódottá!

mr x
Asztapaszta!

E örő, e bódottá!

háááát ha te vagy a nagyobb!!
Jó neked. Fel sem lehet rá mászni.
És nagyon lassú.

KoЯn

CSOCSO
mé basszam pofán vagy mi?
éééésss???!! levett???
CSOCSO
MOCSKOS GECIK!!! hülye fasszpoónál nem vehettem jegyet mert mé nem vettem a pénztárnál..menjen az anyjába hülye geci..aztán visszamentem egy megallót ahol volánnal mentem inkább..de visszafele is elkaptam egy kallert😊)))))))))))))))))
de az legalább aszonta hogy hagyjuk...
hmmm. még 1ccer sem mentem velük
már a hannoveriekkel

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

Nem újak, csak felújítottak. 700 milláért vettek 20-at. Az SZKT megvált miattuk a buszparkjától.
Szerintem is jók, csak az utastér magas.

A hannoveriek meg undorítóak..

KoЯn

mr x
Nem villamosok (a #408-asra mentek).

E örő, e bódottá!

ezek mik? trolik?

mr x
Kár hogy egyirányúak.

E örő, e bódottá!

mr x
Szegeden tök jó T6A2-esek vannak. Cool újak!

E örő, e bódottá!

mr x
Ja, kifestették õket 99-ben. Aztán az 59-es, majd a 61-es plusszosításával még egy párat tavaly. De akkoris a TW6000 a rulez!

E örő, e bódottá!

Már volt Debrecenben.

KoЯn

refreshing :-)

vazzeeee
nagy kalandom a bkv-n :o))

[Walaki]D`Lair

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Tátra T5C5 POWAAAH!!! 😄DDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Blasta
Micsoda horror :-DDDDD
Urban Survivor Action

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO
találkoztam életem két legértelmesebb kallerjával.. mind a kettõ metron fogott meg igaz kutya volt nálam egy orosz terrier de nagy lomha, édeskis dög,,igaz hogy akkora mint egy ló de nembaj😊))
szal..látom hogy jön a kaller..egy pufibb öreges emberke...mire hozzámé elövettem a tegnapi metro jegyemet..mivel 50es villamoson voltam ugyanugy lyukaszt jegyet mint a metron...szal nem láttam rajta idõpontot...odaadom neki nézi nézi.. képen eltorul..rámmosolyog és suttogva: ez nem jo és rázza a fejét😊
suttogom vissza mosolyogva: mié??
aszondja (suttogva végig) mert látod itt a dátum ,ez tegnapi ( bazz én nem vettem észre)
kérezi, nincs másik?
mondom áhh sajnos elfogyott, hogyhogy? hát kellett hévre, metrora, buszra...és már nincs nálam..és nincs pénz nálam?-kéredzi..
mondom: nincs, már elköltöttem jegyekre, és munkában voltam, vagyon õr vagyok, ez sem az én kutyám...
azt mondja: biztos nincs valami pénz? már fülig ér a szája?
már nekem is hogy mekkora LOL az ember😊 áhh mondom niiiiincs😊) aszondja és adatai? áhh a másik nadrágomban maradt a munkahelyen..aszondja káár...aztán köszönt és ment a másik kocsiba😊...
aztán 6 os villamos .valami kirrály kiscsaj áll mellettem.. nézem is..felszállunk erre felveszi a kurva piros karszarságot.. nah széééééééééééééééééééééééééééép...
odajön..mondom neki hogy már nincs, elosztogattam!
néz rám bambán: MIVAN?
mondom már oda adtam a többi kallernak a villamoson meg ametronál...és papirjai? nincsenek nálam (persze volt nálam)
és pont ugy fogta a csövet a hasam alött hogy nemtudtam volna leszálni, és mondtam hogy engedjen, akkor leszállok,, rámmosolyog aszondja maradjak...erre megy odébb 3 emberrel és a kiscsajt már bünteti is ...pff😊)) kész volt teljesen😊))ezután leadtam akutyát..kértem manit mert már elfogyott tényleg bár nem jegyekre...de utánna nem találkoztam kalleral
mr x
A BKV+ra is kellenének ilyenek.

E örő, e bódottá!

mr x
Ezek fognak is valaha járni Debrecenben, vagy csak úgy rájukfestették az emblémát?

E örő, e bódottá!

mr x
Kár, hogy kevés ilyen vezetõ van :-) .

E örő, e bódottá!

UP!

KoЯn

Lecsórom a képeket a bratyóm honlapjáról:

És most a Skoda troli debreceni múltjáról:

KoЯn

A jövõ héten felrakok nektek agy grazi villamost, az állatok le fog esni:-)

KoЯn

Dzsini
Kudos annak a 3-as busz vezetõjének aki tegnap reggel gyakorlatilag tartotta a menetidõt, és olyan vezetést mutatott be... csuklós busszal nyári menettempóval cikázott a kaparó kocsik közt 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Kiepe? Lehet, hogy a hajtásában segített. Egyébbként 412-es emblémája van.

KoЯn

mr x
Jól van na, úgy értettem. Csk mert valami kiepe a neve, nem 412T.

E örő, e bódottá!

mármint itt Budapöstön????