6962
Vélemények, tapasztalatok, történetek. | busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb | |
-
#1831 nanananna
akkor ne minket kérdezz, hanem inkább a haverodat
de télleg, és részletesem, mert ugye aktuálisan ez most engem is izgat -
tftdep #1830 meg alapból miez hogy végrehajtók? a rendőrség kijön, és ha nem engeded be őket akkor joggal rádtörik az ajtót? -
#1829 De mi alapján kérik ki az adatokat? Nevedet sem tudják, címedet sem tudják... -
tftdep #1828 azt irtátok hogy még soha nem nyert pert a bkv, meg hogy küldözgetnek leveleket aztán kussolnak. most meg miez hogy irja valaki hogy kijönnek és csöngetnek a gecik? megbüntettek és nem fizetem be, most akkor fossak? haveromat már 1000x megbüntették de semmi bünti. -
qper #1827 nem tudom, nem vagyok BKV-s :D De biztossss megvan ennek a hivatalos módja. -
#1826 jóvanna, naív vagyok :D
jóhiszemű -
#1825 De hogy tudja kikérni az adataidat a bkv? Személyleírás alapján? :D -
szando #1824 normálisak??
hehe, rendőrök meg a normálisság.. :D -
#1823 reméltem h azok normálisak lesznek
de eddig nem tudtam h a bkv kikérheti az adatokat.. stb. -
szando #1822 de miért vártad meg a rendőröket? -
#1821 Igen. Kb pontosan. A BKV kikérheti hivatalos úton az adataimat. És mondom azt is mondták, hogy ha az ezután kapott csekken még nagyobb összeg fog szerepelni (gondolom ilyen eljárási díjak). Egyébként a rendőrökkel nem volt semmi gáz.
És ugye itt a rendőrök is velük működtek együtt. Amiért nem utolom most őket vagy ilyesmi. De mondjuk !szerintem! megtehették volna azt, hogy igazolom magam nekik, majd azt mondják, ok mehet. -
qper #1820 mert egy hülye volt. én is mondtam neki, hogy ne vicceljünk már egymással elvtársnő :) szerintem azt hitte hogy valami hatalmas balek vagyok akit kénye kedve szerint megbüntethet mindenféle mondvacsinált okkal :) -
qper #1819 Adatokkal való visszaélés, ha a rendőr ott a "tett helyszínén" adja át az ellenőrnek az adataidat. Viszont hivatalos úton a BKV kikéri a rendőrségtől pár nap múlva az adataidat, amit ők ki is adnak, hivatalosan. Sajnos ezzel csak egy-két napot nyersz, a legjobb nem megvárni a rendőrt :( -
#1818 most az egyszer elé álltam és azt mondtam, h itt a jegy, de nem lyukasztottam ki - tood próbáltam hatni az emberi énjére, de mission failed, eluralkodott rajta a gonosz. :D
Eddig soha nem álltam meg. Mindig a kezébe nyomtam egy már pár havja kilyukasztott jegyet. -
Takezó #1817 hát kifele már nyugodtan kisétálhatsz köztük, én is úgy élek... max lekurvaanyáznak, ami nem szép,de ez van -
#1816 Na, igen.
Az a megkérdezhettem volna, hogy mégis honnan veszi, hogy én a letről jöttem fel? Naná, hogy odaugrik a másik három majom, hogy ő látta. De hát mit tehetek én egyedül a sok ellen? Meg ugye valahol úgy is ott van bennem, hogy igen, valóban nem lyukaszottam. Csak neki nem került volna semmibe, hogy elengedjen. Szépen kértem.... És amikor vissztartottak és jött a rendőr, akkor sem üvöltöttem le a fejüket, érvelni próbáltam, egy csúnya szó nem hangzott el a számból.
Ewan. Legközelebb nem állok meg. -
Vlala #1815 Ez így leírva tök jó, de ha így lenne, akkor senki nem venne jegyet.
Így ők is eljátszhatják, hogy véletlenül lekever egyet-kettőt az egyik, aztán ha jelented, azt mondják, önvédelem volt. Igazold már, hogy nem, négyen "látták", hogy Te támadtál... :)
Sz'al nyugodtan átléphetjük a szabályokat, visszaélhetünk a jogainkkal, de mindenképpen mi b...unk rá a végén. Ha nem most, akkor késpőbb, amikor bejelenti a BKV, hogy menjetek gyalog, marhák :) -
#1814 azt is mondtam, hogy na jó, de mi van ha én most szépen elmegyek, de "nem engedtek" (a rendőrök) - bár ők nem fizikailag -
#1813 de ezt mind mondtam nekik... -
tattooed #1812 én kapartam' onnan tudom.
ha a rendőr kiadja az adataidat az adatokkal való visszaélésnek nevezik.
-
#1811 nem, ezt a rendőr mondta
alapból "én sem hiszem"
de most igazából a rendőrnek mi előnye/hártánya származott ebből?
persze én örülnék a legjobban, ha nem így lenne!
kéne kaparni valami szabályzatot, hogy most akkor mifene van -
tattooed #1810 ez határozottan kamu!
rendőrt hívhat, ha akarod megvárod, ha akarod nem.
ha megfog feljelentheted személyes szabadság megsértéséért.
a nőknek könnyebb, ha férfi ellenőrrel van dolguk,
egyszerűen rákiabál, hogy ne fogdosd a seggem/mellem. aztán tűz el onnan.
a hatás lehengerlő lesz, rögtön fölemeli a kezét, mintha megsütötte volna valami.
-
#1809 Én is megkaptam tegnap. Illetve ők engem el.
Csak azé adtam ki, hogy ki vagyok, mert hívták a rendőröket, és amikor férrevonultam (én kérésemre velük), azt mondták, hogy "szerződésük" van a bkv-val, hogy a bkv kikérheti az adataimat, amit ugye ők felvesznek.. és így a végeredmény sokkal több is lehet. (mellesleg meg anal zh-ra mentem)
Nem tom igazeez, de ma már minden ellenőr azzal jön, hogy "rendőrrel vagyunk".
Monnyuk én eddig úgy tudtam, hogy semmi közük egymáshoz.
Ez volt az utolsó (és első), hogy megálttam ellenőrnek. -
Vlala #1808 Nem ijesztgetni akartalak. A 7000 tényleg gáz, annyit az autómra nem kell költenem... -
tattooed #1807 értem én, de mást nem tudok tenni rajta csak röhögni.
de minimál béremből+a fusimból nem fogok 7000-ft költeni a szaros bérletre.
amikor hol jön a villamos, hol nem.
aztán meg a legtöbb járaton összér a segge mindenkinek olyan tömeg van.
-
Vlala #1806 Nem vicc, parkolásért már megcsinálták, bár ott az autóra vadász7tak. És ha a szüleidet megtalálták, akkor tudják, ki vagy... Az újságot nem úgy értettem, hanem úgy, hogy "többszörös csalásért körözi a BRFK a képen látható fiatalembert, nevezett .....-t. -
tattooed #1805 :))))
hehehe -
tattooed #1804 legalább egy kis időre híres leszek.
már látom a címlapokat!
"A szakadt tetovált bliccelő rendőrkézen!!!"
miatta indul csődeljárás a bkv-ellen!
hmmmm részemről kapja be a bkv!!! -
Vlala #1803 Nem, engem még nem tudtak elkapni. Bár amennyit én utazok BKV-n, nem is fognak :)
Tattooed: csak nehogy elfogatóparancs készüljön ellened. Ha túlzásba viszed, benne lehetsz az újságokban. :) -
tattooed #1802 eccő má igen!
a muterhoz kimentek a bkv-végrehajtók. ő meg közölte velük, hogy
kb.8-éve nem látott, ebből a házból pedig egy szög sem az enyém úgyhogy itt
nem foglanak le semmit.
aztán ennyiben maradtak.
azóta nem veszi át a csekkeket, és közli a postással, hogy ismeretlen helyen tartózkodok.
azóta csend van és béke! -
React #1801 Velem igen... többször is :D
Az egyiket anyám kifizette, mer besokkalt, hogy bíróság lesz a dologból. Azóta kaptam megint levelet, de elvileg nem perelnek be, csak ijesztegetnek (legalábbis én ezt hallottam)
-
tftdep #1800 "Ha a pótdíjtartozását nem fizeti meg, követelésünket a felmerült többletköltségekkel együtt bírósági úton, végső esetben végrehajtás útján érvényesíttetjük. budapesti közlekedési zártkörűen működő részvénytársaság"
veletek már történt ilyen? -
#1799 nem a séta időbeli mennyiségéről beszélek..
hanem, hogy vizsgára igyekezett
és akkor így már az elég gáz -
#1798 lol -
#1797 az nem olyan nagy séta... -
#1796 ja yo -
#1795 hm? -
#1794 ja bocsi azthittme, hogy a dikára értetted :P -
#1793 Már egy féléve nem járok egyetemre, szóval nehezen tudnám :P -
#1792 Elvileg igen, de velem most történt meg először, pedig már párszor elkérték a bérletet, főleg, hogy sokszor járok metróval, ahol mindig van szinten kontroll csoport.